Endometriózis! (beszélgetés)
hát a műtétkor dől el minden...mert ha
1. kipucol belőlem mindent (de hát kipucol, ezt lezsíroztuk)
ÉS
2. vmelyik petevezeték átjárható
akkor kapunk 3 hót a spontánra. ha nem jön össze, akkor lombik.
ha a fenti nem teljesül, akkor elvileg még 3 hó szuri (amit nagyon nem szeretnék, de nem tudom megindokolni, csak ösztön), és aztán szintén 3 hó után lombik.
a szurival nincs nagy gondom, csak néha hőhullámok, ami persze nem jó, de hát nem is tragédia, csak kellemetlen. hisztisnek ugyanolyan hisztis vagyok, mint eddig :D ja, még hüvelyszárazság van, de pont tegnap vettem Bokor bácsi javaslatára síkosítót ;)
amúgy tegnap mesélte nekem egy csajszi, h egy ismerőse most terhes úgy, h elvileg petevezeték-elzáródása volt/van...szóval mindig vannak csodák. lehet, h nekünk is meg kellett volna próbálnunk még novemberben...de már mindegy. meg hát, ahogy férjecském mondaná: jobb, ha előbb "kipucolnak"...
Mi újság??? Mi volt a SOTE-n???
Lányok, ha mentek pénteken hát beugrom én is, nekem rákszürés leletem van kész elvileg...
Nagymaya, Lidi hány órára mentek? :P
Sziasztok!
Boldog, egészségben és sikerekben gazdag 2013-at kívánok mindenkinek! Meg persze kisbabát mindenkinek, aki arra vágyik :)
lidi10 örülök a jó híreknek, és tényleg nagyon kemény vagy, hogy még poénkodni is volt kedved :)
CsillagTM nagyon szorítok, hogy jól sikerüljön a Valentin-napi randid :) minden simán megy majd meglátod, egyébként nekem is kicibált az ügyes dokink egy 6cm-es cisztát a petefészekemből és a bélről több helyen is levágott valamit, de semmit sem éreztem utána, úgyhogy szerintem ne aggódj :)
Sziasztok!
Lidi! Szuper, hogy nincs gond a beleknél. Én is pénteken megyek Bokorhoz. Jó kis utazás lesz! Hát, én már tiszta ideg vagyok!!! Alig tudtam este elaludni. Bokor doki mindenkit elküld mr-re meg tükrözésre?
Bírtam, poénkodott is a doki, hogy nem akarok-e valami fakír előadáson részt venni, mert jól megy ez nekem. Én meg mondtam, hogy azokhoz a mensis fájdalmakhoz képest, amelyekkel 9 éve éltem, ez nekem nem fájdalom. Én már mindent azokhoz a fájdalmakhoz mérek és mindig azt mondom magamban, hogy ha azokat kibírtam akkor ezek se fognak ki rajtam.
Ha az első műtét után jól bírtad, szerintem most sem lesz nagy gond. Lehet, hogy a hüvelyfalban lévő kicsit rosszabb lesz, de végigcsinálod és utána minden rendben lesz.
Úgy rohan az idő, örülök, hogy már a 3. szurit kapom. :) És eddig nem olyan vészes, mint hittem.
Csillag végül a februári műtét után még kapsz majd szurit? Neked milyen a szuri? Nekem kis hőhullám hajnalban, de azontúl nemsokmindnen, szerencsére.
Én azért azon aggódom egy kicsit, hogy úgy megyek lombikra, hogy a hüvelyfali meg ez bélen lévő bennem van, de hát ha az orvosok ezt mondják, akkor bízom benne, hogy így is sikerülhet.
ez szuper jó!!! végig bírtad? az zsír...nekem 35 cm-nél akadt el múltkor...le a kalappal, kemény vagy!!:)
jaja, lassan közeledik amúgy, igen...ugye Valentin-napi randink lesz :) várom már!! meg félek is, szerintem ez bonyolultabb/nehezebb műtét lesz jóval...mert most kiszedik a bal petefészekből, meg a hüvelyfal-bélfal közül...asszem ez után nem leszek olyan virgonc, mint múltkor, amikor csak leszívták bal oldalt a tokból a cuccot, meg kipucolták a hasüregemet...szóval jöhet a bíztatás, lányok :S :D
de ha minden jól megy (és miért ne menne...?), akkor remélem, tényleg jön az a lombik, vagy spontán, vagy bármi, aminek BABA lesz a vége még idén!! úgyis szeretem a 13-as számot :)
Sziasztok!
Köszi az érdeklősést. Voltam tegnap, túl vagyok rajta és szerencsére pozitív híreket kaptam. :) A teljes vastagbélszakaszon végigmentek és sehol nem látszik belülről semmi, még benyomódás sem. :) Jó hangulatban telt a tükrözés, végig poénkodtunk a dokival és az asszisztenssel. Nekem ez sem fájt nagyon, csak kellemetlen volt. Legalább 20-25 percig tartott, a teljes tükrözés azért jóval hosszabb idő és tortura, mint ami a múltkor volt (50 cm-ig). Lényeg a lényeg, hogy nincs semmi, Lukovich is azt mondta, hogy ezt így most nem kellene műteni. Pénteken megyek vissza Bokorhoz, viszem neki az eredményt és megkapom a 3. szurit.
Ági, minden okés? Remélem jól vagy. Hányinger ilyesmi?
Csillag, lassan közeledik a következő műtét, ugye? Haladunk szép lassan, aztán lehet együtt lombikozunk.
Szia,
mi újság veled? túl vagy rajta? Mondtak valamit?
Sziasztok,
Mindenkinek Kívánunk Boldog Új Évet:-)
Ági
oké...akkor mondjuk legyen az, h akkor kezdem el érezni, h rugdos a baba...megbeszéltük? ;)
lidi10: kitartást szerdára!!
mindenkinek boldog, szép álmokat valóra váltós új évet kívánok! :)
Köszönöm minden szurkolást, drukkolást! Nektek is hasonló jókat kívánok az Új Évre!
BUÉK Mindenkinek! :D
Hú ezek tényleg nagyon jó hírek! :) Aztán akkor január elején kiderül, hogy hogyan tovább! :) Nagyon drukkolok, minden rendben lesz! :)))
Én megvagyok, köszi! :)
Ezek tényleg jó hírek! De türelem! Igaz, ha valamit nagyon vársz akkor olyan lassan telik az idő...
De még olyan kicsi(k?), hogy van akinek ilyenkor még a petezsák sem látszik (fórumokról olvastam már ilyet).
Köszi Borrdi és Hedi a válaszokat.
Akkor szerintem elkezem szedni. De csak a folsavat, mert a terhesvitaminok elég drágák.
A vasról nem is tudtam amit írtál. De én már rég felhagytam a vitaminkomplex-szekkel is, mert akár szedtem őket akár nem mindig beteg voltam. Most inkább a napi egy citrom leve, meg sok zöldség, gyümi.
Ti hogy vagytok? A srácok? Remélem minden rendben veletek. :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval