Walk aerobic (beszélgetés)
Ilyen nincs, de nálunk meg tegnap délután és este az istennek se jött be a hoxa. Pedig volt net.
egyelőre óvatosan....nem hajt a tatár...mennyit kellene ledobnod?
Igen!! Köszönöm szépen!!!!
Lehet a betegség miatt is jobban izzadtam, majd jövőhéten elválik, mit bírok!?
Azt a 2 mérföldest, a Walk Away The Pounds Power Mile és a Walk Away The Pounds Walk and Kicik DVD-et ma sikerült letöltenem. Ami a Barbarán fenn van, az most már mind nekem is megvan :)!
Ezeket ezután próbálom, majd írok hogy tetszett.
Nekem akkor tűnik el a "kedvenc" listámból egy-egy topik, ha időközben összevonják más hasonló témájú topikkal. Ekkor úgy találom meg, hogy az adatlapomon, az összes hozzászólásban (hsz-ben) kikeresem és onnan megyek be. Ekkor újra be kell tenni a kedvencbe :D! Érted? Vagy nem?
nem hinném,mert egyik nap feldobott egy új témát oldalt, írtam hozzá, bejelöltem és nincs meg mégsem :( na mind1...
Nekem nincs, berak mindent.
Nem lehet, hogy régi az utolsó hsz, azért nem látod?
Más téma: mostanában valami nem stimmel itt. Elvetődök egy új fórumra, bejelölöm a négyzetet,hogy vegye a kedvenceim közé és nem teszi. Csak a régebbiek vannak ott. Nektek nincs ilyen gondotok?
Régen nem izzadtam, ahogy hozzászoktam a mozgáshoz és fogytam, akkor kezdtem el intenzívebben, akár tornázok, akár ezer fokban a városban sétálgatok. De tegnap akkor izzadtam le, amikor üzletbe bementem a melegről.
De eddig csak a futkározós 4 mérföld végére izzadtam, amúgy ezalatt csak a fejem nekem is. De pl. kickbox alatt mindenem, vádli, comb, has, hát, fej.
Szerintem az izzadás nem feltétlenül a tornával függ össze. Én a 4 mérföldesnek csak a végére izzadok meg, akkor is csak a fejem. A többi tornánál is elenyésző az izzadásom. Sőt szaunában is nagyon keveset izzadok. Bezzeg ha kimegyek a kertbe kapálni, csakúgy szakad rólam a víz. Sokkal inkább izzaszt a nap, mint a mozgás. Ki érti ezt?
Igen arra, meg hogy a vállad a csípővel egyvonalban legyen,tehát húzd ki magad mindig. A 2 mérföldesben nem tudom a simát csinálod - e vagy azt amit én mostanában, mert az enyém félében is van séta is és jogging is és félórás ez is.
Sziasztok!
Örülök, hogy megint több "hívünk" van :)!
Én tegnap a 4 mérföldest (amelyikben futás is van) 50 percest csináltam meg. Nos, a 15 perc után úgy izzadtam, mint a ló. Oké összeszedtem egy kis vírust, szóval nem vagyok toppon, szóval nem volt a legjobb ötlet ezt megcsinálni, csak végre le tudtam tölteni.
Holnap visszatérek a 2 mérföldesre, ma pihi.
Aki érti az angol nyelvet! Amikor a térdhúzásoknál a hasára mutogat, akkor a hasizom megfeszítésére hívja fel a figyelmet?
Nektek szokott olyan lenni, hogy az egyik oldal jobban feszül, vagy csak én csinálok valamit rosszul?
szia! elküldenéd nekem is!?
Sziasztok!
Nekem lenne egy nagy problémám: sajna nem tudom letölteni ezt az aerobicot. Nem tudom miért. Már mindenféleképpen próbáltam. Nem lenne meg valakinek DVD-n? Szertném az alapoknál, 1-2km kezdeni. Szívesen fizetnék érte!
Igen, jó humora van. Ha valaki érti, kérd meg egyszer, fordítsa le neked amit mond.
Igen azt láttam, hogy hálistennek nagy nyelvtudásra itt nincs szükség:) Csak azt sajnálom, hogy nem értem min nevet olyan jóízűen
Sebaj, könnyen követhető a torna, nem lesz gond egyikkel sem, hidd el.
Köszi. Sajnos az, hogy mit mond nem igazán értem, mert az angol szókincsem igencsak korlátozott. Ha németül mondaná nem lenne probléma, de így... :)))
187. hozzászólásomra utaltam :)
Én csináltam és azt tanácsolom neked, hogy ne az motiváljon, a többiek mennyivel bírnak többet, mert minden az egyén edzettségén múlik. Ha neked egyelőre elég az 1 vagy a 2 mérföld, akkor csináld azt addig, amíg úgy nem érzed, könnyű. Ezután jöhet a 3 mérföld. Én mindenképp a fokozatosság elvét vallom, máskülönben elmehet a kedved az egésztől. És ahogy Leslie is mondja, nem az a lényeg, hogy kifáradj, hanem hogy energikus légy. Én csináltam a 3 ill. a 4-et is, de most azt nyomom, amit a nem sokkal ezelőtti hozzászólásomban is írtam. Ez fél óra, + csinálok némi hasizmot és egyelőre ennyi. Ha kevés lesz, váltok.
Sziasztok! Már párszor megcsináltam az 1 és 2 mérföldest, kérem írjon valaki, ehhez képst a 3 és a 4 mérföldes milyen? Köszi előre is:)
Ja és jó reggelt minden Walk Aerobic kedvelőnek!!! Szép napot nektek!!!
További ajánlott fórumok: