Magam állítottam össze 15 db Legyen ön is milliomos kérdést (beszélgetés)
"A mindenki megvan című filmben mibe halt meg a Robert De Niro által játszott családapa egyik fia?"
A kockás zakójában szokták volt mondani. Bocs.
A mindenki megvan című filmben mi okozta a halálát Robert De Niro által játszott családapa egyik fiának?
A válasz egyébként: David, gyógyszer-túladagolás következtében halt meg.
A friss egész csirkecomb mennyibe került akciósan 2024.12.19. és 24.-e között?
A:845 ft, b: 850 ft, c: 855 ft, d:860 ft
Valószínűleg 9-esre végződött.
1. Melyik létezik? A: vén emberek tavasza, b: vén asszonyok nyara, c:fiatal lányok ősze, d: fiatal fiúk tavasza
2. Milyen nemes létezik? A: 5 almafás, b: 7 szilvafás, c: 9 diófás, d: 15 fügefás
3. Mi volt Deák Ferenc megnevezése? A: a nemzet hírnöke, b: az igazság követője, c: a haza bölcse, d: a szégyen megvetője
4. Hány mm-enként lehet állítani a fodrásznál a hajnyíró gépet? A: 2, b: 3, c: 4, d: 5
5. Ki érte el a legjobb eredményt hazánkba az eurovízión? A: Bayer Friderika, b: bye alaex, c: wolf Kati, d: Rúzsa Magdi
6. Hány hónap a vemhességi idő a bivalyoknál? A: 7, b: 10, c: 13, d:16
7. A mindenki megvan című filmben mibe halt meg a Robert De Niro által játszott családapa egyik fia?
A: autóbaleset, b: agydaganat, c: vízbe fulladás, d: drog túladagolás
8. A megasztár hányadik évadában volt az hogy minden héten volt egy dedikált zsűritag, aki a végén egyedül döntött a kiesőről? A:4. B:5. C:6. D:7.
9. A rocky 4. részében mekkorát ütött Ivan Drago a boxgépen az első bemutatón? A: 1850, b:1950, c:2050, d: 2150
10. A svéd Marcus Mikkalainen milyen foglalkozást végez? A: kutató orvos, b: mester szakás, c:mester fodrász, d: festőművész
11. A 2025-ös Turde hungary 13.helyezettje milyen nemzetiségű? A: ír, b: japán, c: finn, d: spanyol
12. V. Adorján pápa mikor halt meg? A: 1276.08.18., b: 1276.11.27., c:1277.05.22, d: 1277.10.09.
13. A Hegyeshalomba található focisarok sörözőben, milyen sört reklámozó sörsátor és embléma van kint?
A: soproni, b: borsodi, c: kőbányai, d: faxe
14. A Felpéci almáspite étteremben a borvacsora borral együtt mennyibe kerül? A: 14900 ft, b: 15900 ft, c:16900 ft, d: 17900 ft
15. A friss egész csirkecomb mennyibe került akciósan 2024.12.19. és 24.-e között?
A:845 ft, b: 850 ft, c: 855 ft, d:860 ft
Ezt a kérdéssort magam állítottam össze nehézségi sorrendbe. A családi összejöveteleken szoktunk ezzel játszani, csak nem pénzbe hanem masszázsba, van gyógymasszőr a családba, de bárki más is csinálhat masszázst laikusan. Kérdések szerint így van a masszázs időtartama: 5 mp, 10 mp, 30 mp, 1p, 2 p (garantált szint), 3.5 p, 5 p, 10 p, 20 p, 40 p (garantált szint), 1 ó, 2 ó, 4 ó, 7 ó, 11 ó (fődíj). A kérdéseket mindig én állítom össze, de én sose játszom, így nem is nyerhetek masszázst, de nekem sem kell senkit masszírozni. A felező az felező, a közönségnél 8 db jó és 2 db rossz lapot húzok ki kalapból, felezőnél 9 db jó van és 1 rossz, felező és telefon után mind jó lesz, ha 1 kérdésen belül lett felhasznalva mind. Telefonos segítségnél 100ból 95 db a jó kártya, mivel a telefon személyesebb segítség, de ha csak 2 válaszból kell tippelni, 97 db jó, ha pedig a közönség is segített már ebben a kérdésbe mind a 100 jó. De ammenyiben azt a kártyát húzom ki hogy rossz, akkor rosszat kell hogy mondjak segítségnek. Megállni bármikor meg lehet, de a garantált szint utáni kérdésnél felesleges lenne. Remélem más is kedvet kap az efféle műveltségi és izgalmas játékokhoz.
További ajánlott fórumok:
- Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni?
- Segítség! Kész tények elé állítottak. Mínusz tíz kiló, vagy repülök.
- Facebookon miért nem látszik nyilvánosan, hogy kapcsolatban van, ha úgy állította be?
- A Legyen Ön is milliomos c, műsort akkor szerettem nézni,...
- Win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem, mit tegyek?
- Akinek van RTL 2 csatornája, az hogy állította be (UPC)?