Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Kösz, már jobb is:)
Húúú, nem irigyellek...
Szia Zsuka!
Tudnál nekem is ajánlani dokit Budapesten? Elvileg nekem már lejárt a terápiás időm és szeretném megnézetni mi újság, mennyi gomba maradt bennem, hogy is állok.
Köszönöm szépen!
kérdésem vannak, kedves harcosok... elsősorban zsukához.
1. úgy emlékszem h valamikor a fórum elején azt javasoltad, hogy egy nap grapecseppes tamponozás, másnap joghurtos... és ezt felváltva. Az én dokim csak a grapecseppeset javasolta. Miben jobb-másabb az, amit te javasoltál? Az az igazság, hogy a sima grapecseppezést kábé 10 napig csináltam, és nem is volt semmi folyásom kábé a negyedik-ötödik nap múlva már, viszont az utolsó két napban volt valami kis vérezgetésem. ekkor abbahagytam, és pár nap múlva megjött. szerintem az a kis vérzés nem menstruáció volt. lehet h a grapecsepp volt kicsit sok? mit gondolsz? egyébként dokim javasolta h miután megjön, előfordulhat h megint kicsit felerősödik a gomba ott, mert mosódik ki onnan is, felülről, vagy mélyebbről... és azóta is nyomom a grapecseppes tampont, de most kicsit elbizonytalanodtam...
2. most akkor a tamponozgatás a jobb vagy a hüvelyöblítés? és melyik milyen gyakran? a hüvelyöblítésre mi a legjobb: ezüstkolloid? grape?
teafa? vagy ezek a megvásárolható cuccok?
3. több mint 4 hete csinálom a kúrát, és nem tudom 100%-osan megállapítani, hogy jobban vagyok-e. Néha úgy érzem, hogy igen, de a legtöbb tünetem még mindig megvan valamilyen szinten. Írtam, hogy főleg a protexint és az oxytarmot szedem, ok, ettől nincs szorulásom, meg éreztem h most, de most meg minden délelőtt csak úgy finoman szólva kiáramlik belőlem minden. ez hosszútávon normális? ne vegyek vissza a darabszámból? mindegyikből napi 4-4 az adag. vagy a kimosásnak még több idő kell?
DE!
A diétát szerintem tök jól birom. Ez nagyonnagyonngyon jó érzés. Erős vagyok ebben. Az biztos. Sajnos a nagy, életmegváltoztató lépéseimet nyári határidőre tűztem ki, gondolom, ez nem tesz jót. De az életmódomra is jobban figyelek már.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
:)
és köszi a válaszokat előre is.
Szia!
Fehérvár jó lesz?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó orvost vagy természetgyógyászt, aki segíthet a diétámban illetve megállapítaná hogy mennyire vagyok fertőzött? Fejérmegyében kellene, de Pesten is jó! Köszönöm!!
Szia!
Javaslom, fordulj bizalommal Luice nevű "klubtársunkhoz", ő is lisztérzékeny, s a javán túl van, (mármint a candida témának) szerintem nagyon szívesen megosztja veled a tapasztalatait!
Egyébként nagyon meglepődnék, ha nem lennél candidás!
Orvost tudok ajánlani Pesten, vérvétellel nézi meg a candida toxinja ellen termelt ellenanyagszintet.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok