Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

1578. kori54 (válaszként erre: 1572. - Zsuzsa spain)
2014. máj. 16. 18:51

Szia Zsuzsa!

Létezik egy bizonyos K-lift kezelés ami hatásos lehet az arc alsó részére. Tudsz erről valamit?

Üdv!

Kori

1577. 993dda84ef (válaszként erre: 1575. - Bellavita21)
2014. máj. 16. 10:11

Bellám, nagyon megoszlanak a vélemények ez ügyben.

Hirtelen a következő HSz-eket találtam itt a témában.

1505, 1506, 1507

Szerintem ezeknél a még megfizethető, és tanulópénzként is elszámolható kezeléseknél érdemes saját bőrön tesztelni az eredményt, mert akkor a szórás. Ha szimpatikus, és van rá keret, egy próbát megérhet, bár bevallom fogalmam sincs a költségekről, mert vmiért engem eddig nem érintett meg a gondolata.

Ha belevágsz, ugye nem maradunk információ frissítés nélkül!:)

A legjobbakat földműves kolléga!

1576. cumus (válaszként erre: 1575. - Bellavita21)
2014. máj. 15. 22:54
Tapasztalatom semmi, de az én ismerösöm is meg van vele elégedve.
2014. máj. 15. 19:41

Drakula terápiáról van valakinek tapasztalata?

Egy barátnőm esküszik rá :-)

1574. 993dda84ef (válaszként erre: 1570. - Agi1966)
2014. máj. 14. 18:01
Gyönyörű, Krasznainak jár az elismerés, ha már mindig az árain hüledezem, ne felejtsem el elismerni, ha minőségi munkát látok tőle, ez az. A fotók alapján nem is lehetne szebben megemelve az arc, miközben semmi nem árulkodik a beavatkozásról, természetes maradt!Gratulálok, vigyázz rá!
1573. kori54 (válaszként erre: 1572. - Zsuzsa spain)
2014. máj. 14. 17:57

Szia! Köszi az infot!

Sajnos a külföldi oldalakon nem találtam olyan kezelést ami csak szemhéj kezeléséról szólt volna. Tényleg nagyon vegyesek az eredmények és szerintem azok teljes arcra történtek. Jól meg kell fontolni, mert itthon pont annyiba kerül, mint egy plasztikai műtét, ami látványos eredményt ad -bár meg kell szenvedni érte.

1572. zsuzsa spain (válaszként erre: 1568. - Kori54)
2014. máj. 14. 17:16

Szia Kori,

Mütéti beavatkozásban nem gondolkozom, az Ultherapy kezelésröl nekem azt mondták 3 lehetséges verzió létezik:

1. csak a felsö és alsó szemhélyra vonatkozik a kezelés 180 ezer

2. az arc középsö és alsó részét kizárólag együttesen kezelik 420 ezer

3. az egész arcot tehát az elözö kettö kombinációja 590 ezer.

Na, én épp az arc alsó részén álvonalban szerettem volna kipróbálni, hogy látok -e eredményt, ha igen akkor késöbb az egész arcot megcsinálni, de csak az alsó részre nincs lehetöség, valószínüleg legalábbis gondolom én, hogy a középsörész kezelése nélkül csak az álvonal kezelése nem lenne elég eredményes.

A realself-et szorgosan olvasgatom, mint más oldalakat is de nagyon vegyesek a vélemények.

1571. tanti59 (válaszként erre: 1570. - Agi1966)
2014. máj. 14. 13:05
Nagyon jó lett!szép lettél
1570. agi1966
2014. máj. 14. 09:08
Sziasztok! Raktam fel 3 honapos képeket, akit érdekel meg lehet nézni. Nem tudtok Cipőtalprol valamit, talán 12-én mütötte Krasznai.
1569. grizus (válaszként erre: 1567. - 8f8f3a827e)
2014. máj. 14. 04:48

Hm, érdekes, amit írsz. Főleg, hogy sok kozmetikus szerint masszázs nélkül nem is igazi a kezelés.

Engem a távol-keleti, pontnyomásos, akupresszúrás masszázsok érdekelnek. Itt nem igazán gyúrják a bőrt, hanem inkább a meghatározott pontokat megnyomják. Ennek szerintem van értelme, hisz az arc egy szervtérkép, és ha stimulálják a szervet, az visszahat a bőrre és szebb lesz. Úgy tudom.

Kozmetikus ujj: nem tudom, melyik az, de tippelek: hüvelykujj? Az erős gyúrás miatt gondolom. Eltaláltam?

1568. kori54 (válaszként erre: 1565. - Zsuzsa spain)
2014. máj. 14. 00:08

Szia!

A felsőszemhéjat kezelik Ut-val 180 ezerért vagy a műtét ára annyi? A realself.com-on találsz sok beszámolót azoktól akik már túl vannak a kezelésen.

1567. 8f8f3a827e (válaszként erre: 1549. - Grizus)
2014. máj. 12. 10:23

Kozmetikai szépítés nélkül nincsen hatékony arcfiatalítás!

5 évig vizsgáztattam elnökként kozmetikusokat. Tudtam mindent, de igazából még nem láttam egy kezelést végig. Szóltam a társ kozmetikus mesternek, a debreceni Matyaczkó Kati barátnőmnek, hogy kezeljen már meg. Kaptam egy 2 órás nagy kezelést a legjobb anyagokkal. nagyon jól éreztem magam utána, príma, rugalmas, tiszta volt az arcbőröm. Nekem, szűz férfinak nagyon fájt a kezelés. A masszírozás jól esett, de inkább olyan volt, mit egy jó gyúrás. A tapasztalatom az, hogy a kozmetikus meg akar dolgozni a pénzéért és alaposan végzi el a masszírozást. Most, hogy lassan már csak kozmetológiával foglalkozom, látom, azoknak a szép bőrű 50-60-as hölgyeknek lóg a bőre, aki havonta „alaposan” kozmetikai masszázsra jár.

Szóval Grizus nem a kozmetikai kezeléssel van a bajom, hanem a masszázzsal, ezen belül is a „hogyannal”. Egy 15 éves kislány, ha melltartó nélkül fut, a mellei feszesebbek lesznek, míg egy harmincasnál ez már teljesen szétszedheti a rostokat. Ugye, nem kell magyaráznom?

Az asszisztensnőm, a feleségem kozmetikus. Az Elit kozmetikai stúdióban végzett. Sokat segítettem neki, a tananyagot mindig együtt néztük át. És megmondom őszintén, sokat tanultam tőle. Ilyen a befejező masszázs is. Mindenkinek más, de sohasem erős!

Grizus! Te aki elég sokat ülsz a gép előtt, tudod-e mely kézujjat nevezik kozmetikus ujjnak és vajon miért?

Kolbi

Gregor Bernadettet már láttam közelről (nem orvosként), ugyanolyan pulykatojás, mint Liptai Klaudia.

1566. Mézike05
2014. máj. 12. 10:16
Hát igen, nagyon kellenének a magyar referenciák. Sőt.. orvoshoz, intézményhez kötött referenciák UT kapcsán, mert azért sok pénz ez..... Vagyis megérné, ha eredményes lenne és tartós, de pont ez a kettő van megkérdőjelezve.
2014. máj. 11. 21:35

Jó estét mindekinek!

Érdeklödtem Ultherapy ügyben az öszi hazautazásomra már intézkedek,tanakodok, azt mondták konzultácio után általában 1 hónap a várakozási idö. Az alsó és felsöszemhély az ami 180 ezer ft. Olyan nincs ,hogy csak álvonalat kezelik hanem kizárólag az arccal együtt 420 ezerért. Teljes arckezelés 590 ezer ft.

A

1564. 993dda84ef (válaszként erre: 1563. - Cumus)
2014. máj. 9. 21:56
Kb.:))))
1563. cumus (válaszként erre: 1561. - 993dda84ef)
2014. máj. 9. 16:16
El tudom képzeli a nagy táborodat:) Sacc. , akkora , mint az enyém.
1562. 993dda84ef (válaszként erre: 1557. - Vera63)
2014. máj. 9. 07:27

Megnéztelek, nem túl éles a kép, de azért van elképzelésem a látványról. Igen, mindenképpen keresd fel a dokit, csak ő ismeri a hegek típusát, és a várható gyógyulási folyamatot. Ebben sincs tapasztalatom, leginkább a szilikonos krémekről, tapaszokról olvastam én is fórumbeszámolókban, ott is vegyes sikerekkel.

Keresd fel a dokit, nem tudok okosabbat. Talán azért gyógyul ott nehezebben a bőr, mert nagyobb súly nehezedik rá a nyak, fej mozgása miatt, illetve lehet, hogy ott rosszabb a vérellátása a szöveteknek, bár lehet, hogy ez úgy nem igaz, ahogy írva vagyon. Doki, pont.

Kíváncsi vagyok a véleményére.

Esetleg vmilyen lézeres eljárással is lehet majd finomítani később...

1561. 993dda84ef (válaszként erre: 1558. - Cumus)
2014. máj. 9. 07:18
No, alakul ez, mire eléred a 100-at pár év múlva, talán még 97-nek sem nézel majd ki!:)/Most már nem merek nevető jel nélkül írni, pedig úgy szoktam...:))Az életben is fapofával viccelődöm, gondolhatod mekkora lehet a rajongótáborom.:))/
1560. 993dda84ef (válaszként erre: 1555. - Virovic)
2014. máj. 9. 07:15
A feltöltések nem szakterületem, én ezért hallgattam, nem akartam a semmi plusz kettővel terhelni a fórumot, ezért nem szóltam. Most megtettem, szívesen!:)
1559. cumus (válaszként erre: 1555. - Virovic)
2014. máj. 8. 18:03
Jelentem , én nem hallottam róla és ezért nem is próbálkoztam vele:)) De én is kiváncsi lennék rá.
1558. cumus (válaszként erre: 1554. - 993dda84ef)
2014. máj. 8. 18:02
Te mindig olyan kedves vagy hozzám, mint anya a hülye gyerekéhez. Különben ma 3 hónapot tagadtam le, nem kettöt. BEEEEEEEEEEEEEEE
1557. Vera63 (válaszként erre: 1550. - 993dda84ef)
2014. máj. 8. 13:38
Tettem fel képet a dudorról. Ötlet? Dermatix Ultrával kenem naponta 2x.
1556. eklektika (válaszként erre: 1555. - Virovic)
2014. máj. 8. 10:35

szia virovic,

én ismerem, első alkalommal, amikor ezzel töltötték fel a száj melletti ráncaimat az nagyon jól sikerült, két évig tökéletesen tartott. Amikor viszont 2 év után újratöltettem, akkor többszöri utántöltést követően sem adott olyan eredményt, mint első alkalommal- (lehet persze, hogy az is befolyásolta a hatékonyságot, hogy közben öregedett a bőröm.) Ettől függetlenül szerintem jó cucc, érdemes kipróbálni.

hyaluronos töltést nem teszteltem, így összehasonlítani nem tudom a kettőt, de a bőrgyógyászom azt mondta, az max fél évig tart.

1555. virovic
2014. máj. 8. 09:57

Akkor feldobom mèg egyszer a kèrdèst, mivel idàig senki sem reagàlt...

Ismeri esetleg valamelyikötök az Ellanse töltöanyagot ràncok feltöltèsère? Valaki kiprobàlta màr?

Àllitolag tovàbb marad bent mint a Hyluron.

1554. 993dda84ef (válaszként erre: 1553. - Cumus)
2014. máj. 8. 07:41
Hát igen, a te 20-as éveid gyaníthatóan tényleg a 20-as években játszódtak. Az a szerencséd, hogy legalább 2 hónapot letagadhatsz a korodból...:))
1553. cumus (válaszként erre: 1550. - 993dda84ef)
2014. máj. 7. 15:55
Az 1920-as évekre gondolsz? Ne szomorkodj , én sem voltam akkor Máltán, nekem is otthon kellett maradnom:)
1552. -Riababa-
2014. máj. 7. 15:49
Valaki hallott már valamit a Scarlet rf kezelésről?
1551. 993dda84ef (válaszként erre: 1546. - Zsuzsa spain)
2014. máj. 7. 11:23

Nem tudok érdemben hozzászólni - szinte hihetetlen, tudom:))- , de megkérhetnélek, hogy tájékoztass minket, vagy lgbb engömet a fejleményekről, választásról, eredményekről!Szolgálatkészségedet előre is nagyon köszönöm!

Remélem sikerrel jársz, bárkit is választasz!

1550. 993dda84ef (válaszként erre: 1540. - Vera63)
2014. máj. 7. 11:20

Hát ez klasszul hangzik, meg is értem a Zuradat, lett egy 20on éves csaja, még jó, hogy el akarja venni, nehogy elkapkodják előle; elsárgult már a régi papíros!:)

A legjobbakat!

Sztem a füled mögött másnak fel sem tűnne a dudor, de ha feszélyez, akkor csak egy része legyen felkötve a hajadnak, a többi eltakarja a területet. Készíthetnél képeket a dudorról, hogy "megszakérthessük".

Egy kedves ösmerősöm járt még a 20-as éveink elején Máltán, ugyanebből a célból töltött ott 3 hetet, és imádta! Persze, én meg itthon kellett megtanuljak folyékonyan angolul, ez így nem fair!:)

Még leírni is szégyellem, de egyetértek Cumuskával, és ezennel benyújtanám igényem az eseményen készült képekre!

A legjobbakat, várjuk a beszámolót!

1549. grizus
2014. máj. 7. 01:43

Kolbi, akkor szerinted az állandó kozmetikai kezelésektől meg a masszírozástól, amit a kozmetikus csinál, kinyúlik a bőr? Gondolom itt nem a keleti típusú, kifejezetten ránctalanító masszázsokra gondolsz?

Balázs Klári szimplán csak mázlista, ami a bőrét illeti. Azt olvastam, kollagénnel keni magát, de az tudtommal nem szívódik fel a bőrbe kívülről. Egyébként a tévé csalóka: nemrég láttam egy hírességet, aki jó negyvenes, a tévében majd kicsattan, olyan sima a bőre, élőben viszont az arca beesett és megviselt. Smink, világítás - Claudián is fél napokat dolgoznak, mielőtt kamera elé engedik, higyjétek el.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook