Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

546. Bernuska (válaszként erre: 544. - Johi80)
2008. aug. 1. 00:41
Nekem Zsuka azt mondta az ezüst-kolloidra, hogy az a nagyon betegeknél kell csak, végső nagyágyúként bevetni...szerintem ne azzal kezd.
545. luice
2008. júl. 31. 21:04

Gyöngyuszka

Hát amit Bernuska bemásolt az igaz.Itt Zsuka tud igazán valamit.Egyébként én hallottam férfiaknál is csak állitólag ott ritkább.DE!!Volt a férjed már valamerre kivizsgáláson a tüneteivel?Vagy csak ti gondoljátok hogy candida?Azt azért tudnotok kell hogy sok candida álltal okozott tünet mögött valódi betegség_ek is állhatnak.Azért akik itt vagyunk szerintem a panaszainkkal mind voltunk vizsgálatokon és azok eredménye után kötöttünk ki itt.De ez csak az én véleményem.Hasmenés nagyon sok mindentől lehet.Lehet ártatlan dolog de lehet nagyon komoly is.Azért nem ártana utánna járni.Viszont ha candida okozza és van időd elejétől elolvasni a fórumot akkor abból az is kiderül lehet a diéta nem elég mert álltalában élet mód váltás is kell.Nem tudom a férjed mennyire stresszes de az az egyik fő táplálékuk.

544. johi80
2008. júl. 31. 21:00

Sziasztok!

Köszi az infókat!Utána nézek majd,és lehet,hogy a költségvetésbe beiktatok egy szűrést is.

Most rendeltem ezüst kolloidot azt is megpróbálom.

Használata javasolt:

Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, nyelv-gyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és –sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, szamárköhögés, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését. Alkalmas a kiütések, pattanások, fekélyek, szemölcsök, ótvar, skarlát, bőrfarkas, ekcéma, herpesz, bőrrák és még számos bőrbetegség kezelésére. Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, szifilisz, gonorrhoea, kolera, malária, lepra, bubópestis, vérélősködők, lépfene, rák, leukémia, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmúlasztja. Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre fantasztikus!

remélem jó lesz

543. luice
2008. júl. 31. 20:54

Melcsi

Jó "nyaralást"és nem is tudom örüljek-e vagy sirjak,hogy nem szoptatsz.De igy mindent bele és ne add fel ne kövesd el azt a hibát mint én(mégha nem is szándékosan)mert látod a vissza esés sokkal könnyebben megy mint a kin keservesen elért eredmény.Várom Zsukát mit szól.Érezd jól magad és várunk vissza.Ha elcsábulnál jussak eszedbe hogy megéri-e.Siess vissza hiányozni fogsz.

542. luice (válaszként erre: 541. - Bernuska)
2008. júl. 31. 20:49
Köszike én is ezzel nyugtatom magam.Főlleg azért mert mint te is irtad a stressz is kaja nekik.Majd meglátjuk.Na megint ketten maradunk,reméllem nem járunk ugy mint a multkor.De ha megbántanálak ne haragudj és el ne tünj!Reméllem minden nap benézel.Várom a fejleményeket veled kapcsolatban is ha Zsuka vissza jön.
541. Bernuska (válaszként erre: 538. - Luice)
2008. júl. 31. 20:14

Azta..... nem semmi....

azért nem hiszem, hogy túl nagy galibát csináltál volna vele, mert már tutira pusztulnak belőled, ennyitől nem fognak megerősödni. E miatt már ne idegeskedj, mert azzal is jóllaknak.

540. Bernuska (válaszként erre: 537. - Gyöngyuszka)
2008. júl. 31. 20:11

Érdekes, amit írtál, mert a pasiknál nem nagyon jellemző a candida...ide másolom Zsuzsa egyik régebbi hozzászólását (ő ért ehhez igazán):

Néhány tünet, ami eszembe jut hirtelen:

Férfiaknál legtöbbször csak puffadás, hasi diszkomfort érzés van, más nem.

A nőknél viszont minden előjöhet, ami létezik:

ízületi fájdalmak, el nem múló migrén, hajhullás, állandó torokfájás, állandó bőrproblémák, hasfájás, menstruációs gondok, cukorbetegség, endokrin problémák, depresszió, fulladás, allergia, félelmek, fogyás, hízás, szorulás és hasmenés váltakozása, vagy esetleg tartósan csak az egyik, gyomorsavproblémák, borvirágosnak tűnő arc(esetleg), májproblémák. Hirtelen több nem jut eszembe. Sok gyógyíthatatlannak hitt betegség megszűnik, ha a candida okozza.

539. luice (válaszként erre: 537. - Gyöngyuszka)
2008. júl. 31. 17:51
A kenyeret ÉLESZTŐ MENTEST!!Lehet kapni bio üzletekben.Glutén menteset tilos mert élesztős.Az csak én miattam van ott mert én még lisztérzékeny is vagyok.Hát igazából én is csak annyit tudok ami itt szerepel.A kaja az nehéz dolog.De el kell döntenie hogy ráfanyarodik más zöldségekre is vagy szenved.A borsó krumpli eleven kilőve.
538. luice
2008. júl. 31. 17:44
Na rohadt jól jártam!!!!Vettem a minap fagyasztott sóskát.Rá volt irva,hogy csak fel kell engedni.Tegnap előtt azt ettem.Na ma nézem persze már meg volt csinálva előre búzalisztel és cukorral.Frankó!!!!!!Reméllem nem zavart be nagyon mert hülyét kapok ha most tényleg az van hogy oda az eddigi munkám és most tényleg azért vagyok szarabbul mert esélyt adtam nekik.ÉN BAROM ÁLLAT!!
2008. júl. 31. 17:41

Sziasztok!

Én még csak most nézek szembe ezzel a ronda candidával. Illetve igazából nem is én, hanem a párom. És most egyenlőre úgy látom kicsit teljes a kétségbeesés. Mondván ő most akkor mit fog enni. A legrosszabb az, hogy állandó hasmenéssel küzd a gombák miatt, ráadásul allergiás a tejtermékekre is, egyedül csak a natúr joghurtra nem. A kenyér pedig eddig nélkülözhetetlennek tűnt.

Most olvastam végig az egész fórumot, és elnézést, ha már kellett volna szerepeljen valamelyik részben, de szeretném megkérdezni, hogy ti most akkor csak gluténmentes kenyeret fogyaszthattok? Szabad tönkölybúza- és kukoricalisztes termékeket enni, vagy nem? Mert olvastam olyat is, hogy lehet, meg olyat is, hogy nem lehet.

A másik, ami aggaszt, hogy látom itt az első két hétben inkább az lenne a célszerű, ha szinte csak zöldséget enne. De mi van akkor, ha csak a zöldborsót, répát, krumplit hajlandó megenni? És tényleg semmi hús?

És engem aggaszt még valami. Kamionsofőr a párom, és most még a candida is. Van valami jó ökletetek, hogy mit tudnék neki készíteni, hogy az jó legyen neki két napra?

Én szeretnék megtenni mindent azért, hogy meggyógyuljon, vagy legalábbis már annak is örülnék, ha legalább a tünetek elmúlnának, és nem kínoznák. Csak nekem most tényleg furcsa ez a helyzet. Amúgy is nagyon válogatós, és most hogy még el is kell hagyni sokmindent, még kicsit tanácstalan vagyok. Bár írtátok, hogy fel kell írni mindent egy lapra, hogy mit lehet, és abból valamit készíteni. De ez nekem még picit nehéznek tűnik.

Az eddigi tippeket, amiket a fórumban olvastam, azokat is köszönöm.

Kitartást mindenkinek!

2008. júl. 31. 13:32

Sziasztok csajok!

Most még benézek,de később már nem lesz időm, készülödök,csomagolok.

Jelentkezem ahogy hazaértem, addig is gondolok rátok és drukkolok mindenkinek!

A pici fiunk 1,5 éves és nem szoptatok, sajnos nincs tejem és nem is volt.

Pedig mindent megtettem ittam az alkoholmentes sőrt,szoptatósteát 3,5 litert, homeopátiás bogyókat,rengeteg vizet, rántott levest, szóval ettem-ittam és felis jött a szülés után 7 kg, tej meg nuku...

1 éves koráig elfogadta a tápszert, de aztán fokozatosan át álltunk a tejre,hol kakaót, hol banános tejet kap éjszaka.

Bernuska!

Jól megjártad nem elég,hogy az anyagiak visszatartottak, még szórakoznak is veled.

De kitartás ha én aki amúgy elég akaratgyenge vagyok, kibirom és hősiesen küzdök a gombával és a diétával, akkor te is lazán megtudod csinálni, csak nagyon akarni kell.

Luice!

Nagyon megtudlak érteni, mert én is szenvedek attól, hogy főznöm kell a családra és nem ehetek belőle. Bevallom szoktam olyat csinálni, hogy megszagolom az ételt, tudom ez nagyon röhejes, de egy kicsit megnyugszom, hogy legalább az illatát érzem (érezhetem), de a világért sem kostólnám meg a kaját.

Nem adok esélyt a "dögöknek"!

Én is szarul vagyok nagyon fájnak az izületeim, egész testemben, hol itt-hol ott sajognak a csontjaim és a vese tájékom is.

Néha ideges vagyok, néha sírni tudnék, de kitartok. Végig tudjuk csinálni mindannyian, sokat számít, hogy támogatjuk egymást...

Nekem legalábbis erőt ad!

Cszsuka!

Köszönöm a válaszokat, majd jövök és folytatjuk az értekezést.

Köszi megpróbálom kipihenni magamat, de ez inkább munka nyaralás lesz, mert a párom dolgozni fog (kereskedő-fatálakkal és egy csomó konyhai és egyéb kellékekkel foglalkozik), majd én is besegítek amennyire tudok a gyerekektől, remélem sikerül pénzt is keresni, mert egyre nehezebb fentartani a vállalkozást...

Puszi nektek, jók legyetek és ügyesen, én is kitartok!

Ui.: Kb. 10-én jövök vissza.

535. luice (válaszként erre: 534. - Bernuska)
2008. júl. 31. 12:33
Nagyon szarul.Már sirhatnékom van,idges vagyok totál kivagyok.Nem tudom hogy ez már lelkileg van-e vagy miért,de engem most nagyon megvisel ez a mindent elvonás.Főlleg amikor a gyerek eszi a jó kajákat(hála istennek)készitem neki és nagyon meg visel.Pedig azokat amugy sem nagyon ehetném a liszt miatt,de hogy semmit!!!!!Hát kösd fel a "gatyát"!De lehet te lelkiekben sokkal erősebb leszel és nem visel meg ennyire.De most ennyi szenvedés után már nem adom fel.Legalább is egy darabig.Kb a gyógyulásig.
534. Bernuska (válaszként erre: 533. - Luice)
2008. júl. 31. 12:05

:)

hogy vagy ma?

533. luice (válaszként erre: 532. - Bernuska)
2008. júl. 31. 10:39
Igen a pénz nagy úr.Hidd el sokszor nekem is gondot jelent hogy magamnak a ster vagy ami éppen más kellene.Örülök hogy egyre erősebb vagy a kúrához,biztos nagyon sokat fog számitani.Teljesen a Zsuka félét csinálod?Reméllem Bernuskánál nem borul fel most minden hisz őneki is annyi melója van benne.A tápszer valóban megoldás lenne az ő szempontjából,de a babaéból nem biztos.Bár az én gyerekemben egy csepp anyatej sincs mégis nől.De az is lehet annyi teje van,hogy rengeteg.Hát majd el dönti.Faramuci helyzet neki is.
532. Bernuska (válaszként erre: 531. - Luice)
2008. júl. 31. 10:07

Hát én ebbe bele sem gondoltam, hogy Melcsi esetleg szoptathat. Bár mondta, hogy éjszaka felkel a picurhoz...tápszert is adhat neki. Na, majd megmondja ő. :)

Igen, egy kicsit rossz, hogy nem kezdtem még el a kúrát, ugyanakkor azt érzem, hogy egyre erősebb vagyok, ahogy látom a ti kitartásotokat.

Férjem most lett vállalkozó, és ehhez rengeteg gépet, szerszámot kell beszerezni, minden fillérünket feléltük, nagyon lassan tudtam csak összerakni a pénzt a diétára, azt is 2x elköltöttük sos helyzetben...:(

Azért az a tudat jó, hogy megvan a pénz, nem rajtam múlik, hanem a lányon, alig várom már a találkozást vele...

531. luice
2008. júl. 31. 07:23

Bernuska

Szegény annyit vársz hogy elkezdhesd reméllem addigra nem megy el a kedved.Egyébkent jó hogy igy itt vagyunk mert lelkiekben nagyon sokat segit legalább is nekem.

530. luice
2008. júl. 31. 06:03
Na zsuka megint elment,magunkra maradtunk.Melcsi tényleg te szoptatsz?Most mit csinálsz?Abba hagyod?
529. Cszsuka (válaszként erre: 515. - Bernuska)
2008. júl. 31. 05:34
Ha nem jön össze, keresek neked egy odavalósi kapcsolatot hétfőn, ha hazajövök!
528. Cszsuka (válaszként erre: 513. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:32

Hú, ne ijesztgess!...:)

Azért köszi a bizalmat...:)

527. Cszsuka (válaszként erre: 512. - Johi80)
2008. júl. 31. 05:30

Szia!

Mindenképp menj el candida szűrésre, ezt nem lehet egy teával elintézni!

526. Cszsuka (válaszként erre: 509. - Luice)
2008. júl. 31. 05:29
Nem biztos. Te nem úgy kezdted, hogy eddig semmi mást nem csináltál. Ezt ne hagyd abba.
525. Cszsuka (válaszként erre: 506. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:28
Ez OK.
524. Cszsuka (válaszként erre: 505. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:27

Szia!

Mégegyszer megismétlem, ha szoptatsz, semmiképp se candida kúrázz! Nem mondtad az orvosnak? Ezt neki is tudnia kellene!

Egyébként amit írtál, kb. jó lenne.

Amiket leírtál, sajna nincs időm most átnézni, de Luice-nak már van tiltólistája, javaslom, nyugodtan olvasgassa át.

523. Cszsuka (válaszként erre: 504. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:24

Dr. László Mária: Candidiasis

Mind benne van, ami kell. Ételek is.

522. Cszsuka (válaszként erre: 503. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:23

Ilyet még nem is hallottam, hogy candida kúra szoptatás alatt!!!

Minden, amit megeszel, megiszol átmegy a kicsibe is, tönkreteheti az épülő immunrendszerét!

Én azt javasolnám, hogy azonnal hagyj abba mindent, s max. a fehércukor és fehérliszt, ill. alkoholmentes és tejmentes diétát folytatnám, sok gombaölő fűszerrel!

A székleteden máshogy kell segíteni ez esetben, szoptatás után kell erre a témára rátérni!!!!

521. Cszsuka (válaszként erre: 502. - Luice)
2008. júl. 31. 05:20
Elsősorban a vastagbélben szaporodik el, mert ott van az élőhelye. Aztán támadja meg a gyengébben működő helyeket. A bélbolyhoknak utánanézek, rémlik valami, de már régen volt... Remélem, lehet rajta segíteni. A doki mit mondott? Én a helyedben megkérdezném, hogy számíthatok-e még bélbolyhokra az életben...
520. Cszsuka (válaszként erre: 501. - Luice)
2008. júl. 31. 05:18

A pisilni járás még nekem sincs rendben teljesen, pedig egy intimtorna tanfolyamot is végigcsináltam emiatt. Sokat javult, de itt sok múlik az idegrendszer épségén is.

Székleted még mindig nincs mindennap?

Ha nem ehetsz gabona alapú rostot, akkor egyél gyümölcs alapút! Erre is jó a Papaya pl.

519. Cszsuka (válaszként erre: 498. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:15

Szivesen!

A segítőkészségemen én is ledöbbentem, sok problémát okoz nekem. Talán, ha kitanulom a szakmát, valóban kiélhetem magam benne. Sajnos a segítség sok felelősséggel jár. Talán az emberek ezt nem akarják felvállalni.

Itt tudnotok kell, hogy én csak irányvonalat tudok mutatni (egy olyat, amit többen kipróbáltak eredménnyel), s rajtatok múlik, hogy a sorsotoknak megengeditek-e a javulást. És nem csupán arról van szó, hogy pontról-pontra betartjátok-e, amit írok, hiszen nem vagyok ott, nem látom, milyen az életetek. Figyelni kell a kis belső hangot és arra hallgatni. Lehet, hogy nem is mindig azt kell csinálni, ami itt le van írva..

518. Cszsuka (válaszként erre: 497. - Melcsi76)
2008. júl. 31. 05:10

Majd ha hazajössz, leírnád, hogy mégis miből átt a te kúrád pontosan? Köszi!

A fejfájás belefér. A derekad azért fáj, mert minden elő fog jönni, ami problémád, fájdalmad csak volt, hiszen idegrendszerileg is leterlhel ez az egész, nemcsak fizikailag. Remélem, lesz elég kitartásod! :)

Jó pihenést!

517. Cszsuka (válaszként erre: 496. - Luice)
2008. júl. 31. 05:07
A zöldséglé is nagyon jó, ha nem tudod megenni magát a zöldséget, de akkor ne órákig idd, hanem mindig akkor készítsd el, amikor inni akarod! A megérzésed jó volt! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook