Walk aerobic (beszélgetés)
Úgy tudom napi 10ezer lépés az ideális, pár éve volt is egy ilyen program, hogy 10000 lépés az életért, vagy vmi hasonló. Volt az a doksifilm, mcdagadsz, vagy hasonló magyar címen futott, abban is azt mérték le, hogy az átlag amerikai mennyi rengeteg kalóriát visz be, és alig mozog, még a napi 10ezer lépést se tesznek meg.
Tegnap kipróbáltam a 4 mérföldes super challenge-et lábsúllyal. Sajnos nem tudok nyilatkozni, mert fél óra után ki kellett kapcsolnom a gépet, vihar volt. Mindenesetre a fele is fárasztóbb volt így, és reggel mintha vmi izomfájdalmat éreztem volna, igaz, csak nagyon enyhét.
Köszi! Már tényleg sokkal jobb, holnapot már nem hagyom ki.
Nem akartalak elkeseríteni :)
Én pulzusmérőt szeretnék, nem tudod hol és mennyiért lehet beszerezni?
Nekem is van ilyen lépésszámlálóm, bár az enyém elég gagyi, mert ha nem lépek, csak megmozdul a csípőm, már számol és gondolom ezzel együtt a kalóriafelhasználást is jócskán túlbecsüli :(!
Majd írd meg a tied hogy működött.
Köszi az aggódást, valószínű hogy hasonló "cipőben" járok. Ma már sokkal jobb a lábam, már csak nyomásérzékeny.
Még ma pihenek, aztán lehet visszatérek a 2 mérföldesre :)! 1-2 hétig még melegítek.
Üdv Mindenkinek!
Remélem nincs miért aggódnod Csera! Én ugyanígy jártam. Kétszer csináltam meg a 4 mérföldes programot és utána két napig fájt a vádlim, de mára elmúlt. Én azt hiszem annyira szokatlan volt a mozgás formája és főleg az időtartama a lábamnak, hogy így "panaszkodott"! :)
Így utólag köszönöm az ötletet, mert ezen a fórumon olvastam Leslie-ről és ez optimális a súlyomnak és az edzettségemnek is!
Sziasztok!!!
Nos a tegnapelőtti "séta" után sem volt izomláz, viszont ma reggel óta nagyon fáj a vádlim :(!
Égő, feszítő érzés, még nem tudom, hogy ér, vagy izom. Remélem nem szakad el az achilles izmom, mert akkor jó ideig nem igen tornázom és fogyok.
Tavaly tavasszal (a kisfiam fél éves korában) 70 kg voltam, Norbival fogytam 7kg-ot, aztán lusta disznó lettem és visszajött 3kg.
Múlthét csütörtökön kezdtem újra a fogyimat/életmód változtatásomat, 1 hét alatt 3 kg-ot fogytam (66-ról, 63-ra, tehát a tavaly őszi súlyomnál vagyok), 55 szeretnék lenni :)! Valamikor a nagyfiam születése után, abban maradtunk a férjemmel, hogy nem enged tovább hízni 55-nél, de hol van az már...?
Sziasztok! Hú de rég voltam errefelé... De látom, még nem unta meg senki! :) Ma este (remélem lesz rá időm) fogom először kipróbálni az 5 mérföldes zsírégetőt, majd beszámolok! :)
Mellette mostanában a Pump it up Aeroburn-t is elkezdtem csinálni, és az valami brutális! Az kifáraszt! A koreográfiába bele kell jönni ugyan, mert az kicsit bonyolult (nekem)...
Ja meg én Bíró Ica hívő vagyok, és imádom a 7-es dvd-t, szerintem elég komplett, azt is lehet bokasúllyal csinálni, de nekem simán is elég nehéz! Csak azért írtam, hátha valaki még ki akar próbálni valami mást a gyaloglás mellé, erősítésképpen... :)