Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Ami nekem van, azon kifejezetten masszázshoz nem írja, csak azt, hogy ápolja a bőrt, és testápolóba vagy pl. olívaolajba keverni, és bemasszírozni...
Pont ezért szerintem masszáshoz teljesen jó...
Pláne, hogy lábgombára is írja... ;o)
Én is szeretek alkotni, és a családom is igényli.
Meg szívesebben is rakom azt eléjük, amiben tudom, hogy mi van :-)
Nagyon hasonlít a szokásos aromaolajos üvegekhez.
Althapharma cég terméke...
A biocuccos, étrendkiegészítős polcnál találtam.
Szerintem mostmár várd meg a vizsgálatot, a doktornő nagy valószínűség szerint fel fogja írni neked.
Tudnék tanácsot adni, de nem kellene bekavarni a vizsgálatba. Majd utána. Oké?
Én úgy tudom, h fokozatosan kell szedni. Először csak 1-2 csepp 1 deci vízbe napi 3x.
kb 2 hét alatt kell eljutni a max 15csepp-ig napi 3x.
De Zsuzsa majd javít, ha rosszul írtam...
A bőr pH-ja miatt. A nagyon finom, nagyon illatos iszonyú márkás cuccok a legkárosabbak. Meg azok, amik antibakteriálisnak vannak nevezve (na, szép megfogalmazás). Teljesen lepucolják a bőr védőrétegét és ezzel is gyengül az immunrendszer. A bőr is egy "behatolási kapu", ami ezek által gyengül.
Ilyen ártó cuccok a púder és társai is.
Fontos odafigyelni, hogy mindig este fürödjünk, hogy a napi szennyeződést lemossuk, ne vigyük az ágyba, s ne reggel fürödjünk, mert éjszaka ránk rakódik egy védőréteg, ami véd a napi mérgek ellen. Az arcunkat ne mossuk szappannal, mert eltömődnek a pórusok, a fülünkbe ne nyúljunk semmilyen szappanos anyaggal, mert összesűríti a fülzsírt és a természetes ürülés helyett bedugul.
Arcunkat tisztítsuk dörzsi arctisztítókkal és utána olyan krémeket használjunk, ami lehető legkevesebb káros kémiai anyagot tartalmaz.
Hát én is kevesebbet sütök amióta édesítőt használok és mindig úgy választom ki a receptet, hogy minél kevesebb cukor kelljen bele, illetve édesítő, a glukonon egy-egy arányos, tehát ahány deka cukor annyi helyett ugyanannyi deka édesítőt használok.
Nagyon szeretek sütni, úgyhogy alig várom, hogy a családban legyen szülinap vagy valami és kibontakozzam, választhassak akármilyen receptet amit cukorral és fehérliszttel készítek, persze abból viszont nemigen eszem :-/
Ha szeretnék ilyen grape cseppet inni, akkor azt hogyan kell csinálni, vízbe csepegtetni, vagy lehet másba is, hány cseppet meg egy nap hányszor kell fogyasztani?
Hallottam hogy a grapefruit mag kivonat nagyon jó gombaölő szer, és gondoltam innék meg a páromnak is adnék biztos ami biztos alapon.
Tudsz ebben tanácsot adni?
Nahát!!!!
Ezt egyáltalán nem hallottam még...
Akkor most aztán teljes káosz van bennem...
Pedig sütéshez hosszú távon akkor sem fogom tudni használni az édesítőt az ára miatt.
Egy-egy süti magamnak elmegy, de nagy mennyiségben kétlem...
Hallottam már az ökonetről, nagyon dícsérik, anyukám egyik barátnője használja.
Nekem csak az a bajom, hogy én olyan vásárló vagyok, hogy szeretek bemenni a polcra és magam megvenni amit szeretnék, akkor amikor épp szükségem van rá, vagy kedvem tartja, nézegetni, válogatni stb. Épp ezért nekem az ilyen ettől-attól rendelek dolgok nekem sosem jöttek be. Megrendelem egy katalógusból aztán meg várni kell rá. Bár nem tudom, hogy az ökonetnél ez hogy van.
Én az Avon-t is úgy vásárolom, hogy van Árpád hídnál egy butik aki árul avonos cuccokat, én ott veszem meg azt is.
Én már csak ilyen bogaras vásárló vagyok :-)
Ebben nem vagyok tapasztalt, de érdekel, mert a talpmasszázshoz a krémbe beletenném, ha azt mondjátok, hogy jó a fürdéshez!
Én a folyékonyszappanunkba Grape cseppet szoktam tenni.
Amióta teljeskiőrlésű liszttel csinálom a sütiket is azóta glukononnal használom, azelőtt meg fehérliszt és glukonon vagy cukor práosítást használtam, ha anyuéknak vagy másnak sütök sütit, nem a páromnak, az ő családjának, mert a tesója is cukorbeteg, vagy magamnak akkor a hagyományos fehérlszt+cukor párosítást alkalmazom, ők nem igen kedvelik a másik variációt :-)
De jó tudni, hogy a teljeskiőrlésű+cukor variáció az árt. Eddig ezt nem tudtam, de eztán odafigyelek.
A Lush-t nem ismerem, mert már évek óta Ökonetes cuccokat használok, de örülök neki, hogy vannak azért a piacon jó cuccok.
Egyébként, ha valami nem habzik, annak csak örülni kell, mert annál egészségesebb. Nálunk az Ökonetben egyedül ez az anyag van benne, ami nem számít egészségesnek, mert habzás nélkül nem szívesen veszik az emberek.
De miért kell a tusfürdőnek is természetesnek lenni? Bőrgomba megelőzésére? Nekem semmi bajom a tusfürdőmmel igaz én Babát használok ami semleges. Intim lemosóból viszont nem vált be a Lactacid, mert sokkal erősebb a viszketés tőle odalent. Legközelebb a Saforelle-t fogom kipróbálni, nagyon ajánlották kváncsi leszek.
Nekem nagyon bevált néhány teljes kiőrlésű liszt sütéshez, főzéshez egyaránt csak sajna elfelejtettem melyikek :( Így most kezdhetem előlről :S
A teljesőrlésű liszt és a cukor használata együtt káros az emésztésnek. Varga Sándor: VÉtkezés C. könyvében olvastam.
Nem tudom, te hogy csinálod, csak eszembe jutott arról, amit írtál. Talán ez is lehet oka a candidának (?)
LUSH:
Imádom!!! Sajons csak ritkán jutok hozzá, mert már csak Pesten van boltjuk, ha jól tudom. A házhozszállítás meg még pluszba drágítja az amúgy sem olcsó portékát :-(
De abszolút gyenge pontom!!!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok