Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? (beszélgetés)
Én belefogtam, de nem is tudom minek :(
Most meg meg se bírok szabadulni a cuccoktól, ugyanis egyikre sincs igényem ....
Csak annak ajánlom aki milliomos és milliomos ismerősei vannak, így lehet belőle valaki és tud emberekkel bánni, egyébként totál csőd az egész ....
Ez a másik amit gyűlölök, mindegyik olyan nagyra tartja magát, mintha legalábbis elvégezték volna az orvosit. Grrr...
De úgy látom, most hallgatnak.. Vagy már internetre sincs pénzük :) Vettek helyette fogkrémet.. vagy gélt :D
Tuti készülnek a kongreszusra okt 17 én lesz, de elötte 3 héttel fel kell készülni különben nem tudnak csápolni, énekelni(a himnuszukat tudjátok:"soha ne add fel"):D:D:D nah meg az sok meló mire becsapnak ujjra egy két embert!
Az igen tisztelt gyermekorvos igazgató asszony is eltünt, aki nem hagyott békén azzal, hogy boldogtalan vagyok:D:D:D de akkor most gyermekorvos vagy pszihiáter?:D jah egyik sem igazgató asszony a FLP-nél:D
:)
Biztos agytágításon ülnek :)
Csatlakozom hozzátok, utálom én is ezt a szemét bandát (mármint az FLP-t)
Köszi Viki!
Én élesben látok mindent és ezek azért hülyéznek le minket, mert a mi agyunkat nem tudták átmosni és nem szédítettek el a nemlétező pozicióval és a nem létező milliós keresettel.(Én munkaügyi osztályvezető vagyok, a barátnőm(akinek a férje szekta tag) nemzetközi üzletasszony, mi nem léptünk be, a képzetlenek , tudatatlanok, üzletet építenek, és ha megnézed ez a csávó is azért tud ugrálni ,mert a barátnőm eltartja és nincs anyagi gondja, majd ugyanez az ember megmagyarázza neked akinek kenyér gondja van, hogy ez milyen jó, ő nem kockáztat, te igen.Érted?És vannak a fanatikusok, akik pedig a házukat kocsijukat fel áldozzák, kölcsönöket vesznek fel ismerek olyat aki 4 milliós tartozással szált ki, most albérletben lakik és fizeti a Forever-re felvett kölcsönöket és olyat is akinek a házassága ráment erre a "nagy" üzletre, milliókat keresnek(szerintük) mégis azon ügyködnek hogyan fizettessék ki mással a terembérlést az úti költségeiket és ha vidékre mennek a szállodájukat(mert nem adják alább a te pénzeden).Hidd el testközelben látom őket!!!És mit művel a barátnőmmel a férje, azért hogy az egész csapatnak finanszírozza a kiadását!
Pontosan jól látod kedves Csalánlevél!
Ezek nem válaszolnak semmilyen konkrét kérdésemre, csak a boldogságommal vannak elfoglalva, a férjemnél is nagyobb szakemberek (amúgy az ELT-én oktat)...
Az őszinteségről meg csak annyit, hogy a barátnőm(aki 25 éve sikeres nemzetközi üzletasszony) férje is benne van, majd a felesége pénzéből vásárolt több milliós kocsira felragasztotta a FLP-s matricát (Go Forever) és mindenkinek beadta a szponzorával együtt(akinek egy szakadt kocsija van, itt igazad van kedves Csalánlevél), hogy ezt a szuper autót már a FLP-s fizujából vette csupán 2 hónap alatt, közben meg még 5 Ft-ot sem keresett vele, inkább hordja a pénzt a családtól a FLP-nek, erre irtam , hogy a "nagy vezetők" jól élnek ezeknek a szerencsétleneknek a pénzéből és jól is teszik, ha erre van partnerük
Sosem fogtok egymással zöldágra vergődni,mert a pólus két oldalát képviselitek.
De azért amiket Rami25 megkérdezett ,így végig olvasva,arra itt azok közül akik az mlm-eseket képviselik senki semmire nem válaszolt.Pl. mennyit fektettetek bele,mennyi idő után jött be,és mennyire jó élet az ajó élet.Sajnos mi földi halandók csak olyanokkal találkozunk közűletek akik csóringerek maradtak nagy közhelypuffogtatással óriási dicshimnusszal és öntömjénnel a dologgal kapcsolatban,de kilógó seggel.Tök jó lenne reális sikersztorit is hallani első kézből ami nem úgy kezdődik hogy a bátyám kollégájának édesanyja...hanem úgy hogy én zet meg ezt tettem,és ez meg ez van.
Csakhogy az ilyen "szektás"ahogy hívták itt gyűlésen kiáll 4-5 ember/a cég tök mindegy a séma azonos/és elmondják hogy ők mennyire tutira jól jöttek ki ebből és már smaragdok,meg gyémántok meg egyéb drágakövek fokozatait tudják magukénak,és fulltra keresik a kisbukszájukat,meg a nagyot is,majd beülnek a Wartburgjukba az előadás után .Ezek látják a hétköznapi nem nagystílű életet élő nem mlm-es aljanépek mint mi,és ezért nem nagyon tudjuk elhinni hogy ez olyan overbiznisz ahogy elmondják mikor be szeretnének szervezni 28.csicskának.Erről ír irr a "kislány",szerintem.Ha lenne konkrétum bizonyára ő is elgondolkodna ,mint mindanyian,de eddig csak a duma volt.!
Mi mást is válaszolhatnál erre, persze, hogy ezt.:D
tudod itt mindenki azt ír amit nem szégyel és a hazudozást már jól megtanultad a Foreernél
:d én egy boldog ember vagyok, ezt azért tisztázzuk.
Az állszentűségetekből pedig egyszerűen bicskanyitogató, glóriát ne tegyünk a fejetekre?
És persze az üzlet részére nem vagy hajlandó válaszolni igazgató asszony, mert ha kicsit is tisztában van a dolgokkal valaki az már nem jó nektek csak azt szeretitek akit még tudtok szédíteni.
Mégegyszer mondom én sem sértegetlek annyira nem érdekeltek(hogy igazgató asszony vagy ez igaz nem sértés nem?:D)) csak ne állítsatok valótlant...
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?