Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

11556. carmilla (válaszként erre: 11555. - Warj)
2010. ápr. 20. 14:43
Küldöm és köszi :)
11555. warj (válaszként erre: 11554. - Carmilla)
2010. ápr. 20. 11:42
Küld el nekem privátba az e-mail címed, és elküldöm a fórumkivonatot, ami 2009 szeptemberig történt hozzászólásokból készült (nem én csináltam, de nagyon hasznos mindenki számára és ami fontos Zsu ellenőrizte), nagyon sok kérdésre választ kapsz, van még egy termszetgyógyász honlapjáról leszedett infóm a mi úgyszint nagyon jó, és egy mit ehetünk összeállításom. (ez sajni nincs időszakra osztva, de majd kérdzed mit lehet és mit nem az első időszakban). Hosszú anyag, úgyhogy lesz mit olvasni, de nagyon nagyon hasznos.
11554. carmilla (válaszként erre: 11553. - Warj)
2010. ápr. 20. 09:36
Értem.. Igen sajnos jellemző rám mostanában ez a viselkedés :S kb 3hete közölte velem a nőgyógyászom kenetből h candidám van. Egyébként nagyon sok kommentet elolvastam az elejétől, de aztán belefáradtam. A diétába pedig teljesen belekavarodtam (mit szabad és mit nem pl). Sajnos nincs többezrem egy tgy-ra, úgyhogy sztem az felejtős is.
11553. warj (válaszként erre: 11551. - Carmilla)
2010. ápr. 20. 09:12

Ja még valami, természetgyógyász ügyében, nagyon nehéz jót találni. Nekem a fiam természetgyógyász nélkül is szépen meggyógyult. Én azt mondom, a Zsu féle terápiát kellene alkalmaznod, neki ha jól tudom természetgyógyász állította össze. És sokan meggyógyultak a terápi hatására.

Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sok természetgyógyász van, aki nem ért olyan mélységben a candidához és adni fog valamilyen tanácsot 10-15 ezer forintért meg néhány dolgot, amit szedjél, de ez nem biztos, hogy elvezett téged a gyógyuláshoz.

11552. warj (válaszként erre: 11551. - Carmilla)
2010. ápr. 20. 09:08

Semmi gond, kérdezz, és ha tudunk válaszolunk. Csak hát én is pl melóhelyről válaszolok, és nem mindig egyformán van időm. Most pl egy konferenciára kell az emberkéket meghívnom és emelett még a saját munkám is végzem, hallgatókat szervezek informatikai képzésre. Eközben próbálok itt is helytállni. Ez pl tegnap legalább 80 fő telefonos megkeresése volt és 50 meghívó kiküldése.

Egyébként nem haragszunk ám, a "kirohanásodért" a te szavaidat idézve, a candida erre is képes, hogy depressziós, feszült, türelmetlenséget idézzen elő. És tudom, hogy ez a fránya gomba mondatta veled, amit írtál. Le fogod küzdeni és kész. A lényeg, hogy gyere minél többet, és próbáld visszaolvani mindig az utolsó hozzászólásodtól mi történt. Én ezt teszem több mint egy fél éve, és amit tudok itt tanultam a fórumon.

11551. carmilla
2010. ápr. 20. 09:00
Köszönöm szépen a válaszokat, azért írtam ilyen későn mert nem voltam net közelben. Megpróbálok több ismerősömtől infot szerezni, mert nagyon szeretnék elmenni egy tgyógyászhoz. Köszönöm mégegyszer és bocsánat a kirohanásomért. Üdv
11550. warj (válaszként erre: 11547. - Zizabella)
2010. ápr. 20. 08:59
Köszönöm, jól esik a pozitív visszajelzés.
11549. andi.sz (válaszként erre: 11539. - Cszsuka)
2010. ápr. 20. 08:21
Annyit sikerült megtudnom, hogy Győrben a központi laborban nem csinálnak candida at-t. Írtam mailt a pesti prolabornak, hogy állnak-e kapcsolatban valakivel Győrben, ahol le lehetne vetetni a vért. Eddig még nem méltattak válaszra. Felhívnom sem sikerült őket, nem vették fel a telefont. Bejelentkeztem jövő hétre nőgyógyihoz, meglátom, hogy mit mond, utána döntök valamit.
11548. Cszsuka (válaszként erre: 11547. - Zizabella)
2010. ápr. 19. 22:55

Jajj, ez perpillanat olyan jól esik, mint egy plusz havi fizetés. Mostanában eléggé elkapott a gépszíj, s éppen panaszkodtam egy e-mail-ben, hogy valami miatt olyan tüskés vagyok, s olyan nehéz vigyáznom, hogy ne szúrjak vele.

Nemsokára indul az egészségklubunk honlapja, ha nem "szúrkálom agyon" a klubvezetőt, én is fent leszek rajta....:DD

11547. zizabella (válaszként erre: 11546. - Cszsuka)
2010. ápr. 19. 22:42

Rólad ezt el is tudom képzelni, mert az írásaid alapján már elég jól megismertelek. Igazi önzetlen segítője vagy itt mindenkinek, én is sokat tanultam Tőled. Úgy látom Warj is követi a példádat, sokat tud már segíteni helyetted is, amíg nem tudsz idejönni a fórumra.

Köszönet és hála Nektek!!!

11546. Cszsuka (válaszként erre: 11526. - Zizabella)
2010. ápr. 19. 20:55

Talán nem leszek kizárva, ha leírom, hogy többek között azért lettem reflexológus, mert nem tetszett sem az orvosok, sem a természetgyógyászok beteghez való hozzáállása.

Éppen ezért nálam következőképp zajlik egy alkalom: telefonomat kikapcsolom, s ha csengetnek, nem nyitok ajtót. A beteggel szemben ülök le, s a szemébe nézek, amikor kérdez, vagy válaszolok. Minden betegre egy órát szánok. Az első alkalommal kettőt. Ez így normális. Szép, nyugodt környezetben, ahol a háttérben halk zene szól...:)

11545. Cszsuka (válaszként erre: 11522. - Carmilla)
2010. ápr. 19. 20:52

Bernuska meggyógyult, luicénak tönkrement a számítógépe és nem engedhet meg magának egy újat. Egyébként jól van, bár mostanában felette is sok felhő gyülekezik, ami az immun- és idegrendszerét próbálgatja...

Én meg itt vagyok, de sajnos nekem is szűkebbre kellett venni a fentlétet, mert irtó magas volt a villanyszámlánk, s a bevételünk előreláthatólag nulla.

Azért csak kérdezz, előbb-utóbb jövünk :)

11544. Cszsuka (válaszként erre: 11511. - Carmilla)
2010. ápr. 19. 20:48

Candida szűrést tudok ajánlani, de ő orvos, s konzultálni is lehet vele a témában, ha ezt szeretnéd. Ha még érdekel, akkor priviben megírom, csak jelezz vissza.

Ne haragudj, hogy nem válaszolunk azonnal.

11543. Cszsuka (válaszként erre: 11508. - Zserik)
2010. ápr. 19. 20:47
Igen, de inkább a második szakaszra szoktuk ajánlani. Egyes helyeken eleve ezt ajánlják, illetve vannak esetek, amikor mi is.
11542. Cszsuka (válaszként erre: 11507. - Birkakutya)
2010. ápr. 19. 20:46
Ez azért van, mert nem eszel édességet, s ilyenkor értékeled azt a kevés édes ízt, amit egyébként semmibe vennél, ha csokit is ehetnél. Nem hinném, hogy ártasz vele, de azért ne idd literszám :)
11541. Cszsuka (válaszként erre: 11505. - Birkakutya)
2010. ápr. 19. 20:43
Teljesen mindegy, mivel a diéta alapvetően fogyást eredményez.
11540. Cszsuka (válaszként erre: 11503. - Lycaste)
2010. ápr. 19. 20:42
Igen, ez lehetséges, főleg, ha a candcell-t is szeded. Érdemes alkalmaznod neked is a tamponos kúrát, (kb. 3 oldallal visszább Warj leírta)
11539. Cszsuka (válaszként erre: 11498. - Andi.sz)
2010. ápr. 19. 20:39
Azóta sikerült valamit intézned?
11538. Cszsuka (válaszként erre: 11496. - Andi.sz)
2010. ápr. 19. 20:37
Kávé helyett ajánlom neked a Q10-et, minél nagyobb dózisban. Meg fogsz lepődni, csodákra képes. Általában tápanyaghiányosak, vagy oxigénhiányosak azok, akik nagyon fáradtak mindig. Ha megcsinálod a kúrát és feltöltöd magad vitaminokkal, de a Q10-et sem hagyod abba, el fog múlni ez a problémád.
11537. Cszsuka (válaszként erre: 11435. - Birkakutya)
2010. ápr. 19. 20:30
Ja, amint látom, meg is kaptad :)
11536. Cszsuka (válaszként erre: 11433. - Birkakutya)
2010. ápr. 19. 20:30
Lehet ez is, az is, ezért érdemes az anionos intimbetétet használnod és mellette megcsinálni a grape/probiotikumos-joghurtos tamponos kúrát. Ha még nem tudod, mi az, akkor leírjuk :)
11535. Cszsuka (válaszként erre: 11429. - Pruncoke)
2010. ápr. 19. 20:28

Ha dokihoz jársz, akkor ő mondja meg, de egyébként bizonyos idő után abba kell hagyni a gombaölést és el kell kezdeni a visszatelepítést probiotikummal és vitaminokkal.

Valaki még régebben kérdezte, hogy miért kell kipusztítani a gombát, ha visszatelepítjük?

Nem a gombát telepítjük vissza, hanem a kipusztult, megcsappant jótékony bélflórát.

11534. Cszsuka (válaszként erre: 11427. - Pruncoke)
2010. ápr. 19. 20:26

Szia :)

A gyógyulás abból áll, hogy időnként visszaesünk. Ha azonban jól csinálod a terápiát, a visszaesés mindig átmeneti, s mindig ritkábban jelentkezik. Mivel olvastam a hozzászólásokat, csak nem volt alkalmam reagálni, ezért olyan érzésem van, mintha már erre is válaszoltam volna. Ha előfordulna, hogy esetleg kétszer válaszolok valakinek, akkor bocs :)

Neked is ajánlom az anionos intim betétet.

11533. zizabella (válaszként erre: 11532. - Warj)
2010. ápr. 19. 16:59

Egy nagyon aranyos, jóindulatú, korrekt dr. nő vezeti és készségesen válaszol bármilyen kérdésre. Nekem privátba is küldött nagyon jó tanácsokat.

Sajnos én személyesen voltam már természetgyógyásznál, de nagyot csalódtam benne.

11532. warj
2010. ápr. 19. 15:22
köszi így már megvan, beleraktam a kedvencekbe, majd olvasgatom
11531. zizabella
2010. ápr. 19. 14:47

Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek

pontosan így szerepel mert ide másoltam

11530. warj (válaszként erre: 11529. - Zizabella)
2010. ápr. 19. 13:04

én beírtam a keresőbe de nem adott ki találatot

:-(((((((

11529. zizabella
2010. ápr. 17. 20:27
Van egy ilyen címmel fórum: Orvos természetgyógyász segít kérdezzetek.
11528. warj (válaszként erre: 11522. - Carmilla)
2010. ápr. 17. 18:40
Szia! Sajnálom, hogy úgy érzed nem kaptál segítséget, tényleg próbálunk mindekinek segíteni Zsuval együtt. Azt gondolom, hogy írj Zsunak egy pár sort priviben, mert nagyon elfoglalt és ritkán tud feljönni. Ha természet gyógyászt nem is, de azt a terápiát le tudja neked írni, ami neki segített a gyógyulásban. És ha bármi kérdésed van, kérdezz, ha tudunk válaszolunk. Ha nem kaptál választ, az azért lehet, mert senki nem tudott olyan dokit ajánlani, akit szívesen ajánlott volna. Én pl a fórumnak köszönhetően tudom amit tudok a candidáról és ezek alapján gyógyult meg a gyerekem a candidából. Ha tudok segítek, mostanság Zsu és én tartjuk a frontot, mikor melyikónk tud itt lenni. Kitartást és gyógyulást kívánok neked. Van egy fórumkivonatom a 2009 szeptemberig történt hozzászólásokból, ha küldesz egy privit nekem az e-mail címeddel át tudom küldeni neked. Ebben sok hasznos infó van és Zsu is átolvasta.
11527. labula (válaszként erre: 11522. - Carmilla)
2010. ápr. 17. 18:00
Csatlakozom hungaritához, én nem tudok neked jó természetgyógyászt ajánlani Bpen azért nem is reagáltam, és gondolom ez a többiekkel is így van akik jártak itt ma/tegnap. Nem hiszem hogy a segítőkészség hiányozna, warj szokott mostanában a legtöbbet fent lenni és rengeteget tesz másokért, de tudtommal neki csak háziorvossal volt dolga meg nem is budapesti. Luice egy ideje nem ír, Bernuskát sem láttam mostanában, Zsuka meg elég elfoglalt, ritkábban jár, szóval légy türelemmel

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook