Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? fórum

Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
371. medve 77 (válaszként erre: 354. - Smiley-Dee)
2009. dec. 20. 09:43
No hogy tetszett a tegnap?ott voltatok?mi igen és nagyon jó volt minden előadás.
370. medve 77 (válaszként erre: 369. - Maxsteel88)
2009. dec. 20. 09:41
De kár hogy lemaradtál ezekről nagyon jó volt,mire vége lett úgy szakadt a hó,hogy fél 6-tól éjszaka fél 1-kor értünk haza.De megérte.
369. maxsteel88 (válaszként erre: 354. - Smiley-Dee)
2009. dec. 19. 23:28

Nekem sajnos elkellett jönnöm 1 órakor tehát lemaradtam lomjanszkiról bíró tamás minősüléséről , gidófalviról... ez van..

te figyelj, ajánlok neked üzletet , adjál nekem hanganyagot bármit ami MLM hálózatépítés és persze magyar vagy magyarra van fordítva. és adok énis neked , nekem van kb 1.5gb mlm hanganyagom, na mit szólsz?

368. spanglii (válaszként erre: 367. - Kingi7)
2009. dec. 19. 20:20

Van ALOE VERA GELLY a neve a zöld krémnek, van belőle 2 db az egyik még tavalyi, anyut is bevitték és neki megmaradt meg van nekem is az idei szeptember elejei.

Elég húzós az ára valami 2800 az ára.

367. kingi7 (válaszként erre: 366. - Spanglii)
2009. dec. 18. 22:52
Számból vetted ki a szót..szerintem próbáld eladni, itt ugyse fogja senki átvenni, mert nem kapnak pontot utána, a pontért meg remegnek... sok cucc maradt? Ha esetleg van zöld krémed szívesen átveszem... nekem is van egy felbontott natúr gélem, a páromnak hoztam, de azonkívűl, hogy összehányta tőle magát és egész nap égett a gyomra,nem volt jó...ilyenkor mondják, hogy idő kell és felerősíti a tünteket..stb..na persze, reklámfogás :))) A zöldkrém meg a kisasszony popsijára meg jó, bár elég karcsún hat, de jobb mint ha állandóan neogramonnal kenem. :)
366. spanglii (válaszként erre: 341. - Kingi7)
2009. dec. 17. 19:34

Tegnap írtam az igazgatónak aki felettem van, hogy ki akarok lépni és segítsen hogy hogy is kell, na annyit segített hogy ott az újság benne a telefonszám és hívjam fel őket.

Na ennyit az flp ről, elég szemét dolog volt ez az egész, hogy csak a szemfényvesztés megy, ilyen jó meg olyan jó és ha abba akarom hagyni akkor meg le vagyok szarva...

Csupa érdekemberek, csak gyűjtsd neki és persze magadnak a pontokat.

2009. dec. 17. 19:31

Én most akarok kilépni, állítólag visszafizetik az el nem adott termékeket, igaz ez ? Én az újságban olvastam tegnap ami jött tőlük.

Tudja valaki hogy megy ez ?

2009. dec. 15. 15:13

Én FLP-zek. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel és a környezetemben is sok pozitív tapasztalat van. Üzletépítés terén pedig nagyon szerencsés vagyok, mert egy olyan csapat tagjai vagyunk a párommal, mely dinamikusan fejlődik és nagyon családias.

Szerintem nagy előnye ennek a rendszernek, hogy nem pakolom bele a pénzt a semmiért, hanem valós termékeket kapok a pénzemért cserébe, melyek ár-érték aránya meglehetősen jó.

Ezen túl maximálisan előzhető, nincs az hogy valaki csak ül az alsó vonalán és halálra keresi magát, miközben alatta sok kis hangya gürcöl...

363. Smiley-Dee (válaszként erre: 362. - Kingi7)
2009. dec. 14. 16:58

Alkusz az, aki felveszi az ügyfél igényeit és keres számára több lehetőséget a megoldásra.

Az ügyfél igényeit nézi, nem a sajátját.

Az Axa "lányvállalatának" a Money and More-nak (www.moneyandmore.hu) vagyok az alkusza.

Alapító tagság azt jelenti, hogy mi egy másik cégnek dolgoztunk, és megkeresték a főnökömet, hogy átmennénk-e hozzá, mi meg persze, hogy akartunk egy ilyen jó cégnek dolgozni :) így a kb. 250 első körben megkeresett és felvett ember a cég alapító tagjának számít.

362. kingi7 (válaszként erre: 361. - Smiley-Dee)
2009. dec. 13. 17:15

Én nem lyonessezem, az Angliai vonalba hívtak, ott most terjed, de nem hiszek-hosszú évek tapasztalata- az mlm-ben, ennyi.

Parasztvakításon azt értem, hogy azt mondják, hogy övék a legjobb,-nem azon, hogy nem jó a termék!- meg ez az igazi, ilyen tuti, meg a filmben megy a zöld sárga kerekes traktor...stb..szerintem más aloe is van ilyen jó, igaz nem mindegyik, de biztos, hogy nem egyedülálló!

A szüleid is csinálják? Örülök, hogy van célod és bízom benne, hogy eléred, sok erőt és energiát kívánok hozzá! :)

Az alkuszi dolog az mit jelent? Mert mint bróker-pénzügyi tanácsadó is tevékenykedtem kb 1,5-2 évig

Mit jelent, hogy alapító tagja vagy? Melyik cég ez? hasonló elven működik?

Nekem is voltak céljaim és elég hamar és jól elértem őket, elégedett vagyok, de mindezt a saját eszemnek, lehetőségeknek és a jó istennek köszönhetem :) ettől rosszabbul soha ne éljek, mint most.

A lyoness-ről még annyit, hogy az nemzetközi, míg a Scienet az magyar cég, jó magyar mentalitással :))

361. Smiley-Dee (válaszként erre: 360. - Kingi7)
2009. dec. 13. 15:30

A szüleim 12 éve ismerték meg a forevert, azota ismerem a termékeket és az üzletet, mondhatni ebben nőttem fel. Pár hónapja kezdtem el vele munka szintjén is foglalkozni, mióta házat akartunk és megvettük a házat, hogy legalább a törlesztő ne a fizuból menjen...alkusz lét meg szerelem...alapító tagja vagyok egy mára több mint 700 munkatársat számláló országos cégnek, ahol a vezetők fejenként átlagban 22 év tapasztalatával rendelkeznek...szeretem, mert nagyon jó dolgokat tudunk ajánlani, jó dolgokat ismerek meg, és jobban átlátom a gazdasági helyzetet.

FLP-ből írtam a szakdolim, olvasok, cd-t hallgatok, rendezvényekre járok, érdeklődöket keresek, ma is megyek egy házaspárhoz termékekről beszélgetni, ők hívtak, mert érdekli őket...

A szintem még csak az első szint, de azért kerestem már egy kis pénzt, meg az új rendszerrel még többet fogok így az elején...de ahogy írtam nem kapkodok, szépen türelmesen, van rá 10-15-20 éven, hogy ez legyen a főállásom, és nem gyorsan, de hiszem, hogy nagyon nagy üzletet fogok építeni, akkorát, amiből meglesz amit szeretnék (és ez nem a havi több milliós jövedelem)

Egyenlőre a cél az, hogy a párommal ketten 200.000-250.000et tudjunk januártól minden hónapban realizálni (ő egyelőre sajnos csak kiskönyves, de remélhetőleg hamarosan kap alkalmazotti munkát). Aztán egy fél év, egy év után szeretnénk ketten 300.000 forintot keresni, és akkor tudjuk majd, hogy a gyereknek is meg tudunk adni mindent. És a hosszú távú cél, ketten együtt majd 500.000-600.000 havonta, 5-6 év múlva, így több lábon állva, mert persze mi sem kergetünk olyan álmokat, hogy ezt csak én meg tudom keresni egy ennyire telített piacon...Ez szerintem egy középosztály szerű élet, ajhol jut is, marad is.

A Lyoness-sel kapcsolatban egy bajom van...a Scienetről is kiderült, hogy humbuk, és én félnék attól, hogy ez is az...de ha neked jó, akkor ennek örülök, hogy nem egy újabb gagyi cég.

A parasztámításról annyit, hogy 31 éven át ennyi millió embert? Na mindegy, van pár százalék akinek nem elég jó az aloe, ez van :)

360. kingi7 (válaszként erre: 357. - Smiley-Dee)
2009. dec. 13. 13:34

Tudod, örülök, hogy végre valaki egy kicsit racionálisabban közelítí meg és, nem csak ez a tuti ez a jó...stb ki ha én nem sítlusban... én kb 1,5 évig csináltam ennyi ideig kb fogyasztottam is, talán a zöld krém és a lips ami maradt a többi nem müködött, sem nekem, sem a családban... a bátyának az allergiája ugyan úgy megmaradt...és még sorolhatnám, mindenki rendesen szedte, itta, ahogy kell, nem sok jó tapasztalatról tudok beszámolni, sajnos, én lennék a legboldogabb, ha működött volna és nem kellene más irányba mennem. Sajnos nem mindenkinek jó, ha jól tudom, egy adott vércsoportnak jó az aloe vera ezt nem én találtam ki. Nem csalódtam, csak nem kerestem vele és mivel pénzből él az ember a befektetett energia több volt,mint a keresett összeg, meg én nem másoknak, hanem csak is magamnak és a családomnak szeretnék pénzt keresni.

Nem voltam kétségbe esve, egyszer csak elég volt, teljesen az FLP körül forgott az agyam, mindenben azt láttam, semmi nem érdekelt, a magánéletem irányítását is átvette...és akkor felkapcsoltam a villanyt és észrevettem olyan dolgokat, amik nagyon régen eltűntek az életemből. Hozzá teszem, nem erőszakosan építettem a hálózatot, egy jobb rendszerrel, amit a mi vonalunk talált ki és jobban működött, mint a sima. De ez sem volt elég jó. Nos a felsorolt dolgokból már egy párat csináltam, több területet... fogalmazzunk, úgy, hogy szabadúszó életművész vagyok, sok dologgal foglalkozom...:) Nem tutom, hogy neked mennyi tapasztalatod van az FLP-nél? milyen szintig jutottál? Előtte mit csináltál?

Te csinálod jó, több lábon álsz és próbálsz a realítás talaján állni...

Egyébként én a Lyonessben nagyobb fantáziát látok :)

359. kingi7 (válaszként erre: 356. - Smiley-Dee)
2009. dec. 13. 13:21
Jó,jó...mindenki a saját lovát dicséri...nem egyszer hallottam pontosan ezeket a mondatokat, de szerintem ez parsztvakítás.....
2009. dec. 13. 11:18
Mennyi, mennyi tévhitet olvastam itt márciusból...ha egyszer belépsz és veszel 55 euróért terméket nem kell megtenned minden hónapban ha nem akarod, ha csak fogyasztó vagy...nincs kötelező vásárlás az flpnél!!!
357. Smiley-Dee (válaszként erre: 353. - Kingi7)
2009. dec. 13. 10:48

Kingi!

Olvasgattam a fórumot és érzékeltem, hogy te egy csalódott fogyasztó illetve forgalmazó vagy.

Csalodótt fogyasztó, mert nem éreztél hatást (én ennek nagyon örülök általában, ha egy fogyasztóm ezt mondja, hiszen akkor nem okozott neki a méregtelenítés fejfájást stb...) viszont nem hiszem, hogy a jó közérzetet ne tartották volna fent a termékek, és sem érzek különösebb "hatást" csak, hogy köszönöm szépen jól vagyok, mióta megy ez a H1N1 örület még jobban vagyok (több vitamint szedek:D) amúgy a H1N1 szinte összes tünetét produkáltam már, de egy napra sem estem ki a munkából...info: rádióban lehetett hallani független orvos szakértőktől, hogy a H1N1 megelőzésére tökéletes természetes megoldás az echinacia növényből készült dolgok és a c vitamin, bakker, hogy ez is van az flp-nek így nem kellett boltba mennem :)

Csalódtál az üzletépítésben...én már tudod hányszor estem kétségbe? Amikor elkezdtem az első 2 hónapban olyanokra pazaroltam az energiát akikre nagyon nem kellett volna, elvéve ezt az időt a páromtól...aztán találtam jó munkatársat...és mégegyet...és mégegyet...és ők is maguknak...nagyon kevesen vagyunk még, a rengeteg hülyével szemben aki körül vesz minket... de mivel nem akarunk erőszakoskodni egy lassabb üzletépítési technikát választottunk...és úgy tűnik bejön :)

Írtad, hogy te is sikeres vagy abban, amit csinálsz, egy így van jól, nem foglalkozhat mindenki ugyanazzal...mi lenne velünk boltosok, pénztárosok, termelők, pincérek, szakácsok, orvosok, könyvelők, pénzügyi tanácsadók stb...nélkül? Ez így van jól.

Te sikeres vagy abban amit csinálsz, ha nem titok elárulod milyen szakma képviselőjét tisztelhetem benned?

Mi, meg flp-sek szeretnék sikeresek lenni ebben...ne gátoljuk egymást, hiszen egymásból élünk...ez a magyar társadalom...aki sokat keres sokat adózik...de adózzon is sokat, hogy a kisebb pénzűeknek ne kelljen egy országot a hátukon vinni!

Tudod, én nem akarok milliomos lenni, csak hát picit rossz érzés két diplomával (meg egy okjval) 90.000ért könyvelni...ezért (is) és szerelemből (imádom ezt a szakmát) lettem alkusz másodállásban, hogy többet keressek és segítsek az ismerőseimnek a pénzügyi biztonságot, kultúrát megteremteni, az FLP pedig a hobbim...amiből szeretném minden hónapban realizálni a hiteltörlesztőmet mondjuk (házikó)...nem akarok millimos lenni, csak szeretnék egy fajta anyagi függetlenséget...hogy minden hónapban legyenek finomságok a hütőben, be legyenek fizetve a számlák, maradjon a házikó javítgatására, meg, hogy éljünk...és legyen egy kis megtakarítás majd ha gyerek lesz, vagy inségesebb időkre...hogy esetleg ne kelljen alkalmazottként leélnem az életem a fönökömtől rettegve ennyi pénzért, hanem dolgozhassak alkuszként és termékforgalmazóként biztonsággal...csak egy kis anyagi biztonságra vágyom...szerintem ez csak nem baj...

2009. dec. 13. 10:20

Kedves, drága fogyasztók, hálózatépítők, csalódott fogyasztók stb...!

Biztos van olcsóbb aloe verás termék...de az csak aloe verás...nem aloe vera alapú...plussz aki valaha kapcsolatban volt a céggel az tudja: a növény szüretelés után pikk-pakk oxidálódik, vagyis eltűnik a hatóanyag...egyetlen cég tudta stabilizálni, az FLP, amit szabadalmaztatott is...tehát amit veszel a dm-ben x ezerért kb. annyit ér, mint a 100%os narancslé...na jó nem, paradaicsomlé, az egészségesebb :):):)

Én inkább veszek egy liter paradicsomlevet 300 és forever gélt 6000ért és akkor biztosan azt kapom. amit ígértek...(12 éve folyamatosan :D)

355. Smiley-Dee (válaszként erre: 350. - Judyt640)
2009. dec. 13. 10:15

Gyomor háborgásra is tudunk terméket :):):):)

Bocs, nem hagyhattam ki :)

354. Smiley-Dee (válaszként erre: 349. - Maxsteel88)
2009. dec. 13. 10:13

Ez mind, mind forgalomfüggő...vannak rosszabb és jobb hónapok...de jó érzés tudni, hogy rosszabb hónapban is amikor az embernek alig van, vagy egyáltalán nincs ideje ezzel foglalkozni akkor is beesik 100-150e azért amiért anno nagyon keményen dolgozott esetleg évekig...ez benne a szép :)

Megyünk sikernapra, van két új két pontosom, bár az egyik helyett nekem kell átvennem a sast :)

353. kingi7
2009. dec. 12. 20:50

judyt640! Köszönöm, végre hallok emberi szavakat is ezen a fórumon :)

gomba1, bocsi nem volt időm utána nézni, mert nem éppen a fontosssági sorrend első helyén szerepel, de ha a neten rákeresel, nem hiszem, hogy nem találsz olcsóbbat...ha logikusan végiggondolod, ami az üzletbe kerül max 4 felé megy a haszon, míg az FLP-s aloe-nél számold ki szint szerint+ a jogdijjakat is. Ja probléma esetén az FLP-ből, reggel és este is kell inni 0,5 dl, de van aki reggel iszik 1 dl van aki 3 cl.Amit én néztem abban nem volt levél...ezelőtt kb 3 éve néztem, mi értelme lenne a levélnek? Az semmire sem jó! A külső levél rész nem tudják finomra darálni...mint a gyümilét.

352. kingi7 (válaszként erre: 348. - Smiley-Dee)
2009. dec. 12. 20:44
:)
351. gomba1
2009. dec. 11. 21:15
kingi7-nek üzenem,hogy ma én is betévedtem egy dm-be és én nem csak az árat néztem meg hanem azt is,hogy amit te olcsóbbnak nevezel abból több mint a dupláját kell inni mint az FLP-ből!!!Ja és teljes levélből készült és sajnos a levél külső része hasmenést okoz!!!!FLP 0,5dl reggel Dm-es 0,6dl reggel és este és mindkettő 1 liter.
350. judyt640 (válaszként erre: 343. - Kingi7)
2009. dec. 11. 19:45
Figyelj ne irj vissza a .... nevü fórumozónak ennél a cégnél szerintem agymosást végeznek ,csak olyan emberek maradnak ott akik hát nemtudok jo jelzöt de háborog a gyomrom tölük .Ilyen szinten lenézni másik embert ?Te nemilyen vagy sokkal több és nemhiszem hogy csak én gondolom igy.
2009. dec. 11. 16:48

Az igazgatói minimál (500e) is elég megnyugtató, de az a jó az egészben, hogy rossz nem sülhet ki belőle csak ha valaki pancser. te óriási háttérrel rendelkezel a szüleid miatt, ezért te teljesen nyugodtan csinálod.

én 21 éves vagyok 3 és fél éve dolgozom, és nem útálok dolgozni, de az az igazság, hogy nem szeretek fölkelni 4kor mindennap, és szabad embernek lenni, szerintem ez mindenki legfőbb vágya. az enyém ez. majd lehet, hogy összefuthatnánk Succes day en :)

üdv

348. Smiley-Dee (válaszként erre: 340. - Kiskesztyű)
2009. dec. 11. 11:38

Ezen jót derültem :):):)

Aki olvas engem más fórumokon az azthiszem tudja,hogy jobb ha én ide nem írom le inkább a véleményem... :)

Itt már lehet, hogy ideges lennék :):):)

347. Smiley-Dee (válaszként erre: 346. - Maxsteel88)
2009. dec. 11. 10:00

Szia!

Nem zafírok a szüleim :) de kedves vagy, nekem az a kitűzött pozicióm :)

Nekik mindigis csak másodállás volt, egy hobbi, egészség, csapat, utazások. "Csak" igazgatók :) de ez is bővel elég nekik, mindketten imádják a szakmájukat, dolgoznak még benne, viszont a forever ad egy fajta háttérbiztonságot.

Én is erre pályázom, szeretem a szakmám, na nem a főállásomat :) hanem az alkuszi létet. Szeretnék alkuszként és egészség tanácsadóként dolgozni, kötött munka idő nélkül majd 1-2 év múlva, aztán egy 10-15 év múlva már lehet csak az flp...

Én lassú építő vagyok, van egy pár munkatársam, kerestünk is már egy kicsit, de nem fogok kapkodni, és nem igazán stresszelem magam rajta, így sokkal több időm marad a tanulásra is.

Így is minden hétköznap reggeltől estig nyomom a munkahelyet, az alkus létet és a forevert, meg még általában hétvégén is, nem mintha baj lenne, mert tudom, hogy ez nem fog örökké tartani, és hogy megéri...de azért néha kell időd szakítani másra is...szóval én ilyen vagyok :)

Bíró Tamást én is bírom :)

Dunaújvárosi csapatban vagyok maxsteel :)

már várom a jövőhét szombatot, rendezvény után mindig van új lendület :)

346. maxsteel88 (válaszként erre: 336. - Smiley-Dee)
2009. dec. 10. 22:50

természetesen én is megveszem a Lips et a kolléganőmnek, nem fogok senkit erőltetni, hogy diszkont kártyája legyen, én korrekt felvilágosítást adok, de ha neki 1 cucc kell 2 havonta akkor megy a saját pontértékembe normál ár ban.

Viszont most az NDP vel azthiszem jobb lenne ismertetni az emberekkel az új lehetőségeket mert 2cc vel első hónapban lehet keresni 150-300ezret már.

ma mondta Bíró Tamás, hogy neki az elmúlt 2 hónapban 480 és 950 ezret nőtt a bónusza miközben Hóditók Klubja 5. lett és kijött az ötödik igazgatója.

Én most gondolkodom, hogy keressek egy olyan állást amiben csak délelőtt dolgoznék mivel most csak 2 hetente tudok nyilvános tájékoztatókra járni és ez kevés. ez fél sebessség.

meghát amikor helyzetbe hozom magam, utána jön egy hét délutános aztán megint dolgozom és akkor nincs nyilvános. max 1-2 HTT becsöppen.

amúgy Smiley-Dee szeretném tudni, hogy kinek a csapatában vagy és kik a szüleid? Amúgy a szüleidnek minimum egy zafír üzlete lehet ha 12éve itt vannak :)

Na majd írj! Üdv

345. Diandra
2009. dec. 10. 22:42

sziasztok!

ááá látom itt kissé elfajultak a dolgok - sajnálom, olyan felesleges ez szerintem...egyébként nem okoskodni jöttem, hanem:

szerintem jók a flp cuccok, van amit használok is (pl aloe first mindig van itthon, szülés után a gátsebemre nagyon jó volt...stb), egy bajom van csak vele, hogy mocskos drága és szerintem nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, itt ahol én lakom nagyon igény sincs rá az ára miatt. ha talál az ember megfelelő anyagi helyzetben lévő ügyfélkört biztos szépen lehet vele keresni, és ezzel szerintem nagyon nyomulni sem kell, legalábbis nekem jó tapasztalatom van az üzletkötőkkel.

344. kiskesztyű (válaszként erre: 343. - Kingi7)
2009. dec. 10. 09:49

Résen leszel?Minek képzeled magad?Talán még ki is tiltanál?Férjél már meg tőlem kislány!(hamár nénikédnek szólítottál!)Én a jelet a te jeledre küldtem válaszul,ha rosszul észlelted volna!

Hogy kinek mi a megélhetési forma?Hamár neked "EZ!" nem jött össze,mert nem neked való,még másnak lehet a tökéletes.Csőlátás?Legalább előre haladok és tudatosan!Ezek után akkor tarts tiszteletben,és nem hiszem,hogy védelemre szorulna senki,és pont a te védelmedre.Nem vagy te Teréz anya!

343. kingi7 (válaszként erre: 342. - Kiskesztyű)
2009. dec. 10. 09:35

Nénikém!

Te reagálsz és te küldözgetsz 2 óránként jeleket! Te sem ismered az illetőt és nem utálom az FLP-eket, csak nem tartom megélhetési forrásnak és a termékeket sem tartom jónak, egy -kettőt kivéve. Ezek szerint nem tudsz olvasni. Én nem hiszem, hogy bárkit bámibe be szeretnék fűzni, hogy ilyen jó, meg olyan jó, te is a saját tapasztalataidat írtad le és én is. Én legalább válalom a véleményemet! Nem bénázok le mást, aki nem FLP-ik, tiszteletben tartom azokat akik FLP-nek, azt hiszem írtam, hogy sok sikert kívánok, nem? Szerintem ez egy fórum, és igen is jó dolog, ha valaki ezermester, mert nem kell mindenért szerelőt hívni, a mekkmester az a kontár, aki csak mondja, hogy ért hozzá, de nem...ha tisztába lennél a fogalmával, akkor nem bántanál meg ismeretlenül másokat! Hidd el van élet az FLP-én túl is! De te csak csőben látsz és csak az ezzel kapcsolatos dolgok léteznek, ezek meg szent és sérthetetlenek. Örülök, hogy tisztel a környezeted, maradj meg köztük és ne minősits másokat, vagy ezt nem tanítják?

Részemről befejeztem, nem kívánom taglalni, de ha valakit megbántasz, résen leszek! :DDD

342. kiskesztyű (válaszként erre: 341. - Kingi7)
2009. dec. 10. 09:19

Drága!

Neked kellene visszábbvenni,tudod!Te vagy az,aki utálja az FLP-seket!Én büszke vagyok,hogy ennél a cégnél tevékenykedem,sikeresen,és ezért a környezetem nagyon is tisztel!Ismeretlenül ne nyomulósozál már le,oké?Szerintem a nyomulós éppen te vagy.Nem kellene minden megszólalásomra neked reagálni!Felejts már el,vagy nincs jobb dolgod?!!!

A mekkmester fogalmával meg tisztában vagyok,erről ennyit!) :p :D

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook