Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
A szklerózisnak is lehet sokszor az oka a chlamydia pn. Én is remélem, hogy nem szklerózisod van...de a chlamydiát ne felejtsd el, lehet, hogy megoldódik.
Jó egészséget és kitartást nekedT És én is köszönöm a tanácsaitokat, vaktyúkét is...egy élmény volt veletek! :-)
Köszönök szépen mindent Neked is és vaktyúknak is! :)
Minden jót, jó egészséget!
Üdv.: Beautiful
Nekem gyanús a chlamydia pneumoniae. Azt tényleg nézesd meg, de egyuttal megnézhetik a mycoplazma pneumoniaet is. Én most a többibe nem folynék egyenlőre bele....amiket már említettem/tünk.
A chlamydia az idegeket is megtámadhatja, így amiatt is lehet kettőslátás...nekem is durva dolgokat csinált. (lebénultam...stb)Szerencsére ezek rendbejöttek, de nagyon észnél kell lenni. Mindenképp nézesd meg!
És a kitartás minden terápiánál nagyon fontos! És ehhez kívánok neked sok erőt!
Jelenleg én most nem szedek semmit, csak zöld teát iszogatok sztevia édesítőszerrel. Kampányszerűen szoktam néha inni ezt azt(amikor elkeseredek a tünetek miatt) pl ezüstöt, grape-t de húzamosabb ideig egyiket se tartottam. Ez az én bajom, kitartást csak hírből ismerem. De legalább felismertem, igy lehet csak változtatni rajta :)
Én hinnék a hagyományos orvoslásban nagyon szivesen, de nem tudtak meggyógyítani és katasztrófálisan félre is kezeltek párszor.
A természetgyógyászt már megjártam, de most készülök hozzá vega tesztre, meg allergia teszre és a szemeimet is megnézetem a homályos/kettő látás miatt. tavaly azt mondta nem romlott pedig a szemüveget egyzer sem tettem fel. Gondoltam én már mindennek ezt is, candida, vagy szklerozis okozta látóideggyulladás..
Lehet, hogy túl sokat foglalkozom magammal, de sajnos ha homokba dugom a fejem, azzal nem oldok meg semmit :(
Ezzel két gond lenne:
Én már próbáltam és késett a mensim 15 napot, iszonyatos görcsök és nyilallások közepette ami előtte nem volt. nem biztos, hogy ettől mert a gomba és a gyulladások bezavarnak, de lehetséges.
A másik, hogy a folyás már "felülről" jön, igy a hüvely rendbetételével már nem érek el semmit, az irrigálás már hatástalan amig "fentről" folyik. Nem tudom létezik-e, hogy a hüvelyben rendet teszek de fent még tombolnak. Igy visszaferzőzöm magam. Az utóbbi időben törzsvendég voltam a nődokiknál, kétszer akkora volt a méhem mint szokott és az alhasi panaszok ellenére azt mondta nincs konkrét gyulladás. Azóta abbahagytam az orvosodit.
Igen Beautiful, nekem a candida albicanst mutatták ki. Akkor én szerencsésnek mondhatom magam! :-) (Most látom amit vadtyúknak írtál abban a levélben.)
A hüvelyben lévőre az ezüst kolloidos irrigálást ajánlom és egy-egy joghurtos tampont a ph rendbetételére.
Bámulatos az erőd. Csak így tovább, én nagyon kívánom hogy sikerüljön! :) Jó ilyen embereket látni, ti viszitek elöbbre a világot. Itt ebben a topicban eddig is ilyen emberekkel találkoztam, de a Te csatlakozásoddal még erősebbé váltunk :)
Mindenki harcol valamiért, és nem adjuk fel!
Erre a válasz: Sajnos van. :(
Nem fogok rá mindent, de valamennyi biztosan van. Eddig a hüvelyből mutatták ki a candida glabrata-t, aztán mikor hadjáratot folytattam ellene, cruseit mutattak ki. Pont a kettő legszívósabb, ezeket a legnehezebb kezeléssel renre utasítani.
Alicans-om nincs :(
Van valamilyen ;-). A kérdéseidre választ inkább mikrobiológia felé keresd!
Nem akarok az életedbe beleszólni, Isten ments, de elég sok dolgot leírtál, hogy milyen étrendkiegészítőket szedsz. Nem lehetséges-e, hogy ezek ütik egymás hatását? Ezeket talán jobb lenne úgy alkalmaznod, ha megbeszéled orvossal, vagy ha a hagyományos orvoslásban nem hiszel, minimum egy jó természetgyógyásszal. Neked is jobbulást! :-)
(Ja, és arról is jó lenne meggyőződni, hogy van-e candida, vagy nincs? Mert ha nincs, felesleges kezelni a semmit....)
Van valamilyen egészségügyi végzettséged, ugye? :)
Elöttem is itt van az Élettan-kórtan és az anatómia amikbe szivesen bele is ásnám magam mert marhára érdekel mégis inkább itt irogatok. Lehet, hogy hasznosabb :D
Jajj, félreértettük egymást, én nem vagyok beteg.
Vagy az infektológust Beautifulnak írtad?
Csak azért írtam ide, mert beleolvastam a beszélgetésetekbe...Igen, ezt én is tapasztaltam sajnos, hogy a Chlamydia pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae, és a Legionella pneumophyla nagyon szeretik egymást. A Leginella valóban nem krónikus formában fordul elő tüdőgyulladásnál, viszont ha a fertőző forrást nem találják meg, akkor állandóan vissza lehet kapni. Ilyen is volt...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok