Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Mivel szegedi vagy, legközelebb Debrecenben tudok olyan szűrést, amit mi itt Fehérváron alkalmazunk. Előbb olvasd el a fórumot, bármilyen fárasztó is, közben biztosan lesznek kérdéseid, azokat tedd fel, mindannyian segítünk, ha tudunk.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mit jelent az, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"?
1 és 1/2 hónapja csinálom a kúrát,nagyon szeretnék édességet enni,találtam is egy receptet,de a fent említett szöveg elbizonytalanított! Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Én 25 éves vagyok és 16 éves korom óta van ez candidás dolog, hol erősebbek a tünetek hol gyengébbek.Azt már nem is kell ecsetelnem, hogy sokat diétáztam, gyógyszereket ettem, természetgyógyászati dolgok, de persze mindig visszajön..Most havi egy doboz kúpot el kell használjak.Nem tudom, hogy lehet megszabadulni tőle, de engem eléggé tönkretett, egy komoly kapcsolatom nem volt még, depressziós lettem stb..Ha valaki tudna segiteni jó volna!
kösz
szia
hol voltál ezen a vizsgálaton és mennyibe került, mert engem is érdekelne. privibe küld el a címet légyszives
sziasztok! tegnap voltam biorezonanciás állapotfelmérésen, és az jött ki, hogy nem vagyok candidás. én hiszek a vizsgálatban, mert pl a lisztérzékenységemet is kimutatta, mielőtt szóltam volna, és az izületi fájdalmaimat is...azt mutatta, hogy a bélflórám és az anyagcserém naon ramaty állapotban van, ezért puffadok folyton és nem szívódnak fel az anyagok...ugyhogy ma jó kis csokinapot tartottam
amúgy mindenkinek ajánljom mert érdekes :)
Sziasztok! Én is candidás vagyok... Szedtem gyógyszer+kúpot,de nem használt. Most megpróbálkozom a diétával + kúp.
Az lenne a kérdésem,hogy nektek mi segített,ami után nem jött vissza a candida,vagy csak sokára?
beleolvasgattam a fórumba,tök jó,hogy ilyen segítőkész társaságba csöppentem :-)
szia
hát nem egyszerű, én egy másik pacáknál szültem, szakmailag meg voltam vele elégedve, de emberileg annyira nem, és ezért váltottam. A mostanival mind a két szempontból meg vagyok eddig elégedve.
amugy ő az aki a reggeli tv-s műsorba vagy a tv2-vagy a rtl-en szokott szerepelni, ha esetleg valakit érdekel még:)
köszönöm a választ!
nagy pech, hogy nem lehet mindig kimutatni, mert akkor mindenkinél egyértelmű lenne a bajok oka.
privit lehetne kérni a nevével és elérhetőségével? :)
még nem találkoztam egy normálissal sem, pedig magánrendelésen is voltam 1x.
Biztos vannak jobb receptek is, de én csak zöldségesen főzőm meg. Utoljára spenót mellé ettem, hogy ne egyem "üresen".:)
Olvastam már, hogy gyümölccsel is el lehet készíteni, de én csak sósan tudom megenni!
Szia! Akkor szerencsésen túl vagy rajta!
Hogy érzed magad? Én azért jobbulást kívánok, hamar gyógyuljon meg a fogad helye!:)
sziasztok
növényi főzőkrémet lehet használni ha pl főzőtejszint akarok helyettesíteni???
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok