Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
1354. vkata (válaszként erre: 1353. - Pokocska)
2007. ápr. 16. 11:17

Sziasztok!

Lehet, hogy a párodnak, Te éppen olyan tökéletes vagy, mint Ö neked!

Mindig Magadért tedd az áldozatot!!

Kitartás

1353. pokocska (válaszként erre: 1346. - Sizsu)
2007. ápr. 16. 10:03
Köszi! Biztos a piros napok is benne vannak a dologban, mert épp félidőnél járok. Próbálom nyugtatgatni magam, de nehéz, mert a párom tökéletes (az én szememben legalábbis), izmos :o) és még akkor is nagyon féltem a "cicababáktól", hogy bízom benne! Tudom, hogy így is szeret, de én is szeretnék szép vékony lenni, hogy büszke lehessen rám a strandon!
1352. Menyó (válaszként erre: 1348. - Anda333)
2007. ápr. 16. 09:46
Szia! Eleinte én is méregettem, de most már inkább csak szemre. Igyekszem pici adagokat szedni magamnak és inkább többször enni, mint egyszerre sokat. Van amikor nem bírom megenni azt a keveset sem.
1351. Menyó (válaszként erre: 1342. - Sizsu)
2007. ápr. 16. 09:44

:))

Azt a részt én szeretem, bár valszeg nem csinálom olyan szépen, mint Alexandra, na de majd lassacskán belejövök. Inkább az elején szoktam szenvedni amikor látom az órát, hogy lassan telik. Lehet, hogy vmit rosszul is csinálok, mert sajnos a térdem fáj. Vagyis ma reggelre megfájdult. :-( Azt hiszem estére Rékával fogok tornázni. :)) Szeretem azt is, csak a sok hülyeségét nem amit közben mondogat.

Most jut eszembe, hogy a gépemen fent a 200% alakformálás, lehet azt is kipróbálom. Na, majd meglátom melyikhez lesz kedvem estére.

1350. sizsu (válaszként erre: 1347. - Sz.agi)
2007. ápr. 16. 08:59

Gratula!!! Ügyi vagy.

Egy nagyon fini nasiötlet: Nem reklámozni akarom, de nekem nagyon bejön a Scitectől a Protein Delite. Ez egy proteinshake, mert nem nagyon eszek annyi vöröshúst, ami az izomtömegemhez kellene, de tornázgatok... Csoki-kókuszosat vettem. Valami mennyei. Testépítő koromban is ezt a funkciót töltötte be, de hát akkor más volt a cél, mint most, egy gyerkőc után. ;)

A fagyi: A könyvben is olvastam, hogy a sorbet jégkrémek jók... A Carte D'or barackosat vettem, egy deciben 63 kcal van, és15g ch. :) Egy Közepes kávéscsészényi nagyon jól jön, ha nasizni akarok... És nincsen lelkiismeretfuri.

1349. sizsu (válaszként erre: 1348. - Anda333)
2007. ápr. 16. 08:53
Mérleggel mértem eleinte... Már sehogy. :) Majd egy hónap alatt megy szinte minden szemre. A rízst, zabpelyhet, korpát mérlegelem... mérlegelgetem... Az az igazsgág, hogy nem is kívánok annyit enni egyszerre, mint amennyit lehetne. Bár van, hogy nyolcszor eszek egy nap. :)))
1348. anda333
2007. ápr. 16. 08:43

Sziasztok!

Az adagokat Ti hogy méritek?Mérleggel vagy tenyérrel?

1347. sz.agi
2007. ápr. 16. 08:39

Sziasztok,

Köszönöm a jó tanácsokat a hétvégével kapcsolatban.Beváltak.Ma van az I.szakaszból az 5. napom,s reggel amérleg -1kg-ot mutatott.Ez nálam még nem fordult elő,hogy egy hétvége után kevesebb kiló vagyok.Általában +2kg szokott a mérce lenni.

Csinátam magamnak fagyit(joghurt+eper fagyasztóba),mer ez az,amiről nem tudok lemondani.

1346. sizsu (válaszként erre: 1345. - Pokocska)
2007. ápr. 16. 08:01

No para! Olvastam a mérlegelődben, hogy itt az ideje a jeles napoknak. Nekem most van meg, tegnap tornáztam majdnem egy órát, tök ügyi voltam egész nap, semmi kihágás, kettes dolgokból is csak soványsajtot meg bébirépát ettem, és mégis több vagyok ma 1kilóval, mint tegnap reggel. Fél kiló az annyi, hogy megittál egy bödön teát, vagy sósat ettél, és így van egy kis vízvisszatartás, vagy csak el kellene menni wc-re. :) A legkézenfekvőbb, hogy meg fog jönni, és egy ici-picit vizesedsz. Ha mindent szépen betartassz, akkor nyugi, lesz ez sokkal kevesebb is! Kitartás! :) Fürdőruhafóbia ellen sajna nem tok orvosságot, ilyenem nekem is van. ;)

pusy

1345. pokocska
2007. ápr. 16. 07:42

Sziasztok!

Én tegnap kicseréltem a mérlegben az elemeket, ez +1/2 kg-ot jelent. :o( Rosszul vagyok magamtól! Tegnap felvettem a fürdőruhámat. Hát nagyon nem szeretnék strandra menni! Pedig muszáj lesz! :o(

1344. sizsu (válaszként erre: 1343. - Dundy)
2007. ápr. 16. 06:53
Az agytorna sem rossz program. :)
1343. dundy (válaszként erre: 1342. - Sizsu)
2007. ápr. 16. 05:33
basszus, de irigykedem, hogy így tornáztok.Nekem hétvégén mosás, főzés, vasalás volt a torna.1/2 órám volt ami tényleg szabad volt, akkor meg kidöglöttem az udvarra a fűbe és néztem a fejem felett dolgozó méhecskéket a maggyfán.Feszül is bőrkém. Ma szülőiért. holnap fogadóóra a másik gyerkőcnél.Max az agyam fogom tornáztatni.
1342. sizsu (válaszként erre: 1339. - Menyó)
2007. ápr. 15. 13:38

Tegnap szó szerint vinnyogtam, amikor a lábemelgetést csináltam könyökölve hátra+oldalra súlyzóval a térdhajlatomban... De végigcsináltam, bár mehetett volna magasabbra is. No majd ma!!! Lányom át is jött a szobájából. :)))

Kitartás!!! Végig fog az menni, és akkor milyen jó érzés lesz. A Vitalitást elraktam későbbre, mert attól még nagyon messze vagyok. :)

1341. sizsu (válaszként erre: 1340. - Pokocska)
2007. ápr. 15. 13:35
Úgy rémlik, hogy a könyvben, amikor az ételcsoportokat taglalja, akkor leírja. Amire emlékszem: tojásból heti 1-2ajánlott, tengeri halból heti 3 talán 4? Hát én úgy értelmeztem, hogy ezekből napi egy adagot kéne enni, nem pedig egy nap benyomni a heti mennyiséget. :)))
1340. pokocska
2007. ápr. 15. 13:27

Sziasztok!

Igaz az, hogy egyes ételekből ajánlott egy nap csak 1 adagnyit enni, de ez mire vonatkozik? A Wasa-ra nem, azt tudom, ezt lehet több étkezésnél is fogyasztani.

1339. Menyó (válaszként erre: 1338. - Sizsu)
2007. ápr. 15. 12:07

Én avonos krémekkel kenegetem magam és nagyon szeretem őket.

1 kg-os súlyzókkal csinálom a Lendületbent, de még nem bírtam rendesen végigcsinálni. :-(

1338. sizsu (válaszként erre: 1336. - Menyó)
2007. ápr. 15. 11:06

Köszi! Kitartás a tornához!!!

Tegnap volt az első napom, hogy csont nélkül végig tudtam csinálni a lendületben dvd-t. Vallomás: 75dkg-os súlyzóval. Ma már előveszem az 1kg-osat is.

Mérlegeltem, és nagyon tetszik az eredmény. :)

Csúnyácska narancsbőr jelent meg a fenekem alsó felén+a combomon kívül a "lovaglóizom" alatti részen... :( Nagyon reklámoznak egy-két krémet, lehet, hogy be fogok újítani egyre, csak baromi drága!!! Mondjuk több, mint 7cm lement a hátsómból másfél hónap alatt, hát nem bírja a bőröm ezt a tempót követni, meg már 17éves sem vagyok. :(

1337. Menyó (válaszként erre: 1307. - Sz.agi)
2007. ápr. 15. 10:27
Szia sz.agi! A hétvégéket én sem szeretem, no nem a nasizás miatt, hanem mert nem bírom betartani az 5x-i étkezést. Amúgy nagyon szeretem, mert ilyenkor lehet egy kicsit pihizni!:)
1336. Menyó (válaszként erre: 1303. - Sizsu)
2007. ápr. 15. 10:23

Szia sizsu! Köszi az érdeklődést, az a helyzet, hogy mostanában a melóhelyen besűrűsödtek a dolgok és nem nagyon van időm itt lenni, vagy ha van is mire elolvasom a termést már nincs energiám válaszolni. Tudom, hogy a mérlegelő nem változik, mert nincs miért. A lélektani 7-essel kezdődést nagyon megértem, már én is nagyon-nagyon várom. A 6-ost is, de az még messze van. DE!! El fogom érni!! :))

Végigolvasom a hsz-eket a nekilátok a tornámnak.

Jó tanulást!

Pussz

1335. sizsu
2007. ápr. 15. 09:34

A könyvben olvastama a mintaétrendeknél. Egy-két reggeli mellé ez van. Meg itt is írta valaki a fórumon (nagyon a legelején). FINN CRIPS natúr is van, de én sült hagymásat vettem. :) Pótvacsira ilyet ettem kefírrel. Olyan vékony és ropogós, mint a fazer, csak keskenyebb. :)Sült hagymadarabkák vannak rajta. Fini. Egy szelet 20kcal és 3.7g ch. Lehet, hogy az Interspárban is van, mert nagyon közösködnek a Kaiserssel. A Tescóban nem találtam.

Gratula a kajához!

A bátyámat sikerült átejtenem, csináltam fini gyümölcsrízst, mondta, hogy minden ok, csak kicsit szétfőztem. Aztán elmeséltem, hogy zabpehely volt. :)

1334. dundy (válaszként erre: 1332. - Sizsu)
2007. ápr. 15. 05:32
Melyik az a finn kenyér? Még csak nem is hallottam róla.Kipróbálnám.Nekem a fazer nem olyan rossz. Tegnap viszont csináltam nagyon-nagyon finom reform töltött dagadót. Akkor mondtam el ,hogy mi van benne amikor már jól laktak.
1333. sizsu
2007. ápr. 14. 18:42
Azért hogy néha saját magamat ismétlem bocsika!!! Növényélettant tanulok már két napja, a jövő héten lesz a kollokvium+a kiscsaj --->Nem vagyok valami összeszedett. :O
1332. sizsu
2007. ápr. 14. 18:37

dundy

Köszi a fazerről az infót, vettem a Kaisersbe

-->borzalmas!!!

Vettem finn kenyeret is, hagymásat. Az állaga olyan, mint a fazeré, de az íze az nyam nyam. Símán teával és zöldséggel is finom, de kentem rá egy kis light krémsajtot (Camping kockasajt) Fitt a fantázianeve, nagyon fini, és tényleg kevés zsír van benne. El nem csaptam a gyomromat vele(egy sajtot kentem három kenyérkére), de nagyon jólesett. Már majd egy hónapja csak wasat eszek, nekem kenyérfronton is kell egy kis változatosság. :)))

Este bébirépát fogok grillezni.

Holnapra tőkehalfilét(ez van itthon) szeretnék grillezni. Csinált már ilyet valaki? Nem esik szét? Mindig csak rántani szoktam ezeket a mirelit halakat, de hát most életmódot váltottam. :)))

1331. sizsu (válaszként erre: 1329. - Zeno(XXX))
2007. ápr. 14. 18:29
Mi a kövér? Talán probléma, hogy meg akarunk felelni. Akár magunknak, akár a társadalomnak? Kicsit nézz körül! Van olyan is, aki 4-5kg-ot szeretne fogyni. Azokat azért semmi esetre nem nevezném kövérnek.
1330. dundy (válaszként erre: 1329. - Zeno(XXX))
2007. ápr. 14. 13:26

Én azt hiszem nem igazán vagyunk kövérek. A kövérséget a média generálja. Mi csak hazudunk önmagunknak,ha időben kezdem a fiamlehetnél. A férjemnek is ilyen korú szeretóje van.Több is.

viszont engem akar tönkre tenni ha új kapcsolat után néznék, mert semminek sem érzem magam.Azt hiszem magas a labda.Őneki nem kell más mert a 20-n éves nem mossa a gatyáját, nem főz neki, nem szolgálja ki.6x-sát keresi mint én. Megoldás?

1329. Zeno(XXX)
2007. ápr. 14. 11:23
hogy mennyi dietás meg fogyokurás téma van itt nyitva itt mind kövérek vannak?
2007. ápr. 14. 11:21

Sziasztok!

Én is megrendeltem a könyvet, ha minden igaz, hétfőn már lapozgathatom. Én olyan 10 kg- ot szeretnék leadni. Nagy bizalommal állok ehhez a fogyókúrához. Csináltam a Level diétát, de nem fogytam semmit. Ez nagyon elkeserített. Most teljes életmód váltásra készülök! :) Tornázom naponta 1 órát, 1 héten 5* és odafigyelek, hogy mit eszem. Nagyon bízok ebben a könyvben, Alexandrában, és magamban! :)

1327. sizsu (válaszként erre: 1326. - Dundy)
2007. ápr. 14. 07:40

Köszi a fazerről az infót, még nem láttam a Tescóban, de lehet, hogy csak vaksi vagyok.

Megjött nekem is. pffff. Tegnap este kivettem a fagyóból a bödön jégkrémet, aztán eszembe jutott a torna 50perces küszködése, és gyorsan (de nem túl nagy meggyőződéssel) vissza is raktam, éjfélkor kefírt hamikáztam wasaval. Pirosbetűs alkalmakkor nagyon kajás vok. Veszek ma light sorbetet. nyamika.

1326. dundy
2007. ápr. 14. 05:20
A roppanós= fazer, a tescoban kapni, olyan mint a kenyés héja nagyon száraz, nagyon kemény és nagyon ropog és nagyon vékony kb 2mm.A wasanak több változata van. Nekem a sötétbarna magos. Kicvsit vastagabb mint a fazer kicsit talán puhább, de még ez is roppanósan kemény.Múltkor reggelire megkentem cottaga sajttal,+ jó sok zöldség ( pari ubi retek) mire oda jutottam, hogy reggelizek meló közben tök puha lett az alufóliában.Mit főztök-esztek ma?Megcsináltam a karfiolpürét, bár nem pürésítettem a sok rost miatt, nagyon fini lett. Ma joghurtos karfioleves lesz a változatosság kedvéért de főleg a család miatt és rakottkrumpli, magamnak dobok a sütőbe egy kis fűszeres csirkét magában vagy almával és ez lesz salival. Ez a terv de még ez után megyek piacra.Még nem méredszkedtem,de jobban érzem magam méreteimben pedig a női ciklus igen csak szarakodik velem ( dől a lé 1000-el)
1325. 7130b15964 (válaszként erre: 1324. - Anda333)
2007. ápr. 13. 20:43
Igen, a nagy láncokban (legalábbis a franciákban) van készen is, két-három fajta (Miky)
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook