Mitől lesz digitális tartalomkészítő egyik napról a másikra valaki a facebookon? (tudásbázis)
14. Ildi (válaszként erre: 11. - Ildi)
tegnap 21:24
Úgy hogy onnantól az ismerőseit csak ő fogja látni,mki másnál követőket mutat.en is atvaltottam,tehat 5 ezer ismi plusz 800 vhány követőmmel egyutt az adatlapom: 5,8k követő.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Enissa)
tegnap 21:01
jaaa, igen. AZ okés, hogy tanárként sok ismerőse van, mert a tanítványok és szüleik által évről évre növekszik, de hogy tegnapról mára 916 ismerős helyett 1000 követője lett és digitális tartalomkészítőnek vallja magát....háááát nekem furcsa...
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Ildi)
tegnap 20:56
Ezt kifejtenéd kérlek?hogyan?
11. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:11
Nos...nem ugrik meg hanem az ismeroseivel adódik ossze!
10. Ildi
tegnap 18:10
Atálitja az oldalát.
9. Enissa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:30
Csak erre figyeltem. Az meg teljesen kimaradt, hogy tanár.
"hogyan lehet, hogy egyik napról a másikra valakinek megugrik facebookon a követői száma? "
Lehet, ha ismerném az oldalát, egyből lehetne látni mitől.
Valamit jól csinál, mindegy is, hogy mit...számomra mindegy.
Talán podcastokat készít, vagy online tananyagokat.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:00
Ezt te magad tudod átállítani, hogy milyen jellegű profilod van. Lehet elnyomkodott valamit véletlen 🤷♀️ Gondolom feldobja akkor valahol, régen instán is a semmire összejött 60-70 lájk, mert ilyen bot profilok minden új posztot belájkoltak.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnap 13:54
Mit? Az lett volna az alap kérdésem, hogy mitől lesz egyik napról a másikra valaki digitális tartalomkészítő?miben másabb ez, miket lát így a profilján? És hogyan lesz tegnapról mára 916 ismerősből 1000 követője? Csak valamiért a poszt elnevezését átírta a Hoxa.
6. Érdekes73 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:52
Ha jól csinálja kereshet is vele.
5. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:52
Ezt nem írtad.
4. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:50
Nagyon sok energiát fektetett bele,hogy ezt elérje. Mi értelme van azt én sem tudom.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
tegnap 13:47
nem gondolom, hogy tanárként szüksége lenne erre. inkább a digitális tartalomkészítő státuszra ennék kíváncsi. miben másabb, mint egy sima profil?
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:44
Simán, ha bejelölget több embert és abból többen vissza is jelölik. Mire jó nem tudom, de megoldható így az 100%
tegnap 13:30
Sziasztok!
Az hogyan lehet, hogy egyik napról a másikra valakinek megugrik facebookon a követői száma? Tegnap adott személynek még csak 916 ismerőse volt, ma pedig az jelent meg a profilján, hogy ezer követője van és digitális tartalomkészítő. Ezer követőnél ez automatikusan megjelenik? Kizárt, hogy valaki egyik napról a másikra 90 új ismerőst szerezzen magának.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Miért mutat 3 kg-val többet a digitális mérlegem mint a hagyományos? Most melyik mutat valós adatot?
- Melyik lázmérő a megbízható? Digitális, higanyos, fülhőmérő?
- A digitális órák, kijelzők hatása az emberi szervezetre