Endometriózis! (beszélgetés)
Aztaaaaa!!!! :D Akkor csütörtök! :D És hogy fedezzük fel egymást??? Bár asszem Csillag és FZS Ti ismeritek egymást...
Csillag nem foglalnál esetleg asztalt Csillag névre, és akkor majd odaezetnek hozzátok??? :P
okkké, akkor mit szólnátok ehhez a helyhez:
már voltam, a forró csokijuk finom (ennyit bűnözni meg ér ;)), de van tea, kávé...
és akkor jövő héten vmikor fél 6-kor? nekem a kedd semmiképp nem jó (talpmasszázsra megyek:)), a szerda se az igazi, szóval mondjuk csütörtök...? :) de lehet a szerda is, ha ti arra szavaztok.
na, ki van benne? őszintén :)
Lidi, tok jo, hogy minden jol sikerult. Akkor most szabad lesz a palya a lombikra. hany ho Gnrh-t kell kapnod?
Csillag, szerintem se aggodj, minden rendben lesz. Es hamar elrepul az ido, aztan pikk-pakk mar a babaprojektre koncentralhatsz.
Nagymaya: az en ferjem is nehezen viseli, bar sok erot ad, neha ugy erzem ot jobban megviseli mint engem. De azert bizakodunk mindketten.
Lanyok, kar hogy en nem tudok veletek talalkozni, pedig olyan jo lenne. Mar tavaly is akartam, de ugye Lengyelbol nem egyszeru hazamenni...
Amugy en is jol vagyok. Meg mindig a mensim varom. A ferjecskem most a homerozesben hisz, ugyhogy lehet kiprobalom ha megjon. A peteeresem mashogy nem nagyon tudnam eszrevenni, max meg teszttel...
Amugy meg ebben a honapban nem nagyon hiszek, es kicsit beteg is vagyok (natha).
Nektek jo talit!
Nekem jövő7re már van egy-két programom. Pl hétfőnként női jóga, de a többi nap jó lehet. Én fél 5kor végzek, a belváros nekem is jó.
Csillag, Lidi nektek hol lenne jó?
Hát akkor pihenjetek mindenképpen!!! A lombikhoz lelkileg mindenkét félnek kiegyensúlyozottnak kell lenni! De jó, hogy addig újra kivizsgáltatod magad! És megy a drukk, hogy minden okés legyen!
Én már csúsztam több mint egy órát 1szer. Volt egy pár, és a lány csak - ha jól rémlik - fogi gátlót íratott. A pasija is bement vele (nem is értettük az ott ülőkkel h miért), nagy kigyúrt "szimpatikus" fiatalember volt. Majd kijöttek és hosszasan időztek az aszisztensnél, aztán távoztak. 10 perc múlva visszajöttek és megint csevej az aszisztenssel, majd amikor kijött Bokortól az akkor bent lévő páciens, ezek bementek, és vagy fél óráig vitáztak, hogy miért ennyibe kerül, és hogy adjon számlát. Persze adtak nekik számlát, és persze kétujjnyi vastag arany nyaklánc volt a fiatalember nyakába, tehát tutti az akkori 12 e Ft-ot alig tudták összespórolni...
De Ágival egyetértve általában fél óra a csúszás. Volt olyan, hogy odaértem, kabát le és mondta az aszisztens, hogy akkor mehetek is. :)
Köszi! Majd jelentkezem.
A csúszás nem is azért lényeg, hogy mikorra menjek. Úgy is elindulunk itthonról max.3kor. Inkább csak azért kérdeztem, hogy tudjam, mire számítsak. De a fél óra, az kibírható.
Szia Ildi,
Hát te egy hős vagy :), nekem is iszonyat fájdalmaim voltak menstruációkor fel sem tudtam soha kelni az ágyból 3 napig, ordításig fajultak, de sajnos a tükrözés az nekem fájt eléggé, de gondolom azért mert nekem volt is betüremkedés ott két helyen is....
Én jól vagyok egyelőre köszönöm úgy néz ki minden ok, de semmi tünet nincs. 6 hét 2 napnál járunk, de semmi.... nem hiányolom csak fura, hogy terhes vagyok.
Szia Csillag,
Biztos vagyok, hogy minden rendben lesz, ne aggódj, tényleg jó kezekben vagy! :) idén reméljük mindenen túl leszel és még terhes is maradsz vagy spontán vagy lombikkal :)
Szia,
Szólj oda a rendelésre előtte egy órával már látni fogják, ha esetleg csúszás van, az asszisztens szívesen megmondja, hogy esetleg mennyivel menj később, de nekem eddig fél óránál többet soha nem kellett várni, azt hiszem akkor is műtét miatt jött később az orvos ezért csúszott mindenkinek. Majd írd meg mit mondott kíváncsi vagyok, reméljük műtétre nem lesz szükség! Drukkolok!
Lehet, hogy ide nem írtam, de nem mentünk el a SOTÉra. Lemondtam az időpontot. Sajnos a férjem nincs jól. Most jött ki rajta az elmúlt két év feszültsége. Így azt mondtam, hogy inkább most tartunk egy kis pihit. Addig elmegyek Bokor dokihoz, és még ki tudja, hogy ő mit fog javasolni. Nagyon nem akartam, de ha kell, szedem a Visanne-t. Attól viszont félek, hogy újabb műtétet javasol. Naggggyyyoooon NEM AKAROM!
18:45-re van időpontom. Erről jut eszembe. Sok csúszásra kell számítani? Utána még vár ránk egy út Nagykőrösre a hugomékhoz. Azért haza már nem indulunk el (Sz-Sz-B megye) :D
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval