Endometriózis! (beszélgetés)
azért feküdni nem kell. :-) én a pozi hír után visszamentem dolgozni, így a 4-től 13. hétig dolgoztam rendesen, pedig ikerterhes voltam. Csak azért hagytam abba a 13. héten, mert az ikerterhesség valóban veszélyeztetett és az összes doki lebeszélt a melóról.
Az jó, ha figyelsz magadra és vigyázol, de ne ess át a ló tuloldalára azért. Egy kellemes séta, ha majd hó lesz a Normafán, vagy kimenni a Vörösmarty térre karácsonyi vásárra (ha jól felöltözöl) kell a testnek és a léleknek is! :-)
puszi
köszönöm Borrdi, jó hogy erőt adsz Te is :) hát így legyen ahogy írod és azért te már tapasztalt vagy. Minden nap megerősítem magam és azért tesztelek szerdáig, most úgy érzem ez kell nekem.
De gondolom azért az első 3 hónapban vigyázni kell. Ugyan így? Én végig feküdtem....
Szia,
köszönöm, remélem csak egyre gyűlik, gyűlik a sikertörténet :) és egyre többen csatlakozunk ebbe a táborba!
Köszönöm Gabi,
de itt nagyon sokan megérdemelnénk, nem csak én sajnos! Nagyon szeretném, ha mindenkinek bejönne a számítása!
Szia,
minden rendben lesz remélem!
Igen ma voltam az első vérvételen, ma még nem mondtak semmit jöhettem is el, majd szerdán kell menni a következőre, akkor mondanak valami eredményt is. De én már nem bírtam annyira kíváncsi voltam :) remélem minden így marad!
Szép napot Nektek!
Szia,
Köszi a bíztatást! És te mikor mész vérvételre? Mostanában, nem? Nagyon szorítok!!!
Lányok,
Az NLC-n van most egy cikk: "Sovány vagyok, hízni akarok!". Elolvastam, de nagy meglepetés nem volt benne. Ráadásul én nagyon jóízűen eszek, napi többször is, de mégsem jön fel semmi :)
Azért gyorsan bemásoltam a lényeget *csillag között az én megjegyzésemmel ;)*:
Ezt tedd!
– Fontos, hogy mindig jó étvággyal fogyaszd el az ételt. Erőltetni nem szabad, mert úgy nem hasznosulnak megfelelően a tápanyagok. *erőltetni?inkább visszafogni kéne*
– Figyelj a szervezeted üzeneteire, tedd fel magadban a kérdést: „mit ennék a legszívesebben?” és eszerint cselekedj. *érdekes lenne minden nap túrós sütit enni*
– Adjon az evés élvezetet, analizáld az ízeket! *megvan*
– Figyelj az étkezésedre, ha nem találsz élelmet a hűtőben, akkor ne hagyd annyiban a dolgot.
*irány a Meki, csirkés sali*
– Étkezz változatosan! Reggelire kakaót és friss péksüteményt fogyassz. *hát az biztos változatos lenne, de köszönöm nem*
– Mindennap igyál egy pohár joghurtot, egyél egy kevés sajtot. *sajt OK*
– Mindig legyen a táskádban „diákcsemege” (mazsola-mandula-kesudió-mogyoró mix), nagyon fontos, hogy legalább napi 50 g elfogyjon belőle! *na már nincs is lelkiismeret-furdalásom a napi mazsolafogyasztásom miatt*
– Mindennap fogyassz el legalább 25 dkg gyümölcsöt (lehet leves is) és 25 dkg zöldséget (lehet főzelék is). *alap, bár nem mérem*
– Inkább többször egyél kis adagokat, mintsem egyszer-kétszer sokat. *éhen is halnék ha csak kétszer ennék egy nap*
– Ne hagyd, hogy több mint három óra teljen el anélkül, hogy ettél volna valamit. *lásd előző pont*
– Lefekvés előtt fél órával igyál egy pohár kakaót vagy tejet (a hormontermelődésnek, belsőhő-fokozásnak kedvez). *inkább egy pohár bort*
– Ne felejtsd el a rendszeres testmozgást! *no comment*
szia,
szerintem nem lehet ebből baj, ha közben sem lenne baj, akkor szerintem az abbahagyása után sem és ugye csodák mindig vannak ;)
Showtiiiime! :)
Mi még nem láttuk, de a férjecskémmel tegnap gyorsba letöltettem! :D Habáááár ő már attól rosszul van, ha azt mondta neki, hogy vérvétel... :P
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval