Walk aerobic (beszélgetés)
Azaz?
Hányszor csinálod, melyiket, mióta és mennyi a változás: :-)
A honlapjan most ingyen lehet regelni 1 évre és van sok neten nézheto (teljes) torna.
Ha pedig ugy gondoljatok hogy jok ezek a dvd-k néhanyat vegyetek meg. Par dollarért lehet kapni a régieket, tiszteljétek meg az alkotot a munkajaért.
Aki végzett agykontrollt, az tudja mirol van szo. Ha nem becsuljuk meg masok munkajat, hogyan varhatjuk el hogy a miénket megbecsuljék?
én vettem tole tobb dvd-t, van bennuk szalag, ov, sulylabda, nem kidobott pénz, és jobban is érzed magad tole, hogy nem csak toltogetsz a neten.
Sziasztok! Ma reggel a Walk Away the Pounds Power Mile-t csináltam meg, igaz csak 19', de elég jó volt.
mklaudia! honnan töltötted le a The Big Burn 2 Miles of Intervals-t, át tudod küldeni priviben a linket?
Nagyon jó volt ez a rész is, van olyan intenzív, mint a superchallenge, csak időben rövidebb. Mint a címe is mutatja, váltakozó intenzitású szakaszok vannak benne, lassabb, szokásos Leslie séta és futós blokkok váltakoznak, az elején és a végén pár perces bemelegítés és levezetés.
Nem tudom, hogy a melegtől, vagy mástól, de nagyon megizzadtam a végére :-)
Sziasztok!
Visszatérek. Az elmúlt időszakban nem nagyon volt időm fórumozni, de azért a tornát csináltam. MA fogom kipróbálni a The Big Burn 2 Miles of Intervals videot.
Nagyon kíváncsi vagyok rá, fél óra és középhaladónak írják.
Hát lányok, nekem ma sem jött össze a tornázás :(!
Nem igaz mindenki ellenem esküdött, de a hétvégék amúgy is neccesek, mert ilyenkor az "összes" gyerekem itthon van :).
Tudnál segíteni?
Nem nagyon akar lejönni.Megtudnád adni a címet ahonnan Te töltötted le?
Sziasztok!
Titeket olvasva nekem is megjött a kedvem már töltöm is a dvd-t. :-)