Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
A többit majd személyesen. :-)
Kedves Kolbi! megmondanád nekem, hogy mennyi ideig lehet vagy szabad egy szonoforézis kezelést csinálni? vettem egy rio arctisztítót, uh-gal, de a leírásban nem térnek ki a kezelés hosszára. Így bekenem az arcom szérummal, 1-2 percig használom csak a gépet, nehogy kárt tegyek a kötőszövetben...mi a véleményed erről a hatóanyagbevitelről? azt olvastam róla, hogy segíti a vérkeringést is.... válaszod előre is köszönöm!
Ui: a fb-on udvariasan megkérdeztem a Mo-i forgalmazót a kezelés időtartamáról és törölték a kérdésemet! :( pedig tervbe volt véve, hogy veszek tőlük egy arcfeszesítőt (RF), de ezek után legszívesebben a meglévőt is visszaküldeném nekik!...
Sziasztok Lányok Fiúk! :)
osztom a véleményed...
én már arra is gondoltam, hogyha a kiválasztott eljárást csinálnák valakinek, akkor megnézhessem a kezelés végén, de gondolom nem rajonganának az ötletért :)
Sajnos a hyaluron szájfeltöltés szinte tova tűnt az ajkaimban (pedig jó minőségű volt az anyag és előttem bontotta fel a kedvenc dokinőm L.B... január közepén kaptam...
szia Kolbi!
köszi a segítséget..hát most elkeseredtem..
szted 36 évesen az ember fiatal az arcplasztikához?
én nem vagyok ráncos..csak oldalt lóg a bőröm az arcomon..és ez nagyon zavar..
Az a baj h vtam már több helyen és a tapasztalatom sajnos az h az összes orvos az ő
kedvenc kezelését részesíti előnyben. Amit ő szeret csinálni v amihez a legjobban ért..egy olyan orvossal kéne beszélnem ahhoz h reális képet kapjak a lehetőségekrol
és a nekem legmegfelelőbb kezelesekrol, aki éppúgy végez plasztikai beavatkozást mint ahogyan bormegujito, feszesito kezeléseket is ..ez utóbbiból pedig
az összes felét és mindezt úgy hogy anyagi érdekek vagy esetleg a nagyobb tapasztalat ne húzza függetlenül a latottaktol egyik vagy masik irányba..eddig ahány orvosnál voltam annyi javasolt mást.és végső soron megiscsak nekem kell majd eldontenem h A vagy B kezelést választom. Ehhez pedig szerintem a legnagyobb segítség ha vannak akik saját tapasztalattal szolgalnak, partatlanul. De lehet h csak rosszul valasztom ki a Dokikat:)
A lényeg az, hogy próbáld megtudni, hogy mi szükséges neked, mi lenne a legalkalmasabb a bőrödnek.
Most fogok építkezni, és egy csomó infóm van például a fűtésről. Kinéztem a neten egy szerintem nekem való príma hőszivattyús rendszert. Aztán beszéltem egy energetikussal, aki helyrerakott. Mit szeretnék, mennyi legyen a megtérülés, milyen gazdaságos legyen, stb. Egy csomó kérdés, melyet rossz szemüvegen láttam.
Ne te döntsd el, hogy BBL vagy Refirme szükséges neked, mert nem tudod, és itt a fórumon senki sem ad korrekt választ, hogy mi lenne neked a jó!
Vizit, több orvossal, több helyen. Ülepedés, aztán jöhetnek a fórumnak a konkrét kérdések.
Kolbi
Olvasd el a 1168-9 és 1142-43-as hozzászólásokat.
Kolbi
Amikor az első villanófény kezelést végeztem, 2001-ben, akkor volt egy Svédországban dolgozó hölgy, aki csak két hétig volt itthon. A fénykezelést meg havonta lehetett felvenni. Ez volt a szigorú leirat. Ő meg két kezelést akart ennyi idő alatt. A disztribútor az anyacégnek telefonált, hogy mi legyen. Az kaptuk, hogy meg lehet kezelni, de vegyem vissza az értéket.
Mára már az egy időben leadott három fénykezelés (Triniti) is teljesen elfogadottá vált. És a Triniti-ben még ráadásul szabadon „garázdálkodhat” az orvos. Elegánsan azt mondva, nagy az orvosi szabadsága. Általános, hogy először villanófénnyel, majd diódalézerrel és végül infravörös fénnyel kezelek (ez a klasszikus Triniti). Közben az orrgyökben lévő ereket érkezelő fejjel, az áll, bajusz szőröket szőrkezelő fejjel kezelem. Végül a szem körüli barna foltokat TCA-val lesavazom. Egyszerre, egy ülésben.
Vagy amikor a Roaccutan gyógyszer mostani leírásában is benne van: tilos bármilyen hámot roncsoló vagy besugarazó kezelést végezni legalább 6 hónappal a gyógyszer befejezése után. Tilos nyáron szedni. A valóság meg micsoda? Egészen más.
A botoxnál, a feltöltő anyagoknál a leiratban megadják, hogy hány hétig, hónapig tilos más beavatkozást végezni. Ezek túlbiztosított, szigorú intézkedések, melyeket a gyakorlat rendszeresen felülír.
Van azonban néhány szabály, melyet feltétlenül figyelembe kell venni. A nagy energiájú fénykezelések (lézer, ipl, rádiófrekvencia, infravörös) a bőr anyagcseréjét fokozzák, így az oda bekerülő anyagok lebomlása felgyorsul. A lebomlás miatt számolnunk kell a botox és feltöltő anyagok gyorsabb kiürülésével is. Tehát, ha valakinek nincsen ideje kivárnia több hónapot a kezelések között, akkor annak mérlegelnie kell, hogy például a 6 hónapra garantált töltés 4 hónap után elapad. Kinek, mit ér meg, erre való a vizit, az egyéni átbeszélés.
Régebben például sok helyen a fénykezelés után a pácienst egy szomszédos szobában profi módon kozmetikus sminkelte. A páciens az utcára úgy lépett ki, mint egy dáma, aki az operabálra készülne. Nagyon boldog volt, hogy a környezete nem vett észre a kezelésből semmit sem. Aztán 10-ből egy páciens arca begyulladt, mert a fény láthatatlan mikro sérüléseket okozva behatolási kapuként működött.
Megint a rögeszmémhez visszakanyarodva: ha egy izomcsoportot többféle gyakorlattal edzünk, akkor a hatás jobb lesz. De a súlyzózás után nem megyünk az uszodába és nem megyünk el futni, mert azok a tömeget szálkásítják, a keservesen felépített izmot lebontják! Tehát ha fénykezelést alkalmazunk, többet is egy időben, akkor nem töltünk, és nem bénítunk. Alakformálásra jó az úszás és futás, kerékpározás, de nem a súlyzóval együtt, hanem pár napos csúsztatással. Lehet együtt adni különböző hatásmechanizmusú szereket, de a megadott várakozási időket bízzuk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekre.
Csak még egy példa: a szem között (glabella) mély ránc feltöltés, homlok szem körül botox, míg az orcák villanófény, majd az áll alatt UltTerapy vagy Refirme. Ez mehet egy időben.
Kolbi
Szia!
Szerintem én is 1 ml-t kaptam és semmi nem látszik. Megnézheted a képeimet. Igaz már mélyek a ránaim.
Sziasztok! Nekem is töltöttek az orrom melletti redőbe hyaluront és nagyon jól sikerült. Ennek már 6 éve és azóta se jött vissza a repedés. jól hasznosította a bőröm, ahogy egy bőrgyógyász fogalmazott. csak ajánlani tudom.
A saját zsírt tavaly ajánlották de nem mertem bevállalni.
1 ml-t töltött mindösszesen.
Ha több ampulla töltőanyag szükséges, akkor a zsírfeltöltés a jó megoldás.
Szerintem, ha olyan az arcod mintha kivették volna alóla a zsírt, akkor valszeg a zsírfeltöltés jó lenne. De természetesen a regeneráció miatt szükség lenne a rejuvenáló kezelésre is.
A hialuronsavval az a legnagyobb baj, hogy folyamatosan bomlik. Nekem most az van a szemem alatt, de már majdnem egy éves, ezért már nem sok van belőle. Az én plasztikai sebészem azt mondta, hogy a szem alá töltött zsírt másképpen kezeli, mint az arc többi részébe valót és összekeveri vérplazmával, amit úgy nyer, ahogyan a drakulánál szoktak, így sokkal finomabb a "töltőanyag" és elkerülhető a táskásodás.
Szia!
Sokat kellett a bárátnődnek tölteni?
Nekem meg biztos keveset töltött a dokinő mert jóformán nem is volt változás.
Természetesen csak feltöltésre gondoltam, amikor plasztikai sebészt javasoltam Menginek.
Bár... éppen a múlt héten panaszkodott az egyik barátnőm, hogy elment orr-ajak barázda feltöltésre ahhoz a plasztikai sebészhez, aki nekem végezte a zsírfeltöltést. Neki hialuronsavat javasolt, ami rutinbeavatkozásnak számít már minden esztétikai bőrgyógyász körében is. Úgy elrontottaa plasztikai sebész a feltöltést, hogy kétszer ment hozzá vissza, hogy szedje ki és töltse újra, mert úgy nézett ki, mint egy bulldog.
Végül kiszedette, mert képtelen volt a doki normálisan megcsinálni és a pénzét sem adta vissza.
(Korábban egy másik dokival töltette, másik városban, aki nagyon szépen megcsinálta neki.)
Nekem nem rontotta el a zsírfeltöltést, de lehetne jobb is . :$ Viszont lassan mennem kellene korrekcióra, ahol a karikás szemeimet is töltené, de ezek kicsit megijedtem...
sziasztok!
van valakinek tapasztalata az Ultherapy kezelésről?
megereszkedett arcbőrre tényleg jó?
mivel nem olcsó és az eredmény sem azonnal látható..így enm tudom h belevágjak-e..
:))
Igen, ez nagy hátránya az írásbeli kommunikációnak, hogy te rendeled hozzá a hangnemet, ami nem mindig egyezik a szerző szándékával. Számtalanszor éreztem már magam vérig sértve, pedig mint később kiderült csupán nem éppen úgy olvastam a sorokat, ahogyan a feladó.
2 dologban biztos lehetsz:
1.)Távol áll tőlem a kioktatás. (Lgbb is szeretném ezt hinni.)
2,)Az okoskodás lételemem, ebben a műfajban még a nyomomba érni is művészet.:)
Remélem Kolbi hamarosan válaszol, mert ha nem, megint én jövök!:))))
Tűzcsiholás pipa.:)
Maradjunk annyiban, hogy Te sem vetted észre a mosolyjelet, a szöveg végén. Ezért nem szeretek szövegben kommunikáni. :$
Sok sikert a tűzcsiholáshoz. Várom a tapasztalatokat! :))
Parancsolsz? Azt hiszem nagyon félreértettél, csak arra utaltam, hogy sztem nincs okod emiatt aggódni, mert nem ritka, hogy egymás után végeznek ilyen kezeléseket. A realself pont kom oldalon erről plasztikai sebészek is nyilatkoznak. Igaz, nem engem kérdeztél, szóval tekintsd semmisnek haszontalan megnyilvánulásom.
Gratulálok a 3 természettudományos diplomához, nekem egy sincs a témában, így el is hallgatok, visszahúzódom a barlangba, megpróbálok tüzet csiholni...:)