Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Mi ez a csigakrém? Mire jó és mi van benne? Az összetételét pontosan le tudod írni?
Sziasztok, hányszor eszembe jutnak drága nagyszüleim, akik még 80 évesen is gyűjtötték a hegyről a sarjút és a szénát az állataiknak.
Gyönyörű és nehéz sorsuk volt, hajnalban keltek télen, nyáron, igaz, hogy délben, ha nagy meleg volt, pihentek, de aztán ismét sötétedésig munka.
A kenyeret úgy sütötték maguknak, hogy egy hétig legyen elég, az ha sok gyerek volt, heti hét nagy kenyeret jelentett. Kézzel dagasztott, burgonyás kenyeret ettek mindig, vert héjút.
Magas hegyekről szedték az erdei gyümölcsöt, a rókagombát, fenyőalját. A juhtúrót fadézsában tartották, mindig olyan volt, mint a friss. Lent, kender termesztettek, maguk szőtték az abroszokat, s még sorolhatnám, de hol vannak már azok a gyönyörű nyarak, amiket ott tölthettem velük ? :-(
Ha vannak hasonló emlékeitek, osszátok meg velem.
Hajdina
Igen, abba tesznek cukrot. Sőt még a paradicsomos káposztába is. Eyszer azt ettem, de mivel diétát tartottam nem kívántam egyáltalán mivel édes volt, undorodok az édestől ilyenkor. Ráadásul csak fehér kenyér volt az étteremben, ilyenkor van az hogy az ember nem válogat hanem igenis és megeszi amit eléraknak. És én azt mondom ilyenkor nincs gond. AKkor van gond ha valaki rágörcsöl arra, hogy ilyeneket nem ehetek jaj mivel helyettesítsem.
Sokszor azon gondolkodom miért nincs ilyen gondjuk pl cigánygyerekeknek vagy az afrikaiaknak? Ők azt esznek amit találnak, soha egyik se diétázott sokszor a földről eszenk és mégis egészségesebbek mint mi.
Én azon gondolkodom visszatérek a puritán, egyszerű dolgokhoz. Az idősebb generáció világ életében fehér kenyeret evett de soha nem volt gondja gombával, egyértelműen nem az édesség és a fehér kenyér okozza. Ha valaki egészséges nyugodtan ehet ilyesmiket dögivel, tömheti magát édességgel SEMMI BAJA NEM LESZ TŐLE..
Sajnos nem :(
Én is azon tűnődöm, mekkora üzlet a beteg ember..ráadásul rá van szorulva hogy igénybe vegye még a méregdrága szolgáltatásokat, étrendkiegészítőket is. Miközben egyre több candidás lesz a sok mű szarságtól amit az emberek ész nélkül vesznek. Óriási biznisz ez egyeseknek...
Sajnos én meg a citromos vizet nem ihatom, mert a torkomig megy a sav tőle :(
A zöld teában volt citromfű és citromaroma, sajna már arra is hevesen reagált.
Szódabikarbónát szoktam rá iszogatni, meg ajánlották a burgonyalevet de el se tudok képzelni hogyan facsarják ki :)
Mi történt???????????????????
Miért akarsz lelépni???????
Lelépek a fórumról...
Üdv mindenkinek, kitartó "írtást" !!! :-))))
Szia! :o)
Jó végre itt "látni". :o)
Kitartás, mire vége a 3 hétnek, még szebb leszel. :o)
Sziasztok!
Húúú, milyen termékeny lett a fórum!!!!
Sajnos most nem tudok visszaolvasni, így csak benézek, köszöntöm az űjakat is.
Rengeteget dolgozom....és a változatosság kedvéért tiszta ragya vagyok. Egy hete használom a csigakrémet, azt mondta a hölgy, hogy az első 3 hétben nagyon gáz lesz a fejem, mert minden "lappangó" ragyát ki fog nyomni, de állítólag utána gyönyörű szép lesz a bőröm, még a hegek is múlni fognak....
Hát most várok türelemmel.... :S
Egyetértek, szerintem is jó itt lenni. :o)
Jó kis dumaparti tulképp... ;o)
Örülnék, ha küldenél, köszönöm. :o)
Már nagyon várom a 11-ét...
Hiába nem olyan súlyos az állpoatom, mint többeknek, mindig kapok új infót.
A napi 8 órás munka, család 2 kisgyerekkel eléggé leszívja az energiáim nagy részét, magamra jut a legkevesebb. Kell valahonnan "töltekeznem".
Ez erőt ad, h csináljam, kitartsak, h vannak carabb helyzetben levők is. :-(((
Paradicsomlevest ettem ebédre (menzán).
Éget... sztem tökre cukros lehetett.
Legközelebb csak, ha magam főzöm :-(
Jó a bárban a hangulat??
Vagy csak seper az energia?
:))
Ráadásul a bogyók tejcukorból vannak...nekem ez volt a gondom mindig ezzel.
Akkor neked is van rossz tapasztalatod a szuper gépekkel!
Én is ebben bízom! :-)
De azért szeretek köztetek lenni :-)
Csak úgy valóban nem! Be kell tartani NAGYON az arányokat! Engem még az elején meggyógyított, egyszer lett szép a tüdőképem és remekül éreztem magam, a dokik se hitték, csak ennyit mondtak: "Nem tudom mit csinált, de valamit nagyon jól tett, gratulálok!"! Épp 8 hónap után, hogy elkezdtem a kúrát! Sajnos a jó tüdőkép örömére belémnyomtak egy nagydózisú DEPO steroid készítményt, hogy kíméljék a gyomrom...és az egész összeomlott! Visszaestem, ahonnan indultam 2 hét alatt...sőt! A visszaesésnél az van, hogy az ember mélyebbről indul, mint ahol volt...
Tehát hatásos. Ekkor candidám volt és baktériumok a tüdőmben...de minden további nélkül a nagyja elmúlt. Nyilván maradt valamennyi, ha a steroidra így reagált, de azt ha folytatja az ember, gyerekjáték lett volna kiírtani...
Tehát a kúra jó és nem vegyszer, egy totál természetes anyag, csak vigyázni kell az adaggal!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok