Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » MBH Bank fizetési problémák... fórum

MBH Bank fizetési problémák... (beszélgetés)

tegnap 18:58
Januárban sikerült megszabadulni tőlük. 🙏🙏
tegnap 18:54

ilyen problémákra gondolsz?

Minden bankban lehetnek informatikai problémák.

Néha, más hibája miatt, néha rendszer hiba miatt, néha karbantartás miatt.

tegnap 16:32
Nálunk az automatába nincs mindig pénz. Jókor kell menni.Időnként karbantartanak olyankor nem tudsz utalni de ezeket az időpontokat elküldik üzenetbe . Bank az ügyfelek nélkül nem létezne. Az online felületén szerintem ki lehet igazodni.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Felhasznalo1026)
tegnap 15:11

Hasonló problémát, mint az online bankkártyás fizetés? De mi volt maga a probléma?

Csak dolgoztam az MBH-nál, még mikor elkezdték összevonni a bankokat a holdingba. Egyértelműen lölö bankja. Nem a lakossági kiszolgálás minősége a cél.

Viszont jártam már úgy, hogy a napi online fizetésre beállított keretet meghaladva akartam vásárolni és megtagadta. Helyesen.

Szóval, nem mindig a bank a hibás, ha nem tudjuk kezelni a számlánkat.

tegnap 14:52

Szintén, az ismerős bankot váltott, kritikán aluli, amit műveltek.

Idős emberről van szó, hülyére akarták venni, muszáj volt elkísérni, mert nem tudott volna egyedül a hálójukból szabadulni.

tegnap 11:46
Akit ismerek (2 fő) átment másik bankba. Se megfelelő számú terminál, ha bement a bankfiókba flegmák voltak és egyéb apróságok amik nem megengedettek a mai világban. Váltott.
tegnap 09:59
Olyanok véleményére vagyok kíváncsi,akik hasonló problémát tapasztaltak. Hogyan oldódott meg? Pl online bankkártyás fizetés probléma... Stb.stb

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook