Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

516. Bernuska (válaszként erre: 512. - Johi80)
2008. júl. 30. 23:14
Szerintem kevés egy candida ellenes tea (de ha így kéred egy bioboltban, adnak valamit), mert ezeket az élősködőket nem lehet egy teával kiirtani sajnos. Próbálkozz természetgyógyásznál, ő többet fog tudni neked segíteni, mint a homeopátiás háziorvos, vagy olvasgasd el ennek a fórumnak az 1-3 oldalát legalább, ott nagyon hasznos infókat találsz.
515. Bernuska (válaszként erre: 507. - Melcsi76)
2008. júl. 30. 23:10
Nem jött a csaj, akitől rendeltem-sőt szerintem meg se rendelte nekem a termékeket,azért lapít... így most kerestem egy másik ismerőst, hozzá hétvégén megyek, és megrendelem nála a termékeket. Már megint tolódik néhány napot. :( Remélem ez a lány megbízhatóbb lesz.
514. Bernuska (válaszként erre: 510. - Luice)
2008. júl. 30. 23:08

Most tudtam jönni, de figyelek-olvasok, itt vagyok...

Örülök, hogy jobban vagy! És remélem, hogy nem csak átmenetileg, hanem a gyógyulás miatt. Nagyon szorírok neked. :)

513. Melcsi76 (válaszként erre: 512. - Johi80)
2008. júl. 30. 22:10

Szia Johi80!

Ezen a fórumon Cszsuka aki ért ehhez, lassan már hivatalosan is gyógyíthat :)

Azt javaslom addig is olvass vissza a hozzászólások elejétől,ha nincs annyi időd, akkor csak Cszsukáét. Szinte mindent megtudhatsz erről a betegségről, rengeteg kérdésre válaszolt már ezzel kapcsolatban.

A candida tea önmagában kevés, ha vissza olvasol megérted, hogy mire gondolok.

512. johi80
2008. júl. 30. 19:44

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a candida ellenes teának mia neve és hol tudnám beszerezni.Fontos lenne,mert a házi orvosom,aki homeopátiával foglalkozik szabin van aug. 10-ig, addig kellene valami,mert nagy a gyanú candidára.Vérvétel alapján nincs gyulladáso,de hullik a hajam csomóban, fájnak az izületeim is,állandóan felvagyok fázva,pedig vigyázok.

Ha tudtok írjatok tippeket,mivel tudnám csökkenteni.

Nagyon köszönöm!

511. luice
2008. júl. 30. 19:28

Zsuka

olvass vissza mert sokat kérdeztem és jó lenne ha mielőtt elmész válaszolnál rájuk.Köszike

510. luice
2008. júl. 30. 18:53
Bernuska hol vagy?
509. luice
2008. júl. 30. 18:50

Cszsuka

hát kezdem magam kicsit jobban érezni,nem tudom hogy azért mert tisztulok vagy mert szedem a Didát.Nem tudom de ha didától van nem fogok vissza esni ha abba hagyom?Azt olvastam egy másik fórumon,hogy ott azt irtad hogy csak átmenetileg okoz jobb napokat.Lehet nálam is csak ez történik?

508. luice
2008. júl. 30. 18:12

Melcs76

Na akkor voltál termgy-nál?Mért valamivel vagy csak ugy gondolja?A nagy wc még rendeződhet ne várj csodát két nap után.Kiváncsi vagyok neked is ürül-e majd vele olyan fehér valami!?Hát elég gáz lessz a nyaralásod de kérlek semmi esetre sem szegd meg mert oda az eddigi munkád,sőtt!A szert nem szedhetem amiben BUZA ROZS ÁRPA ZAB van arár milyen formában is TILOS!Ez van.De egyszer csak letisztul.

2008. júl. 30. 17:38
Bernuska! Te hogy vagy, mikor kezded el a kúrát és diétát?
2008. júl. 30. 17:36
Ja és azt is mondta, hogy a teafüveket 20 percig hagyjam állni és ne tovább, mert akkor csersav keletkezik és az ártalmas. Meg ha elfelejtem időben leszűrni, akkor inkább ki kell önteni.
2008. júl. 30. 17:33

Cszsuka!

Nekem azt mondta a természetgyógyász, hogy kezdjem a kúrámat olajfalevél napi 1x, Grape 3x20 csapp (fokozatosan 20 csepp), candida elleni tea és persze a diéta.

Azt ajánlotta, hogy a méregtelenítő-tisztító kúrát kezdjem el 4 hét után.

Neked mi a véleményed?

Tisztítónak-méregtelenítőnek komplett termékt ajánlott, leírom az összetevőit.

Nézd már meg légyszives, hogy ezt Luice szedheti-e?

Összetevők: (ELSŐNEK FELSOROLOM AZOKAT AMIK LEVÉLRE VÉGZŐDNEK PL.: ÁFONYELEVÉL)

ÁFONYA, LUCERNA (ALFALFA), PITYPANG, FEKETEDIÓ, SZEDER, LAPU, MÁLNA, BOLDO, GOLDENSEAL, PAPAYA, EPER, ROZMARING, KELKÁPOSZTA, SPENÓT, PETREZSELYEM, BORSMENTA, FODORMENTA, WINTERGREEN, ZSÁLYA, KAKUKKFŰ, ALOEVERALEVÉL-KONCENTRÁTUM,

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK:

ZÖLD KAMUTFŰ, ÁRPAFŰ, CITROMFŰ, KUKORICAFŰ, BÚZAFŰ, SZÓJALECITIN, FEHÉRFŰZ-KÉREG, SZILFAKÉREG, FEHÉRMÁLYVAGYÖKÉR, PAU D'ARCO GYÖKÉR, KUKORICAHAJ, BÉTA-KAROTIN, CSIPKEBOGYÓ (ROSE CANINA), ECHINACEA, TARACKBÚZA, LEGYEZŐFŰ, ZABFŰ, SZÓJACSÍRA, OKRA GYÜMÖLCS, FEJES KÁPOSZTA, ZELLERGUMÓ, BROKKOLI, KURKUMAGYÖKÉR, PARADICSOM, VÍZITORMA, LUCERNADZSÚSZ,MAGAS FREKVENCIÁJÚ ÁSVÁNYI KEVERÉK

504. Melcsi76 (válaszként erre: 474. - Castellina)
2008. júl. 30. 17:09

Castellina!

Én is utána néztem, segít még a fokhagyma, vöröshagyma, fahéj, kurkuma meg egy csomó fűszer, majd megkeresem, hogy hol olvastam erről.

503. Melcsi76 (válaszként erre: 501. - Luice)
2008. júl. 30. 17:05

Én is sűrűn járok pisilni, de ez szerintem jó. Éjszaka nem kelek fel külön WC-ni, igaz kb. 23-24 h körül fekszem le és 5 körül éhes a pici, ilyenkor etetés után nekem is kell Wc-nem.

A nagydologgal bajban vagok, mert régebben ittam egy gyógynövényes teakeveréket,az minden reggel hatásos volt és még napközben is sikerültelvégeznem.

Most tegnapóta a candida elleni teát iszom, kevert bele a természetgyógyász olyan füveket is, amitől kellene tudnom wc-ni,de vasárnap bírtam utoljára...

Holnap elmegyek hozzá és kérek a teámba erősebb füveket, hogy minden nap legyen nagy dolgom.

502. luice
2008. júl. 30. 13:20

Zsuka

Én ugy gondolom nekem a vastagbélben is nagyon el van szaporodva.Onnan hogy tünnek el?Vagy ez mindenkinek ig van?Azt tudom hogy ott a helyük és oda is kell őket vissza szoritani,de mi van akkor ha ott is többen vannak a kelleténél?Mert nekem tuti ugy van.És lehet hogy azért lassabb a gyógyulásom mert a vékonybél nekem galyra van menve a glutén tönkre tette a bélbolyhok nincsennek is.Ez a záró jelentésen van.

501. luice (válaszként erre: 497. - Melcsi76)
2008. júl. 30. 10:54
A fejem nekem is fájogat meg a gyomrom is.Ugyan nekem még sosem volt a derekammal gond de nekem is fájogat.Hol fáj hol nyilal hol olyan mint mielőtt megjönne.Ugy hogy lehet nem lessz vele gond.Pisilni mennyit jársz?Énnekem éjszaka is fel kell kelnem 1×.Nagy wc-re tudsz már menni naponta?
500. luice
2008. júl. 30. 10:24
Képzeld egy pár napja már megint az van hogy iszom sokat mert kivánom kb 3-l és állandóan pisilni járok még éjszaka is pedig ez már nem volt.
499. Bernuska (válaszként erre: 494. - Cszsuka)
2008. júl. 30. 10:18
igen, azért hallgatok...:)
2008. júl. 30. 10:16

Cszsuka!

Köszönöm az üdvözlést és is üdvözőllek. Rendes tőled, hogy támogatsz minket legjobb tudásod szerint. Le is döbbentem, hogy milyen segítőkész vagy :)

Ez nagyion ritka a mai világban.

2008. júl. 30. 10:05

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok,csak tegnap későn kerültem a géphez és írtam is egy jó hosszú levelet, mire elmentettem volna lefagyott és a modemet is frissíteni kellett :(

Igen 1-jén 14 h körül indulunk és kb. 10-én érkezünk, attól függ, hogy a picivel mennyire bírunk idegenbe. Még nem aludt máshol, csak itthon.

Luice!

Látom jó hírt kaptál Zsukától és már fokozatosan ehetsz egyebet is a zöldségeken kívűl. A folyadék ténylegnegyon fontos,úgy tudom segít a méregtelenítésbn is.

Igyál minél több vizet, a gyomrodat is megnyugtatja és nem leszel éhes állandóan.

Nálam legalábbis úgy volt, hogy azt éreztem éhes vagyok,pedig csak innom kellett volna, ste kaptam észbe,hogy alig ittam egész nap. Most ott tartok, hogy megiszok 1,5 liter candida elleni gyógyteát + 2-3 liter tisztított vizet. Így a diétát is könnyebb betartani.

Ma van a 3. "kemény" napom, de úgy érzem végig tudom csinálni a nyaralás alatt, de majd beszámolok becsülettel.

Nekem első nap este fájdogál a fejem (eszembe is jutottál),azóta meg néha fáj a gyomrom és nyilal a derekam,attól féltem, hogy becsípődik (sajnos szokott),eddig megúsztam remélem nem robbanok le vele, mindenesetre szugerálom magamat, mert antibiotikumot nem szeretnék bevenni, ha becsípődik akkor nem tudok kimászni az ágyból sem...

Te jobban vagy?

496. luice (válaszként erre: 495. - Cszsuka)
2008. júl. 30. 09:48
Nem szedek C-vitamint mert azt hittem ezz igy jó,de majd ezek után amikor iszok abba a vizbe rakom rögtön.Pedi én mindig késziteg magamnak reggel karalábéból meg répából levet és azt iszogatom egész nap mert hogy az is vitamin.Na tévedtem.
495. Cszsuka (válaszként erre: 493. - Luice)
2008. júl. 30. 09:07

Ügyi vagy. Bár, amikor pucolod, azért egy-egy falatot elrágcsálhatnál belőlük...

Az is valami!

Némelyik finomabb, mint gondolnád. Ez olyan, mint a vízivás.. Ott is először egy-két korttyal kezdjük a "szoktatást" :)

494. Cszsuka (válaszként erre: 491. - Bernuska)
2008. júl. 30. 09:06

Szia!

Nem felejtettelek el!

Jó lesz a válaszom jövő héten is?

493. luice
2008. júl. 30. 08:50
Mondjuk én nyersen nem tudom meg enni a zöldségeket ugy hogy dinsztelek oliva oljon hagymát és ugy teszem rá a zöldségeket,és ugy olyan jó zaftosra lesül.Ha jó igy ha nem én csak igy tudom megenni és ettől többre nem vagyok már képes.
492. Bernuska (válaszként erre: 491. - Bernuska)
2008. júl. 30. 08:48
Ja, nem. Melcsi 1-jén utazik el 10 napra. Akkor nem tudom, hogy hol van...
491. Bernuska (válaszként erre: 488. - Luice)
2008. júl. 30. 08:46

Én itt vagyok, figyelek. :))))

Melcsi szerintem nyaral, nem?

490. Cszsuka (válaszként erre: 485. - Luice)
2008. júl. 30. 07:57

Amikor eszünk-iszunk, a táplálék kalandos úton halad át a szervezeten. Az emésztés már a szájban kezdődik, a rágás hatására nyál termelődik és azzal keveredve az ételt előkészíti az lebonthatóságra. Ahogy halad az étel lefelé, a gyomorban sav termelődik, ami segít tovább bontani és közben van, ami már itt felszívódik. Beindul sorra minden: a hasnyálmirigy, az epe, a máj, a vese és a belek is. Mindenhol kerül valami hozzá, ami higítja és közben fel is szívódik belőle valami. Nagyon nagyon leegyszerűsítve: a sejtek ugyanúgy táplálkoznak, mint mi, csak kicsiben. A táplálék onnan jut el hozzájuk, amit bejuttatunk a szervezetbe. A legutolsó állomás a vastagbél, itt fejeződik be az emésztés, s még itt is termelődik egy-két dolog, pl. B vitamin, ami aztán az idegrendszer támogatására szolgál, ha nem zabálja el a gomba...

A sejthez eljut a neki megfelelő tápanyag, bejut a falán, közben kipréseli magából azt, ami neki salakanyag, és olyanokat is, ami kell esetleg máshova. Ezeknek a megfelelő helyre elszállításában segít a vér és a nyirokrendszer.

Ha nem táplálkozol tartalmasan, a szervezet nem tudja eljuttatni a tápanyagot és elkezd elvonni onnan, ahol van. Ezt tényleg nagyon lecsupaszítva írtam és lehetne oldalakat mesélni róla, de remélem, azért érthető így is! :)

489. Cszsuka (válaszként erre: 487. - Luice)
2008. júl. 30. 07:44

Nem hinném, hogy szaporodik, akkor nem lennél egyre jobban.

Jó a citromos víz, ha úgy jobban ízlik, mint tisztán. C vitamin szempontjából nem sokat számít, mert csak azonnal elfogyasztva jut be a szervezetedbe. Ha kicsavarsz bármilyen gyümölcsöt, 10 percen belül meg kell inni, különben elvész a vitamintartalma. Milyen C vitamint eszel és mennyit?

A sóska jó, bár nem tudom, milyen lehet fokhagymával, még soha nem kóstoltam :) A fagyasztott is jobb, mint a semmi. A lényeg, ha megteheted, ne konzerves legyen.

Ezenkívül a spenót is jó, abba tényleg szoktam tenni egy kis fokhagymát, s nekem úgy jött be, hogy tej helyett vízzel engedem fel, aztán a végén teszek bele egy natúrjoghurtot. Ehhez egy főtt tojás, aztán kész az ebéd..

488. luice
2008. júl. 30. 06:53
Többiek hová lettek?
487. luice (válaszként erre: 486. - Cszsuka)
2008. júl. 30. 06:52
Igen a Dida sok mindent tartalmaz.Egyébként amióta tartom a zöldség kurát ninden nap van a székleetemen olyan fehér valami.Reméllem azért mert tisztul és nem azért mert szaporodik?Szerinted?Meg elkezdtem a2-l üveg vizembe bele csavarok 1 citromot és azt iszogatom C vitaminra.Az ok?Sóskát szabad enni?Persze csak fagyasztottat tudok csinálni de csak felengedem egy kis fpkhagymával.Az ugy ok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook