Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Azt szeretném megtudni, h a vérvételre éhgyomorral kell-e mennünk?
Vagy az étel nem befolyásolja az ellenanyag mennyiségét?
Én már szedtem ilyet.
A férjem is.
Ideig-óráig hatott is.
De nem diétáztunk mellette, csak beszedtük.
amit utoljára láttam, azon odaírták.
De, ha leírod az eredményt, akkor együtt "megfejtjük" :)
Ha az időd engedi leírnád majd, hogy konkrétan mire gondolsz. Hogy a többieket ne zavarjuk meg inkább priviben gondolom, mert itt ugye a koleszterinszintről van szó, és nem a candidáról. 15-én kell mennem vérvételre gondolom másnap lesz eredmény (feltéve ha az eredményhez nem kell időpontot egyeztetni :-)))))))))
De legalább addig fel tudnék készülni, ha tényleg magas a koleszterint mit szedjek, mit egyek (hogy tudatosan felkészülten várjam). Előre is köszi.
Nem haragszom, inkább megköszönöm a választ, mert ezek szerint nem nyugodhatok meg.
Nálam is biztos ott vannak a candidák, csak éppen nem szaporodási fázisban. :-(
Megvannak az eredmények.
Nálam nem mutattak ki széklettenyésztésből candidát, de a férjemnél igen.
De csak ennyi szerepel a leleten:
"Eredmény: 2010.03.24. Candida tropicalis. 2010.03.24. Candida albicans"
Ennyi. Tehát semmi telepszám, stb.
A napokban megyünk( mindketten)majd vérvételre, adott beutalót ellenanyagszűrésre az ANTSZ-be.
Remélem azért azon majd szerepelnek konkrét számok, nem csak annyi, h pozitív v negatív.
nálam egy Saccharomyces cerevisiae nevű gombát tenyésztettek ki, de csak annyit találtam róla a neten, h ez is egy élesztő, sarjadzó gombafaj.
Szia!
Értem. Számítani fogok erre, és próbálok nyugodt maradni, ha újra előfordulna.
A régi életemre soha sem szeretnék már vissza állni, de nagyon várom már,a diéta végét.
Amit egyáltalán nem látok, és nem is tudom, hogy egyáltalán abba fogom-e merni valamikor is hagyni... (azért már megennék egy szelet sütikét :) )
De engem az nagyon aggaszt, hogy az én orvosom sem béltisztítót, sem pedig gombaölőt nem írt elő nekem...
Az igaz, hogy ahogyan elkezdtem a diétázást 3 héten belül láttam a javulást...
De ahogy itt olvastam a Ti véleményetek alapján önmagában a diéta nem teljes megoldás.
Ezek szerint viszont egész életemben vitaminokat kellesz szednem és diétáznom, hogy úgymond kordában tartsam a candida fertőzésem???!!! :(
Én a háziorvoshoz mentem. Mivel panaszom nincs, de többen mondták, hogy ezek az izék a szemem felett magas koleszterin szintre utalnak, ezért gondoltam, hogy nem árt egy teljes vérkép.
Enyhe candida diéta: egy két dologtól eltekintve( és itt a kenyérre gondolok vagy egy egy pohár tejre), augusztus óta azt eszem amit a fiam a candida diéta alatt, nem igazán főztünk külön, ezért nem igazán érteném a magas koleszterint, de 15 -e után okosabb leszek, gondolom 16-án már lesz eredmény.
Ja, a Papp B. János doktor.
Sokmindenben nem volt igaza, a hölgy, aki vele volt (valamilyen Valéria, van is honlapja), azóta is szerintem ebből "táplálkozik".
A szakorvosi beutalóhoz nem kell időpontot kérni, csak ahhoz, amit a háziorvos ad.
Aki cukros, vagy más állandó vizsgálatot igénylő betegsége van, az előre megkapja a következő kontrollhoz szükséges vérvételi papírt. Az ilyen betegek már tudják, vagy a szakorvos előre felvilágosítja, hogy mennyi idő, mire elkészül a lelete, ehhez igazodva, annyival a kontroll előtt mennek a vérvételre.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok