Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Felcseréli a nappalt fórum

Felcseréli a nappalt (beszélgetés)

15. globus (válaszként erre: 13. - Channa*)
ma 17:52
Valószínűleg 15...:)
ma 17:44
Korbács suhogtatás csodákat tesz!
ma 17:27

Ne aludjon nappal!

Hamar átszokik, ha elfoglalod 1 napra, hogy ne tudjon aludni.

Nem válaszoltál, hogy hány éves.

Kezdődik az iskola azt is jelentheti, hogy most kezdi az általános és azt is, hogy már 16 éves.

Ha picike, akkor nem értem, hogy miért ő dönti el, hogy mikor feküdjön le aludni.

Ha nagyobb, akkor gondolom már nem is lehet nagyon terelgetni. Majd a suliban elfárad és talán alszik éjjel...

12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:25

Gondolom nem a könyvek a mániája és olvas reggelig.

Mivel tölti a gyerek az éjszakákat? Hány éves?

Az internetre is tudsz időpont és hozzáférés szabályozókat beállítani.

Ha már elég nagy az éjszakázáshoz, akkor elég nagy ahhoz is, hogy otthon feladatokat kapjon (ha már szünetben nem volt lehetőség valami foglalkoztatóba küldeni (tábor, nyári munka))

11. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Andi6020)
ma 16:03

Ennyi.

Én is voltam bagoly a nyariszunetben, aztán azt mondták, takarodó.

10. libikóka (válaszként erre: 9. - Libikóka)
ma 16:02
,,,nem is felejti el olyan könnyen,,,
9. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:01

Beszéljétek meg,,de ha nem megy akkor sem kell nagyon aggódni.Hamar átszoknak(általában)pár nap,, és persze ha a saját kárán tanul talán nem is felejti el olyan nehezen:)

Legalábbis talán kevésbé ,mintha te próbálnád meggyőzni.

8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:45

Ha idáig nem tette, akkor a sport tudná lefárasztani nappal, éjszaka már nem lenne kedve, energiája játszani.

Gondolom akkor játszik a haverokkal valami netes játékot.

Majd visszaáll szeptemberben, ha kezdődik az iskola, mert kelni kell neki reggel.

Esetleg elmondhatod neki, hogy a saját érdekében mondod, ha nem alszik, nem fog jól fejlődni, az éjszakai mélyalvás során termelődik a növekedési hormon, főleg az éjszaka első felében.

Ha a gyerek rendszeresen ébren van ilyenkor, a hormontermelés csökkenhet, hosszú távon lassíthatja a testi fejlődést.

Kérd meg, hogy mindig ua. időben veled vacsorázzon, mosson fogat, fürödjön, kapcsoljátok ki a TV-t, sz.gépet, telefont. Esetleg kapcsold ki a WIFI-t, akár a tudta nélkül is.

Ha bagolytípus a gyereked, akkor meg nem tudsz mit kezdeni vele, éb is éjszaka tudtam a legjobban tanulni, olvasni stb.

A fiam is ezt örökölte.

Tehát napközben sport, és esti tutin,

Sok sikert!

ma 15:41

Kérdezem, mióta csinálja, és mivel tölti az éjszakákat!

Mit csinál amikor a szülő otthon van, ha napközben alszik, fel kell kelteni, így ő lesz az erősebb!

6. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:41
Fokozatosan. Napról napra korábban feküdjön, és keljen.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:13
Hány éves ?
4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Andi6020)
ma 15:08
Ez igaz. Lehet hogy egy hétig ordítás lesz esténként, de megszokja.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:07
Ez mostanában kezdődött nála? Sajnos nem ismerek megoldást. Nálunk az volt a szokás születésétől fogva, hogy este 8-kor alvás. Amíg ki nem járta az általánost ennek így kellett lennie. Talán a gyerekorvos tud javasolni valamit.
ma 15:06
Mint minden másra. Megmondod mi legyen, és a gyerek úgy csinálja.
Hamarosan itt az iskola, és a gyermekem nappal alszik éjjel fent van. Mivel fizikai munkát végzek én este hamar elalszok így nem tudom felügyelni. Nagyon nem jól van így, hogyan szoktassam vissza?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook