Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Callanetics tapasztalatok. fórum

Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)

75. rékaság (válaszként erre: 74. - Nagyreni)
2010. júl. 9. 16:44

Te egyébként fogyás miatt kezdted el ezt a tornát vagy más okból? Mióta jársz már?

Egyébként most pont találtam a közelben is egy helyet ahol tartanak ilyen órát, de amilyen az én szerencsém, pont nyári szünet van és majd ősztől lesz megint...

74. nagyreni (válaszként erre: 73. - Rékaság)
2010. júl. 9. 07:20
Az óra is:)
73. rékaság (válaszként erre: 72. - Nagyreni)
2010. júl. 8. 23:11
igen a videón is van egy rész amikor a combot nyújtjuk, és mondja a nő hogy aki ágy érzi hogy elég vékony már a combja az hagyja előbb abba.. szóval remélem a nyújtások is fogyazstanak, mert legalább a fele videó nyújtásból áll:)
72. nagyreni (válaszként erre: 71. - Rékaság)
2010. júl. 8. 23:06

Azért ne kenődj el, ha nem lesz még nagyon látványos 10 alkalom után.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mikor oldalra hajolgatunk, nyújtunk, azt szokta mondani az edzőcsaj, hogy a nyújtással karcsúsodik a derekunk, ha pedig nem apró mozdulatokkal nyújtunk, hanem ide-oda hajolgatunk, akkor az izmokat fejlesztenénk, azzal pedig nem karcsúbb lenne a derekunk.

2010. júl. 8. 21:17

Na végre megvan a maid adag, ma jobban ment mint tegnap. De ahogy csináltam a feladatokat, az jutott eszembe, és ezen már máskor is gondolkodtam, hogy vajon a nyújtások is fogyasztanak? Vagy az csak az izomláz elkerülése miatt van? Szerintetek??:)

Lehet, hogy hogy buta kérdés, de nekem nem mindegy :)

Amúgy még 3 alkalom és jöhet a centi.. kicsit félek tőle de várom is már:)

70. rékaság (válaszként erre: 69. - Nagyreni)
2010. júl. 7. 23:00

Áh hidd el én is nagyon utálom csinálni:(

De annyira szeretnék már lefogyni:( Bár nekem szerencsére arányosan vannak a kilok és annak ellenére hogy duci vagyok még megmaradt a nőies alakom, de engem rettenetesen zavar.. szóval most egy darabig megcsinálom mindennap, amig nem fogy el a lelkesedés:D

69. nagyreni (válaszként erre: 68. - Rékaság)
2010. júl. 7. 22:17

Minden elismerésem a tiéd. Nekem is van itthon dvd-m, egyszer végigkínlódtam, másodszorra már nem bírtam végigcsinálni és azóta se tudtam rászánni magam, hogy belevágjak.

De az edzést meg annyira szeretem, izomláz meg erőfeszítés meg izzadás, meg minden, mégis, a végére annyira ellazulok, mind lelkileg, mint fizikailag, hogy mikor már kimarad, nagyon hiányzik. És most jövő péntekig nem lesz:-((( De az biztos, hogy a dvd-t nem kezdem el.

68. rékaság (válaszként erre: 67. - Nagyreni)
2010. júl. 7. 19:54

Képzelem, néha már az én fejem is torzul itthon elég rendesen:D Egyszer szivesen kipróbálnám ezt edzővel is, biztos sok mindenre rájönnék, vagy jobban tudnám csinálni, de én sajnos nem tudok róla hogy a környékünkön tartanának ilyen órákat.

Túl vagyok egyébként a mai edzésen, de ma valahogy nem ment annyira.. minden feladattal szenvedtem..:)

67. nagyreni (válaszként erre: 66. - Rékaság)
2010. júl. 7. 19:29

Ma együtt vittük a lányainkat lovaglóórára az edzőcsajjal, meg is kérdeztem, mennyi csinálunk gyakorlatonként. Azt mondta, 50-100 között, attól függ, mi hogy bírjuk, mikor már nagyon torzul az arcunk, lassan abbahagyja:-)

Egyszer a barátnőmmel közös gyakorlatot csináltunk, a bokáinkat kellett egymásnak feszítenünk, nekem belülről kifelé az övét, neki meg kívülről befelé az enyémet. Már nagyon kínlódtunk, mikor a szokásos gyakorlat befejezés "medencefenék izmokat jól feszítsétek még meg, és három, kettő......................... egy". Akkorát röhögtünk, majd eldőltünk, mondta a csaj, hogy direkt figyelte, hogy torzul az arcunk, ahogy várjuk az egy-et:-)

2010. júl. 7. 18:16
Na hahóó!:) Senki nem tornázik már? Mindenki szép karcsú lett már és egyedül maradtam?:( Na megyek is és letornázom a mai adagomat hogy ezen is túllegyek :))
2010. júl. 7. 02:36
Többiek hogy álltok a tornával? Én ugy csinálom hogy centivel mérem is magam 10 alkalmanként, hétvégén lesz az első mérés mert a tegnap kimaradt sajnos nem volt erőm hozzá. Remélem biztató lesz az eredmény és kitartást ad a továbbiakhoz mert már nagyon elegem van:(
64. rékaság (válaszként erre: 62. - Ada52)
2010. júl. 7. 02:31
Irok privit mert lehet hogy reklámnak minősülne :)
63. rékaság (válaszként erre: 60. - F60ebb6099)
2010. júl. 7. 02:29
Hu köszi a segitséget, ezt észben tartom!:)
62. ada52
2010. júl. 6. 21:26

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy hol vettetek vagy honnan töltöttetek le callanetics-es dvd-t/kazettát?Már mindenhol kerestem,de sehol nem találok,pedig ki szeretném próbálni. :(

Köszönöm előre is!

61. nagyreni (válaszként erre: 56. - Rékaság)
2010. júl. 6. 10:22
Ma nem tudok elmenni tornára, mert dolgom lesz este, aztán meg pénteken és kedden az edző nem ér rá, úgyhogy ha jövő pénteken nem felejted el, írj ide, hogy én se felejtsem el:-) Aztán még ez sem garancia, hogy a megfeszített pofavágások közben eszembe jut számolni, de jobb lesz az esély:)
60. f60ebb6099 (válaszként erre: 56. - Rékaság)
2010. júl. 6. 10:11
Amikor lábujjhegyen kell állni és úgy guggolásokat csinálni, abból 10-10-et szabad csak, többet nem is ír a könyv szerint sem! Ha többet csinálsz, nagyon megterheled a térded!
59. nagyreni (válaszként erre: 58. - Rékaság)
2010. júl. 5. 17:29
Szerintem csináld nyugodtan az alternatív gyakorlatokat. Biztos, hogy azok is hatásosak, csak másképp terhelik a végtagokat.
58. rékaság (válaszként erre: 57. - Nagyreni)
2010. júl. 5. 11:33
Igen a kazin is mutatnak alternativát, de úgy meg nem igazán érzek semmit, és félek hogy úgy nem hatásos, ezért inkább csinálom a rendeset.. bár lehet, hogy ezzel többet ártok mint használok..
57. nagyreni (válaszként erre: 56. - Rékaság)
2010. júl. 5. 11:22

Igazából nem tudom, ha fáj a térded, kellene-e erőltetni azokat a gyakorlatokat. Az órán az edző a térdfájósoknak szokott alternatív gyakorlatokat mutatni, amivel nem terhelik a térdüket.

Nálunk a csaj egyébként gyógytornából átvett elemeket is belekevert az edzéstervébe, ami külön jó, ha térd és egyébfájós csajok jönnek:-)

56. rékaság (válaszként erre: 55. - Nagyreni)
2010. júl. 5. 11:06

Okéé az jó lesz :)) Kiváncsi vagyok:)

Egyébként én a video alapján csinálom és a hasizmokat leszámítva megtudok mindenből csinálni 100-at, bár van olyan, pl a comb és farizom erősités amikor lábujjhegyen kell állni és úgy le-föl, na abból pl a videón se csinálnak 100-at hanem jóval kevesebbet, na abból én is csak annyit mint a videón. De lehet, hogy ebből is ugyanúgy 100-akat kellene, csak a videon nincs rá idő? Szerintetek? Bár elég térdfájós vagyok szóval ha ebből 100-at csinálnék lehet kilenne egy kicsit a térdem..

55. nagyreni (válaszként erre: 53. - Rékaság)
2010. júl. 5. 10:28
Holnap megszámolom, hogy az órán egy-egy mozdulatból kb. mennyit csinálunk:-)
54. f60ebb6099 (válaszként erre: 53. - Rékaság)
2010. júl. 5. 09:11

Szia! Köszi szépen, átadom! :)

Ha jól emlékszem, minden nap vagy minden másnap csinálta, nagyon elszánt volt. Szerintem ha még mellé visszafogod az édesség és a kenyér, tészta fogyasztást is, még hamarabb lesz eredmény!

Most én is csinálom újra, minden másnap-harmadnap.

Nagyon jól érzem magam tőle a bőrömben, tele vagyok energiával, rugalmasabb vagyok, hajlékonyabb, és nagyon jó a közérzetem is.

Anyukám sem csinált mindenből 100-at az előírás szerint az első héten, csak majd később fokozatosan jutott el a 100-ig. Napról napra többet ismétlést csinált.

53. rékaság (válaszként erre: 6. - F60ebb6099)
2010. júl. 4. 22:10

Szia! Gratulálok Anyukádnak, nagyon ügyes:)) És az egy hónap alatt milyen gyakorisággal csinálta?

Én most kezdtem el elsején, ma volt a 4. alkalom és azt tervezem h mindennap fogom csinálni:) Nekem tetszik, furcsa, mert nem tünik nehéznek de mégis megizzaszt, és pl a hasizomból nem is tudok annyit meg csinálni mint amennyit kellene.. Szerintetek azért látványos lesz igyis, vagy kényszeritsem magam h meglegyen mindenből a 100?

2010. jún. 29. 21:36

Most én is nagyon rámozdultam újra erre a tornára, mert tudom, hogy látványos eredményt hoz. :)

Újrakezdeni sosem késő :)

2010. jún. 29. 20:06
Sziasztok. Én is kb. 10 évvel ezelőtt csináltam ezt a tornát kb. 1 évig. Nagyon jó volt. Kár , hogy abbahagytam. Akkor volt életemben a legjobb alakom. Iszonyat izmossá tesz, a hasam igazi kockás volt, és a lábaim , fenekem is nagyon izmos volt. Nagyon jó testtartást eredményez. Csak hát én is abbahagytam, és azóta feljött több mint 10 kg. Jó lenne megint csinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2010. jún. 28. 20:56
Én itthon csinálom, dvd-ről. Először én is a derekamon látom a változást. Remélem a többi testrész is szépen alakulni fog tőle! :))
2010. jún. 28. 20:46

Én változatlanul járok hetente kétszer. Igazából ami látványos, az a derekam, ami eddig nem volt, most kezd formálódni. Most már nem olyan egyenes a törzsem:-)

Szerintem a fenekem is laposabb már, legalábbis a gatyákon érzem. A combom is lassan alakulgat...

Ha felhagynék a kóros kajálással, talán a hasammal is tudnék mit kezdeni:-)

2010. jún. 28. 12:53
Lányok, csináljátok a callaneticset? Hogy haladtok?
47. f60ebb6099 (válaszként erre: 46. - Koranita)
2010. jún. 21. 12:49
Szia! Google-ba írd be, hogy callanetics könyv letöltés. Bizti kiad sok oldalt, ahonnan le tudod tölteni.
2010. jún. 21. 11:34
Tudja valaki honnan lehet letölteni a kék könyvet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook