Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Lányok!
A retek hányas indexű?
Nincs nálam a könyv, nem tudom megnézni. Köszi.
Az! kiábrándító!
De nálam az is eredmény, h másképp étkezem..meg nem ülök neki 1 tábla csokinak este 10kor..
és bízok még hátha szépen lassan lemegy..
Szia!
Nekem is ugrál, amúgy se fogytam még sokat(1-2 kg)
de nekem is hol több hol kevesebb..
Pedig nekem van miből leadni!!
És nem beszélve arról, hogy jóval kevesebbet eszem, mint régen.A nasizást meg teljesen elhagytam.
Most a 2.szakaszba nasizok, de csak cukormentes kekszet, egy nap max 2-3 szemet!
Sziasztok!
Nekem ugrál a súlyom össze-vissza. Egyik nap 1kg-val több vagyok, másnap pedig visszamegy az az 1 kg és már 2 hete ez megy. Nem fogyok semmit!
Szia Sizsu,
Szerintem se rágódj rajta.Kompenzáld.
Ha még úgy sem múlna el a lelkiismeretfurdalásod,akkor ma tornássz egy kicsit többet.Vagy sétélj egy nagyot a friss levegőn.
Nekem ez mindíg beválik.
Sziasztok!
Oh, bűnöztél, és akkor mi van?
Már leért!Kár már ezen rágódni!Majd leböjtölöd
:)
Ha eddig ment ezután is fog, csak most kellett egy kis agyserkentő a tanuláshoz!!:)
Ne bánkódj!
:'( Tegnap nem bírtam ki. Hajnalig tanultam, és hát elgyengültem. Majdnem éjfélkor megettem a gyerekem fél zacsi csokis Győri Édesét!!!! áááááááááááááááááááááá Most aztán van lelkiismeretfuri. Holnap meg vizsga, szóval nem lehet éhezni, mondjuk éhezni nem is akarok. Szóval megpróbálok csak egyeseket enni, és azokból is keveset. Rá sem mertem állni a mérlegre. No mentem tanulni, mert annak van most prioritása.
Ügyi legyen mindenki!!! Írjatok sok-sok pozitív élményt! Most kell a sérült lelkemnek. Pedig olyan ügyin betartottam eddig.
Azért idegesít ennyire, mert tegnap végigcsináltam a Lendületbent, vagy két liter vizet izzadtam, nagyon kellemesen elfáradtam, erre így elb*szni éjszaka!
Másnak nagyobb önuralmat kívánok!
Sziasztok! pusy mindenkinek
Szia Menyó!
Ma végigcsináltam a lendületbent 1kg-os súlyzóval és nagyon büszke vagyok magamra. :)
Holnap megyek kollokválni, így tanulni kell. Most aludt el a csipet, hát állok neki a magolandónak. :)
Jól vagy? Tartod a diétát? Fogyás? Alakulás? Írj! :))) Kíváncsi vagyok.
Ma,hogy ne kelljen főzni, Globus készételt vettem. Update 1-est. Hú de fini volt, azt rágcsáltam wasaval.
No léptem tanulni, kellemes és szép estét!
pusy
Hahhóó!
Mindenki elveszett??
Mókica, sizsu, belyus... többiek merre vagytok??
Szerintem egy kapcsolat nem azon múlik,hogy hány kiló vagy.Ha ezen múlna én már egyedül lennék.
Mikor megismerkedtem a párommal 55kg voltam most 74,5.Tudom ez téged nem vígasztal.A cicababáktól meg ne tarts ,álltalában üresfejüek.Nem hiszem ,hogy a párodnak csak a kinézet számít.
Szerintem ne görcsölj,majd szép lassan menni fog.
Igen, de engem nem zavar, hogy mások hogy néznek ki, soha nem nézek senkire úgy, hogy "na, ez hogy néz ki". Csak saját magammal szemben vagyok kritikus és szégyellem magam!
De meg kell próbálnom ezt leplezni valamennyire és nem zúl sokszor kiborulni, mert emiatt meg aztán végképp nem akarom, hogy elhagyjon.
Nem minden lány olyan, akiktől rosszul érzed magad!Nézz csak szét, itt sem egyedül vagy!
Amúgy teljesen megértem amit gondolsz, és érzel, mert ezzel én is és sokan mások is így vannak!
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához