Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

9726. 3c0814215c (válaszként erre: 9724. - Warj)
2010. febr. 7. 19:05
Ez alapján lehet hogy az első székletvizsgálat sem volt jó, ami kimutatta a candidát. Hol végezték?
9725. warj
2010. febr. 7. 18:55
De őszintén megmondom, hogy ettől függetlenül, még nem kizárt hogy mondjuk egy hónap múlva a Prolaborban újra kérünk egy vérvételt. Sőt ha van tünet ha nem szerintem félévente egyszer ellenőriztetni fogom és nem fogom sajnálni rá azt az összeget, mert nem szeretném újra végigcsináltatni a fiammal a diétát.
9724. warj (válaszként erre: 9716. - 3c0814215c)
2010. febr. 7. 18:53

Nem először székletből diagnosztizálták a candidát, majd 3 hónap diéta és kezelés után, újra székletből aminek az eredménye szinte azonos volt az elsővel. Ekkor hallottam a Prolaboros vizsgálatról és arról, hogy a széklettenyésztés nem 100% os kimutatás, mivel az elhalt gombákat is ugyanúgy mutatja és ezt nem válogatják. Ezért vittem el a gyereket a Prolaboros vérvételre, amiből kiderült hogy épp egy hajszállal volt az eredmény a normál szint felett, tehát rengeteget javultunk, de még tovább folytatuk a diétát. És a doki írt fel újra 3 doboz gombaölőt és emelett béltisztítást is végeztünk egy hónapon keresztül. Így mentünk újra neki a széklettenyésztésnek (ahol a béltisztításnak következtében nem gondolnám, hogy ne lenne megbízható az eredmény). Természtesen hagytunk a béltisztítás befejezése után is időt, hogy teljesen ürülhessen az elhalt gomba is. Ennek az eredménye érkezett meg nemrég, és ebben annyi candida gomba volt kimutatható, mint amennyit bármely egészséges ember szervezetében normális esetben is található.

Így lassan kísérletezhetünk majd néhány dolognak az újra fogyasztásával. De a cukrot hosszú időre még továbbra is száműzöm az étrendből, megtartom a teljes kiőrlésű termékeket (legalább is nagyrészt) és a köles, barnarizs, kuszkusz stb köreteket is, csak néha azért eszünk majd burgonyát, fehér rizst.

9723. mátkám (válaszként erre: 9722. - Cszsuka)
2010. febr. 7. 17:51
Zsu!Olvastam az üzenetedet,de most sajnos csak ennyi futja.:) Mihelyt időm engedi válaszolok es köszönöm!
9722. Cszsuka (válaszként erre: 9721. - Labula)
2010. febr. 7. 11:06

Lentebb írtam (9700 hsz.)

Egy másik fórumon beszélgettünk a candida probléma valódiságáról, s ajánlottam, hogy jöjjön ide át, mert itt olyan emberek vannak, akik sok kérdésére tapasztalati választ tudnak adni, s ezért kérlek is benneteket, szerintem ez fontos, hogy akit valóban érdekel, azt informáljuk megfelelően, mert közvetve másokon segíthetünk ezzel is.

9721. labula (válaszként erre: 9718. - 3c0814215c)
2010. febr. 7. 10:40
Nem teljesen értem mit szeretnél ezen a fórumon, szerintem nem ártana ha ezt tisztáznád - vannak ilyen jellegű panaszaid és ezért akarsz tájékozódni? Vagy egy hozzátartozódnak van ilyen jellegű problémája? Nem mindegy, hogy fiú/lány, pontosan milyen jellegű a panasz, stb.
9720. Cszsuka (válaszként erre: 9718. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 23:24

Én 2003-ban voltam először vérvételen, aztán még kétszer ismételtem meg.A harmadikra volt negatív. Hogy hányan voltak, nem tudom megmondani, mert rengetegen olyanok, akikről tudok, s akiről nem tudok, gondolom még többen.

A gyorsteszt "csak" azt mutatja ki, hogy épp a hüvely milyen állapotban van candida szempontjából. Nem csak nőknek okoz azonban panaszokat a candida túlszaporodása.

9719. v.k. (válaszként erre: 9718. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 22:24

Szia!

Nekem a candida "betegség" meglétét és elmúltát is vérből mutatták ki. Pontosan mi érdekel ezzel kapcsolatban?

9718. 3c0814215c (válaszként erre: 9717. - Cszsuka)
2010. febr. 6. 21:57
Az érdekelne, hányan voltak akiknek korrekt vizsgálat, pl vérből mutatta ki a betegséget (nem a gyógyulást). Van valami gyorsteszt is, ami hüvelyváladékból mutatja ki.
9717. Cszsuka (válaszként erre: 9716. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 21:28
Warj duplán biztosította be magát, mert kétszer mentek széklet tenyésztésre is és kétszer vérvételre is, ha jól emlékszem.
9716. 3c0814215c (válaszként erre: 9714. - Warj)
2010. febr. 6. 20:35
No, várjunk csak! Vérvizsgálatról volt szó. Nem úgy volt, hogy volt egy pozitív vérvizsgálat a laborban, majd ugyanott egy negatív a gyógyulást követően?
9715. warj
2010. febr. 6. 20:18

Ja és időközben gyógyltak is lettünk, ez a héten derült ki. :-))))))))

És a legtöbb segítséget itt a fórumon kaptam, Zsu és mátkám segítsége nélkül nem lennék most gyógyultak, azt sajnálom, hogy a candida elején nem találtam a fórumra.

9714. warj (válaszként erre: 9713. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 20:16

Nem csak korrekt de jó is, míg nálunk a széklettenyésztés alapján nagyon sok telep volt az eredmény, addig a ProLabor alapján kiderült a valóság, hogy már majdnem gyógyult állapotban vagyunk.

Ennek a fő oka az, hogy a székletben az elhalt gombatelep is ott van, és nem vállogatják, egyszerűen megnézik, hogy van és hogy sok, az hogy elhalt telep vagy nem nem derül ki a vizsgálatból.

9713. 3c0814215c (válaszként erre: 9712. - Cszsuka)
2010. febr. 6. 19:39
Korrektnek tűnik.
9712. Cszsuka (válaszként erre: 9710. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 18:51
Évekig a Nyírő Gyula kórházban végezték, majd kivált egy team onnan, s ők a Prolabor kft. Neten megtalálod őket.
9711. genlips (válaszként erre: 9707. - Mátkám)
2010. febr. 6. 18:01
oooh, köszönöm! :))
9710. 3c0814215c (válaszként erre: 9700. - Cszsuka)
2010. febr. 6. 17:53
A vérvizsgálatot elfogadom, ha kórházban, igazi orvos végezte.
9709. warj
2010. febr. 6. 17:52
Lányok itt vagyok ám én is, csak pár percem van. A gyerekek nem engednek a géphez. De azért figyelek.
9708. mátkám (válaszként erre: 9706. - Zizabella)
2010. febr. 6. 17:48

Igen, azt vettem én is. Neked meddig tart egy akkora kiszerelés?

Köszönöm a segítséget!

9707. mátkám (válaszként erre: 9704. - Genlips)
2010. febr. 6. 17:47

Vannak!!!A receptes oldalon! Mit főztél ma? Receptek candidásoknak.

Sok nagyon jó és használható recept van ott!!!

9706. zizabella (válaszként erre: 9690. - Mátkám)
2010. febr. 6. 15:41

Nekem is jó hatással volt az utifű maghéj.

Azt vettem észre, ha keveset ettem akkor is nagy mennyiségű volt az eredmény, és ez így jó, mert tökéletesen kipucol és teljesen normális állagú.

Azt a 100 gr-ost vetted amit ajánlottam és papirdobozban van?

mert én is azt használom, de csak kúraszerűen szoktam. Elhasználok egy dobozzal és utána 1 hónap szünet.

9705. genlips (válaszként erre: 9689. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 14:58
ööö jut eszembe... jobb is, ha az eü úgy tekint erre, mint kitalált betegség. mert ha még erre is egy gyógyszert találnak ki, megüt a guta. mivel az csak még jobban megbolygatná az amúgy is kibillent bélflórát... és nyilván nem a tablettákon van a hangsúly, hanem az étrendváltáson :(
9704. genlips (válaszként erre: 9699. - Mátkám)
2010. febr. 6. 14:35
huh, a képek megnézése után reméltem, hogy receptjeid is vannak. csöpp-csöpp :)
9703. genlips (válaszként erre: 9689. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 14:33

én úgy tudom, benne van a belekben egy egészséges életvitelt folytató emberben is. a kérdés, hogy mennyi. a 'candida-betegség' akkor áll fent, ha a candida túlszaporodott a szervezeten belül. tehát nem is jó szó rá a betegség, mert a probléma akkor áll fent, ha túlszaporodott állapotban van a belekben a többi jótékony baktérium hátrányára. ha a candida túlszaporodottsága miatt nincs egyensúlyban a bélflóra, azt jelenti, hogy a felszívódás sincs rendben.

én például ezért voltam kórósan fáradékony. 12 óra alvás után is még úgy kellett felkelnem (még maradtam volna...), mint egy mosott szutyok... azóta ez is normalizálódott, nem puffadok, pattanásaim elmúltak, amik a kamaszkorom után is abszolúte ismertetőjeleim voltak, bár ez az étrendváltás következménye is

ráadásul a candida megköti a káros nehézfémeket is a belekben. van jó tulajdonsága is, csak túlszaporodottan nem szeretjük...

9702. Cszsuka (válaszként erre: 9699. - Mátkám)
2010. febr. 6. 14:15
Megnéztem a sütid képét... Nagyon jól néz ki :)
9701. Cszsuka (válaszként erre: 9690. - Mátkám)
2010. febr. 6. 14:14
Igen, az a jó, ha nagy az adag, az azt jelenti, hogy rendesen kipucolódsz. Valóban nem fogyaszt, de közvetetten lehet szerepe a fogyásban, vagyis a testsúly rendeződésben, ugyanis, ha normális a bélperisztaltika, nincs pangó bélsár, akkor a felszívódás is jobb, hisz nem a bélsárban lévő méreganyagok szívódnak fel, hanem a hasznosítható tápanyagok.
9700. Cszsuka (válaszként erre: 9689. - 3c0814215c)
2010. febr. 6. 14:11

Valóban nevezhetjük kitaláltnak is, mivel az ellenszere nem más, mint a helyes táplálkozás és helyes életvezetés. Az első időszak nehezebb, mert attól függ, hogy ki mennyire borította fel a mikrobiológiai egyensúlyát. Valójában nem csupán a candidáról van szó, hanem egy úgynevezet mikrobiológiai egyensúly borulásról.

A candida normális esetben a bélben van, oxigénmentes környezetben, szinbiózisban a bél egyéb flóráival. A helytelen táplálkozás, a stressz, az antibiotikumok, szteroidok, nehézfémterhelések, a "műkaják" alkotórészei, egy idő után annyira megterhelik a védelmi rendszert, hogy a szervezet normális egyensúlyra való törekvése károkat szenved, nem képes önmaga a helyreállítást elvégezni. A bél baktériumflórájának egyensúlya felborul, s főleg a candida gomba az, aminek elsősorban esélyt adtunk a szaporodásra, tudtunkon kívül, mivel az egyszerű cukrok, a rothadó anyagok elsősorban a táplálékai.

A biorezonanciát nem tudom igazán elfogadni kimutatásra, ugyanis valóban van egy rezgése a gombának is, de a túlélés érdekében képes "álcázni" magát, amikor támadás éri, s ilyenkor a rezgése is "elcsitul". Amikor a biorezonanciás kimutatja, hogy negatív vagy, még nagyon sok lehet a gombád.

A legjobb a vérből való vizsgálat, ami a candida toxinja ellen termelt ellenanyagszintet mutatja ki.

Azt, hogy az egész nem humbug, bizonyítja, hogy itt a fórumon segítettem már egy csomó embernek mindenféle anyagi haszon nélkül, s akik megcsinálták (legalább megközelítően) azt, amit javasoltam, elmondhatom, hogy javulnak, illetve rendbejöttek.

Lányok! Szeretnélek megkérni benneteket, hogy akinek hasznára vált ez a terápia és javulás állt be az állapotában, az jelezze itt, mivel IGSz. egy kedves érdeklődő, aki szeretné tudni, hogy mennyire valós a candida probléma.

Köszi!

9699. mátkám (válaszként erre: 9697. - Cszsuka)
2010. febr. 6. 14:08
Hát néztem olyat is, de nemcsak drágább, hanem kb 15-ször annyi, százezres nagyságrendű dolog. Ill albérletben lakom és így pláne nem olyan egyszerű a dolog, még ha pénzem is lenne, ami most egy kancsóra sincs. Pedig azt már régóta szeretnék és most már nagyon ideje lenne, mert unom az ásványvíz cipelést, drágább is és körny. szennyező.
9698. Burkuska (válaszként erre: 9693. - Mátkám)
2010. febr. 6. 14:01

Passz:)

Én amúgy is fogyózóm,de nem hiszem,hogy igazán ez fogyasztana.

9697. Cszsuka (válaszként erre: 9691. - Mátkám)
2010. febr. 6. 14:00
Ha már víztisztítóra ruházol be, akkor olyat vegyél, ami R/O rendszerű. Igaz, drágább, mint egy kancsó, de nem kell öntögetni és kiszűri a vírusokat, baktériumokat, hormonszármazékokat, nem csak a klórt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook