Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

456. luice
2008. júl. 28. 09:36
Nem tudom mi lett Bernuskával,de reméllem vissza té!Melcsi te is eltünsz?Zsuka ha vissza jöttél légyszi olvass vissza és ird meg mi a teendőm illetve jól csinálom-e.Már nagyon várlak legalább te ne hagyj itt.Te sem tudsz Bernuskáról?
455. luice (válaszként erre: 453. - Bernuska)
2008. júl. 28. 07:48

Bernuska!!!!!

Miért tüntél el???Csak nem végleg kiszálsz???

454. Melcsi76 (válaszként erre: 451. - Luice)
2008. júl. 27. 22:38

Igazat adok neked, más tudni mi a helyes és megint más megvalósítani.

Nekem az a szerencsém, hogy a hugom kb. 1 hónapja rá beszélt egy diétára (együtt csináltuk), ami nagyon hasonlít a candidára, szénhidrát mentes és só,füszerek nélkül kell elkészíteni a párolt (sovány) húst, halat, zöldségeket, tejtermék, tojás tilos volt, annyi engedmény volt, hogy gyümölcsöt bármilyet, bárrmennyit lehetett enni. Ennél a diétánál bevallom még nem voltam a helyzet magaslatán, de így is lement 5 kg 3-4 hét laza diétával.

Egy hete csinálom a candidásat, azt amikor azt írja : "amit szabad ennie"

Ezt be is tudtam tartani. Holnap kezdem a zsuka félét két hét zöldség!

Hát elsejétől kb. 10-ig elutazunk és nem tudom mennyire kavar be nekem a nyaralás diéta szempontjából, most úgy érzem menni fog, mert már megalapoztam, aztán majd beszámolok becsületesen (ha nam bánjátok), ezzel is ösztönzöm magam és jó tudni, hogy vannak sorstársaim akikkel megoszthatom a fejleményeket és támogatjuk egymást.

Holnap megyek bevásárolni a Bio boltba és megkérdezem hátha tudnak ajánlani, kivizsgálásra dokit, ill. eszembe jutott, hogy van egy természetgyógyász az ismeretségi körömben és lehet, hogy ő is tud segíteni.

Szerintetek természetgyógyászhoz érdemesebb fordulni kezelés ügyben, vagy belgyógyászhoz esetleg más dokit ajánlanátok?

Még nem tudtam minden hsz.-t elolvasni, de látom, hogy tényleg nagy a lemorzsolódás, viszont biztos sokan olvassák. Igérem szólni fogok, ha már nem leszek itt, addig is követem a bejegyzéseket...

453. Bernuska (válaszként erre: 450. - Luice)
2008. júl. 27. 22:17

OK...akkor én most kiszállok ebből a fórumból.

Nem rosszindulatból kérdezem, hanem mert nem ismerem a lisztérzékenység miatti diétátad, és abban teljesen hülye vagyok. Nem megbántani akartalak. Az én dolgomat meg majd megbeszélem akkor Zsukával, köszönöm a tanácsot!

További jobbulást és jó egészséget kívánok!!!

Sziasztok....:(

452. Bernuska (válaszként erre: 449. - Melcsi76)
2008. júl. 27. 22:13

Inkább 3 hét, de mindenkinél egyéni, változó (az én értelmezésemben).

Többféle lesz nekem a grapen kívül, átküldöm priviben...

Szerintem nemcsak zöldséget lehet enni az első időszakban, de természetesen annak kell kitenni az étkezések nagy részét...

451. luice (válaszként erre: 448. - Melcsi76)
2008. júl. 27. 19:41
Igen ebben mindben igazad van.Csak hát megvalósitani mindent nehezebb,de megfogom csinálni mert itt a gyerekem akinek az esküvőjén táncolni fogok!Meg aztán ugy látom szépen gyarapodunk és eggyütt talán könnyebb lessz,csak valaki valami miatt mindig kiesik.
450. luice (válaszként erre: 447. - Bernuska)
2008. júl. 27. 19:38
Mindig megkérdezed ez ehetsz ugye,Hát attól függ mit választasz.Elvileg 2 hét ZÖLDSÉG!Ez az alapozás.Nehéz család főzése melett megállni de mint melcsi is irja olyankor marad a félre vonulás.Igaza volt Zsukának hogy ezt legalább is ilyen kemányen nem mindenki tudja megcsinálni,de mi megfogjuk mert gyógyulni akarunk és van egy nagyon jó támaszunk és mi is egymásnak.Eldönteni könnyü de megcsinálni!?De majd te megbeszéled Zsukával hogyan csináld.Már nagyon várom őt vissza ,meg a te fejleményeidet is.
2008. júl. 27. 13:07

Bernuska!

Igazad van elkezdeni a legnehezebb, de aztán jönnek a sikerélmények, hogy ezt meg azt is kibírtam, akkor látni fogod, hogy csak akaraterő kérdése, tényleg agyban dől el minden!

Ha étkezések közt rám jön az ehetnék, akkor karalábot, répát rágcsálok és iszok egy pohár vizet. Nálam még az is gond volt, hogy ivás helyett ettem, úgy éreztem éhes vagyok pedig csak innom kellett volna, este kaptam észbe, hogy csak ettem-ettem és alig ittam vizet. Már tudatosan figyelek a folyadék bevitelre és könnyebb megálni a túlzott evést.

Olvastam a 77. és a 78. hozzászólásban beszéltetek a diéta szabályairól.

Én a Te verziódat ismerem, de Cszsuka (78.hsz.) azt írja van a diéta kezdetén két hét, és addig csak zöldséget és cskis zöldséget lehet enni???

Egyébként ma a 7. napnál tartok a 77. hozzászólás alapján csinálom és tegnep már voltak elvonási tüneteim: furán fájt a gyomrom, inkább szúrt mint fájt és hányingerem volt a reggelinél, ami tojásból (omlettből) állt, lilahagymával.

Szerinted az első lépés a kéthetes zöldség kúra, grahuitmagolajjal és tisztitással,méregtelenítéssel kiegészítve?

(én így értelmeztem, jól értettem?)

Én is várom vissza Zsukát, kíváncsi vagyok mit fog mondani a hajhullásodra, és nekem is nagyon sokat segít a tanácsaival.

Üdv. mindenkinek!

448. Melcsi76 (válaszként erre: 443. - Luice)
2008. júl. 27. 11:28

Szia Luice!

Azt tapasztaltam, hogy amíg csak sajnáltam magam, hogy milyen rossz a helyzetem, addig nem volt akaraterőm változtatni az életfelfogásomon és életmódomon. Én úgy hallottam előszőr erről a betegségről, hogy egy ismerősöm rengeteget fogyott ettől a diétától. Utána olvastam a neten és vettem egy jó könyvet az a címe: Betegnek érzem magam és nem tudom miért? Nagyon jó dolgok vannak benne, diétával kiegészítve. Viszont sokkal jobban tetszik Cszsuka tapasztalata és tudása, mert Ő tényleg a természetes gyógymódot ajánlja. Egyébként levagyok döbbenve, hogy milyen nagy a tudása és örülök, hogy ilyen segítőkész ember, ez utóbbi nagyon ritka főleg ebben a rohanó világban. Szóval nekem a két szülés és az évek során 40 kg plusz súlyom volt, az utóbbi egy évben, szülés óta sikerült leadni (nagy keservesen 10 kg-ot), tehát maradt még 30 kg, amit leszeretnék, lekell és lefogok adni! Mert ez a túlsúly veszélyezteti az egészségi állapotomat és az önbizalmamat, lelki egyensúlyomat is letörte rendesen. Tehát fogyokúra miatt néztem utána a Candidának és véletlen keveredtem ide. Ahogy utána néztem a tüneteknek, felismertem kb. 15 tünetet tapasztaltam magamon. Nem túl súlyosak külön-külön, ezért el is hanyagoltam, most már tudom, hogy ezek a panaszok összegezve ennek a komoly betegségnek a jelei, legalábbis szerintem. Elsején elutazunk kb. 10 napra, megpróbálok addig utána járni, hogy candidás vagyok-e ill. mennyire. Majd megírom, hogy mi az eredmény.

Tüneteim: iszonyú, csillapíthatatlan vágy az édességek, szénhidrátok után, mindig éhes voltam, ingerült, hajlamos a veszekedésre minden különösebb ok nélkül, depis hangulat, lehangoltság, kedvtelenség, gyengeség, fáradékonyság, izületi panaszok, végbéltájéki viszketés, korpás fejbőr (ezen egyébként csak a Niz. gombaölő sampon segített), hüvelyben is találtak, már kétszer candidát, erre kúpot adtak (attól félek ez csak helyi kezelés volt), ja és emésztési panaszok, állandó szorulás, egy héten kb. kétszer tudtam elvégezni a nagy dolgomat (küszködve),herpesz is kiszokott jönni a számon egy évben akár többször is.

Hát én ezek a panaszok miatt gyanakszom candidára, és úgy sejtem az elhízásomra is nagy mértékben rá segített, mert egyébként nem vagyok édesszájú.

Tudom, hogy a Nikotin ellenes tapaszban is van nikotin, de úgy segíti a leszokást, hogy folyamatosan csökkenti a nikotin bevitelét a szervezetbe és könnyebben, hatásosabban áll át a szervezeted a leszokásra, nincs olyan súlyos elvonási tünet, mert nem hírtelen vonod el a szervezetetdtől, hanem fokozatosan. Így könnyebb hosszútávon lemondani róla (szerintem).

A legfontosabb, hogy ne add fel és csináld tovább a legjobb tudásod szerint. Én úgy próbálok ellenállni a kisértésnek, hogy megpróbálok mérlegelni: Megér-e pár finom falat miatt bűnözni és letérni a helyes (egészséghez vezető) útról?

Nekem azért nehéz, mert főznöm kell a családnak és etetni a kisebbik gyereket, de ha lehet kivonulok a konyhából amikor a többiek finomságokat esznek.

Még ingerült vagyok az elvonásoktól, de nagyon erős bennem az elhatározás és végig fogom csinálni.

Drukkolok neked és mindig tartsd szemelőtt a gyógyulást, az segít átlendíteni a nehezebb napokon.

447. Bernuska (válaszként erre: 446. - Luice)
2008. júl. 27. 09:47

Állítólag csak az első 2-3 nap a rossz...nem tudom. Félek attól, hogy ha főzök a családnak, nem fogom tudni megállni, hogy ne egyek. Vagyis meg kell állnom, mert ha elkezdem, végig kell csinálnom. De levest ehetsz, szinte bármilyet, levesbetét nélkül... Nem?

Képzeld, tegnap, ahogy hajat mostam, és kifésültem, egy nagy marék haj kijött...túl soknak tűnt...és ez már a 3-4 ilyen hajmosás, amikor kétségbe esek.

446. luice (válaszként erre: 445. - Bernuska)
2008. júl. 27. 08:59
Elvagyok köszi .Második napom lessz a zöldségeken.Annyira nem vészes.Lehet később rosszabb lessz de megcsinálom.Csak az a baj hogy éhes vagyok és állitólag az sem jó mert az is savasit de mindeggy majd kedden ha már Zsuka is lessz okosabbak leszünk.Ma biztos nagyon gáz lessz mert megyünk anyukámhoz ebédre,szoktunk járni ilyenkor mindenki összejön a tesóim is.De ezt is megfogom csinálni mert ezt is meg kell szoknom.Csináltam magamnak zöldség lét répából meg karalábéból,ha már nagyon éhes vagyok abból iszom.Hát nem egy sétagalopp ez az egész erre készülj fel de hidd el ha én megtudom csinálni te vigan.Na ketten együtt meg verhetetlenek vagyunk!
445. Bernuska (válaszként erre: 443. - Luice)
2008. júl. 27. 08:13
Hogy vagy, Luice?
444. Bernuska (válaszként erre: 442. - Melcsi76)
2008. júl. 27. 08:13

Uhhh, jó kis vállalkozás ezt a rengeteg hozzászólást végigolvasni....:)

Én túl sok tanáccsal nem tudok segíteni, mert én is a diéta előtt állok, de biztatok, amíg bírok...

És szívesen jövök erre az oldalra...:)

443. luice (válaszként erre: 442. - Melcsi76)
2008. júl. 27. 08:00
Köszi a hozzászólásod és igazad van.A cigiről annyit hogy az orvos javasol tapaszt stb,de ezek ugyan ugy tartalmaznak nikotint és itt az lenne a lényeg hogy az ne kerüljön a szervezetbe,de megoldom.Muszály lessz.És tényleg jó hogy vanna Zsukáék,nagyon sokat jelent.Tudom én is hogy meg fogok gyógyulni és ha eddig ennyi erőt bele öltem most nem adom fel hanem mégjobban küzdök mert én vagyok az erősebb.Te is candidával küzdesz?
2008. júl. 27. 02:03

Sziasztok!

Én még annyira új vagyok, hogy csak a 8. oldalon 202. hozzászólást olvasom (viszafelé), és csak most kutatok a vizsgálatok mikéntje után. Alig várom, hogy utol érjelek titeket és naprakész legyek a rengeteg tapasztalaitokat illetően.

Az a gyanum, hogy én is candidás vagyok.

Tudtok-e Szegeden (vagy közelében), olyan dokit akihez érdemes lenne elmenni kivizsgálásra?

Luice!

Olvastam (202.h-ig), hogy mennyire nagy gondban vagy. Tényleg szőrnyű a helyzeted! Szerintem, ha betartod pontról-pontra Cszsuka tanácsait, akkor kitudod magad gyógyítani, sikerülni fog csak akarnod, bíznod kell magadban és a gyógyulásban!

Kitartás, ha már ennyi erőt bele fektettél a gyógyulásba, tuti menni fog!

Probáld meg mindennek a jó oldalát nézni, főleg a rossz dolgoknak!

Minden rosszból lehet tanulni, és a tanulás jó dolog. Nagyon fontos a pozitív szemlélet és gondolkozás, akármilyen rossz is a helyzeted. Hidd el tudom miről beszélek! Voltam súlyos depresziós, elitélem az öngyílkosságot (még a gondolatát is!), apukám sajnos önkezüleg véget vetett az életének és ebben az időszakban annyi gondom-bajom volt, mint másnak soha életében...

Akkoriban nem akartam élni, csak az tartott vissza, hogy van (most már lassan 10 éves) 2 éves kislányom, aki csak rám számíthat.

Nagyon padlón voltam, senki és semmi nem érdekelt, a lányomat is csak nehezen tudtam ellátni, a lelki dolgok miatt.

Felismertem, hogy nem csak a helyzetem rossz, de a felfogásom is nagyon negatív volt (mindenben csak a rosszat láttam és kerestem).

Egy regényt tudnék írni ezzel kapcsolatban.

Nehéz volt, de egyedül kijöttem a depresszióból és talpra álltam, mindezt úgy, hogy változtattam a felfogásomon.

Az a lényeg, hogy a dolgok jó oldalát kell nézni! Pl.: Milyen jó, hogy van ez a szuper fórum, és ezen keresztül segít a tanácsaival és lelkileg is támogat Cszsuka és Bernuska...

Képzeld el, milenne ha nem lenne ill. nem lennének akik támogatnak a betegségeddel kapcsolatban.

És akkor mindjárt jobb kedved lesz, ha ebbe belegondolsz. Igaza van Cszsukának előszőr a lelkedet és a fejedet kell renberakni, érezned(tudnod) kell, hogy megtudsz gyógyulni. Talán nehezebben mint más, DE KÉPES VAGY RÁ!

Hidd el menni fog, csak legyél egy kicsit türelmesebb és próbáld meg magad megnyugtatni, ha feszült vagy.

Pl.: zene hallgatás, séta zöld környezetben, és a torna nagyon jól oldja a feszültséget, vagy bármi amit szívesen csinálsz. Az is nagon jó, ha kiírod, kibeszéled magadból a problémáidat.

Olvastam, hogy a cigi is hátráltat a gyógyulásban, én nem dohányzom (Hál Isten) ezért nem tudom min mehetsz keresztül. Azt tudom, hogy komoly függőség alakul ki a szervzetben, mint a drogoknál. Orvos segítségét még nem kérted a leszokással kapcsolatban? szerintem orvosi segítséggel és nikotin ellenes tapasszal többre mennél, mint egyedül.

Tudom én könnyen beszélek, de drukkolok neked és arra gondoltam ezek segítségévl könnyebben letudnál szokni a cigiről. Nehogy ezen múljon a gyógyulásod!

Bernuska és Cszsuka!

Rendesek vagytok, hogy támogattok minket és részletesen leírtok mindent. Hálásan köszönöm!

Én is sokat tanulatam a ti tudásotokból és tapasztlaitokból, pedig még csak a hozzászolások felénél tartok...

Ui.: Bocsi nem akartam okoskodni, csak nem bírtam ki, hogy ne írjam le a véleményem. Nagyon megfogott ez a téma, bele is lendültem...

Jó gyógyulást!

Üdv. mindenkinek!

Meli

441. luice (válaszként erre: 439. - Bernuska)
2008. júl. 26. 20:37
Ja neked jobb dolgod lessz mert nekem ebből egy csomó minden kiesik.Igen a zab már maga eleven egy glutén,de semmi baj mert akinek ezzel nem kell foglalkoznia az nem tudhatja.Eddig ilyenekell én sem foglalkoztam.A zab az zab ugyan ugy mint a buza vagy stb ebben nincs glutén mentes ez maga a növény.Gluténnek számit a buza,rozs,árpa,zab,tönköly,maláta.Ezt már nagyon vágom de ennyi,a nagyobb gondot az jelenti ha olyan a termékPL:köles amit ugyan ehetnék de mivel ott csomagolják ahol a buza stb is megtalálható már is nemehetem.Itt a probléma.De neked hála ilyenekkel nem kell foglalkoznod és igy könnyebb dolgod lessz sokkal.
440. Bernuska (válaszként erre: 438. - Luice)
2008. júl. 26. 15:13
szerintem abból (zab)is van gluténmentes...de lehet, hogy most jó nagy hülyeséget mondtam...:S
2008. júl. 26. 15:05

Én is A-s vagyok...:)

Ezt még régebben Zsuzsa küldte át nekem, nézd át te is, hátha találsz benne jó ötleteket...:)

"A" vércsoportnak

Gabonafélék:

Jótékony:

Amarant, hajdina, rizsliszt, rizstészta, Zabliszt és tészta, szójaliszt, csírázott búzakenyér, rozs, rozsliszt és tészta,100%-os rozskenyér.

Semleges:

barna rizs, vadrizs, barnarizskenyér, tönkölybúzaliszt, kenyér, zab, zabkorpa, zabpehely, köles és minden belőle készült étel, durumliszt, tészta, Graham liszt és kenyér, kuszkusz liszt, hántolt árpa, árpaliszt és pehely, árpakenyér és kása

Tiltott:

pattogatott kukorica, zabkenyér, durumbúza, durumkása, búza, búzacsíra, búzakorpa, búzapehely, búzafehérliszt, fehér rozsliszt.

Húsfélék/halak:

Jótékony:

húsféle: nincs

tőkehal, makréla, pisztráng, lazac, szardínia, sügér, busa, amur, ponty, csiga(!).

Semleges:

csirke, tyúk, kakas, pulyka, strucc

csuka, tok, kecsege, tonhal, cápa, durbincs.

Tiltott:

Az "A" vcs-úaknak szinte minden hús tiltott.

hering, kagyló, szardella, rák, homár, osztriga, tintahal, béka, angolna, harcsa, kaviár, polip

Tojások:

semleges, de tiltott a kacsatojás és a libatojás.

Tejtermék:

Candida kúrában minden tejtermék tiltott, de érdekesség kedvéért leírom, hogy semmilyen ajánlott állati tej vagy tejtermék nincs, csak semleges, vagy tiltott.

A joghurt is semleges, szerencsére, ebből a natúr élőflórásat lehet használni mindenbe tejföl helyett. A candida kúra későbbi szakaszában ajánlott Feta és Mozzarella is semleges.

A szójatej és a szójasajt viszont jótékony és a candida kúrába is belefér.

A tehéntúró tiltott, viszont a juhtúró semleges. Azt kb. 4. héttől már ehetsz - nagyon finom.

Magvak közül a lenmag igen jó a székletre, s ráadásul jótékony.

Babfélék: most van az idénye és jótékonyak közé tartozik a zöldbab. Jótékony a lencse is. Sárgaborsó TILTOTT.

A barna rizs semleges. Jótékony viszont az amarant, a hajdina, puffasztott rizs.

A szójaliszt jótékonynak számít.

Zöldségek:

Jótékony: articsóka, brokkoli, cikória, petrezselyem, fehérrépa, kelkáposzta, póréhagyma, fejes saláta, gyermekláncfű, torma, fokhagyma, karalábé, vöröshagyma, lilahagyma, spenót, paszternák, főzőtök, sóska, sárgarépa,

Semleges: zeller, uborka, cukkini, húsos paprika, retek, zöld olajbogyó, zöldhagyma, snidling, alga, kelbimbó, karfiol.

Tiltott: pirospaprika, édesburgonya, fűszerpaprika, zöldpaprika, sárga paprika, paradicsom, vöröskáposzta, FEHÉRKÁPOSZTA, padlizsán, gombák, fehér burgonya.

438. luice (válaszként erre: 437. - Bernuska)
2008. júl. 26. 13:00
Ja igy elmondani könnyű,de megvalósitani!?Én már most félnap után kivagyok,de ha más kibirta a 2 hetet én is kifogom.Reméllem!Ugy tudom 2 hétig nuku más csak zöldség.Legalább is Zsuka módszere szerint,de szinte mindenhol ezt tanácsolják mert ezzel alapozod meg a gomba irtást.De különben hidd el megéri ezt választani mert látod én mióta szenvedek Azóta már százszor tul lennék a 2 héten.De ZSuka majd neked mindent elmond Nálam az is volt a baj szerintem hogy ahová járok csak szinten tartotta mert neki az ugy jó volt az meg nem érdekelte hogy nekem nem.Én A-vércsoportu vagyok,és te?Biztos jó lessz a zab de nekem az tilos
437. Bernuska (válaszként erre: 436. - Luice)
2008. júl. 26. 09:17

Hát, én is szinte csak zöldségekben gondolkozom...jó sokat veszek, félig megpárolom. Elég gyorsan készen van, és ha kell, eszem egész nap, vagy nasizom nyersen.

Ez így egyszerűnek tűnik leírva, de én szeretek enni. Nem sokat, de mindent. Ki kell bírnom. Mondott olyat is Zsuzsa, hogy élesztőmentes zsemlemorzsával meg barna rizslisztből pl. lehet csinálni rántott húst is, heti 1 tojás visítva megengedett...csak azt nem tudom, hogy rögtön a kúra elejétől, vagy csak a 3. héttől?

Azt is írta Zsuzsa régebben, hogy a zab nagyon finom köret rizs helyett...hát ezt is kipróbálom.

Milyen a vércsoportod?

A szójaliszt talán gluténmentes, az ajánlott az A vércsoportúaknak.

436. luice
2008. júl. 26. 09:04
Na én most bemérgeskedtem és hozzá fogtam csak zöldségeket enni.Hogy meddig birom????Jó lenne a két hét!
435. luice (válaszként erre: 432. - Bernuska)
2008. júl. 25. 20:40
Akkor is szurkolok.Lehet kettőnknek együtt jobban megy majd.Hogy fogsz neki?
434. Bernuska (válaszként erre: 433. - B05507d180)
2008. júl. 25. 19:58
csak én gondolom.... régebben voltam egy csomó vizsgálaton, minden negatív lett. Most úgy döntöttem, hogy mindenképp jó lesz nekem egy ilyen kúra, semmit nem veszíthetek vele.
2008. júl. 25. 18:28

Köszönöm a válaszokat.Megpróbálom kideríteni mi áll a háttérben.

Bernuska!

És nálad be is bizonyosodott a candidiázis vagy csak te gondolod így?

432. Bernuska (válaszként erre: 429. - Luice)
2008. júl. 25. 18:04
Még ne szurkolj!!! Jövő héten veszem meg a dolgokat...és utána kezdem...:)
431. Bernuska (válaszként erre: 428. - B05507d180)
2008. júl. 25. 18:03

Szerintem sem ér túl sokat az a teszt....

de én a pattanásos bőröm miatt hiszem azt főleg, hogy a candida a bajom.... meg gyengébb vagyok, mint általában...

430. luice (válaszként erre: 428. - B05507d180)
2008. júl. 24. 20:49
Igen elvileg lehet candida,de azért ezt igy nem lehet kijelenteni.Nem tudok gyógyszertári tesztről legalább is ilye fajtáról nem.Tünetek?Ó sok minden.Keress rá a googleban candidiasis cimen.Reméllem jól irtam de ha nem akkor is kiadja.Ott sokmindent megtudsz rólla.De mint irják mondják tapasztaltam ezek a tünetek sokmindenre utalhatnak és előbb ki kell zárni minden egyéb okot,mert ha van is a candida álltalában csak kisérő betegség.Egyébként nekem külön megcsinálták rá a vizsgálatokat ami negativ lett(vér,vizelet,széklet)ami valószinü azért volt mert már olyan gyenge volt az immunrendszerem.Az orvosok csak kinevettek allig birtam kihisztizni ezt a vizsgálatot.Ugy hogy maradt a természetgyógyászat.DE!!Mint már irtam előtte én is kilettem teljesen vizsgálva belgyógyászatilag,amibe benne van MINDEN!Nekem a lisztérzékenységet találták ott csak hát az állapotom nem javult és a többit már leirtam.
429. luice (válaszként erre: 427. - Bernuska)
2008. júl. 24. 20:36
Hu jó drága a Candcell.Igen ugy irja ezért 2 kell majd,de ugy vagyok vele annyit még rászánok.Az hogy jobban legyek nekem mindent megér meg különbe is a cigi helyett gondoltam.Reméllem sikerül.Ugy szurkolok neked!
2008. júl. 24. 20:20

Sziasztok!

Kb.3 hónapja hígabb a székletem és pár hete tűfejnyi pattanások vannak az arcomon.Lehet ez candida?

Milyen tünete van még?Gyógyszertári teszttel ki tudom deríteni,hogy az-e?

Köszi!

2008. júl. 24. 19:34

Megnéztem... hát tényleg jókat írnak róla...

Bár azt nem értem, hogy azt írta, hogy 60 db van benne, 45 napra elég, és 2 db-ot kell bevenni belőle naponta az első 45 napban... ahhoz nem 90 db kell...?

Amúgy nem vészesen drága... a Candcell közel 10 ezer Ft... :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook