Mivel kenjem, hogy gyorsan javuljon a lábam? (tudásbázis)
... mi úszni szoktunk a vízben, ezért ilyet nem tapasztaltunk...
olyat viszont igen, hogy a lányom talpán egy pici seb elfertőződött, neki is lett egy nagy hólyag, majd több mellette, végül kiütések, ami a lábfejre is felkúszott... hetekig jártunk gyerekorvoshoz, sebészetre, bőrgyógyászhoz, bőrklinikára, mind mást mondott, végül kitenyésztettek neki vmi egzotikus bacit, kapott antibiotikumot, gombára kezelést és lassan elmúlt...
Lehet, de én még sosem láttam ilyet. Pedig mi ha medence köelébe megyünk, ki se szállunk egés znap. A gyerek folyton ugrál lenne. Általában az összes bőr lejön a lábáról, de hólyagos még nem lett tőle az egész talpa.
De ha "csak" ennyi, akkor is éedemes fertőtlenítei és mehet rá a hámorító.
Nem a vita kedvéért,,de bizony kitudja szívni ,súrolni a medence.
Olyan lesz mint amikor feltöri a cipő,,a gyerekeknek pl.előfordult.
Sztem itt más lesz a baj. Kidörsöléstől nem lesznek hólyagok, ott valami fertőzés is van. Lehet, hogy elsőre csak ledörzsölődött, de ha hólyagok vannak, akkor ott valami kórokozó van.
Én megmutatnám egy bőrgyógyásznak.
Előfordulhat, hogy anitbiokikum is kelleni fog.
Férjem egyszer egy medencésésből szedett össze hasonlót, csak neki az egész testén lettek kis pattanásszerű hólyagok, aztán volt amelyik nagyon gyulladt lett és be is lázasodott. Kapott anibiotikumot, meg antihisztamint, meg octanisept-tel kellett fertőtleníteni.
Az mondjuk a lábadnak se ártana, ha hólyagos.
Lóbalzsammal nem kenném.
Neogranormon,Bepanthen,Sudokrem,,Körömvirág krém.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.