Endometriózis! (beszélgetés)
Szia!
Nekem van a bélnél, de még nem tudjuk pontosan, hogy bele van-e nőve vagy csak inkább rajta a bélen. Nekem még sosem volt olyan, hogy vérzett a végbélnyílásból, de vannak akiknél igen. Ha van ilyen tünet akkor az jelzi, hogy a bélnél lehet gond. De ha nincs semmi jel (mint például nálam) attól még sajnos lehet a bél közelében vagy akár benne is. Nekem eddig nem volt ilyen és a széklettel is minden rendben, remélem már nem is lesz.
Akkor jó:)
A bélkivezetésre nálam sem lesz szükség..-már beprogramoztam az agyamba:))))))
Szeretném, ha nálam is hasonlóan végződne a műtét, mint nálad:)))
Igazi nőnapi ajándék lenne:)))
Timi,
Igazad legyen! Kérlek! Ez lehet beágyazódásos fájás is? És ma meg nem érzek semmit, az nem baj? Tényleg semmit! Veled mi újság tényleg hol tartasz? Hogy vagy?
1 másik fórumos csajszit most műtött nemrég sebésszel- őt szerdán, de állítólag akkor volt kedden is sebészes műtét..-szóval nem tudom, hogy mitől függ, hogy mikor van sebész mikor nincs.
Én attól paráztam kicsit, hogy a Lukovich dokinak csütörtökön szakrendelése van...-onnan eljöhet csak úgy?
Lányok! :D ez a beszélgetés hát... én is láttam azt a képet amit Szab rakott fel :) de ugye én már élőben is láttam mindegyiket. Látszatra és ahogy beszélnek egymásról szerintem amúgy barátok Bokor és Murber doktor.
Amúgy igazatok van :) Bokor sármos nagyon és hozzám is bejött ám szinte minden nap mikor bent voltam :D
én kérdeztem az alkoholt, h sör...? azt mondta, inkább bor...és ha kell, receptre is felírja :D
(de gondolom akkor inkább száraz, mint édes, ugye? nem mintha olyan gyakran boroznék...)
jaj, köszi, h megnyugtattál :D (főleg, h nem is vágta, h febr. 14. a Valentin-nap, csak amikor mondtam neki:))
na jó, nem poénkodok tovább ezzel, mert a végén komolyan veszitek :)))
Ezt nekem is mondta! :) Hihihi! :)
Őszintén én ezt az alkohol megvonást már nem tartom annyira. Tény, hogy borozni szoktam inkább, de kb fél évig rá se néztem semmijen alkoholra, egy halvány kortyra sem, aztán ezt feladtam. Bokor is többször mondta, hogy ennyire ne görcsöljek azon, hogy mit lehet enni, meg inni a makroban, illetve lazít is egy-egy pohár bor. :) Én ezt megfogadtam, és mostanság van, hogy nem csak 1 pohár bor csúszik le. :P
Az itt lévő képeken láthatod balról ugye Bokort, Murbert meg Fülöp dokit! :)
Erről a blogról szedtem, ők szoktak makrós főzőtábort rendezni, és egy ilyenen voltak a drága endó szakértők. :)
Sztem Bokor eszméletlenül vágja kivel mi volt, mi van odabent. Kérdezte a múltkor tőlem mikor volt rákszűrésem, mondtam 1 éve Fülöpnél, és elkezdtem a sztorit, hogy ugye Fülöp irányított hozzá, azt mondja persze emlékszem, tudom. Jaaa - gondoltam - bocs, én néha azt sem tudom tegnap mi volt. :D
ő is jó pasi? jeee...lehet, h május környékén meglátom :D
ja, remélem, tényleg vágja, h mi van a bélnél. végül is körülnézett...amúgy a dokik a műtét előtt "felkészülnek" belőlünk? megnézik a leleteinket, az előző műtéti jk-t, ilyesmik? vagy gondoljátok, h ennyire vágják, h kivel mi volt?
mellém is odaült múltkor, nekem a takarómra, az ágyamra, bibibí :D
én is nagyon tisztelem tényleg. azokat meg sose értettem, akik szerint bunkó, vagy lekezelő...legalábbis velem sose volt ilyen, a SOTE-n sem.
Lehet ez a dolog azért van, hogy ha már ilyen sz@r helyzetben vagyunk, könnyebben viseljük ezt a sok orvoshoz járást... :)
Annyira utáltam régen az éves kötelező nőgyógyászati vizsgálatot is, nehezen vettem rá magam, most meg az elmúlt fél év alatt annyi doki, annyiszor megvizsgált, hogy egy egészséges nőnek az egész életében nincs ennyi, de gondolom itt mindenki hasonlóan érez (bár én nem hittem a Fülöp dokinak és kb 6 orvoshoz elmentem, hogy mi a véleményük a műtétről)
Hehehehe! :)
Hááát mit mondhatnék a múltkor megnéztem Murber doki fotóját a neten (SOTE meddőségis doki), és hát ő sem pitlák!!! :) :) Szerintem Bokor is jó pasi és Murber is! :) Szóval egy Valentin nap bármelyikükkel és utána jön a gyerkőc... :P :D
Na jó, ez sz@r poén...
Egyébként bocs, nekem úgy rémlett, hogy a bélnél lévőt szívta le... De hát ettől még szerintem tutti vágja, hogy mi a helyzet nálad odabent.
a zsenialitása miatt, meg iszonyúan felnézek rá, főleg, amióta azt mondta nekem, hogy mostantól egy egészséges fiatal nő lettem...
A műtét előtt rettentően ki voltam, féltem a bélkivezetéstől stb, és amikor az intenzíven odaült mellém a kisszékre és ezt mondta, akkor nagyon elvarázsolt...
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval