Olcsó matracot keresek Budapesten és környékén (valódi üzletben) (beszélgetés)
7. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Jucika33)
ma 09:10
Hát sajnos, ma már a jó + olcsó kombináció nemigen létezik, pláne ha ilyesmiről van szó. Esetleg nézz utána a Wilsondo matracoknak, elég jó árban vannak és elég jók is. A kipróbálás annyi, hogy hiába fekszel rajta 5 percig, nem leszel okosabb. A matracok első ráfekvésre nem kényelmesek.
5. Violet18
ma 08:33
Jyskben vettem vmi basic 90x200ast, de nem állandó használatra. Megéri beruházni rá, bár rohadt drága mind, sajnos
4. Amaunet (válaszként erre: 3. - Jucika33)
ma 07:32
Milyen áron és milyen méretben keresel?
3. jucika33 (válaszként erre: 2. - Bozsu55)
ma 06:42
Na, pontosan ez a gond: az ára. Ezeket mind megtaláltam, de én ennyiért nem tudok venni. Teljesen mezei habszivacs kéne, csak vastag (15-20 cm vastagság között). Ehelyett mindenféle extra rétegeket találok rettenetes árakon. Illetve webshopokat, ahol van árban elfogadható. De azt meg honnan tudhatjuk, hogy kényelmes-e?
2. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Jucika33)
ma 06:32
Én vidéken vettem 2 hónapja.
Ha beírod a keresőbe matrackirály, matrac depo, rengeteget találsz. A gond csak az ára lehet.
1. jucika33
ma 05:59
Habszivacs (vagy olyan jellegű matracot vennék a felnőtt méretű gyerek ágyába. Irdatlan árakkal találkoztam, úgyhogy olyat keresek, ami megfizethető. Budapesten vagy Pest megyében valódi üzlettel, ahol kipróbálható. Pár éve valahol az Üllői úton egy iparterületen belül vettem a sajátomat (több hetes várakozás a gyártásra, de nagyon jó és olcsó volt), de azokat nem találom. Köszönöm, ha van tipp.
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Tudja valaki, hogy lehet-e még parkolni Budapesten a Városligetben, a Vidámpark környékén?