Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

11436. warj (válaszként erre: 11435. - Birkakutya)
2010. ápr. 7. 15:12
Hát nincs mit én is a fórumkivonatból szedtem ezt a részt, remélem hasznos lesz neked és másoknak is.
11435. birkakutya (válaszként erre: 11434. - Warj)
2010. ápr. 7. 11:25
Köszi a választ! :)
11434. warj (válaszként erre: 11433. - Birkakutya)
2010. ápr. 7. 11:09

Elvileg lehet, mert a diéta első időszakában a tünetek erősödni szoktak, a haldokló gombák így védekeznek. Sőt a diéta alatt többször is visszatérhetnek a panaszok, de egyre gyengébb tünetekkel.

Odalent grappe cseppel át kellene törölni magad és lehet sós ülőfürdőt venni ezek segíthetnek. De azért célszerű ha nem múlik orvosilag is megnézetni a dolgokat. Van még egy tamponos megoldás is valahol a fórum elején illetve a fórumkivonatban is benne van. Megkerestem neked az idevonatkozó részt a fórumkivonatból.

Nőgyogyis panasznál:édes (alkoholmentes) grape cseppet szívass fel tamponra, tedd fel éjszakára, majd probiotikummal kevert élőflórás natúr joghurtos tampont tegyél fel következő éjszaka. Ezután érdemes valamilyen tejsavas irrigálást végezni, aztán este megint grapés tampon. Ezt hat napon keresztül váltogasd. Az alsóneműidet külön mosd, s mindig tegyél a mosóvízbe grape cseppet.

Ne csak WC után, hanem előtte is moss kezet, mert sajnos a kezünkkel viszünk "oda" legtöbb bacit- akár gombát is.

Kiegészítés Zsutól: A tamponra Grape-t nem tudsz csepegtetni, mert leszalad róla. Fogj egy pici pálinkás poharat, abba tegyél 10-15 cseppet, s nyomkodd bele a tampont. (az édes és alkoholmentes grape ajánlott mindig!!! Legjobb az Ökonetes) Az édes grape csepp kifejezetten jó akár gyomorfájásra is. Nem a keserűt kell megvenni. Egyik nap ezt, másik nap lactobacillusos tablettát vagy joghurtba kevert lactobacillust tegyél fel. Ezt 6 napon keresztül felváltva alkalmazd.

Queenee hsz-e: Ha tudsz glicerines, nem keserű grape cseppet venni, akkor azt szivass fel taponra és helyezd fel este. A grape csepp természetes antibiotikum, jó a bacik, a gomba ellen is. És nem veri szét a szervezetedet. Azzal bármi kórokozó is van, elvileg kipusztítod vele.

A következő nap vegyél natur élőflórás joghurtot (egy leveseskanálnyi kb elég)és egy kapszula probiotikumot keverjél bele. Nálunk a probiotikumot DM-ben is lehet kapni. Ez helyreállítja a hüvelyflórát.

Majd megint grape, majd megint joghurt.

Ha ezt csinálod 6 napig, akkor elvileg sokat segítesz magadon.

11433. birkakutya
2010. ápr. 7. 10:46
Sziasztok! Újra itt :) Az lenne a kérdésem, hogy a diéta előtt, nekem égő, csípő érzésem volt lent. A viszketés nagyon enyhe volt, épphogy éreztem. Most pedig kb. max 1 hete nagyon viszketek. Szerintetek ez lehet a tisztulás része vagy az elpusztult gombák méreganyaga? Már teljesen tanácstalan vagyok :(
11432. warj (válaszként erre: 11431. - Vilmi74)
2010. ápr. 7. 08:24
Én nem vagyok Bp-én ismerős, de a bioboltokban kapni fogsz biztosan. Illetve a nagyáruházakban mint pl tesco stb is vannak bioboltok. A DM-ben is van és még olcsóbb is. Szóval nézz körül a környezetben ezen a területen. Webáruház is sok van, de itt szállítási költséget is raknak az amúgy is elég drága termékekre. Remélem segítettem.
11431. vilmi74
2010. ápr. 6. 22:34

Sziasztok!

Tudtok valami jó webáruházat, ahol teljes kiőrlésű liszteket árulnak? Vagy bp-en valami boltot, ahol árulnak pl. teljes kiőrlésű zablisztet, kukoricalisztet, zabkorpát. Ha nem lehet a közösbe irni, akkor küldjétek priviben.

Köszi

11430. warj (válaszként erre: 11429. - Pruncoke)
2010. ápr. 6. 19:33
Hát a nőgyogyi tünetekre sós ülőfürdőt hallotam már, meg esetleg grappe cseppel lehet alul megtörölközni. De gondolom Zsunak lesz majd még, ehhez valami jó ötlete. Remélem hamar feljönn majd.
11429. pruncoke (válaszként erre: 11428. - Warj)
2010. ápr. 6. 17:28
Szia Warj! Mint anno írtam, nekem főként húgyhólyagos tüneteim vannak: állandó vizelési inger, csipő pisilés, haspuffadás hozzá. Szóval a folyamatos gombaölő szedése mellett egy hete újra előjött, mellé párosul úgy érzem a hüvelygond is lassacskán. Szedem a gombaölőt, eszem a béltisztitót is és iszok is (ha nem innék, akkor még rosszabb lenne a tünetem). Úgy érzem tőlem telhetően mindent megtettem. De lehet az is, hogy megint küzdenem a gombáim, több mint 3 hete tartom a diétát ugyanis. Na mindegy, feladni nyilván nem adom fel, de most nem hezitáltam az újabb bogyóadagot felíratni a dokival. Köszönöm előre is a segítséged!
11428. warj (válaszként erre: 11427. - Pruncoke)
2010. ápr. 6. 09:12
Írd le pontosan mit értesz azon, hogy visszaestél. A gombaölés mellett fontos a béltiszítás is, és a sok folyadék bevitel, főleg a tiszta (ha lehet tisztított víz) bevitele. Milyen tüneted van pontosan, hátha van valami amivel tudunk segíteni.
11427. pruncoke
2010. ápr. 5. 22:55
Sajnos én is visszaestem. Megint jött a húgyhólyagos tünetem, pedig én folyamatosan szedek gombaölőt is. Igazán nem értem hogy mitől és most tele vagyok kérdőjellel is. Nagyon útálom, hogy akármit is csinálok javulás után visszaesés jön! Pedig úgy szeretnék már meggyógyulni!
11426. warj
2010. ápr. 3. 20:27
Én a zöld dió levét tetúírtásra ismerem. Vagy megelőzésre.
11425. Cszsuka
2010. ápr. 2. 22:10

Oké, beírtam a google-ba. Azt írják, emésztőrendszeri problémákra jó, mindenre mérgező, ami az embernek káros, s hámosító hatása is van. Helyrehozza a székletet, ugyanakkor étvágyat gerjeszt.

A candida nem számít az emberre káros élőlénynek. Valójában szinbiózisban él a bél flórájával. Feladata is van a bélben és a vérben egyaránt. Tehát, ha ezt a logikát követem, nem hinném, hogy ezzel a teával megoldottuk a gombaölést.

11424. Cszsuka (válaszként erre: 11423. - Warj)
2010. ápr. 2. 22:04

Nem tudom, mi ez, kissé furcsa, mert én úgy emlékszem, hogy a diólevél mérgező. Külsőleg ajánlott az alkalmazása, ha mondjuk szőkíteni szeretnénk, de belsőleg - hát, nem tudom..

A dió levelét még a kertben is összeszedjük és elégetjük, nehogy a talajba kerüljön, mert a növényeknek sem jó.

11423. warj (válaszként erre: 11419. - Wecuska)
2010. ápr. 2. 20:41
A gombaírtás számomra furcsa, az első időszakban kellene az pedig az első 3-4 hét. Az általad leírt diólevél teát én nem ismerem. De a 7. héten már szerintem túl kéne lenni a gombaírtáson és a béltisztításon.
11422. kiraanyu (válaszként erre: 11420. - Fátyolfény83)
2010. ápr. 2. 20:40
Én nem tudom megnézni, de kíváncsi vagyok, h milyen öröm ért és h mi van az újságban! :-)
11421. warj (válaszként erre: 11419. - Wecuska)
2010. ápr. 2. 20:39
A vörös hússal nem az a gond, hogy táplálja a candidát, hanem zsíros és a tartás és táplálás következtében nagyon sok vegyszer gyűlik fel. Ezért nem ajánlott, mert ugye nem csak azokat nem esszük ami táplálja a candidát, hanem azokat sem ami ártalmas és terhelő a szervezetre, ami tartósítószert, vegyszert, mérgeket tartalmaz. Ezeknek köszönhetően nagyon sok betegség előidézhetője lehet pl magas koleszterin, köszvény stb. És így a candidás szervezetnek sem ajánlott (egészséges életmódban sem ajánlott a vörös hús, csak nagyon nagyon kevés).
2010. ápr. 2. 17:15

Szervusztok! Rég nem jöttem, különböző okok miatt.

Ma nagy öröm ért. Ha tudjátok, nézzétek meg az IPM magazin áprilisi számát! Annak is a 66-67. oldalát!

11419. Wecuska (válaszként erre: 11418. - Warj)
2010. ápr. 2. 14:16
a hetedik hétnél tartok.ma sütöttem kenyeret.finom lett.és elkezdtem a gomba irtást.nem gyógyszerrel,hanem diólevél teával.nagyon sok gyógyszerre allergiás leszek.inkább a hagyományos gyógymódot választom.valószínű így tovább tart majd de nincs allergia.a vöröshús táplálja a candidát?
11418. warj (válaszként erre: 11417. - Wecuska)
2010. ápr. 2. 09:02

Hát ha meggyógyulsz akkor is csak óvatosan és házit, mert a candida gomba visszaszorítása egy dolog, teljes életmódváltást igényel, hogy ne szaporodhasson el megint.

Ajánlom figyelmedbe a receptes oldalra feltöltött húsvéti recepteket. (traziki salit -sajt nélkül, rántott zöldséget te is eheted.

Egyébként hanyadik hétnél tartol a diétában?

11417. Wecuska (válaszként erre: 11415. - Warj)
2010. ápr. 2. 08:36
megértetem.akkor marad a tojásfestés.de azért fagyasztok le egy kis sonkát.nyáron már ehetek.
11416. warj
2010. ápr. 2. 08:17
A receptes oldalra felraktam a húsvéti ajánlást, Zsu is átnézte. Az időszakokat is igyekeztem odaírni. És azt is, hogy korábban ki ajánlotta (mert egyrésze már fenn van, de így egyben gondoltam segítség lehet).
11415. warj (válaszként erre: 11414. - Wecuska)
2010. ápr. 2. 08:15
Elhiszem, de a gyógyulás érdekében nem ajánlom.
11414. Wecuska
2010. ápr. 1. 18:04
pedig a húsvéti sonka nagyon fini.
11413. warj (válaszként erre: 11412. - Wecuska)
2010. ápr. 1. 16:37
Te első időszakos vagy, így én nem javaslom a sonkát. Tulajdonképpen az egész diéta alatt nem eszünk felvágottakat, még házit sem.
11412. Wecuska
2010. ápr. 1. 16:26
húsvétkor lehet enni kevés sonkát?házilag elkészített,semmi adalék nincs benne.füstölve van.vagy kocsonyát?
11411. birkakutya (válaszként erre: 11398. - Kiraanyu)
2010. ápr. 1. 11:30
Igen, mi is pont akkor szedtük be a gyógyszert, amikor még nem is diétáztunk. Nekem nem nagyon használt.
11410. birkakutya (válaszként erre: 11397. - Cszsuka)
2010. ápr. 1. 11:29
nagyon köszönöm! :) na akkor majd az lesz. leírom itt az eredményt :)
11409. warj
2010. ápr. 1. 11:06
Na készítettem egy húsvéti receptcsomagot, átküldtem Zsunak hogy ellenőrizze jó e. Sajnos második időszaktól ehetőek egy két kivétellel nagyrészt.
11408. kiraanyu (válaszként erre: 11400. - Cszsuka)
2010. ápr. 1. 10:21
Köszi a választ!
11407. warj
2010. ápr. 1. 09:55
Lesznek receptek amiket húsvétra meg tudtok csinálni de eddig olyanokat találtam ami második időszakos.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook