Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Melyik dokihoz mèsz? Ugy làtom hogy Budapesten màr több helyen csinàljàk.
Ès mit jelent az UT-nal a konzi? Megnèznek ès àrat mondanak? Kèrlek majd jelentkezz utàna az infokkal.
Hat 32 evesen mèg èn sem gondolkoznèk mini-liftben...?!
Ez az UT viszont kimondottan jol hangzik!!!! Mielött az ember aztàn megiscsak belevàg egy pàr èv mulva a miniliftbe :-), höm.
Az elötte/utàna kèpek nekem nagyon szimpik, nem az az oriàsi vàltozas mint egy arcplasztikànàl persze, de azert kimondottan latni, hogy feltöltödik es megfeszül a bör.
Jelentem èn is nagyon baràtkozom a gondolottal...
Huuu pedig én is gondolkozom!május 7-re van konzi időm a dokihoz.
Írnál róla ?
Drakuláról azt hallottam nem ér semmit.
Ultherepy állítólag jó.
Sziasztok, új vagyok itt nálatok, szeretnék tanácsot kérni a témában jártasoktól. 32 éves vagyok és nálam is esedékessé vált hogy egy kicsit visszatekerjem az idő kerekét. :) Egyrészt vannak már ráncaim koromhoz képest szép számmal, pl. a szemem körül, homlokomon, de ami igazán zavar, hogy eléggé meg van ereszkedve az arcbőröm, annyira, hogy a vonásaim teljesen megváltoztak az utóbbi 1-2 évben. Utánanéztem a különböző lehetőségeknek, elég szépen le is szűkítettem a kört:
Drakula terápia (PRP) vagy Ultherapy
A kettő között viszont nem tudok dönteni. Mindkettőt dicsérik a hatásosság tekintetében, nem is túl "drasztikus" beavatkozások, noha a PRP-nél azért aggódom a szúrások okozta fájdalom miatt. Viszont itt ezen a fórumon nem igazán olvastam ez utóbbiról, kíváncsi lennék ennek az okára, illetve nagyon örülnék pár véleménynek a Drakulával kapcsolatban. Tudom, van egy külön fórum róla itt a Hoxán, de az nem túl hosszú, így gyűjtögetnék még infókat. :) Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
A elrontott hölgyek pénzén, amit ha visszapergál akkor se lennél kárpótolva egészen, mert azt nem lehet megfizetni amin keresztül mentetek.
Mennyi költség szerintem már összeszámolni is nehezen tudnád, mennyit mentél műtét ügybe stb.
Szia!
Én nem látok vágás nyomot kisdunánál ami jó. Nem vagyok szakértő, lehet hogy így gyorsabb a gyógyulás ha nem egyszerre van sok minden.
Régi nem régi,ha vmit nem tud ,nem számítanak az évek.
Nekem is altatásban csinálta ha ő csinálta,én már ebben sem vagyok biztos:(
Macs-lift arcplasztika.A fül mögött nincs vágás és nem kell több hétig kompressziós kötést hordani.Részleges nyak plasztika is társul hozzá.Ez inkább a nyak két oldalát emeli meg.Nekem még középpen is meg kell csínálni mert nagy volt a bőrfelesleg de így is sokkal jobb lett.Sajna egyszerre nem válalta,csak a teljes gyógyulás után lehet.Ezt később megcsínáltatom vele csak most nincs időm rá.
Az oxigénes kezelésel szérumot kennek a bőrödre és oxigénnel fújják be a bőr mélyebb rétegeibe egy kanül szerü kezelőfejjel.Nálam látványos eredményt hozott.Időnként ismételni kell az eredmény fentartásához.
Sziasztok, volt valaki közületek Ignácz Zsuzsannánál vagy Végh Miklósnál? Véleményeket szeretnék kérni az arcplasztikájukról MACS és/vagy vékonyszálas kontúrterápia, volumenpótlás.
Köszi előre is.
Szia!
Gratulálok neki, ezek után nem lepődök már meg semmin. Kisérletezzen rajtuk!
Nincs!
Pláza cicák vannak!!!a pénzért:)
Szia!
Elgondolkoztam rajta, nem tudom van-e felesége?
Én nem türnék el egy ilyen embert aki, a szépülni vágyó nőkkel ilyet tesz, meg akkor se ha önszántukból mennek, meg aláírják a papírt műtét elött.
Ha az én férjem így dolgozna elküldeném más pályára, a pénz se minden, lelkiismeret nincs.
Menjen boncmesternek ott már nem nagy bajt csinálni.
Inkább élnék zsíros kenyéren (igaz hogy szeretem) mint az így szerezett pénzen esetleg jobban.
Mit csinált neki,mit tolt el?
azért nem olyan nehéz bejutni hozzá!
Az más dolog hogy késik,húzza az időt,úgy látszodjon milyen sokan vannak nála,...direkt így csinálja!
EZ '1 ELMEBETEG!
Nem hiszem el ,ennyire nem EMBER:(
20 éve ismerem,nagyon sajnálom hogy rossz irányba megy,mert vkor 1 nagyon jó ember+dr volt.
Szia!
Nála milyen lett az eredmény, néha előfordul hogy sikerül.
Eszembe jutott egy kedves sztori vagy sikerül vagy nem. Elmeséljem?
Szia!
Nagyon sajnálom akiket elszúrnak, és megússzák büntetlenül.
Szerintem sok ember azt hiszi, ha nagy a reklám a dokiról és méregdrága, akkor az "biztos jó" orvos lehet. Még örülnek is sokan , hogy "bejutottak " hozzá. Igy járt pórul egy sásdi ismerösöm. Szerinte BB nagyon olcsó volt és nem akart hozzá menni:) Most már bánja, hogy nem öt választotta.
Sajnos késö.