Walk aerobic (beszélgetés)
Ez nem a 3 fast miles, ugye? Valahogy el tudnád nekem juttatni? Skype-on egyszerűbb. Vagy hogy honnan tölthetem le...
Most töltöm a fast start-ot. Este kipróbálom.
Sziasztok!
Kisrigó, sikerült az egyik dvd-t letöltenem, köszi minden segítséget!
Belenéztem, tetszik, de még kipróbálni nem volt időm.
Ma próbálkozok a másikkal!
Tényleg, írtátok, hogy nincs szalagotok, azt is olcsón be lehet szerezni, szinte minden hipermarketben. Kb 1000 Ft.
Na ez nagyon igaz :)
Ha lesz időm én is letöltöm. Nagyon kíváncsi vagyok.
Leslie Sansone - Walk Away the Pounds for Abs - 3 Miles - ez volt a mai.
Ezekkel a lábemelgetéses szakaszokkal azért eléggé érezni a hasunkat. Bár nekem a 3 mérföld kevés, de időben most ez volt jó. Legközelebb egy mérfölddel messzebb megyek!
Kipróbáltam a Fast Firminget. Nem mondanám h nehéz volt. 27 perces anyag, kb 5 perc bemelegítés, séta után gumiszalaggal kell végezni a gyakorlatokat, hát, váll, bicepsz, tricepsz, fenék comb, alsóhas, majd a végén 2 perc nyújtás.
Ha vki csak úgy az egészségért akar mozogni, annak tökéletes napi anyag. Összességében tetszett.
Sziasztok!
Korábban tölöttem le két dvdt, az egyiket kipróbáltam, de én elég könnyűnek éreztem. Igaz, az fél órás volt, de igazából, meg se izzasztott. Most, hogy megláttam ezt a fórumot eszembe jutott, hogy a szalagost le akartam tölteni, de akkor valamiért nem sikerült.
Ha ma összejön, akkor este hozom a híreket, hogy milyen volt. Van szalagom, de már nemigen használom, együtt biztos hatásosabb lesz.
Vacakolt a mhelyi net...de itt vagyok :)))
Csajok nem próbálkoztatok mostanában a Data-val, nekem semmi nem akar jönni!
Majd hozzászoksz. Én egyből 3-ast csináltam. Habár előtte volt egy 2-es, de az túl rövid volt. Igaz én hozzá vagyok szokva a mozgáshoz a kickbox miatt.
Igazából elkapkodtam, túl hamar kezdtem el a 4-est(kb. 3 hét 3-as után), dehát kíváncsi voltam bírom-e. Bírni bírtam, csak a lábam nem. Illetve első alkalommal nem volt baj, másnap nem ment. Kerestem a neten egy online sportorvost és ő azt mondta, ha nincs öröklött csontfejlődési rendellenesség, akkor mértékletességgel folytathatom :).
Pár nap alatt elmúlt. Neked mióta fáj? És rendszeresen?
Nekem nyáron volt egy komolyabb sípcsontsérülésem, utána mikor elkezdtem a futást másnap nagyon megfájdult, de sztem csak túlerőltettem, mert idén mikor elkezdtema futást, akkor már figyeltema fokozatosságra és nem volt gond. De modjuk te csináltad egy darabig a 3 mérföldet és csak utána kezdted a 4est, szóvl szerintem nálad más lehet a probléma. Bár a megerőltetés fokát csa te érzed igazán. Azóta csináltad még a 4est?
És folytatod tovább a fájdalom ellenére? Elmúlik? Mikor?
Amikor jobban megerőltetem, akkor nekem is fájt, főleg az elején.
Szia! Hát túl jól nem hangzik ez, hogy így fáj a sípcsontod... Nem vagyok szakértő, se orvos, viszont lehet egy-két oka: betonon futsz, nem jó/nem futócipőben futsz, vagy a kettő együtt. Ha viszont ezek mind ki vannak lőve, akkor érdemes lenne elmenned orvoshoz talán. Habár nem tudom, mit tudnak mondani vagy csinálni...
Úgy látom, te már gyakorlott futó vagy. Nem tudod véletlenül, hogy miért fájdul meg a sípcsontom futásnál, kocogásnál? Pont emiatt nem tudom a 4-est csinálni, és fogalmam sincs mi a jobb: ne foglalkozzak vele, majd megszokja a lábam, vagy hagyjak fel a kocogással... :( Te mit mondasz? Neked vagy valakinek aki olvas engem, nem volt hasonló problémája?
Sziasztok!
Nekem is megjött a kedvem, ehhez a "sétálgatáshoz", de nem sikerül letöltenem :(.
A Barbaráról próbálom, ott csak rapidon van fenn és valaki az én IP címemről tölthet le, mert mindig azt írja, hogy már kihasználtam a limitet. 4 napja, napi kétszer próbálom, de semmi. Ha tudtok más oldalt, megköszönném, ha átküldené valaki privibe :)!
Akkor lelkesítsük egymást!!!
Én tegnap este kezdtem, ez volt az első alkalom. A négy mérföld van meg nekem, azt csináltam. Tök jó volt, kellemesen elfáradtam. Ma reggel futni voltam, úgyhogy ma kihagyom. Úgy gondoltam, hogy azokon a napokon fogom csinálni, amikor nem megyek futni. Mellette még tornázom is, erősítek. Remélem hamar látszani fog, nagyon belelkesedtem! :)
Én múlt héten kezdtem. Hétköznap minden nap csinálom.
Ki mióta csinálja, milyen gyakran és mit tapasztalt, kíváncsi lennék erre is!
Hajrá mindenkinek! Remélem hamarosan már nagyon szép eredményeket tehetünk itt közzé! :o)
sikerült letöltenem délelött, nagyon szépen köszönöm a segítséged!!!
rám fér a mozgás, nagyon ellustulatam az utóbbi idöben :S
Hát bejött, az biztos!!! Köszönöm szépen!!!! :)
Egyébként el sem hiszitek, mennyire örülök ennek a sok pozitív visszajelzésnek. Örülök tényleg, hogy megismertethettem veletek és a többségnek bejött! CSak így tovább, nem semmi csajok leszünk!! :)
További ajánlott fórumok: