Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Alszik még mindenki?
Mit főztök?
Sziasztok Lányok!
Most értem haza a melóból, pár napja el vagyok havazva. Egész héten kibírtam az I-es kajákkal, de ma délben becsúszott 1 pogi 3 dl szójakakaóval.
Errem ma hazajövök, barátosném hozott nekem 3 kg update I-es lisztet. Holnap ebből+ zabkorpa tojásos noki lesz salátával, akárhányas, persze módjával. egyébként én sem tudok 5x enni.legelőször 9 körül eszem, majd 1/4 1 körül, mejd 1/2 3 valami vagy semmi, és 6 körül, ha 3-kor semmi. Kipróbáltam 5x evést de sokkal jobban és többször éreztem éhséget, pedig letudok napi 2-3 l lötyit. Ha ritkábban eszem,és nem is nagy adagokat, kevesebbszer vagyok éhes.
Ügyi vagy!
Azért ne dolgozd agyon magad!
Meghúztam a fenekemet (én marha), most még a lépcsőzés is fáj, nemhogy a kitörés... Hasazgatok+edzem a karom+napi tízszer eszek, mert stresszelek a vizsgáktól, és ilyenkor zabálok. De csak súlykontrollosokat. Már az is eredmény tőlem, hogy nem híztam. :) Majd készíttetek egy képet a barátnőmmel... Egész jó lenne, ha egy kicsit kevesebbet kajolnék...
Jó munkát!
pusy
Sziasztok!
Én ma is dolgozom és rengeteg a meló. :-(
Reggel felfedeztem a tévében egy műsort véletlenül, rákerestem a neten és kiderült, hogy Alexandra és Réka mutatnak be gyakorlatokat mindennap. Így munka után elhúzok kazit venni és fel fogom venni a műsort. Legalább még változatosabban tudok majd tornázni! :))
Lányok!
Hova tűntetek??
Ennyi a munka?
Vagy még lustiztok?
Köszi!
Nézek már mindent a csomagoláson!!:)
Van amibe a kalória is kevés, és cukor sincs benne..de amúgy max 4szemet ettem eddig 1 nap!
De tényleg csalókák a light dolgok is!
Nagy odafigyelést igényel,de tuti megéri!!
A diabetikus kekszekkel vigyázz, mert kalóriában ugyan annyi, mint egy nem diabetikus kekszé.
De, ha 2-3 hét alatt lement 3 kiló az nagyon jó! Ügyes vagy!
Szia!
Az 5-szöri étkezést azért írja, hogy az adagok kicsik legyenek reggelinél és ebédnél, hogy összeszűköljön a gyomor kicsit, meg azért, hogy ne éhezz meg kicsit se két főétkezés között, nehogy bekapj olyat, amit nem kéne.
Nekem is sokszor kimarad a tízórai, pedig a reggelimet is lefeleztem már. Eddig 2 Wasát ettem felvágottal, zöldséggel. Mostanában már csak 1-et, de még így is sokszor kimarad a tízórai.
Szijja!
Nagyon örülök!
Gondoltam Rád!:)hogy hogy sikerülhet!
Sziasztok,
Vkata köszi a receptet ,nagyon ízlett,úgyhogy az ebédem is ez volt ma.
Én nekem se sikerül mindíg betartani az 5 étkezést,de szerintem már az is nagyon jó,hogy az ember nem nasizik annyit.
Bár nekem a mérlegen is látszik .ma van a 9.napom és az eredmény:-2kg.
A könyv azt írja,hogy a második szakasznál figyelni kell,hogy egyes élelmíszerekre hogyan reagál a tested.Lehet,hogy olyan élelmíszereket(kenyér,cukor, liszt)esztek,ami a stagnálást okozza.Nalam például a kenyér(bármilyen) a tabu,erre már rájöttem.Ha nem eszem kenyeret,akkor 2-3nap alatt lemegy 1kg.Ezért napi max.1 szeletet eszem.
megyeget..változó, de kb 2-3 hét alatt ment le kb 3 kiló!
Kitartással még nincs gond!
Nasi hiányomat,pedig diabetikus kekszikkel üldözöm el:)
Meg ahogy tudok mozgok!!:)
Nem vagy mohó!!
Csak máshoz szoktál!!
És nem elég,hogy kényelmesebben ülsz a farmerodban?
Én már ennek is nagyon örülök, és jobban érzem magam a bőrömben..
Hidd el beindul!
A könyvbe is az van,hogy ez hosszú folyamat
!!
Tarts ki!!
Nekem hol kimarad, hol eszem egy pár szem diétás kekszet.I-be gyümit.
Szerintem nem is az 5 a lényeg, hanem az hogy rendszeres lesz, és megszokja a szervezeted a jót, azt hogy nem össze vissza eszel?
Vagy rosszul gondolom?
Lányok!Tényleg ennyire becsúsztak a falatok, vagy én veszem túl lazán?
Miket esztek?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához