Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
uuu jo, hogy mondod:) akkor nekiallok a konyvnek is.. nem az,hogy gyorsat szeretnek de mondjuk 1 honap alatt szivesen latnek mar kisebb-nagyobb valtozasokat:) dietanal is eleg inspiralo volt, hogy 3 het alatt 6 kg lement
Én hol DVD-ről, hol a könyvből csinálom. Ha mindenképp gyors változást szeretnél akkor a 20 perces sajnos nem lesz elég. Kell a 45 - 60 perc, meg hogy minden testrészt átmozgass. Persze a 20 perces se rossz, csak igy eléggé lassú lesz a haladás.
es ti a konyvbol csinaljatok?:)
megvan nekem az is, de eleg durvanak talaltam ezert az AM-PM 20 perces dvdt csinalom 7. napja minden nap, de nem erzek kulonosebben semmit, csak hogy a hasam kemenyedett.
szia.. :) én is nemrég kezdtem, de tényleg nagyon hatásos és látványos.. :) előkerültek már olyan izmaim, amiket talán még sosem láttam.. :) a derekamról is szépen megy lefelé (nekem is ott makacsolta meg magát legjobban a háj), és a ruháimon is érzem a változást.. :)
én heti 2-3x csinálom, és három hete kezdtem..
Szia! Nekem a leglátványosabban a derekam formálódott vele, úgyhogy szerintem mindenképp hatásos! :)
sziasztok..most szeretnem elkezdeni tenyleg a callaneticset, jarok pilatesre mellette, meg futni is szeretnek eljarni... dietazom (atkins), amivel szepen mennek le a kilok es a hasam is mar egesz lapos:)
egy-ket kerdesem lenne.
mennyi ido alatt latszik a hatasa?
illetve jo-e a callanetics a "derekhajra"? engem az zavar leginkabb:(
hali Csajok!
ki hogy áll?csináljátok a tornát?én becsülettel csinálom a napi 20 percet a bíró icással felváltva.heti ötször.iszonyatosan jól esik, bár megmondom őszontén, a seggem úgy fáj....:-)ezek a z üléses gyaksik nagyon jók!teljesen más kezd lenni az alakom.
apropó, nem tudtok vmi hatásosat a comb külső/fenék alsó részén található (lovaglóháj) eltüntetésére?
amúgy ti akartok fogyni vagy csak formásodni?mert én 4 kilót le akarok dobni, igaz nem hamar hanem 3 hónap alatt.
Keress egy kezdő csoportot... elmész néhány órára, kijavítják a testtartást, és utána már önállóan megy... Én szülés után jártam callaneticsre (nemtom melyik szülésem után), azóta már az egyik gyerek 18, a másik 15, de a mozdulatok bennem vannak. :)
callanetics 10 hour challenge a dvd címe.keress rá!:-)
az a jó, hogy mutatja, milyen hibákat szoktak elkövetni.nekem tetszik.a ditrói mária félét nem ismerem.biztos hogy mindegyik jó.végülis ugyanazok a gyaksik, nem?
meg van egy olyan is hogy callanetics pm/am. ezek 20 percesek. ezek is jók.youtubon rajtavan, milen gyakorlatok vannak.
Nem tudom, nekem az sincs meg csak gondoltam, hogy a szerző tényleg pontról pontra azt tornázza ami a könyvben van. Nekem a könyvből nehéz, sokáig tart hogy mindig olvasgassak meg számolgassak, azt gondolom könnyebb lenne dvd re tornázni, mert amúgy tényleg nagyon hatásos. Szóval többször nekiállnék ha lenne dvd-m arra jobban szeretek. Más dvd-im vannak azokra gyakrabban tornázok, pedig ez tényleg soknál hatékonyabb lenne, csak könyvből nem szeretem. A ditrói - félén a könyv egy órás programja van, úgy ahogy a könyvben?? És azt hol lehet venni?
A Ditrói Mária félével mi a baj? Ez amit Te mondasz hatékonyabb?
Nekem a könyv megvan, de nagyon szeretném a dvd-t de az eredetit, szóval amin Callan tornázik. Hogy néz ki , mi a pontos címe, hol vetted, vagy hol találom?
Köszi, már alig várom, hogy meg legyen a könyvem.
a könyvben van egy egyórás program, egy negyedórás és egy haladó (azt nem tudom mennyi idő).. :)
Ezek a programok a könyvben vannak?
Hali!
Újra itthon!én az egy órásat még nem tudom megcsinálni, most arra törekszem, hogy a negyed-fél órtás programot megcsináljam egy hétem ötször. aztán lehet, hogy a jövő hét végén nekiugrom az egy órásnak is, a dvd nagyon jó, callan csinálja végig a kék könyvet!rajtam ezt a pár alkalmat is észrevették!:-)szóval tényleg igaz, hogy 7 óra futással és 20 órta aerobiccal ér fel egy óra callanetics!
szerintem nagyon jó torna.. :) a dvd-t nem ismerem, de a könyvben nagyon kemény gyakorlatok vannak.. :) jópofa, mert nem ugrálok és mégis ömlik rólam a víz, mire az egy órás program végére érek.. :) én is kombinálom, szobabiciklivel.. :)
én is a mára szavazok.. :) bár én is tornázom már jó ideje, a callanetics-et meg múlt héten kezdtem.. :)
hú, de jó, hogy ennyien lettünk!remélem, nyár végére már remek alakal büszkélkedhetünk, de legalábbis látványos változással!
... természetesen ma! :) ... a holnap az nem ok...holnap... holnap ... holnap. :)
Amúgy én csalok, mert már csinálom egy ideje, és bizony minden nap... :)
mikor kezdjük ma, vagy holnap?? :)
azaz... fenékre, combra, csípőre... :)
A csípőgyakorlat a melyik? Ugye nem a Z ülésés, az fenékre megy nem?
hát akkor ugorjunk neki.... heti ötször :)
szia:) amíg másoknak akartam megfelelni és ezért lefogyni, addig nekem sem sikerült.. magadért tedd meg és menni fog.. :) ne törődj azzal, amit a média ont feléd, mert az csak illúzió.. ha belül elégedett leszel, az kifelé is sugározni fog.. :) gyere és állj neki velünk.. :) menni fog:)
:) akkor ugorjunk neki:) a zumba táncos fitness féle.. :) jópofa, mindenféle táncos koreográfiára izzadsz rendesen.. :)
igazad van valóban nagyon nehezek a csípőgyakorlatok,de tényleg hatékony .amikor már elég erős leszel hozzá, könnyedén fog menni.kitartás.szerintem a callanetics a legjobb torna.valamikor én is rendszeresen végeztem, de ma már csak ábrándozok arról ,h újra el kellene kezdeni. volna mit letornázni. plusz tíz kiló felesleg van rajtam , hogyan ösztönözzem magam? 35éves vagyok.mindig azt gondolom,h a pasiknak csak a fiatal igazán tökéletes alakú lányok jönnek be . hisz a média is tele van az ilyen lányokkal. légyszi írjatok .
Sziastok mi is az a zumba?????
Énis a heti öt tornára szavazok ugorjunk neki csajok és csinibbek leszünk mint valaha
További ajánlott fórumok: