Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
hát még jó lenne pár kilót leadni, de azért már a javán túl vagyok:) nekem is a hasam, meg az 2úszógumim a legproblémásabb terület, de úgy érzem, hogy ez a torna segíteni fog a gondomon:)
szerintem működni fog és nagyon csinik leszünk:)
én a kajára nagyon odafigyelek, arra is, hogy ne koplaljak.. :) igyekszem több zöldséget és húst enni, mit szénhidrátot.. :) én is heti 4-5x tornázom.. :) callanetics-et és szobabiciklizni szoktam, meg néha zumbázni:) a többit egyenlőre meguntam:)
4 kiló, az már nem olyan sok, kitartás, szerintem hamar összejön.. :)
ok!!!!nagyon örülök!nekem az a tervem, hogy egy héten ötször tornászom, és este már csak módjával eszem.pl. leves, vagy joghurt, vagy felvágott paradicsommal, dinnye. ezekre godndoltam.
és lehet hogy váltogatni fogom a callaneticset a bíró ica 1-es dvd-vel, de abból csak 40 perc, mert én nem csinálhatok olyat, ami terheli a térdemet.a callaneticsből is kihagyom a lábgyaksikat és a medencelapátolást!
tényleg hamar látszik, mert a nyaralás alatt a negyed órától sokkal laposabb lett a hasam, pedig hol vagyok még a 100 ismétlésrtől.......:-)))
ti mennyit akartok fogyni és hogyan?
Sziasztok!
Nem tűntem ám el, csk nyaralni voltunk!de a negyed órás programot töbniyre ott is megcsináltam!olyan jó érzés!bár amikor a bőröm amúgy is égett a nap miatt.....hát nem volt könnyű!
na kíváncsi leszek, én ma kezdek el egy négy hetes programot(saját), amiben sok callanetics, és egészségesebb, kevesebb kaja szerepel. szeretnék 4 kilót lefogyni!remélem sikerül, mert akkor elérném az álomsúlyomat!ha valaki szeretne, csatlakozhat!
Kék könyvesek!
Ti hogy bírjátok a csípőgyakorlatokat? Én vagy rosszul csinálom, vagy nagyon gyenge vagyok, de képtelen vagyok megemelni a lábam azoknál a gyakorlatoknál :((
Szia! Gratulálok a 15 kiló mínuszhoz!
Te is könyvből csinálod?
sziasztok :)
csatlakozhatnék hozzátok?? ma kezdem el én is callaneticset :) január óta fogyózom, már lement 15kg, de most nagyon le lassult a dolog, ráadásul a derekamról, meg a hasamról nagyon nehezen akar lemenni, bár eddig is tornáztam.. most kipróbálom ezt is, kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos.. :)
Köszi :)
Új fórumként indítottam a kérdést, aztán keveredtem ide :) és elolvastam az összes hozzászólást
Elég hardcore de én nagyon bírom:) A honlapján ha feliratkozol a hírlevélre, automatikusna letöltheted a videóit.
A Vital tv-n ment reggelenként, én reggel anno ezekre tornáztam(10 perces videók+ egy darab 60 perces)
Ugyanmár, ismerős a helyzeted:)
Ha súlyt tartok van hogy eszem(én sem minden nap azt zabálom:D Csak pl. most elmentem két hétre Olaszországba, és mindig benne volt a táskámban napközben), de mikor nagyon rástartolok a következő mínusz kilóra, akkor mindenre nemet mondok és átmegyek gyümölcs-zöldség zabálóba, tornab.ziba.
Tatarekre nem szoktál tornázni?
Persze most nem a lábgyakorlataira gondolok, azok az én rozoga térdemet is recsegtetik. Mert neki is fenn van az össes anyaga és ingyen letölthető.
Hú reggeli torna..:D Nekme megvolt a nagy elhatározás, hogy bevezetem, de már az első után elment a kedvem a többitől...pedig régebben 6-kor nekiálltam.