Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

576. luice (válaszként erre: 575. - Pöttty)
2008. aug. 3. 16:22
Igazából mi a tüneted?Csak nőgyógyászati?Mert én ugy tudom az a tesz valami olyasmi.Hát azt mondják akinek nőgyógyászatilag van annak máshol is van.Álltalában a természetgyógyászok foglalkoznak vele De ha meg tudod várni Zsukát talán holnap de kedden már szerintem tuti lessz,és majd el mondja.
575. pöttty
2008. aug. 3. 15:48

Sziasztok!

Elolvastam a fórumot kb. Akkor is maradt kérdésem. Hova menjek kivizsgálásra? Hol állapítják meg, hogy van e ilyen gomba a szervezetemben. Illetve van egy teszt, ami megvehető a drogériákban, 3 féle candidát mutat ki. Ismeritek? Ez is elég vizsgálat helyett?

574. luice (válaszként erre: 573. - Gyöngyuszka)
2008. aug. 3. 14:33
Hát igen jó lenne ha legalább a 2 hetet kibirná,megalapozná az egészet.Kiváncsi vagyok rá.
2008. aug. 3. 13:27

Nos a candida alb az 60, és candida crusei 70. Egyébként meg szerencsére nem dohányzik.

De azt viszont olvastam, hogy az első két hétben igazság szerint vegás kajákat kellene fogyasszon. Hát erre én nem fogom tudni rávenni. A csirkéről és a pulykáról nem mond le. Bízom benne, hogy nem lesz baj. A vércsoportja szerint (A) ezeket eheti, az más kérdés, hogy a diéta miatt nem biztos, hogy jó.

572. luice (válaszként erre: 571. - Gyöngyuszka)
2008. aug. 3. 12:54
Kiváncsi vagyok a fejleményekre.Ha nem gond majd légyszi ird meg hogyan haladtok.Egyébként hanyas lett a candida szint amikor mérték?Nekem 60-as volt.A párod dohányzik?
2008. aug. 3. 11:48
Ac Zymes étrendkiegészítő, meg nystatin, és tényleg ennél a doktornőnél voltunk. Kaptunk egy papírt, amire fel vannak írva, hogy miket szabad enni. És most elkezdte a diétát. Csak még gond egyenlőre, hogy mit hogyan. De majd kitapasztaljuk, meg olvasgatom a tippeket. : )
570. luice
2008. aug. 3. 11:25

Bernuska

na hogy vagy?Én totál mélyponton de inne már csak jobb lessz.Holnap talán már lessz Zsuka és majd mond valamit.Meg jöttek már a termékeid?

569. luice (válaszként erre: 568. - Gyöngyuszka)
2008. aug. 3. 11:24
Nem lehetséges hogy László Máriánál voltatok?A keserü por meg szerintem a nystatin a kapszula meg a probiotikum.Nem biztos csak gondolom.Hát akkor csinálja amit a DR-nő mondott tartsa be és reméljük helyre jön.Diétázik?Miket eszik?
2008. aug. 3. 09:22
Bocsánat, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A pesti doktornő írt fel neki valami kapszulát, meg valami nagyon keserű port. Csak ajánlotta neki, hogy ha tudja, írassa fel a háziorvossal, mert akkor fele árba kerülne. Egyébként a pesti doktornő nem akarok most hülyeséget mondani, hogy hívják, nagyon segítőkész,csak ne lenne olyan messze.
567. luice (válaszként erre: 566. - Gyöngyuszka)
2008. aug. 2. 21:31
Hát tényleg nem vagy könnyü helyzetben,illetve vagytok.Nem tudom ki volt az a Dr-nő pesten aki nem irta fel?Nem is javasolt semmi mást?Mert én is voltam vega teszten de ott fel irták a nystatint.Nektek mit javasolt?De én nem szedtem ill elkezdtem de inkább természetes szerekkel próbálkozom.Szerintem nem jó Dr-nővel próbálkoztatok.Hát igen a legtöbb orvos igy áll a candidához mint a ti házi orvosotok,ezért maradnak a term.gyógyászok.De lehet többre is megyünk velük.Szerintem Zsuka fog tudni segiteni,más nem megadja az orvost aki őt kezelte
566. gyöngyuszka (válaszként erre: 545. - Luice)
2008. aug. 2. 17:23

Kedves luice!

A páromnak azon a bizonyos Waga teszten mondták meg, hogy a candida gombája 60%, és kétféle candida is túl sok a szervezetében. És ami a legbosszantóbb, hogy kapott rá gyógyszert, és a doktornő Pesten azt mondta,hogy ha tudja, irassa fel a háziorvossal. Na és erre a candidára mi volt a háziorvos válasza: csak legyintett, hogy na és akkor mi van, ha sok a candida gomba a szervezetében.

És arra kellett rájönnünk a Pesti doktornővel, hogy a súlyos hasmenés az is annak köszönhető. Szóval nem értem a háziorvosunkat. Ja és ez a candidát már 10 évvel ezelőtt is kimutatták, de akkor diétázott, és a tünetek mérséklődtek.

Most pedig megpróbálunk megtenni mindent annak érdekében, hogy kikezeljük. Csakhogy nekünk kicsit problémás azért is, mert Tolna megyében lakunk, és kis faluban. Persze vannak a közelben nagy városok, de azért nem egyszerű.

De hát ez van. Az egészsége nekem sokat jelent, úgyhogy szeretnék megtenni annak érdekében mindent, hogy meggyógyuljon, ezért kérném a jótanácsaitokat.

(Egyébként nem a férjem, csak a barátom. :))

565. luice (válaszként erre: 563. - Pöttty)
2008. aug. 2. 13:08
Ha van időd olvasd el a fórumot végig mert igy hosszu meg irni mindent.Abból sokmindent meg tudhatsz.
564. pöttty
2008. aug. 2. 13:04
és még egy,ismeritek a candida gyorstesztet?
563. pöttty
2008. aug. 2. 12:33

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Arra gyanakszom, hogy a candidával van nekem is problémám.Az utóbbi időben állandóan visszatérő fertőzéseim voltak, a gombástól a baktériumosig. A has puffadás és alhasi fájdalom is állandóan jelentkezik. Olvasgattam, hogy a tünetek alapján mivel állhatok szembe. Ki próbáltam egy probiotikumot, udo-s, ami jónak tűnik amíg szedem, de baromi drága. Szóval,nektek mi volt a tünet és nőgygógyász állapította meg a diagnózist? illetve a candida és a clamydia az nem ugyan az, igaz? köszi a választ

562. luice
2008. aug. 2. 10:08
A te listádon minek az ezüst koloid?És mikortól ajánlott?Ja lehet hogy az lessz hogy sirok egy jót.Kiváncsi vagyok rá Zsuka mit mond ha haza jön.Ugyan Melcsi is hogyan boldogul?Mire visza jön tul is lessz a nehezén.Reméllem én is és te is.Egyébként Zsukával fogod csinálni?
561. Bernuska (válaszként erre: 559. - Luice)
2008. aug. 1. 21:41

Én is köszönöm! Már ez is nagy támogatás a részedről, hogy így biztatsz...

Mi lenne, ha sírnál egy jót? Ha nagyon mély ponton vagyok, én szívesen sírok, mert utána nagyon jól érzem magam, megkönnyebbülök. Egy jó kis elgondolkodtató zene, egyedüllét....

560. Bernuska (válaszként erre: 558. - Johi80)
2008. aug. 1. 21:38

Megértelek. Az én listámon is rajta volt, de így az elején annyi minden kell, hogy én csak a legfontosabbakat veszen meg... na meg az én tüneteim még nem annyira vészesek.

Szegény luice is nagyon éhes már...én ezt még csak gondolatban érzem át...:)

Mit sportolsz?

559. luice (válaszként erre: 557. - Bernuska)
2008. aug. 1. 20:20
Köszi a biztatásaidat és igerem ha elkezded melletted leszek akár mi is legyen az én folytatásom.Most már ott tartok hogy ha nem szégyelleném sirnék.A tünetek az éhség és szeretnék már valami olyat enni amivel jól is lakom.Ne gondolj nagy valamire egy paprikáskrumlinak is örülnék,na meg egy db keksz.
558. johi80 (válaszként erre: 546. - Bernuska)
2008. aug. 1. 19:39

Elég nagy betegnek érzem már magam,amikor fáj az összes izületem,marokba hullik a hajam.Ma reggel a tüdőm is fájt.A fejem is állandóan hasogatés a torkom is fáj.Mindig felfázós érzésem van,ugyhogy Én ezt is bevetem.

Ma megérkezett .Elkezdtem szedni

.Ma csak zöldségeket ettem,de egyfolytában éhes vagyok.

Visszaállok a sportra is

557. Bernuska (válaszként erre: 556. - Luice)
2008. aug. 1. 19:36
Azért ennek nagyn örülök...és hidd el, a hozzászólásaidból is látszik, hogy javul az állapotod
556. luice (válaszként erre: 555. - Bernuska)
2008. aug. 1. 17:49
Tudod az az érdekes hogy igazán nem is idegesitettek fel ezek a dolgok csak ugy le irtam.Igen elment egy hét,már ez is valami.Az anyagiak meg most eszemben sem jutottak.Nem azért mert van sőtt,pont hogy nincs de ez valahogy most nem áll a gondjaim közép pontjába.Enni valóra van és kész.Megtanultam az utóbbi időben,hogy az egészségen kivül minden csak másodlagos dologm
555. Bernuska (válaszként erre: 554. - Luice)
2008. aug. 1. 16:58

Nézd a jó oldalát: túl vagy egy kis kényszersétán súlyemeléssel+a mikroban sem egészséges melegíteni...:))))

Nagyon sajnállak ám, mert a viccen túl ezeknek a károknak anyagi vonzatai is vannak, de próbálj meg egy pici jót is keresni a dolgokban.

PL: Ha az autó nem romlik el és hamarabb hazaérsz, lehet hogy megettél volna egy csokit....:(

Na jó, nem írok hülyeségeket... mindjárt vége a hétnek....:)

554. luice
2008. aug. 1. 16:52
Igen emlékszem rá hogy irta Zsuka is de ő csak olyat amit az elején nem volt szabad.Még eggy ekkora ökör van szerinted aki pont azt a 2 dolgot eszi meg ami a leg tilosabb?Mert nem igen.Egyébként már mindeggy.Nem fogod el hinni de nem elég ez a hétre,ma lementem vásárolni és mit ad isten bedöglött a kocsi.Na szépen gyalog haza.Ebéd a gyereknek és láss csodát bedöglött a mikro.Ez ugy látszik a próba tételek hete,arra vagyok kiváncsi mi jön még.Bár amilyen szar állapotba vagyok oly mindeggy.
553. Bernuska (válaszként erre: 552. - Luice)
2008. aug. 1. 15:01

Luice!

Fel ne add!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semmi nem veszett kárba!

Ennyitől nem tud megerősödni, nem stresszeld magad miatta....Zsuzsa is szokta mondogatni, hogy sok olyan dolgot megevett, ami utólag derült ki, hogy táplálék a gombának, mégis meggyógyult. Jó a tudatosság, de ne ess át a ló másik oldalára!

552. luice
2008. aug. 1. 13:52
El vagyok keseredve mert olvastam hogy a diéta magszegésével minden kárba vész,mert uj esélyt adunk nekik a szaporodásra és innen imunnissá válnak mert megerősödnek.Na jól jártam?Kiváncsi vagyok rá Zsuka mit szól majd.Na mindeggy oda kb 1 havi munkám.Legalább szándékos lett volna megérdemelném,de ennyi beleölt munka után ami nagyon nehéz volt igy járni!!De az biztos hogy volt valami oka hogy igy történt csak most még nem tudom.Csak azt tudom hogy fogytán az erőm!Megérte a semmiért.Azt hiszem nekem eddig tartott mert ezek után már sem kedvem sem erőm tovább harcolni.
551. luice
2008. aug. 1. 12:13
Hát én is reméllem hogy most ezzel nem vész kárba az egész munkám.Jó lenne ha itt lenne Zsuka és el mondaná ilyenkor mi van.De az biztos hogy minden tünetem a régi.Reméllem van még vissza ut.
550. Bernuska (válaszként erre: 549. - Luice)
2008. aug. 1. 09:54
Biztos vagyok benne, hogy fokozatosan egyre jobban leszel, nagyon kitartó vagy, meglesz az eredménye...
549. luice (válaszként erre: 548. - Bernuska)
2008. aug. 1. 05:54
Én is reméllem,hogy még sikerül helyre hozni,ninden esetrebmost totál ugy érzem magam mint az elején.Dee én reméllem azért mert küzdök ellenük.
548. Bernuska (válaszként erre: 543. - Luice)
2008. aug. 1. 00:45
Ne okold már magad amiatt!!! Már hetek óta alig eszel, hidd el nagyon jó, amit csinálsz, hamarosan túl leszel a nehezén. Ne feledd, Zsuzsa is 1,5-2 évről beszél a teljes gyógyulásig, napról-napra fokozatosan leszel egyre egészségesebb.
547. Bernuska (válaszként erre: 542. - Luice)
2008. aug. 1. 00:43
Ok. nem tűnök el, és megígérem, hogy szólok, ha esetleg megbántódom... amúgy nem vagyok "olyan", csak akkor ráadásul nekem is nagyon rossz napom volt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook