Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
1474. vkata
2007. ápr. 23. 12:59

Szeritem nincs..mert egyik nap van 7 alacsony , a másikon meg 14..

szerintem nincs szabályozva.

1473. Dido26
2007. ápr. 23. 12:57

Akkor már kérdeznék is egyet:), amit nem igazán tudtam kivenni a könyvből, vagyis lehet hogy elkerülte a figyelmemet. Az meg van szabva, hogy egy nap hány alacsony indexű kaját fogyaszthatunk?

Mert láttam,hogy a minta naplóban összesítve van alul.

1472. vkata (válaszként erre: 1469. - Sz.agi)
2007. ápr. 23. 12:54

Köszi Ági!!!

Nem akarom feladni, csak megijedtem, hogy kárba vész az eddig fogyival telt idő..és én ezt nem akarom!

Most már autómatikusan mindenből keveset eszem.

Nem találtam sehol pl.korpás kenyeret.

És valami nem wasa már hiányzott.De tegnap találtam korpás kenyeret, és hasonló összetételő kiflit..ebből is egy darab volt a mai reggelim és a tízóraim!

Próbálok felkutatni egy táblázatot, és arra is odafigyelni, bár már így is számokkal álmodok:)

Köszönöm az infókat!!

1471. vkata (válaszként erre: 1470. - Dido26)
2007. ápr. 23. 12:49

Üdv Köztünk!

Sok sikert!

1470. Dido26
2007. ápr. 23. 12:46

Sziasztok!

Én is elkezdtem ma életem kb 20. fogyózását:) Eddig nálam a 90 napos volt a favorit, de már nagyon unom, úgyhogy Alexandra épp jókor jött..:)

Úgy látom eddig nagy a lelkesedés, úgyhogy én is kedvet kaptam. Megvettem a könyvet, kiolvastam, most van az I. szakasz első nap (8 napig kell tartanom). Hát ez a Wasa kenyér nem egy ízbomba, de jobb mint a semmi..:) Remélem így a fórummal könyebb lesz, ha olvassuk egymás tapasztalatait, véleményét.:) Hát, sok sikert és kitartást mindenkinek! Gondoljatok a nyárra, ami jobbik esetben fürdőruhával jár;)

1469. sz.agi (válaszként erre: 1468. - Vkata)
2007. ápr. 23. 12:41

Ne add fel,én nem kezdtem újra.Hogy jól csinálom-e vagy sem azt én sem tudom biztosan,de szerintem aníg a kg csökkenő tendenciát mutat,addig biztos nem hibázunk nagyot.

A kalóriákat én úgy szoktam számolni,hogy ani benne van azt kikeresem és összeadom.Van egy ősrégi kalóriatáblázatom,náha az ételeket is megtalálom benne.Ez egy kicsit macerás,de 3-4 hét után az ember már kb tudja,hogy mi mennyi.Az interneten is vannak ilyen kalóriaszámlálók.Ott több dolgot is beírhatsz(üsszetevők,súly,stb.)és kiírja az értéket.

A diétás keksz amit eszel az milyen lisztből van?

Mert szerintem,ha nem teljes kiörlésű,akkor csak néha egyél belőle.

Holnapra megpróbálok beírni néhány nasi ötletet.

Régen amikor Norbiztam rengeteget sütöttem zabpehelyből.

Kitartás!!!!

1468. vkata
2007. ápr. 23. 11:52

Sziasztok!

Tudtok nekem segiteni?

Teljesen kétségbe estem attól, hogy mindenki, azaz sokan újra kezditek!

Félek, hogy én sem tartottam be jól a diétát, csak azt hiszem, hogy jó amit csinálok!

Diabetikus kekszet lehet-e enni(3-4 szem/nap).

Aztán: a nap bármelyik részébe lehet enni a már emlitett light jégkrémet?

A Normi 1kódú termékeket fogyaszthatjuk?Helyt állnak itt is?

Hogy figyeljem a napi bevitt kalóriát?Honnan tudjam mennyi van pl valamilyen főtt ételbe?

Szója granulátum, vagy szója liszt minek számít?

Szója fasírtport lehet-e enni?

Elöre is köszcsi

1467. rika (válaszként erre: 1460. - Sizsu)
2007. ápr. 23. 11:41
köszi a felvilágosítást akkor átpártolok az apentáról.
1466. pokocska (válaszként erre: 1461. - Mókica)
2007. ápr. 23. 11:32
Szinte minden nap tornázom, max 1-2 nap marad ki egy héten.
1465. sizsu (válaszként erre: 1464. - Sz.agi)
2007. ápr. 23. 11:20
Az algidának van honlapja, ott láttam ezeket, Alexandra is prómótálja ott a Carte'dor sorbetet. Az is nagyon fini, és még mindig nagyon diétás a normálakhoz képest. Az algida lightot azt hiszem Norbi ajánlja, végülis tök mindegy, a lényeg, hogy míg ezekben 35-63kcal van (a sorbetben 63), addig a jó zsíros Tescósban akár 350kcal (egy decibe).
1464. sz.agi (válaszként erre: 1457. - Sizsu)
2007. ápr. 23. 11:16
Köszi a segítséget.Csoki sztornózva, fagyit meg ki fogom próbálni.Biztos finom.Én eddig a Norbis fagyit (gyümolcsös) ettem.hazamegyek megnézem,hogy mennyi ch van benne.
1463. sizsu
2007. ápr. 23. 11:16

Szia Móki!

Jó tornázást estére! :)

Meg sok sikert a zónához, szorítok, hogy összejöjjön. Jó, hogy újra vagy. :)

1462. Mókica (válaszként erre: 1460. - Sizsu)
2007. ápr. 23. 11:15

Sizu,gratulálok:) Annyirs szépen haladsz:)

Csak igy tovább!

Mennyi a végcél???

Puszó

1461. Mókica (válaszként erre: 1453. - Pokocska)
2007. ápr. 23. 11:14

sok sikert pókocska:) Remélem most sikerülni fog!

Tornázol husi??Lehet meg kéne pörgetni az anyagcserédet!

Nekem ma lesznek meg a dvd-t, este már kezdek is!:)

1460. sizsu (válaszként erre: 1459. - Rika)
2007. ápr. 23. 11:12

:))) Ihatod, csak nem fogsz tőle fogyni. Ne azt nézd, hogy mekkora hülyeségeket írnak rá, mer azt nagyon szeretik ráírni,hogy:CUKORMENTES. És hogy édesítőszerrel. Csak az aszpartám tartalmú édesítőszerben nincsen ch, és így kcal sem. A köznyelv a kristálycukrot hívja cukornak, és evvel vissza is élnek a gyártók. Kettővel olvass vissza, hogy mit írtam! Vagy eggyel. :) az -óz végűek ugyanúgy hízlalnak, mint a glükóz(a cukor :) ). Vagy 35kcal van benne, ha jól emlékszem, tök fölösleges bevinni 700kcal-t, azzal, hogy két litert iszol belőle. Szerintem.

Ötlet: Szentkirályiból van málnás, indiáncseresznyés, narancsos, ananászos, van a Jana epres.... Ezek csak aromát tartalmaznak, ha flyékony édeskét csöppentessz hozzá, akkor olyat ihatsz, mint az Apentás, csak nem fog nőni a hátsód tőle. Ezeket vedelem én is, csak olyan finik, hogy nem kell bele az édeske sem. :)

Kitartás! Mindig a kalóriát nézzd, ne a reklámhablatyot, ami rajta van! :)

1459. rika
2007. ápr. 23. 11:05
Titeket is meg szeretnélek kérdezni. Alexandrától nem jött válasz. Szerintetek az apenta ásványvíz ízesített formáját ihatom? Elvileg édesítőszeres.
1458. sizsu
2007. ápr. 23. 11:02

Csak egy apró megjegyzés: a diétás csokikban UGYANANNYI CUKOR van, mint a símában.

Csak annyit csinálnak, hogy a glükóz egy részét(vagy az egészet) szacharózzal, laktózzal, maltózzal vagy fruktózzal helyettesítik... ha ha ha. Ugyanannyi ch van benne, így ugyanannyi kcal van benne, kivéve ha zsírosabb. És még zsírosabb is általában, mint az "olcsó" csoki. Abszolút NEM DIÉTÁS! De tény, hogy hatalmas marketingfogás. :))) Mi meg bekajoljuk. :(

1457. sizsu (válaszként erre: 1454. - Sz.agi)
2007. ápr. 23. 10:56

Cukrok: négytípusú cukor közül a glükózban gazdag élelmiszereknek magas, a szacharózban gazdag élelmiszereknek közepes, a fruktózt vagy laktózt tartalmazó élelmiszereknek alacsony a GI-je.

A nádcukor és a répacukor diszacharid (szacharóz). !!! Ha nagyon sütni szeretnél, és térfogatnövelésre kell, akkor ok. Ha csak édesíteni, akkor ott a lötyi, meg a pötyi. :)

Hát ha nagyon nem bírod csoki nélkül, akkor a lelkibékéd kedvéért egy-egy kocka.

DE: UGYANANNYI KALÓRIA ÉS SZÉNHIDRÁT VAN BENNE, MINT A NORMÁL CSOKIBAN, CSAK HÁROMSZOR ANNYIBA KERÜL. :)))

Van jobb csokipótló: Proteinshake (csokis+nagyon fini). Vagy az Algida light csoki-vanília jégkrém. 100ml-ben 35kcal és 2g ch van. Ismétlem: 2g ch. :))) Nekem napi fél doboz lecsúszik, mert nagyon édesszájú vagyok.

Brokkoliból csináltam főzeléket. Csináltam egy kis rántást olívaolajon, csak lisztet nem tettem bele. :) Meg a brokkoli felét összetrutymóztam. +egy kis sovány sajtot reszeltem bele... Fini lett.

Ügyi legyél, és kitartás! ;)

pusy

1456. pokocska (válaszként erre: 1454. - Sz.agi)
2007. ápr. 23. 10:51

Én is szenvedek, mert nem fogyok. A kevés kalória lehet gond, de ha többet eszem akkor sem megy! Már egy lelki roncs vagyok az egész nyár miatt! :o(

Csokik: Elég sok kétely van bennem ezzel kapcsolatban. Ott van pl. a Norbi féle túrórúd. Az is édesítőszerrel készült és (Norbi szerint 1-es) elvileg bármikor ehető, de vajon a Súlykontrollban hová lehetne beilleszteni? A "diabetikus" csokikban ugyan nincs cukor, de lehet, hogy a CH tartalmuk miatt a Súlykontroll nem engedné csak a III. szakszban.

Jó lenne, ha Alexandra is kiadna egy olyasmi indexgyűjteményt, mint amilyen Norbi kódtáblázata, nem!? Sokkal egyszerűbb lenne!

Sajnos nincs nálam a könyv, így nem tudom, hogy a teljes kiőrlésű lisztnek mi a kódja, de szerintem a teljes kiőrlésű lisztből készült száraztészta 45-ös, tehát gondolom a tk liszt is kb ennyi lehet (iszen a tészta is csak liszt+víz)

Az önmagával sűrített főzelékhez kell joghurt vagy tej (ki hogy szereti). Egyébként én liszt helyett használom a zabkorpát is sűrítésre és egyéb dolgokhozu is, szerintem jó!

1455. sz.agi
2007. ápr. 23. 10:07

Csinát--csinált

Nem nagyon megy a gépelés.

Bocsi....

1454. sz.agi (válaszként erre: 1433. - Rika)
2007. ápr. 23. 10:03

Sziasztok,

Rika:Lehet,hogy túl kevés kalóriát eszel.Az sem jó.De ezt már valaki leirta ezen a fórumon.JO-JO effektus...Kitartás!

Szerintetek a nádcukor hányas?

Mi a helyzet azokkal a csokikkal,amik fruktózzal készülnek?Lehet a II. szakaszban enni belőlük 1-2 kockát?

A teljes kiőrlésű búzaliszt hányas?

Csinát már valaki önnmagával sűrített főzeléket?Hogyan?Joghurt azért kell bele ugye?

1453. pokocska (válaszként erre: 1449. - Mókica)
2007. ápr. 23. 09:24

Szia Mókica! Már nagyon hiányoltlak!

Látom más diétával próbálkozol! Én újrakezdtem a Súlykontrollt és megpróbálok belevinni egy kicsit a saját szabályaimból (szigorítok rajta), mert nem akarnak elindulni a kg-ok lefelé. :o(

1452. rika
2007. ápr. 23. 07:59

Sziasztok!

Én teljesen elszálltam a 7végén ami a diétát illeti. És ma megint névnap van...:( annyira utálom a névnapokat. Kötelező jópofizás. A melom meg csak gyűlik gyűlik.

1451. dundy
2007. ápr. 23. 05:23
Tegnap kiültem délben kicsit napozni, felhúztam a bikinimet, hát valami iszonyat. Sürgősen változtatnom kell.Arra gondoltam, hogy mindennap felhúzom kicsit, így tutira nem fogok eltérni és bűnözni.
1450. dundy
2007. ápr. 23. 05:21

Sziasztok!

a mai kajám R:1 zabpelyhes fasírt+ paradicsom, ebéd lencsefőzi+1 tükörtojás,vacsi sült pulyka fejes sali. remélem betartom. Megfőztem már 2,5 lityi zöld mate teát.

1449. Mókica
2007. ápr. 23. 00:07

Helló csajok:)

Bocsika, nem volt netem 9 napig:(

Megpróbálok szépen lassan viszaolvasni

Puszó

1448. pokocska
2007. ápr. 22. 12:47

Sziasztok!

Az Anikó sajt szerintetek belefér az első szakaszba?

1447. dindin19 (válaszként erre: 1446. - Dundy)
2007. ápr. 22. 11:52
húúúúúúúúúúúúúúú, ez nagyon jól hangzik...........
1446. dundy
2007. ápr. 22. 10:27
Ma eddig én is csak gyömbéres zöldteát és 3 dl frissen préselt grépfrutot. De iszonyat finom a lencse főzim ( reform). mindjárt kész a sült pulyka, utána jön a rakott káposzta.Abból raktam magmanak félre kápit, + majorannás darálthusit. Én azt fogom megrakni+ pari+ cukkíni+ padlizsán tetejére füjsült sajt.már leírva is éhes vagyok, így préselek még levet.
1445. dindin19 (válaszként erre: 1444. - Dundy)
2007. ápr. 22. 08:55

Szia dundy!

Velem nem sokra mész, mert most egy kicsit visszanyergeltem a *ra, így én csak zöldséglevest főzhetek. Pénteken újra akartam kezdeni a Súlykontrollt, de este iszonyatos csoki és egyéb evési roham jött rám, s úgy gondoltam, hogy megelőzöm a mérleg visszafordulását, egy kicsit visszanyergelek a léböjthöz, s utána úja kezdem a Súlykontrollt.

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook