Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindkettőtöknek köszönöm a választ, még lenne egy kérdésem, remélem még nem hangzott el.Azt olvastam, hogy a milli yanga kauk.kefirben sincs gomba meg élesztő,ezért iható.Igaz?Köszönöm!
Ez egy érdekes megfogalmazás: "házalni kell". Nem kell. Be lehet lépni a rendszerbe, mivel nem csupán tápl. kiegészítőt, hanem mindent megvehetsz itt, amit a boltokban. Pl. az általatok keresett liszteket és egyéb cuccokat is. Ha úgy érzed, hogy szerinted jó dolog, akkor ajánlhatod másoknak is, hogy tudjanak róla. Persze, aki akar, kereshet ott is pénzt, de ezt úgy képzeld el, hogy elmész a TESCO-ba is vásárolni, s nem félsz, hogy ezentúl az ő áruit kell árulnod...:DDD
Viccet félretéve: általában bioboltokban meg lehet venni az ökonetes termékeket. No persze meg olyanoknál, akik tagok, ha ismersz ilyet.
Andi, Kkat és én is azok vagyunk, meg lehet, hogy vannak még, csak őróluk nem tudom :)
A helyzet az, hogy ha hólyag gyulladásod, vagy valami hasonló van, az alulról felszálló bakteriális fertőzés miatt lehet általában. Előszöris az intim higiéniát kellene átnyálaznod, hátha valamit nem jól csinálsz.
Pl. nem kellene nylon alsóneműt hordani és a tanga is felejtős lenne. A túl rövid felsőruhák is sok kárt okoznak, nem is érzed, de fázik a veséd, s ez védtelenné tesz. Nem szabad leülni mindenhova, mert főleg, mióta a lányok tangát hordanak, a nadrághoz közvetlenül érnek alulról, ami pedig a betonról meg mindenhonnan közvetíti felfelé a koszt.
Székelés után meg kell mosakodni alulról, nehogy az esetleg ottmaradt bélsár "besétáljon a kapun".
Pisilés után elölről hátrafelé kell megtörölni magad, úgy, hogy hátulról nyúlj előre, mint amikor a fenekedet törlöd ki.
Érdemes használni az anionos intim betétet, ami segít a felszálló fertőzések meggyógyításában, illetve megakadályozza azt. Vagyis: nemcsak menseskor kell használni.
Leírnád, hogy mi az az öröm? Engem is érdekelne :)
Az IpM már nem nekem való...:DD
És vajon a negatív eredménynél mi a helyzet?
( Az én jelenlegi helyzetem)
Köszi!
Nem érdekel ez a gomba annyira még, csak a candida.
Azt nem tudom, h a székletből, ha nem mutatnak ki c.albicans gombát, akkor megnyugodhatok-e.
Mert én úgy emlékszem , h nálatok onnan derült ki a candida először.
És h ha a széklettenyésztés pozitív, az utalhat candidára még akkor is, ha valaki nem is candidás.
Remélem érthetően írtam:-)
Szia!
Én nem tudom mit mondjak erre, mert nem ismerem azt a gombafajt amit leírtál, hogy kimutattak a székletedből. Olvastam, de csak arról tudok véleményt mondani amit ismerek. Talán Zsu esetleg tud valamit erről. Reméljük a véreredmény is hamar meglesz mostmár.
Én csak annyit tudok mondani, hogy a széklettenyésztésnél már korábban is leírtam, hogy nem megbízható az eredmény. Én a vérvételre alapoznék inkább.
Látom, nem mondotok véleményt a leírtakról :-(
(ANTSZ-es véreredményre várunk, egy hete vették le)
A GYÜMÖLCS..!!
A SZÖRP SZÁMOMRA NEM VOLT OLVASOTT !
Lányok, kérlek írjátok le a véleményeteket!
A székletemből nem tenyészett ki a candida egyik típusa sem ,de semmilyen más adatot nem írtak, h voltak-e elhalt stb telepek, viszont egy saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgomba kitenyészett, de semmit nem mondott rá az orvos.
Nem akarom elkiabálni, de egy hónapja nem volt nőgyógyászati panaszom (bár ez még semmit nem jelent).
Jelenthetik-e ezek azért azt, h mégsem vagyok candidás?!
(A diétát abbahagytam egyelőre.)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha már elhangzottak ezek a kérdések, de nem találtam választ rá.Durum búzát és Korpovit kekszet mikortól lehet enni? Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok