Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Ja még valami, természetgyógyász ügyében, nagyon nehéz jót találni. Nekem a fiam természetgyógyász nélkül is szépen meggyógyult. Én azt mondom, a Zsu féle terápiát kellene alkalmaznod, neki ha jól tudom természetgyógyász állította össze. És sokan meggyógyultak a terápi hatására.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sok természetgyógyász van, aki nem ért olyan mélységben a candidához és adni fog valamilyen tanácsot 10-15 ezer forintért meg néhány dolgot, amit szedjél, de ez nem biztos, hogy elvezett téged a gyógyuláshoz.
Semmi gond, kérdezz, és ha tudunk válaszolunk. Csak hát én is pl melóhelyről válaszolok, és nem mindig egyformán van időm. Most pl egy konferenciára kell az emberkéket meghívnom és emelett még a saját munkám is végzem, hallgatókat szervezek informatikai képzésre. Eközben próbálok itt is helytállni. Ez pl tegnap legalább 80 fő telefonos megkeresése volt és 50 meghívó kiküldése.
Egyébként nem haragszunk ám, a "kirohanásodért" a te szavaidat idézve, a candida erre is képes, hogy depressziós, feszült, türelmetlenséget idézzen elő. És tudom, hogy ez a fránya gomba mondatta veled, amit írtál. Le fogod küzdeni és kész. A lényeg, hogy gyere minél többet, és próbáld visszaolvani mindig az utolsó hozzászólásodtól mi történt. Én ezt teszem több mint egy fél éve, és amit tudok itt tanultam a fórumon.
Jajj, ez perpillanat olyan jól esik, mint egy plusz havi fizetés. Mostanában eléggé elkapott a gépszíj, s éppen panaszkodtam egy e-mail-ben, hogy valami miatt olyan tüskés vagyok, s olyan nehéz vigyáznom, hogy ne szúrjak vele.
Nemsokára indul az egészségklubunk honlapja, ha nem "szúrkálom agyon" a klubvezetőt, én is fent leszek rajta....:DD
Rólad ezt el is tudom képzelni, mert az írásaid alapján már elég jól megismertelek. Igazi önzetlen segítője vagy itt mindenkinek, én is sokat tanultam Tőled. Úgy látom Warj is követi a példádat, sokat tud már segíteni helyetted is, amíg nem tudsz idejönni a fórumra.
Köszönet és hála Nektek!!!
Talán nem leszek kizárva, ha leírom, hogy többek között azért lettem reflexológus, mert nem tetszett sem az orvosok, sem a természetgyógyászok beteghez való hozzáállása.
Éppen ezért nálam következőképp zajlik egy alkalom: telefonomat kikapcsolom, s ha csengetnek, nem nyitok ajtót. A beteggel szemben ülök le, s a szemébe nézek, amikor kérdez, vagy válaszolok. Minden betegre egy órát szánok. Az első alkalommal kettőt. Ez így normális. Szép, nyugodt környezetben, ahol a háttérben halk zene szól...:)
Bernuska meggyógyult, luicénak tönkrement a számítógépe és nem engedhet meg magának egy újat. Egyébként jól van, bár mostanában felette is sok felhő gyülekezik, ami az immun- és idegrendszerét próbálgatja...
Én meg itt vagyok, de sajnos nekem is szűkebbre kellett venni a fentlétet, mert irtó magas volt a villanyszámlánk, s a bevételünk előreláthatólag nulla.
Azért csak kérdezz, előbb-utóbb jövünk :)
Candida szűrést tudok ajánlani, de ő orvos, s konzultálni is lehet vele a témában, ha ezt szeretnéd. Ha még érdekel, akkor priviben megírom, csak jelezz vissza.
Ne haragudj, hogy nem válaszolunk azonnal.
Ha dokihoz jársz, akkor ő mondja meg, de egyébként bizonyos idő után abba kell hagyni a gombaölést és el kell kezdeni a visszatelepítést probiotikummal és vitaminokkal.
Valaki még régebben kérdezte, hogy miért kell kipusztítani a gombát, ha visszatelepítjük?
Nem a gombát telepítjük vissza, hanem a kipusztult, megcsappant jótékony bélflórát.
Szia :)
A gyógyulás abból áll, hogy időnként visszaesünk. Ha azonban jól csinálod a terápiát, a visszaesés mindig átmeneti, s mindig ritkábban jelentkezik. Mivel olvastam a hozzászólásokat, csak nem volt alkalmam reagálni, ezért olyan érzésem van, mintha már erre is válaszoltam volna. Ha előfordulna, hogy esetleg kétszer válaszolok valakinek, akkor bocs :)
Neked is ajánlom az anionos intim betétet.
Egy nagyon aranyos, jóindulatú, korrekt dr. nő vezeti és készségesen válaszol bármilyen kérdésre. Nekem privátba is küldött nagyon jó tanácsokat.
Sajnos én személyesen voltam már természetgyógyásznál, de nagyot csalódtam benne.
Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
pontosan így szerepel mert ide másoltam
én beírtam a keresőbe de nem adott ki találatot
:-(((((((
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok