Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
A legrosszabbat: várni.
Biztos, hogy egy csomó vitaminra lenne szükséged, de a B vitamin addig nem Ok, amíg a candida le nem nyugszik. Van olyan nálunk, hogy Vitamin komplex. Szerintem az sokat segítene. Nekem nagyon sokára állt el a hajhullásom, a fele hajam kihullott. Szerencsére sok volt előtte.
A hajhullásról már írtam a fórumban, hadd ne írjam le még egyszer! Inkább lécci keresd ki! Júl. 27 és 30 között volt, vagy akkor, amikor nyaralás közben beugrottam.
80-an leszünk a lagziban, ebben három 2 éves van, a többi felnőtt. Ráadásul ugyebár 3-an álljuk a lagzit, mert a menyasszonynak anyja is van, nemcsak én. Ettől egy picit bonyolultabb, de majdcsak lesz valahogy. A nagylányét is túléltük....
Többet nem kell azzal a nővel közösködni, ez is valami. Mostmár csak a keresztelőkön kell elviselnünk egymást....:S
Hát, mostmár annyi dícséretet kaptam, hogy egy évre zsebreteszem....:)
Azért én nem érzem így a dolgokat, de azért jól esik.
A lecsót akkor felejtsd el egy időre. Ne feledd az izomtesztet, próbáljátok ki.
Nem válaszoltál: mikor mész dokihoz?
A lagzit mi tartjuk. Felneveltük a férjem két lányát, a nagyobbik már családos, a kisebbiket adjuk férjhez a hétvégén. Igyekszem nem kipurcanni, bár ez a lagzi így vizsga előtt nem hiányzott, de majdcsak túl leszünk rajta...
Én is kíváncsi vagyok a lányokra, és legalább többen beszélgetünk!!
A hajhullásod várható volt, ne keseredj el! Majd biztosan fogja mondani a doktornő, hogy mit kell tenned a továbbiakban.
Szar lelkiállapotok mindig vannak, s figyeld meg, hogy pl. amikor menzesz előtt, vagy a kezdetén vagy, olyankor mindig rosszabbul érzed magad. Én pl. az érdekesség kedvéért mindig rosszul vagyok egy-két napig a ciklus közepén is. De már nem úgy, mint régen. Időnként előfordul, hogy kipurcanok, mint mostanában, ilyenkor az vigasztal, hogy vannak, akik a segítségemre szorulnak és nem zuhanhatok magamba.
Ez mindig is lesz. Itt nem csupán a candidáról van szó, hanem a veled született idegrendszeredről is. Én elég gyengét kaptam születésemkor, ezzel kell gazdálkodnom. De az életösztön sokkal nagyobb bennem. Mostmár látom, hogy benned is. A gyógyulás útja nagyon rögös, s a döccenőkön kapaszkodni kell, nehogy kiessünk a kosárból.
Most egy-két napig állj vissza az eddigi étrendedre, aztán próbálj ki egy másik kaját. De azt javaslom, aznap abból csak egyszer egyél, úgyhogy kisadagot készíts. Talán a lecsó is sok volt úgy, hogy többször ettél. Ezek csak gondolatok, nem biztos, hogy igazam van. Dehát, gondolkodni kell, nemde?
Picit jobban vagy már??
Itt vagyok, nem tűntem el, csak nyakig vagyok a lagzi szervezésben. Ez a hetem káosz. Ráadásul én is kikészültem a csípésektől. Beduzzadt a nyakamon a nyirokcsomó és tegnap volt egy rosszullétem, amiről nem tudom, hogy összefüggésbe hozható-e a rovarcsípéssel, vagy csak egyszerűen ki vagyok purcanva. Látom, te sem vagy jobban. Lehet, hogy front van? :(
Mikor mész a doktornőhöz? Nem ártana kicsit kikérdezni, hiszen ő mégiscsak orvos, többet tud, mint én.
A mi doktornőnkkel egyelőre csak telefonon tudok beszélni, mert én nem tudom megoldani, hogy pénteken elmenjek hozzá.
Úgy látszik, neked még el kell felejteni a lecsót. Én a paprikára és a zsírra tippelek. Valószínűleg így hirtelen túl nehéz kaja volt a belsődnek.
A helyes táplálkozást tanítani? Látod, ezen még nem gondolkoztam, reflexológus szeretnék lenni, közben lehet beszélgetni bármiről lehet, a táplálkozásról is...
Honnan tudom majd, hogy kinek mi a baja? Hát, előszöris a hozott leletekből, másodszor pedig az a reflexológus, aki jól megtanulja amit kell, diagnosztizálni is tud.
Sziasztok!
Tudna valaki mondani nekem candida szűrésre telefonszámot és árat.Lehetőleg Budapesten.
Fontos lenne!Köszönöm
Jó reggelt
Na ne tudd meg milyen jó kis éjszakám volt.Ugy görcsölt a hasam azt hittem (ha terhes lettem volna),hogy eljött az idő.Mitől?És mindenkinek a helyes táplálkozást fogod tanitani?Honnan tudod majd meg hogy kinek mi baja?
Jól van na, bocs, eljön nálad is az ideje, meglátod! Viszont majd azt is meglátod, hogy egy csomó kaja nem fog érdekelni, ha már eheted. Ez azt fogja jelenteni, hogy "kigyógyultál" belőlük..
Melcsire én is kíváncsi vagyok. Rendes vagy, hogy így számon tartod!
Bernuska is azt hiszem, csak hétvégére tűnt el.
Kiválasztás: vizeletkiválasztás. Étvágygerjesztő, mi?
Hát, ha befejezem a sulit, szeretnék rendesen betegeket fogadni. A sorsukat nem nekem kell felvállalni, elég az enyém. Mindenki vállalja fel a maga sorsát, én csak egy lehetséges utat mutatok, ahogy veled is tettem. A többi a te dolgod, illetve az ő dolguk....:)
Hát, a gombák a falon eleve okozhatnak valamiféle irritációt, annál is inkább, ahogy kapaszkodnak a bélfalba, szitává lukasztják azt, s a táplálék normális emésztése is kérdésessé válik. Emiatt alakulnak ki allergiák, mert félig emésztett táplálék kerül a keringésbe.
A puffasztott rizsre nem szóltam semmit, valamit kellett enned...
A tanulással hogy állok? Köszönöm kérdésed, megvagyok. Most készülök egy tesztet írni a kiválasztásból, kíváncsi vagyok, mire jutottam...
A rendrakás is alakul, már csak fel kellene mosni, de majd holnap. Közben baracklekvárt főzök, ezt te is megehetnéd: se cukor, se tartósító, csak a barack...
Mert biztos voltam benne, hogy tapasztalataid alapján tudod a helyes választ, és nem csalódtam benned. Egyáltalán nem írtál zagyvákat, sőt!
Ha a cigit is beteszed a programodba, na az lesz még csak igazán jó!
Egyébként mit csinál a hasad, amikor "csi"?
De a péppé főzést és sütést okkal mondta a doktornő és valószínűnek tartom, hogy emiatt.
Luice!
Remélem, jól vagy???!!!
Szia!
Úgy látszik, Luice nem ér rá, hát válaszolok, bocs, hogy csak most.
Szóval, én úgy gondolom, hogy elég nehéz dolgod lenne teljesen egyedül.
Javaslom, olvasd végig a fórumot, aztán a döntés a tiéd!
Üdv: Zsu
Luice!
Megkérhetlek, hogy válaszolj inkább te Pöttty-nek?
Köszi!!!
Sziasztok!
nem voltam még vérvételen. Egy kérdés, mindenképpen segítség kell ahhoz, hogy diétát be lehessen álltani? Ugyanis én nem szoktam természetgyógyászokhoz menni és most se szeretnék. Internetről ki lehet szemezgetni, hogy mit és hogyan kellene vagy ti tudtok valamit mondani?
Úgy, hogy eleinte tele voltál kapkodással és pánikkal, mostmeg már kezded használni a logikai készségedet - vagyis gondolkodsz, nem csak pánikolsz. Ez tisztán látszik akkor is, mikor visszaesel és akkor is, amikor fejlődsz egy lépcsőfokot.
Egészségedre az ebéd, én még azt sem tudom,mit eszünk, a lakásba le se mentem, tanulok idefent, a buli utáni romok eltakarítása még rám vár, bár a férjem váltig ígérte, hogy nem lesz vele gondom. Ha rá várok, holnap se lesz rend...:)
Ez a beszéd, ez most nagyon tetszik!
Minden mondatod a helyén volt!
:)
Persze, nem csoda, ha mindentől félsz. Az én életem sem fenékig tejfel azóta sem. A különbség, hogy mostmár tudom kezelni a helyzeteket és nem jön rám a halálos félelem.
Képzeld, nekem annakidején egy darázscsípés után kiderült, hogy allergiás vagyok rá. Egy éjszakát töltöttem infúzióval a kórházban, aztán másnap felírták receptre azt az injekciót, amit magamnak kell azonnal beadni, ha megcsíp egy darázs. Szerencsére nem volt rá szükségem hosszú ideig. Lejárt a szuri szavatossága, én meg kidobtam, nem kértem másikat. Aztán egyszer fa rakodás közben megcsípte a darázs a nyakamat. A vérnyomásom azonnal elkezdett ugrálni a szívemmel együtt, aztán elájultam. A férjem 200-al vitt az ügyeletre, szurit kaptam, aztán megint elájultam. Megint a kórházban kötöttem ki.
Szurim most sincs itthon, úgysem adnám be magamnak, akkor meg minek?
A férjem lakatos, tele van az udvar mindenféle vasakkal, amit nagyon szeretnek a darazsak. Szőlőt már évek óta kesztyűben szüretelek, s ha lehet, kihúzom belőle magam. A hátsó kijáratnál van egy szőlő lugas, én kértem, hogy legyen. Már tele van darázzsal.
Tegnap legénybúcsút tartottak nálunk, csak addig akartam szem előtt lenni, amíg lemegy a vacsora, s ott álltam köztük, a lugasban. Valami csikálta a nyakam és ösztönösen odanyúltam. Nem láttam semmit és nem éreztem mást, csak a csípést. Éreztem, ahogy esik lejjebb a blúzomban, amit nem vehettem le, mert 20 férfi vett körül. Berohantam a lakásba és vetkőztem. Ráztam a blúzomat, de nem találtam semmit. Rohadtul fájt a csípés helye. Azonnal egy vagon calciumot vettem be, olajfát, meg Nonit (azt fájdalom és idegesség ellen). Jeget és ecetet raktam rá, bevetettem mindent a kristálylámpát zölddel, s azon gondolkodtam, hogy nem eshetek pánikba, itt ez a sok piás pasi, egyedül vagyok józan, csak én vagyok képes magamhoz mentőt hívni. Ahogy járt az agyam, éreztem, hogy ez nem darázs lehetett, mert az másképp fáj. Aztán igazam lett. Találtam egy sáskát az ajtón, ki akart menni. Valószínűleg az harapott meg.
A lényeg, hogy ugyanazok a félelmek hullámzottak át rajtam, s most is rosszul vagyok a gondolattól. Ennek ellenére kerékpározok, elmegyek a zöldségeshez gyümölcsöt venni, kapálok a gyümölcsfa alatt és itt élek a saját udvaromban a darazsakkal. Tegnap este az összes életcélomat azonnal elővettem, s azzal bátorítottam magam, hogy ezek a feladatok előttem állnak, miért tanulok, ha ez a vége? Nekem élnem kell!
szóval, hidd el, senkinek sem könnyű! Mindenki küzd az életéért, csak kívülállóként annyit látunk amennyit akarunk. Senki sem irigylésre méltó!!!
Mostmár időnként tiszták a gondolataid, s ahogy halad az idő, mindig többször és mindig tovább lesz így. Ez fog segíteni meggyógyulni. A programodhoz azonban ragaszkodj!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok