Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Köszike! :) Írtam kb három hétig, hogy miből mennyit eszek, kcal és ch összesítés a nap végén. :))) Aztán kialakult a rendszer magától. Volt, hogy estére 100g alatt volt a ch fogyasztásom, akkor még ettem egy keveset, mert másnapra ettől van farkaséhség... Sok cukrosnak s kell pótvacsoráznia (muteromnak is)éppen emiatt. Tegnap este 11-kor majszoltam el a tejbezabimat. :) Minden nap tornázom... Szinte. Tegnap meg ma nem. :) Azért a heti 4-5 megvan. 50perc Lendületben. Most csak hasazgatok+kar Rubint Rékával, mert én marha gyerekkel a kezemben(15kg)felálltam tűsarkúban guggolásból. Ráadásul szinte csak a jobb lábammal. Már félúton éreztem, hogy szarban vok. Mire hazaértünk, már majdnem sírtam, annyira meghúztam a lépcsőzőizmomat.
A Naplón agyalok. Csak nagyon rapszódikus vok. Lehet, hogy firkálok majd saját szórakoztatásra. Kitartás! Meglesz az az eredmény!
Atya-gatya!!Sizsu!
Te hogy haladsz így????
Mit csinálsz, hogy másfél hónap alatt ennyitől megszabadultál???
Nagyon ügyi vagy!!!
Sizsu! Gratulálok! Nagyon szépen haladsz! Kár, hogy nem írsz naplót, mert akkor láthatnám, hogy mi az amit másképp csinálok, mint pl Te! Én is nagyon odafigyelek, de nem fogyok semmit! :o(
Te hogy és milyen gyakran tornázol?
Szia!
Ne éhezz!!! Az éhség a legjobb diétagyilkos. Egyél egy kefírt egy wasaval, vagy egy almát egy kenyérkével, ha nagyon kajás vagy! :) Vagy két szem korpás kekszet egy fini meleg gyümiteával. Csak ne éhezz, mert az nem jó!
Márc 21óta csinálom ezt a programot... Bár már február vége óta figyelek arra, hogy mit eszek. Már 10kg minusz. Ma már csak 79kg:) Minden vasárnap írom csak a mérlegelőmet (többnyire). Hehe, a 34-es méretű farmerom, amit alig tudtam begombolni ott röhög a szekrényre akasztva!!! Holnap megyek 30-as gatyát venni, mert már lecsúszik a 31-es is!!! És óránként eszek... Ma már kávé+kefír+három wasa+két alma+sajtos párizsi+egy mandarin+két deci 0,1%-os tejci proteinshaknek... És fogyok-fogyok-fogyok... Megtaláltam az én diétámat. :))) Ráadásul holnap hajnalban van egy kollokviumom, szóval megyek is tanulni, mert kivág a prof, ha nem tom a témát. :)))) Azért kajolok állandóan, mert csak így tok tanulni. :)
Ügyi legyél! Kitartás!!! Egyél sok-sok alacsony indexű kaját, hogy ne legyél éhes! Ne egyszerre sokat, hanem oszd el!
Szép karcsú és izmos testet Neked is!
pusy
Sziasztok! Először is minden elismerésem az eü-ben dolgozóknak -ugyan én nem ott dolgozom- de van mentős barátom.. brutál a helyzet az eü-ben..:(
Hétfőn este mértem magam, akkor 72,4 kg voltam, ma reggel 71,2:) örülök, mint majom a farkának:) bár most úgy érzem éhen halok, úh várom az ebédet mint a messiás..
Ti már a II. szakasznál jártok?
Igen,a kedvencem.
Én a fele adagot szoktam csinálni,mert csak egyedül eszem a családban ilyeneket.
Az kb:8 golyó.
Mindíg teszek bele egy kis citromlevet is.
Hello!
Receptek terén nekem nagyon bevált egy könyv: 600 kalória és ami belefér... Kelly Juli írta. Az benne a szuper, hogy csak olyan alapanyagokat használ, amit bármelyik magyar üzletben, piacon be lehet szerzni. Ami nem olyan jó benne, hogy nagyon sok ételt fokhagyma, hagyma, bors fűszerezéssel készít, bár ő maga is ajánlja a változatos fűszerezést.
Az én két kedvencem: a brokkolikrém leves
30dkg brokkoli 69Kcal
1 evőkanál kefir 6,5Kcal
1 gerezd fokhagyma
só, bors, tálaláskor friss petrezselyem a tetejére
Összeesen: 75,5Kcal!!!
A brokkolit és a fokhagymát éppen csak annyi vízben kell megfőzni, hogy ellepje, majd leturmixolni és belerakni a kefírt. (Én kicsit több fokhagymával és kefirrel csinálom.)
és a kapros túróval töltött cukkini
30dkg cukkini (2db bébi) 93Kcal
10dkg sovány tehéntúró 76Kcal
2 evőkanál joghurt 13Kcal
kapor, só, éltelízesítő
a cukkíniket hosszában ketté kell vágni, a belsejét kikaparni, kis vízben megpárolni, a cukkinicsónakokat közben egy tűzálló tálban (kis vizet alá, kis sót rá) elősütni, majd a párolt cukkinibelsőt a kapros túróval összekeverve visszatölteni, a tetejét joghurttal megkenni és középmeleg sütőben átsütni.
Összesen ez 2 adag, ami 182Kcal!
j.
Hú ez nekem is tetszik:)
Te már kipróübáltad, ugye? Köszike a reciért!:D
Sziasztok!!
Nagyon jó a recept!!!
Biztos fini!
Délután v. este is ehető?
Sziasztok,
Beírtam a receptek közé a kedvenc édességemet(kókuszgolyó zabpehelyből).Az adatlapomon keresztül előbb rátaláltok. Lehet,hogy valamelyiktek már ismeri.
Szerintem az I.szakaszban is mehet.
Ha lesz még időm, akkor írogatok.
Remélem ízleni fog.Előnye,hogy nem kell sütni.
Mindenki abbahagyta Szandi módszerét?
Hol vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához