Endometriózis! (beszélgetés)
legyen igazad...
de h érted, h leszívta? a bélnél lévőhöz méh hozzá se nyúlt...múltkor a bal petefészkemben lévőből szívta ki a cuccot.
GabCSIGAbcsi: jobban vagy már...?
az altatóorvosra tényleg rákérdezek akkor januárban.
Lili32: magánban Bokor is rád szán annyi időt, amennyit csak akarsz, sztem mi 30-40 perceket is voltunk nála...mondjuk én a SOTE-n is vagy 15-20 percig bent voltam múlt héten. (bár az előző időpontkéréskor tényleg lerendezett 5-10p alatt, de akkor is végigkérdezhettem mindent a listámról, csak kapkodva)
de nem akarok beleszólni. ez olyan gonosz betegség, h igenis fontos, h mennyire bízol a dokidban és az is, h mennyire szimpatikus. nekem nagyon bejön Bokor mindkét szempontból, de tudom, h van, akinek nem.
84Agi: remélem is, h nem fogják kivezetni...bele se bírok gondolni, annyira félelmetes :S de végül is még nem hallottam itt olyan csajról, akinek ilyen lett volna Bokornál (cáfoljatok meg nyugodtan)...szóval bizakodom. főleg, h "kiemelt időpontban" műt, hátha tényleg szerencsét hoz! ;)
amúgy gyógyulgass szorgosan továbbra is :), puszillak!!
Méry85: most elgondolkoztattatok a dátumokkal kapcsolatban. nekem a múltkori is csütörtökön volt (szerdáról tették át), és a köv. is akkor lesz, most néztem meg.
de akkor ha valami para van a béllel, ugyanúgy meg tudják oldani csütörtökön is, mintha szerdán műtene a "speciális team a spéci eszközökkel"?
BiaknaForgo: én is szeretem ám a 13-as számot :) nem vagyok babonás, de eddig csak jó emlékem kötődik hozzá :)
Szab: :)
lidi10: fúúú...nem irigyellek. és mi lesz akkor az újévi lencsével meg mindennel...?
Hát igen, "tudom" h normális, de akkor is kivagyok tőle! :S :D
Mondjuk már 8 hónapja szedem, nem tudom most mi kavart be?! Na mindegy, remélem elmúlik! :)
Köszi mindenkinek! :)
Sziasztok! Tyűűűű de sokat írtatok...
Csillag, Méry, febr. 14. és márc. 7. tutti nyerő napok! :) Méry, az én műtétem márc. 8 volt... :P
És FZS-t tudom megerősíteni, hogy nekem is csüt. volt a műtét, és készenlétben a sebész, úh Méry tényleg ne aggódj!! Jól kaptál dátumot, tudja Bokor, hogy mit csinál!!! :) :)
És ha szabad megkérdezni, hogy múltak el a tüneteid? :)
Csináltál valami extrát (diéta, mozgás, agykontrol)?
Mindenesetre tök jó!
Ne izgulj, nekem is volt hasonló. A puffadás normális, meg a vérezgetés is. Nekem egy múlt héten múlt végre el a 3 hétig tartó barnázgatásom ami már-már vérzés is volt néha. Bár szerencsére nem voltak fájdalmaim, azért paráztam rendesen.
Most semmi, csak átlátszó valami néha, de egy csepp barna sincs.
Szerintem inkább csak a Visanne kavar be.
De nekem már csak 2 nap és vége! :) (bár nem is tudom izguljak-e vagy örüljek)
Hát igen, nálunk is nagy az év végi hajtás...
De jó végre hallani felőled. A február 14 szerintem is szerencsés nap lesz. Én már eleve eldöntöttem, hogy a 2013 amúgy is egy szerencsés év kell hogy legyen, mert nekem mindig szerencsés volt a 13-as szám. :)
Köszönöm.Bízom benne, hogy nem véletlenül kaptam azt a dátumot...:)
Mi úgy beszéltük meg, hogy nálam kell a sebész, ezért is kell 8 hónapot várnom a műtétre..-remélem, hogy nem hiába várok ennyit...
Csajok! A sebészes műtétek mindig szerdánként vannak????
Csak, mert én március 7.-re kaptam időpontot, ami csütörtök..-nem ám elnézte véletlenül a doki? Vagy rossz dátumot diktált?
Én telefonon kértem az időpontot, mivel mondta, hogy ezért ne utazzak annyit..-de kihangsúlyoztam, hogy bélendó van..-így kaptam az időpontot..-SZERINTETEK?
Csillag- szép valentin napod lesz.., nekem meg nőnapom...
Szia,
hű ez nem hangzik valami jól.... visanne mellett? nekem ugye a IV. stádiumú volt, de visanna mellett semmit nem éreztem. Nem tudod felhívni a dokidat megnyugvás képpen? Kitartás, remélem azóta már talán jobban is vagy...
Szia Csillag,
hát nem irigyellek, de ne aggódj, a február 14 szerencsés nap lesz, barátnőm addigra van kiírva szülni, szép kis valentin nap lesz :)
A bélet ha vágni is kell, ne aggódj kivezetni szerinem nem fogják, annak elég kicsi az esélye, ne aggódj! Muszáj elmondaniuk persze a lehetőségeket, ez a kötelességük, de nem lesz ilyen!!!!
Én pihenek csütörtök óta itthon :) Ha lesz valami jelentkezem, remélhetőleg a jó hírekkel :)
A műtét előtt állóknak kitartást kívánok. Aki pedig túl van rajta, jó gyógyulást! Pihenést!
Hát igen, azért az idő sem mindegy, főleg egy ilyen betegségnél... :(
Sok sikert akkor péntekre! :)))
Örülök, hogy nem bántad meg! :)
És akkor most hol tartotok? Ne haragudj, nem vagyok teljesen képben, hogy kivel mizújs, pedig igyekszem olvasgatni! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval