Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
A grape nem ártalmasabb a babának, mint a víz, amiben benne van a klór. Egyébként az édes, alkoholmentes grape újszülött kortól használható. Az a mennyiség épp használ a babának szájpenész megelőzésére.
Egyébként egyáltalán nem hívnám belepofázásnak, mert nagyon fontos dolgot írtál. A többi grape ugyanis nem adható babának.
Igen van ertelme, nagyon jo, nekunk mar evek ota van. Igazabol nem marka fuggo, szerintem mindegyik jo, ha csak nem kinai piacon veszed :) Az ara mindegyiknek hasonlo. Csak kell hozza venni szurot es neha cserelni benne. Nagyon jol megtisztitja a vizet, teljesen olyan ize lesz, mintha asvanyvizet innal, de annal meg lagyabb.
Nem akarok nagyon belepofázni de azért szerintem ezzel vigyázz, mint minden gyógyszerre és hasonló termékre úgy a grapéra is igaz hogy nem kéne gyereknek csak úgy beadni azt amit a felnőtt szed, hát még pici babának, szóval csak arra akarom felhívni a figyelmet hogy ez a megfogalmazás így elég félreérthető, ahogy én látom nem az a lényeg hogy a baba lenyelje a grapét hanem hogy a mellbimbódat megtisztítsd mielőtt szopna a kicsi. Magyarán mosd le róla a grapét mielőtt szoptatnál, nehogy benyelje a baba!
Ugyanez:)Naponta meg volt az adag úgy "normálisan",én szeretem.
Szeretnék venni víztisztító kancsót. Szerintetek melyik fajta jó? Van egyáltalán értelme?
Vettem útifű maghéjat. Tegnap kezdtem használni. Hatás: nem okozott hasmenést egyáltalán, viszont vagy 3-szor is kellett nagy dologra menni(de nem szaladni csak olyan normális módon) és teljesen normál állagú volt a széklet is, nem híg, nem kemény, viszont a szokásosnál talán nagyobb mennyiségű. Ma ittam második nap. Kíváncsi vagyok lesz-e változás. Aki már használta milyen tapasztalatai vannak?
Egy gyógyszerész ismerősömtől hallottam, hogy a candida egy amolyan kitalált betegség. A természetgyógyászok kedvence. A candida gomba minden egészséges emberben jelen van, nagyon ritkán okoz problémát. Jóval ritkábban mint ahogy állítják, inkább hasznos. Egy ismerős kislánynál a családban biorezonanciával mutatták ki, majd ugyanezzel a módszerrel kezelték.
Nem. Felejtsd el a szódabikarbónát, mert a gyomrod nem fok tudni beállni a gyomorsavval, ha mindig befolyásolod. Ezzel kapcsolatban már volt vitám nálam okosabbakkal, de akkor is kitartok emellett.
Persze, hogy az. Még egy párszor meg fogsz zuhanni, biztosan. Kávé helyett kérhetsz zöldteát, ha olyan helyre mész, hogy tartanak. Én mindig mindenhol azt kértem. Abba lehet tenni pár csepp citromot- a jobb helyeken igazit adnak, s azt nagyon élvezed.
Én soha, sehol nem kérek alkoholt és már megszokták, hogy ilyen vagyok. Attól még lehetek jókedvű és tudok bulizni is. Ráadásul sokszor előny, hogy legalább egy teljesen józan van a csapatban...
Sajnálom a fogaddal történteket, de legalább kiderült mi okozza a problémát. Hát nem lesz könnyű, de azért kitartást a kezeléshez.
A sírásra annyit tudok írni, hogy a candida tünetei között a depresszió is ott van. Na most ez nem feltétlen teljes magadba zuhanást jelenthet, változó kinél hogy jelentkezik, ha jelentkezik. Ilyenkor érzékenyebb az ember, hamarabb előfordul, hogy sírással reagál. De nagy vagy, hogy ellen tudtál állni a kísértésnek sör ügyben.
A szódabikarbónát nem tudom, hogy jó e, várd meg kérlek, hogy Zsu válaszoljon erre.
De elképzelhetőnek tartom, hogy a kicsavart citrom leve jobb lenne reggelente (ha megbirod inni), hiszen azért ez vitamin pótlás is. És erre kellene vizet inni, hogy a fogaidat ne bántsa.
Ja, egyébként azzal jót teszek ha reggel/este 1-1 teáskanál szódabikarbónát iszok meg teában? Lúgosítás céljából?
Ma voltam fogorvosnál. Az egyik fogam fölött hónapok óta van egy gyulladás, azt nézettem meg elsősorban. A röntgen pedig egy nagy cisztát mutatott ki a foggyökeremnél:S úgyhogy jövőhéten mehetek szájsebészetre..
Megnyugodtam akkor.. mert tényleg nem sok javulást tapasztalok. Viszont tegnap majdnem feladtam az egészet, órák után mentem a többiekkel beülni valahova, mindenki sorba kérte ki a sört, óriási volt a kísértés. De aztán végül az utolsó pillanatban kávét (cukor, tejszín nélkül:) kértem. Tudom az se a legjobb, de sörrel mindent végképp elrontottam volna. Büszke voltam magamra.
De aztán, hazafelé úton, meg utána is, egész este sírtam, nem tudom miért, ok nélkül. A barátom támogat, de nem érti ő sem mi van velem. Biztos ez is a tisztulás. Remélem.
Köszönöm a segítséget, megpróbálom azt az olajfakapszulát valahogy beszerezni.
jó éjt!
Köszönöm a választ, megyek pihizni, mert majdnem 9 órakor értem haza a gyerekekkel. A lányom 8:5 kor végzett a tanfolyamon. Márciustól játékvezető lesz, és már a tavaszi focimecseken mint játékvezető keresheti a nagy lóvét :-)))))))
Mentem aludni, nem tudom, mikor jövök újra. Tessék mindenkinek gyógyulni :)
Jó éjt!!
tényleg? nem is gondoltam volna..:)
Ja és tanulok tőled, megint új dolgokat írtál, leglább is számomra.
Szóval, nem vagyok egyedül, itt sündörögsz titokban...:)
Egyél kölest és barnarizst, zabot, hajdinát. Ezek elég jól oltják az éhséget. Kölesből a gánica nagyon laktató - és lúgosít.
Hú, nagyon jó, hogy írod, szóval szoptatás ellenére tilos minden felvágott és félkész- illetve készétel, ízfokozók, leveskockák és társaik. Szóval, az "élő" ételek előnyben.
Jó, hogy említed, a probiotikum is nagyon hasznos szoptatás alatt.
A helyzet az, hogy akkor egyáltalán nem csinálhatsz candida terápiát. Csak annyit tehetsz, hogy bevezeted a teljes kiőrlésű lisztet, de a fehérlisztet nem hagyod el 100%-ban, csak fokozatosan cseréld le, s nem ehetsz cukrot, vagy cukrosat, élesztőt, élesztőset, vörös húst és puffasztó dolgokat. Burgonyát és fehér húst nagyon leritkítva. Tejet egyáltalán nem és tejtermékeket sem. Ha már nem szoptatsz, akkor állj neki gombaölésnek és béltisztításnak. Az édes, alkoholmentes grape cseppet alkalmazhatod belsőleg, sőt, a cicidet is érdemes bekenni vele, szoptatás előtt, s megóvhatod a babádat a szájpenésztől.
Kérdeztem priviben, nem szeretném a többieket összezavarni itt.
Szerintem inkább kérdezz, aztán átbeszéljük.
Ha van otthon nem keserű grape csepped, akkor érdemes egy pohár víz után két-három cseppet töményen a torkodra cseppenteni, de utána legalább fél órát ne egyél-igyál!!!
Ha ilyeneket tapasztalsz a bővítés során, akkor az azt jelenti, hogy azt az ételt még nem eheted, akkor sem, ha a szabály szerint igen. Ezért nem szabad egyszerre több újat bevezetni. Minden egyes új és új között legalább két-három nap kell, hogy legyen, különben nem fogod tudni, hogy melyik okozza konkrétan a problémát.
Köszönöm, de még rengeteget szeretnék tanulni. :-)
További ajánlott fórumok: