Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

11646. Cszsuka (válaszként erre: 11624. - Hungarita)
2010. máj. 4. 08:57
Azt hallottam, a béres csepp hízlal, ezért a soványaknak ajánlom inkább. A C vitamin sajnos szintetikus, meg kicsi a dózis. Tudom, hogy anyagilag sz@r, de próbálj találni természetes C vitamint, valamint valaki itt kérdezte az algákat: hát, igen, a Chlorella és a Spirulina nagyon jók immuntámogatásra, ha nincs pajzsmirigy túlműködés.
11645. warj (válaszként erre: 11638. - Cszsuka)
2010. máj. 4. 08:56
Igen ebből a szempontból igazgad van, én arra az esetekre gondoltam, amikor egy tesztnél megállapítanak valamit és kapásból összevállogatnak neked több tízezer forint összegű dolgot, ami ártani nem árt, használni sem biztos, hogy fog, de eladó. Sajnos sok ilyen van, itt a hoxán is volt már ilyen sztori, tehát ezekre gondoltam én.
11644. Cszsuka (válaszként erre: 11621. - Warj)
2010. máj. 4. 08:54

Jah, mostmár láttam a hsz-edet. :)

Köszi, hogy ilyen titulust adtál nekem :) én azonban csak segítő vagyok szerintem :)

11643. warj (válaszként erre: 11636. - Cszsuka)
2010. máj. 4. 08:52
Már rendben vagyunk és ugyanezeket adtam a gyereknek, csak én kisebb adagokban. Ja és Normaflort is kapott. De egy nap volt az egész, három hányás, azóta már mindent eszünk és nincs panasz hál isten. De köszi, legalább mostmár tudom, hogy jól csináltam és legközelebb az adagot is jól meg tudom választani.
11642. Cszsuka (válaszként erre: 11660. - Tina0512)
2010. máj. 4. 08:51
Ezt a mérést nem ismerem, írnál róla bővebben?
11641. Cszsuka (válaszként erre: 11630. - Warj)
2010. máj. 4. 08:48
Bármit okozhat, nekem pl. hasmenésem volt a cukros dolgoktól.
11640. Cszsuka (válaszként erre: 11623. - Burkuska)
2010. máj. 4. 08:45

Milyen vitaminokat szedsz, vagy szedtél és mennyi ideig?

Amikor ugyanis valaki végigcsinál egy kúrát, legyengíti magát sajnos és nagyon fontos a feltöltés ilyen szempontból. Van, akinek bizonyos tápl. kiegészítőket évekig kell szedni.

Eleve a candidás állapot egy csomó hiányosságot csinál a szervezetben, aztán nekiállsz tisztogatni, majd nem pótolod a hiányzó dolgokat, támadhatóbbá válik a szervezet, mint valaha.

ezért veszélyes a candida terápia és ezért nem támogatják az orvosok. Nincs arra idejük, hogy mindent mindenkinek állandóan elmagyarázzanak (ha egyáltalán hajlandók ők maguk utánanézni a dolgoknak)

11639. Cszsuka (válaszként erre: 11619. - Warj)
2010. máj. 4. 08:42
nagyon kíváncsi lettem, megtudhatom, hogy ez mi volt? Arra rájöttem, hogy itt valakinek törölték a hsz-ét..
11638. Cszsuka (válaszként erre: 11615. - Warj)
2010. máj. 4. 08:40

Én úgy gondolom, nem minden esetben baj az, ha valaki valamilyen termékek forgalmazásával foglalkozik, s azt adja, javasolja a betegnek. Én is úgy gyógyultam meg, hogy egyfélét kaptam, s így is adom tovább az információt.

Nálunk pl. azért 7.000 Ft az a vérvétel, ami a Prolabornál kevesebb, mert itt orvos van, akivel rögtön megkonzultálhatod, hogy mik a további lépések, mi mi miatt van, s hogy esetleg még milyen orvosi vizsgálatokra menj el, hogy biztosan kizárható legyen az, hogy van valami betegség a háttérben. Ezen kívül még ő is a Prolabornak küldi tovább a vért, tehát fizet érte, hogy megvizsgálják.

11637. Cszsuka (válaszként erre: 11606. - Hungarita)
2010. máj. 4. 08:35
tejhez sem jutsz hozzá? Akkor megcsinálhatnád magad a túrót.
11636. Cszsuka (válaszként erre: 11603. - Warj)
2010. máj. 4. 08:33

Kár, hogy nem olvastam előbb, gondolom, már jobban vagytok.

Amikor ilyen gond van, azonnal adj a gyereknek 3x3 szem olajfát, 2x2 szem corall kalciumot és 3x10 csepp grapét a vizébe, valamint 500 helyett 1000 mg C vitamint. Ha hallod, hogy járvány van, már adhatod is. Max. egy nap alatt lemegy. Ha tovább folytatod a gyerek vitaminozását, akkor a jövőben egyáltalán el sem fogja kapni.

Ez a kúra felnőttre is vonatkozik. Nálunk senki nem kap el semmit már jó ideje.

11635. Cszsuka (válaszként erre: 11600. - Warj)
2010. máj. 4. 08:28
Ja, igen: figyelmen kívül hagytam a magokat. Van, aki érzékeny rájuk és némelyiktől pattanásos lesz. Én pl. nem ehetek szotyolát (pár szemet igen, de egy zacskónyit nem), mert csúnya, fájó pattanások lesznek tőle az arcomon.
11634. Cszsuka (válaszként erre: 11599. - Namari)
2010. máj. 4. 08:25

Ezt úgy hívják, hogy evési kényszer. Igen, lehet az alacsony vércukor miatt is, de számos oka lehet. Fontos lenne a kemény önkontroll. Jó lenne, ha előre elterveznéd, hogy mi lesz a másnapi kajád (és főleg mennyi), s mikor ezen felül ehetnéked van, mindig igyál egy pohár vizet. Az is lehet, hogy nagyon vízhiányos vagy, s a szervezeted nem jól jelez.

Attól, hogy mondjuk híztál és nem úgy nézel ki, mint az összeszáradt fa, még lehetsz vízhiányos. Sok esetben előfordul, hogy a kevés víz fogyasztása következtében rugalmatlanná vált erek nem képesek visszaszívni a sejtközötti térből a folyadékot, s ettől szép kerekded, kisimult a bőrfelszín. Persze, ez általában inkább idősebb korban jellemző, de nem tudhatjuk, hogy kiben mi zajlik..

11633. Cszsuka (válaszként erre: 11598. - Warj)
2010. máj. 4. 08:20
Ja, igen, a spenóttól és a sóskától is lehet ilyen, de akkor nagyon sokat kell belőle enni.
11632. Cszsuka (válaszként erre: 11597. - Hegina)
2010. máj. 4. 08:19

Az ilyen színű széklet akkor fordul elő (ha nincs más bajod), ha egyáltalán nem eszel kenyeret és helyette sok krumplit fogyasztasz, vagy más keményítő tartalmú cuccot.

Esetleg, ha egyáltalán nem ettél húst, vagy inkább zsírt az elmúlt időszakban, (vagy fordítva: túl sokat ettél), az epe is megjelenhet itt, de akkor más működési zavarok is lehetnek (pl. máj). Voltál mostanában általános vérvételen? Jó lenne tudni a máj értékeidet, a koleszterin szintedet, vércukorszintedet, stb..

Ilyenkor mondom, hogy jobb lenne ezt a dolgot személyreszabottan megbeszélni, nem így levelezve, fél-információkkal.

11631. Cszsuka (válaszként erre: 11595. - M.timea)
2010. máj. 4. 08:14

A puffadás attól is lehet, hogy mondjuk azelőtt még nem ettél tk. cuccokat. A hirtelen váltás nem tesz jót az emésztésnek. Jó lenne béltisztítást is csinálni, s a gombaölésnek nem elég a grape. Én az ökonetes Candcell-t szoktam javasolni, szerintem ha minden más helyettesíthető is más cégek termékeiből, ez egy olyan különleges szer, amivel még nem találkoztam máshol.

A leírását a www.biocom-usa.com oldalon megtaláljátok.

11630. Cszsuka (válaszként erre: 11594. - M.timea)
2010. máj. 4. 08:11

Szeretném megkérdezni, hogy vércukorszintet mértek-e, epevizsgálatod volt-e?

Ezen kívül érdemes lett volna egy hormonális vizsgálatot is csináltatni, mivel ha magas a prolactin szint, annak is lehetnek ilyen tünetei.

Candida terápiát csak akkor szabad csinálni, amikor már minden lehetséges betegségre (a tünetek alapján) megvolt a megfelelő orvosi vizsgálat, mivel nem lehet mindent helyrehozni a kúrával.

Nekem pl. van egy agyalapi mirigy daganatom, ami rátett a tünetekre egy lapáttal, s hiába "kúráztam" volna, ha ez nem derül ki.

11629. Judyth24
2010. máj. 4. 07:27

Sziasztok lányok! Istenem de régen jártam már itt, visszaolvastam pár oldalt, látom van aki gyógyulgat, van akinek kevésbé jó hírei vannak, kitartást mindenkinek, tényleg nem könnyű ez, nem gondoltam hogy ilyen húzós lesz, de már benne vagyunk, csináljuk végig...:)

Lányok egy kérdésem lenne, algákról van valakinek bármilyen tapasztalata? Előre is köszi mindenkinek a választ

11628. warj (válaszként erre: 11623. - Cszsuka)
2010. máj. 4. 07:04
Köszönöm.
11627. warj (válaszként erre: 11626. - M.timea)
2010. máj. 4. 07:04
szia, megoszlanak szója ügyben a vélemények. Első időszakban szerintem nem, de mivel második időszaktól lehet inni szójatejet, gondolom szóját is lehet enni. De olvastam már olyat is, ahol egyértelműen tiltják. Talán Zsu jobban tudja ezt. Én pl életemben nem ettem még, és nekünk a szójatej sem jött be.
11626. m.timea
2010. máj. 4. 00:31
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni hogy szojat ehetunk a dieta alatt?
11625. hungarita
2010. máj. 3. 21:03
Marmint beres csepp, es melle 1000 mg-os c-vitamin :) Plusz meg a fokhagyma kapszulat szednem es zold teat innek.
11624. hungarita
2010. máj. 3. 21:00
Zsu mit ajanlasz immunerositonek?? Beres csepp plusz 1000es C. Vitamin-rol mi a velemenyed? Nagyon jokat olvasok rola... Kerlek ne irj draga dolgot, nem allok ugy :)
11623. Cszsuka (válaszként erre: 11622. - Warj)
2010. máj. 3. 20:41

Szia :)

Igen jó és később sem kell többet szedni belőle.

Nyugi, a kézifék nálam is megesett már.. :DD

11622. warj
2010. máj. 3. 20:28
Zsu itt vagy még? A lecitint és az Omega 3 6 9 et napi 1 szemmel kezdtem szedni, ez jó így? A lecitint az agysejtjeim miatt kell, mert mostanság kézifékkel közlekedek, meg elfelejtem kinyitni a kaput mielőtt kiállnék, még jó hogy van visszapillantó, mert így időben korrigáltam a problémát. :-))))))))))))
11621. warj (válaszként erre: 11620. - Cszsuka)
2010. máj. 3. 20:08
szia én voltam aki "vezető" ként tüntetett fel. :-))))))))))
11620. Cszsuka (válaszként erre: 11619. - Tina0512)
2010. máj. 3. 20:03

Én reflexológus vagyok és van egy egészségklubunk Fehérváron, ami a candidára van "kihegyezve".

:)

11619. Tina0512 (válaszként erre: 11670. - Cszsuka)
2010. máj. 3. 17:54

Igazad van, bizonytalan kérdésre sikeredett!

Mivel foglalkozol? Mi van fehérváron?

11618. warj (válaszként erre: 11617. - Warj)
2010. ápr. 30. 15:00

Ja ha nem ezt a fajta kezelést választod, sincs semmi baj, nekem a körzeti orvos írt fel gombaölő szert, a béltisztítót pedig meg lehet venni bioboltban is. Szerintem ha a körzeti dokihoz egy bizonyított candida lelettel mész, akkor nem teheti meg, hogy ne írjon fel gombaölő szert. Nem tudom egyébként a ProLaborosok tudnak e szakembert ajánlani, ha mégy a vérvételre kérdezt meg. Lehet van ott is tanácsadási lehetőség. Hát hirtelen ennyi jut eszembe.

Ha bármi kérdés van itt vagyunk a fórumon és segítünk.

11617. warj (válaszként erre: 11616. - KKriszta28)
2010. ápr. 30. 14:57
Hát én speciál nem, de Cszsuka Székesfehérvár környékén lakik, vele vedd fel légyszi a kapcsolatot, mert ő tud segíteni szerintem. A termékek (ökonetesek) tehát nem kell hozzá orvos igazán, ha ezt a kezelést választod (és neki is egy természetgyógyász állította össze), szerintem orvost is tud ajánlani. Írj neki egy privit, arra hamarabb regaál (hivatkozhatsz arra, hogy én ajánlottam) , de ide is fel fog jönni, csak nagyon elfoglalt és kevesebbet van fenn mostanában.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook