Walk aerobic (beszélgetés)
Tegnapi: Leslie Sansone - Walk slim - 4 Fast Miles
Azt figyeltem, hogy ők szerintem 30 fokban tornázhatnak, mert már 5-10 perc után izzadnak, ami azért túlzás ilyen mozgásnál. Én elég hamar izzadok edzés alatt, de csak a végén izzadtam kicsit.
Három új részem van ami kipróbálásra vár:
Walk Away the Pounds with Leslie Sansone - 4 Mile - Super Challenge (59 min)
Leslie Sansone - Walk Away The Pounds - Walk And Kick (33 min) (Fitness)
Walk Away The Pounds (2001) - Power Mile (1 Mile) (19 min) (Fitness)
most a barbara oldalon van két uj, abból az egyik pont ilyen kickbox elemekkel kevert anyag, 30 perc intenziv, azt írják róla.
Kickboxot még nem próbáltam, csak taebot, hát azért a kettőt nem lehet összehasonlítani, mámint 1 óra taebo, meg 1 óra négymélföld nem vehető egy kalap alá, de azért megemeli a pulzust, és kellemesen fáraszt. Taebot mikor először kipróbáltam még a fejemről is csorgott a víz, annyira izzadtam :-)
Végül nem töltödött le az új rész, így a 3 mérföldöset próbáltam ki. Ez se olyan egyszerű, nem olyan intenziv, mint a 4 mérföldes, de azért pihegtem tőle egy kicsit. :-)
A négymérföldes mégis kicsit szimpatikusabb, valahogy kellemesebb hangulatú, a zenék is jobbak benne, többet viccelnek, nevetnek, közvetlenebb :-)
Ha rendszeresen tornázol, hamar meg fog látszani az eredmény, ha nem is kilókban, centikben biztosan, és persze a közérzeted is sokkal jobb lesz, amitől megnő az önbizalmad, stb. stb. elindítja a láncot :-)
Csak kitartás kell és rendszeresség. Ez a titka :-)
Sok sikert!
Most hogy állsz? Hányszor csináltad eddig?
Ha tényleg betartod a heti 4-et (hány mérföldet is?), és kicsit figyelsz a kajára, akkor hamar látszani fog. Persze függ attól, most mennyi vagy....de szerintem egy hónap alatt látszik, de ez adottság kérdése is. Én csak sporttal fogytam 4 hónap alatt kb. 10 kg-ot, pedig ettem a kakós csigát....igaz nekem az heti kb. 5x volt 1,5 óra konditerem.
Egyszer csináltam, azért abs, mert több a lábemelgetés, és az kitűnően erősíti a hasat. De a zsír a gyaloglástól megy le, és diétától, erősítéstől nem. Elméletben én nagyon sokat tudok ám! :-)
Meg én járok kickboxra is, úgyhogy...
Igen így van, nem ötmérföldösről van szó, hanem az ötödik dvd-ről, 1 és 2 mérföld. Anyunak nem könnyű, csak nekem, ő még az 1 mérföld megtételénél tart.
Ha minden igaz ma kipróbálom a 4 mérföld szuper challenget :-)
Ez a Fitness megjegyzés a helyet jelölné? Én a Barbara ingyen fitnesz DVD-ről szoktam letölteni. Azt írod, hogy az 5 mérföldes lightos? Én az 1 is megéreztem, a 2 után fél óráig lépni alig bírtam :(, Anyukád edzettebb mint én, légy büszke rá!
Lányok rájöttem, miért olyan szimpi nekem ez a Lesli és a DVD-i :D!
Mert tornáznak vele, fiatalabb-idősebb, soványabb-kövérebb hölgyek és nem a ruha meg a smink a lényeg, hanem a jókedv.
Nem emlékszem ki volt a topik nyitó, de ezer hála neki :)!