Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

666. luice (válaszként erre: 665. - Cszsuka)
2008. aug. 11. 08:17
Hát szép kis kilátás.Én azt hittem a candida már kezd lenyugodni ennyi diéta után!
665. Cszsuka (válaszként erre: 664. - Luice)
2008. aug. 11. 07:58

A legrosszabbat: várni.

Biztos, hogy egy csomó vitaminra lenne szükséged, de a B vitamin addig nem Ok, amíg a candida le nem nyugszik. Van olyan nálunk, hogy Vitamin komplex. Szerintem az sokat segítene. Nekem nagyon sokára állt el a hajhullásom, a fele hajam kihullott. Szerencsére sok volt előtte.

664. luice
2008. aug. 11. 07:43
Megtaláltam a hajhullást.Szerinted most mit kellene tennem?
663. Cszsuka (válaszként erre: 662. - Luice)
2008. aug. 11. 07:35

A hajhullásról már írtam a fórumban, hadd ne írjam le még egyszer! Inkább lécci keresd ki! Júl. 27 és 30 között volt, vagy akkor, amikor nyaralás közben beugrottam.

80-an leszünk a lagziban, ebben három 2 éves van, a többi felnőtt. Ráadásul ugyebár 3-an álljuk a lagzit, mert a menyasszonynak anyja is van, nemcsak én. Ettől egy picit bonyolultabb, de majdcsak lesz valahogy. A nagylányét is túléltük....

Többet nem kell azzal a nővel közösködni, ez is valami. Mostmár csak a keresztelőkön kell elviselnünk egymást....:S

662. luice (válaszként erre: 661. - Cszsuka)
2008. aug. 11. 06:43
Ja a lecsó kihuzva.Az izom tesztet még nem próbáltam.Adr-nőhöz csak hónap vége felé megyek mert elutazott.Miért volt várható a hajhullás?Előtte is hullott de most egy ideje nem és most megint.Ja,hogy otthon lessz a nagy nap.Akkor nem irigyellek.Sokan lesztek?Akkor a héten nem sok időd lessz ránk ami érthető.
661. Cszsuka (válaszként erre: 660. - Luice)
2008. aug. 10. 22:06

Hát, mostmár annyi dícséretet kaptam, hogy egy évre zsebreteszem....:)

Azért én nem érzem így a dolgokat, de azért jól esik.

A lecsót akkor felejtsd el egy időre. Ne feledd az izomtesztet, próbáljátok ki.

Nem válaszoltál: mikor mész dokihoz?

A lagzit mi tartjuk. Felneveltük a férjem két lányát, a nagyobbik már családos, a kisebbiket adjuk férjhez a hétvégén. Igyekszem nem kipurcanni, bár ez a lagzi így vizsga előtt nem hiányzott, de majdcsak túl leszünk rajta...

Én is kíváncsi vagyok a lányokra, és legalább többen beszélgetünk!!

660. luice (válaszként erre: 659. - Cszsuka)
2008. aug. 10. 20:14
Ja amikor megjelensz mindig jobban vagyok.Szerintem tök jól fogod végezni a dolgod!!!Igy látatlanban is szupi vagy nem még akiért majd felelős leszel.Igen kb én is menses előtt állok.A lecsót oliva olajon csináltam a parit lehéjaztam a paprikát meg nagyban raktam bele mert azt eleven ugy gondoltam,hogy nem eszem meg és amikor már csak zaft lett a pariból azt ki is vettem ugyhogy paprikát nem is ettem.Na de ez van.Hol lagzizol?tök jó lessz neked bár én most nem szivesen mennék,hogy csak a nyálam csurogjon.Ki ne purcanj!Itt te vagy a reményünk meg majd a leendő pácienseidnek is.Ha lemegy a lagzi szerintem pihizhetnél egy pár napot ha megoldható mert a te szervezeted sem végtelen és a tulhajszoltág is vissza fog ütni valahol.Te már nagyon megszenvedtél azért,hogy jól legyél ne ess bele megint.Ahoz tul jó ember vagy,legalább is igy eddig innen én ezt érzem.És akit ismeretlenül igy gondolunk az az életben sem lehet sokkal másabb.Na most jól benyaliztam magam mi!?De én most igy érzem és ez az eggyetlen amire büszke vagyok hogy az ember ismeretem ritkán csap be és nagyon szomorú lennék ha ez most történne meg.Na már nagyon várom Melcsit hogy mi ujság vele meg Bernuskát is bár szegénykémnek jól elhuzódik de legalább van ideje felkészülni.
659. Cszsuka (válaszként erre: 656. - Luice)
2008. aug. 10. 19:17

A hajhullásod várható volt, ne keseredj el! Majd biztosan fogja mondani a doktornő, hogy mit kell tenned a továbbiakban.

Szar lelkiállapotok mindig vannak, s figyeld meg, hogy pl. amikor menzesz előtt, vagy a kezdetén vagy, olyankor mindig rosszabbul érzed magad. Én pl. az érdekesség kedvéért mindig rosszul vagyok egy-két napig a ciklus közepén is. De már nem úgy, mint régen. Időnként előfordul, hogy kipurcanok, mint mostanában, ilyenkor az vigasztal, hogy vannak, akik a segítségemre szorulnak és nem zuhanhatok magamba.

Ez mindig is lesz. Itt nem csupán a candidáról van szó, hanem a veled született idegrendszeredről is. Én elég gyengét kaptam születésemkor, ezzel kell gazdálkodnom. De az életösztön sokkal nagyobb bennem. Mostmár látom, hogy benned is. A gyógyulás útja nagyon rögös, s a döccenőkön kapaszkodni kell, nehogy kiessünk a kosárból.

Most egy-két napig állj vissza az eddigi étrendedre, aztán próbálj ki egy másik kaját. De azt javaslom, aznap abból csak egyszer egyél, úgyhogy kisadagot készíts. Talán a lecsó is sok volt úgy, hogy többször ettél. Ezek csak gondolatok, nem biztos, hogy igazam van. Dehát, gondolkodni kell, nemde?

Picit jobban vagy már??

658. Cszsuka (válaszként erre: 654. - Luice)
2008. aug. 10. 19:09

Itt vagyok, nem tűntem el, csak nyakig vagyok a lagzi szervezésben. Ez a hetem káosz. Ráadásul én is kikészültem a csípésektől. Beduzzadt a nyakamon a nyirokcsomó és tegnap volt egy rosszullétem, amiről nem tudom, hogy összefüggésbe hozható-e a rovarcsípéssel, vagy csak egyszerűen ki vagyok purcanva. Látom, te sem vagy jobban. Lehet, hogy front van? :(

Mikor mész a doktornőhöz? Nem ártana kicsit kikérdezni, hiszen ő mégiscsak orvos, többet tud, mint én.

A mi doktornőnkkel egyelőre csak telefonon tudok beszélni, mert én nem tudom megoldani, hogy pénteken elmenjek hozzá.

Úgy látszik, neked még el kell felejteni a lecsót. Én a paprikára és a zsírra tippelek. Valószínűleg így hirtelen túl nehéz kaja volt a belsődnek.

A helyes táplálkozást tanítani? Látod, ezen még nem gondolkoztam, reflexológus szeretnék lenni, közben lehet beszélgetni bármiről lehet, a táplálkozásról is...

Honnan tudom majd, hogy kinek mi a baja? Hát, előszöris a hozott leletekből, másodszor pedig az a reflexológus, aki jól megtanulja amit kell, diagnosztizálni is tud.

657. johi80
2008. aug. 10. 14:03

Sziasztok!

Tudna valaki mondani nekem candida szűrésre telefonszámot és árat.Lehetőleg Budapesten.

Fontos lenne!Köszönöm

656. luice
2008. aug. 10. 13:18
Pont valamelyik nap dicsekedtem az egyik ismerősömnek,hogy már nem hullik a hajam.Na most csomóstól megint.Tök jó nem?Igy kell.Belepusztulok a diétába és ott tartok ahonnan kezdtem.Na ez nevezem.
655. luice
2008. aug. 10. 12:30
Na most meg Zsuka tünt el.Ugy látszik megvan a tegnapi nap böjtje mert ma olyan szarul vagyok hogy csak na.És ez már nem rajatam mullott.Meddig lessz ez még igy???????????????????????????????????
654. luice (válaszként erre: 653. - Cszsuka)
2008. aug. 10. 07:40

Jó reggelt

Na ne tudd meg milyen jó kis éjszakám volt.Ugy görcsölt a hasam azt hittem (ha terhes lettem volna),hogy eljött az idő.Mitől?És mindenkinek a helyes táplálkozást fogod tanitani?Honnan tudod majd meg hogy kinek mi baja?

653. Cszsuka (válaszként erre: 652. - Luice)
2008. aug. 9. 21:15

Jól van na, bocs, eljön nálad is az ideje, meglátod! Viszont majd azt is meglátod, hogy egy csomó kaja nem fog érdekelni, ha már eheted. Ez azt fogja jelenteni, hogy "kigyógyultál" belőlük..

Melcsire én is kíváncsi vagyok. Rendes vagy, hogy így számon tartod!

Bernuska is azt hiszem, csak hétvégére tűnt el.

Kiválasztás: vizeletkiválasztás. Étvágygerjesztő, mi?

Hát, ha befejezem a sulit, szeretnék rendesen betegeket fogadni. A sorsukat nem nekem kell felvállalni, elég az enyém. Mindenki vállalja fel a maga sorsát, én csak egy lehetséges utat mutatok, ahogy veled is tettem. A többi a te dolgod, illetve az ő dolguk....:)

652. luice (válaszként erre: 651. - Cszsuka)
2008. aug. 9. 20:11
Jó lenne ha nem hergelnél ilyen lekvár félékkel.Bár most hogy egy kicsit jobban ehetek nem is kivánom az édességet,sőtt ahol voltam nagy jó sülthusok és ilyenek készültek de nem igazán izgatott.Legalább is nem annyira mint egy nappal ezelőtt.De lehet mert már a rizsnek is örülök.Kiváncsi vagyok Melcsire mi van vele hogy halad.Holnap talán már jön.Mi ez a kiválasztás?Rendesen fogsz rendelni?Fel mered vállalni az emberek "sorsát"?
651. Cszsuka (válaszként erre: 650. - Luice)
2008. aug. 9. 19:53

Hát, a gombák a falon eleve okozhatnak valamiféle irritációt, annál is inkább, ahogy kapaszkodnak a bélfalba, szitává lukasztják azt, s a táplálék normális emésztése is kérdésessé válik. Emiatt alakulnak ki allergiák, mert félig emésztett táplálék kerül a keringésbe.

A puffasztott rizsre nem szóltam semmit, valamit kellett enned...

A tanulással hogy állok? Köszönöm kérdésed, megvagyok. Most készülök egy tesztet írni a kiválasztásból, kíváncsi vagyok, mire jutottam...

A rendrakás is alakul, már csak fel kellene mosni, de majd holnap. Közben baracklekvárt főzök, ezt te is megehetnéd: se cukor, se tartósító, csak a barack...

650. luice (válaszként erre: 649. - Cszsuka)
2008. aug. 9. 19:30
Ja bocsi csip-et akartam irni.Valahol azt olvastam amikor a gombinok levállnak a bélfalról az is gyulladást okoz.Lehet?Szerintem is azért mondta a dr-ő hogy amig megnyugszik a bél ne keljen annyit dolgoznia viszont akkor a puffasztott rizs nem a legjobb neki.Nyugi a cigi is a terveimbe van sőtt az van az első helyen.Csak hát na az nem olyan könnyű de igérem holnaptól neki állok szépen csökkenteni.Nem másnak teszek vele jót csak magamnak azt is tudom és hidd el mindent megfogok próbálni legalább is folyamatosan csökkenteni.Hogy állsz a tanulással,És a rendrakás?
649. Cszsuka (válaszként erre: 648. - Luice)
2008. aug. 9. 19:17

Mert biztos voltam benne, hogy tapasztalataid alapján tudod a helyes választ, és nem csalódtam benned. Egyáltalán nem írtál zagyvákat, sőt!

Ha a cigit is beteszed a programodba, na az lesz még csak igazán jó!

Egyébként mit csinál a hasad, amikor "csi"?

De a péppé főzést és sütést okkal mondta a doktornő és valószínűnek tartom, hogy emiatt.

648. luice (válaszként erre: 646. - Cszsuka)
2008. aug. 9. 18:44
Na háj itt vagyok,csak el kellett mennem du.,és most értünk haza meg közben válaszoltam Pöttynek.De miért is én?És nagyon zagyvákat irtam?Igen jól vagyo a kis tüneteimmel egyyütt de magasról lesz.............-om őket.Jól vagyok mert ehetek mégha csak rizst már az is vigasztal.Megfogok gyógyulni és ez a lényeg.Bár ma elég sok cigit szivtam és ez érzem hogy nem nagyon tesz jót de na majd azt is lejebb adom ahogy alelkem kezd megnyugodni.Apropó.Arra jöttem rá hogy a multkor beszéltük hogy csi a hasam ami azóta is fenn áll szerintem a gyulladástól nem?És lehet azért mondta a dr-nő hogy mindent jól süssek le szinte pépesre hogy ne irritálja?
647. luice (válaszként erre: 643. - Pöttty)
2008. aug. 9. 18:37
Most előre bocsánatot kérek ha majd valami olyat irok amivel meg bántalak.Szóval,minek is vagy itt ha ilyeneket kérdezel?Ha vissza olvasol rendesen megtalálod a választ.Ez nem olyan dolog amit leakasztunk a falról.Ha nem hiszel a természet gyógyászatban ne menj oda menj rendes orvoshoz.Mi aki itt vagyunk azokat már végig jártuk és van akinél találtak valamit van akinél naem,de a candidát szinte senkinél.A diéta mindenképpen igényelné az orvosi felügyeletet illetve a kiegészitő kezelések is hisz nem biztos hogy ami másnak jó az neked is ok,mert lehet neked nem arra van szükséged és csak többet ártasz vele mint használsz.Nem hinném hogy bárki is felvállalná hogy elmondja itt a fórumon hogy mit csinálj mert ez felelősség és nem kicsi mert az ember egészségéről van szó.Más az amikor van egy adott kezelésed és abban támogatnak vagy javasolnak.Egyébként tudod hogy candidás vagy vagy csak tippeled?Mert nagyon sok más minden is tudja azokat a tüneteket produkálni.Szerintem utánna kellene előbb járnod és utánna tuti,hogy tudsz itt is segitséget kapni.Csak ugy nem szabad a diétába bele fogni mert sulyos hiányállapotokat tudsz csinálni amből aztán lehet bajod ha eddig nem lett volna.Ezért kell az orvos(Term.gy.)mert ő erre is ügyel hogy rendben legyen.Sokszor nem is a diétán mulik hanem a hiányállapotok pótlásán a gyógyulás.Ha mégis rászánnád magad a vérvételre megtennéd hogy megirod az eredményt?Meglepne ha pozitiv lenne,legalább is amit kórházakba vesznek.És mégegyszer bocs ha valami bántót irtam de ez tényleg nem olyan dolog amivel lehet játszadozni akkor sem ha van és akkor sem ha nincs ezért kell a végére járni!
646. Cszsuka
2008. aug. 9. 18:29

Luice!

Remélem, jól vagy???!!!

645. Cszsuka (válaszként erre: 643. - Pöttty)
2008. aug. 9. 18:25

Szia!

Úgy látszik, Luice nem ér rá, hát válaszolok, bocs, hogy csak most.

Szóval, én úgy gondolom, hogy elég nehéz dolgod lenne teljesen egyedül.

Javaslom, olvasd végig a fórumot, aztán a döntés a tiéd!

Üdv: Zsu

644. Cszsuka
2008. aug. 9. 13:45

Luice!

Megkérhetlek, hogy válaszolj inkább te Pöttty-nek?

Köszi!!!

643. pöttty
2008. aug. 9. 13:29

Sziasztok!

nem voltam még vérvételen. Egy kérdés, mindenképpen segítség kell ahhoz, hogy diétát be lehessen álltani? Ugyanis én nem szoktam természetgyógyászokhoz menni és most se szeretnék. Internetről ki lehet szemezgetni, hogy mit és hogyan kellene vagy ti tudtok valamit mondani?

642. Cszsuka (válaszként erre: 641. - Luice)
2008. aug. 9. 12:16

Úgy, hogy eleinte tele voltál kapkodással és pánikkal, mostmeg már kezded használni a logikai készségedet - vagyis gondolkodsz, nem csak pánikolsz. Ez tisztán látszik akkor is, mikor visszaesel és akkor is, amikor fejlődsz egy lépcsőfokot.

Egészségedre az ebéd, én még azt sem tudom,mit eszünk, a lakásba le se mentem, tanulok idefent, a buli utáni romok eltakarítása még rám vár, bár a férjem váltig ígérte, hogy nem lesz vele gondom. Ha rá várok, holnap se lesz rend...:)

641. luice (válaszként erre: 640. - Cszsuka)
2008. aug. 9. 11:58
Hát tényleg nem könnyü neked sem és ezek szerint ha nem rögtön a daarázs jut eszedbe lehet nem is kellett volna semmi akkor sem lett volna semmi bajod,hisz valószinü nem azoktól nem lett hanem attóól hogy megláttad a sáskát.Mire megettem a lecsót már én is rájöttem hogy az savasit de se baj most már mára ez a kaja és mivel NEM LESSZ TÖLE BAJOM igy ma még meg is eszem.De a lekiekben nagyon sokat számitasz amit nagyon köszönök.Hogy érted azt hogy időnként már tiszták a gondolataim?
640. Cszsuka (válaszként erre: 638. - Luice)
2008. aug. 9. 11:35

Ez a beszéd, ez most nagyon tetszik!

Minden mondatod a helyén volt!

:)

639. Cszsuka (válaszként erre: 637. - Luice)
2008. aug. 9. 11:30

Persze, nem csoda, ha mindentől félsz. Az én életem sem fenékig tejfel azóta sem. A különbség, hogy mostmár tudom kezelni a helyzeteket és nem jön rám a halálos félelem.

Képzeld, nekem annakidején egy darázscsípés után kiderült, hogy allergiás vagyok rá. Egy éjszakát töltöttem infúzióval a kórházban, aztán másnap felírták receptre azt az injekciót, amit magamnak kell azonnal beadni, ha megcsíp egy darázs. Szerencsére nem volt rá szükségem hosszú ideig. Lejárt a szuri szavatossága, én meg kidobtam, nem kértem másikat. Aztán egyszer fa rakodás közben megcsípte a darázs a nyakamat. A vérnyomásom azonnal elkezdett ugrálni a szívemmel együtt, aztán elájultam. A férjem 200-al vitt az ügyeletre, szurit kaptam, aztán megint elájultam. Megint a kórházban kötöttem ki.

Szurim most sincs itthon, úgysem adnám be magamnak, akkor meg minek?

A férjem lakatos, tele van az udvar mindenféle vasakkal, amit nagyon szeretnek a darazsak. Szőlőt már évek óta kesztyűben szüretelek, s ha lehet, kihúzom belőle magam. A hátsó kijáratnál van egy szőlő lugas, én kértem, hogy legyen. Már tele van darázzsal.

Tegnap legénybúcsút tartottak nálunk, csak addig akartam szem előtt lenni, amíg lemegy a vacsora, s ott álltam köztük, a lugasban. Valami csikálta a nyakam és ösztönösen odanyúltam. Nem láttam semmit és nem éreztem mást, csak a csípést. Éreztem, ahogy esik lejjebb a blúzomban, amit nem vehettem le, mert 20 férfi vett körül. Berohantam a lakásba és vetkőztem. Ráztam a blúzomat, de nem találtam semmit. Rohadtul fájt a csípés helye. Azonnal egy vagon calciumot vettem be, olajfát, meg Nonit (azt fájdalom és idegesség ellen). Jeget és ecetet raktam rá, bevetettem mindent a kristálylámpát zölddel, s azon gondolkodtam, hogy nem eshetek pánikba, itt ez a sok piás pasi, egyedül vagyok józan, csak én vagyok képes magamhoz mentőt hívni. Ahogy járt az agyam, éreztem, hogy ez nem darázs lehetett, mert az másképp fáj. Aztán igazam lett. Találtam egy sáskát az ajtón, ki akart menni. Valószínűleg az harapott meg.

A lényeg, hogy ugyanazok a félelmek hullámzottak át rajtam, s most is rosszul vagyok a gondolattól. Ennek ellenére kerékpározok, elmegyek a zöldségeshez gyümölcsöt venni, kapálok a gyümölcsfa alatt és itt élek a saját udvaromban a darazsakkal. Tegnap este az összes életcélomat azonnal elővettem, s azzal bátorítottam magam, hogy ezek a feladatok előttem állnak, miért tanulok, ha ez a vége? Nekem élnem kell!

szóval, hidd el, senkinek sem könnyű! Mindenki küzd az életéért, csak kívülállóként annyit látunk amennyit akarunk. Senki sem irigylésre méltó!!!

Mostmár időnként tiszták a gondolataid, s ahogy halad az idő, mindig többször és mindig tovább lesz így. Ez fog segíteni meggyógyulni. A programodhoz azonban ragaszkodj!!

638. luice
2008. aug. 9. 11:08
Különben tudod mi az érdekes,hogy régen megnem ettem volna a lecsót semilyen formába most meg annyira várom hogy ehessem.Ha azt mondanák egy nagy habos süti vagy ez simán ezt választanám.Kiváncsi vagyok mi lessz belőle de szerintem semmi mert ugy akarom hogy ne legyen és kész.És nem érdekelnek a tüneteim majd ha rájönnek hogy nem foglalkozom velük hanem jól érzem magam majd megunják és eltünnek.Hisz ennem kell jól érezni magam meg kötelező.Különben meg már lassan 3 hónapja csak zöldségen élek meg rizsen a 2 hetet leszámitva a mostanit amikor csak zöldség,ha eddig nem javult az állapotom akkor már nem a kaján mulik mindeggy mit eszek.Na nem ugy értem hogy most már mindent bele csak nem érdekel az engedéjezetteken belül hogy lessz-e bajom vagy nem eszek és kész.Anélkül is bajom van akkor meg?A szervezetemet meg nem nyirhatom mégjobban ki azt inkább erősitenem kell.Lessz ami lessz.Most inkább a lelkiekre fektetem a hangsulyt mert mostmár szerintem ott a nagyobb bibi.Persze nem lessz könnyü de le kell küzdenem a tüneteim is.Attól még ugy is meg fogom kérdezni hogy mi miért van mert azt sem szeretném ha vissza felé haladnék.Jobb lett volna a te módszered mert abból te tudnád,hogy hol tartok igy meg csak a sötétben tapogatózom hogy vajon azért vannak a tüneteim mert vissza haladok vagy azért mert ők küzdenek na de ez van.
637. luice (válaszként erre: 636. - Cszsuka)
2008. aug. 9. 10:34
Nagyon köszi a segitségeidet.Ki próbálom minden féleképpen.Igen én is gondoltam már rá hogy pszihésen van nálam,éppen ezért amikor olyat kell csinálnom amitól félek csak azért is megcsinálom.Aztán most lehet lecseszel de pont emiatt ma csak azért is lecsót eszem rizzsel.Persze ma már megint állandóan a vizet kivánom,folyamatosan pisilnem kell tele vagyok belső feszültséggel,félelemmel,de ha pszihésen van majd elmúlik ha meg a kajától akkor nincs mit tenni mert ennem már KELL ezt érzem.Csak az a baj hogy attól félek ugyan oda jutok ahonnan elindultam mert igy vissza gondolva ugyan igy kezdődött és azt a szörnyü állapotot nem szeretném,de reméllem ez most egy muló állapot és a dögök pusztulására irom.Nincs más próba étel hisz csak a puff.rizst meg a barna rizst vettem vissza.Pedig ezek állitólag tisztitják a beleket,ráadásula puff-ot még köménymagos is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook