Vicces topik (beszélgetés)
Feltünően csinos lány kíséri édesanyját az orvoshoz. A rendelőben a doktor így szól hozzá:
- Kérem, kisasszony, vetkőzzön le!
- Dehát nem én vagyok a beteg, hanem az anyukám!
- Akkor kérem, asszonyom, nyújtsa ki a nyelvét!
- Mi van a szülőszoba ajtajára írva?
- NYOMNI!!!
:)
- Tehát ön három szemüveget visel?
- Igen, hármat. Egyiket messzelátáshoz, a másikat közellátáshoz. A harmadikkal pedig az előző kettőt szoktam keresni.
- Doktor úr, a férjem repülő csészealjnak képzeli magát!
- Küldje el hozzám.
- Jó, de le tud itt szállni?
Egy bokszolónak sürgősen ki kell venni a vakbelét.
- Alszik már a páciens? - kérdi az operációra érkező sebész az altatóorvost.
- Sajnos nem - panaszkodik - Mindig azt hiszem, hogy alszik végre, de 9-nél mindig talpra ugrik!
Két sebész beszélget a konferencia szünetében:
- Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! - dicsekszik a szovjet.
- Egy hal szemét?! És lát?
- Természetesen!
- Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a szalagfűrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7-8 liter tejet is le lehet róla fejni!
- Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
- Az a halszemű anyád!!!!
- Jaj, doktor úr, jöjjön ki gyorsan! A feleségem összekeverte az üvegeket, véletlenül megivott egy liter benzint, és most megállás nélkül száguld körbe-körbe a kertünkben.
- Nyugodjék meg, uram! - mondja az ügyeletes orvos. - Zárja be a kaput. A neje meg fog állni, mihelyst elhasználta az üzemanyagot.
- Nos, uram - mondja az orvos vizsgálat után -, önnek feltétlenül be kell feküdnie egy műtétre.
- Azt nem doktor úr, inkább meghalok!
- Nézze, az egyik nem zárja ki a másikat.
- Képzeld, ez a csinos kis nővérke mindennap fölmegy a cukros bácsihoz...
- Ezt komolyan mondod?
- Igen. Ő adja be neki az inzulint.
Szőke nő beszélget egy nénivel a metrón:
-Tudja kedveském, én már 25 éve metrózom..
Mire a szőke nő:
-Jesszusom! Hát hol tetszett felszállni? :o)
- Mit csinál az informatikus, ha ki kell szellőztetni a lakást?
- ???
- Megnyitja a Windows-t. :o)
- Mi a különbség a férfi és a mogyoróscsoki között?
- A csoki nem vakargatja örökké a mogyoróit!
- Hogy hívják a római szexológust?
- ???
- Puncius Pinátus.
- Mi a neved fiacskám?
- Imre...
- Milyen Imre?
- Füty Imre.
:D
Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár:
- Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben!
- 3, 6, 1, 8, 4, 5, 9, 2, 10, 7.
:))
Egyik nap Mórickának és Sanyikának egy-egy tételt kellett megtanulnia előbbinek a rókáról utóbbinak a férfiről. Móricka egész este ezt tanulja.Hát másnap Sanyika elkezdi a tételt mondani, és majdnem a végéhez ér, amikor a tanár felszólítja az alvó Mórickát:
- Miről mesél Sanyi?
Móricka álmából fölriadva:
- Nagy vörös farka van és egész éjjel tyúkokat kerget!
A rendőr meséli az orvosának:
- Doktor úr, fiam született. Érdekes, hogy vörös a haja, pedig nekem is meg a feleségemnek is fekete. Nem találja ezt furcsának?
Az orvos töpreng egy darabig, majd megkérdezi:
- És mondja, milyen gyakran élnek házaséletet a feleségével? Naponta?
- Á, dehogy!
- Hetente?
- Nem, csak havonta.
- Na látja, akkor ez a baj! Úgy látszik, a felesége egy kicsit berozsdásodott.
Jelmondatok
A rendőrök jelmondata: Szolgálunk és védünk.
Az autósok jelmondata: Száguldunk és félünk.
Gerzson dicsekszik az iskolában, hogy az ő papája nagy ember lett, bejutott a Parlamentbe, és a miniszteri székben is ülhetett.
Tanár:
- De a te apád sosem volt képviselő, mikor jutott be?
Gerzson:
- Hát akkor amikor tatarozták.
Egy fiatal eladó panaszkodik a főnökének, hogy milyen makacs a barátnője.
"Sokszor annyira fel mérgesít, hogy fel tudnám pofozni" mondja.
A higgadt és bölcsebb főnök erre mondja neki:
"Ha engem fel mérgesít a feleségem én a térdemre fektetem, lehúzom a bugyiját és jól elpaskolom a fenekét!"
A fiatal eladó csak csóválja a fejét és azt mondja:
"Főnök, ez nálam nem megy, amint sikerül levenni a bugyiját, többé már nem vagyok mérges"
Biológia órán arra lesz figyelmes a tanítónő hogy a Ferike úgy bámulja őt, hogy majd kiesik a szeme, zavarában azt kérdezi tőle.
- Ferike nézni azt már tudsz, csak azt nem tudom mit tennél ha most anyaszült meztelenül látnál?
- Mit? Amit a fizika tanárnővel!
- Azzal mi történt?
- Teherbe esett.
A férfi felfedezte a puskát és feltalálta a vadászatot. - A nő felfedezte a vadászatot és feltalálta a bundát.
A férfi felfedezte a színeket és feltalálta a festészetet. - A nő felfedezte a festészetet és feltalálta a sminket.
A férfi felfedezte a Világot és feltalálta a beszélgetést. - A nő felfedezte a beszélgetést és feltalálta a pletykát.
A férfi felfedezte a játékot és feltalálta a kártyát. - A nő felfedezte a kártyát és feltalálta a jóslást.
A férfi felfedezte a barátságot és feltalálta a szerelmet. - A nő felfedezte a szerelmet és feltalálta a házasságot.
A férfi felfedezte a nőt és feltalálta a szexet. - A nő felfedezte a szexet és feltalálta a migrént.
A férfi felfedezi a kereskedelmet és feltalálja a pénzt. - A nő felfedezi a pénzt és utána megette az egészet a fene.
Kohn bácsi minden ebédidőben bezárja boltját, a szelet kenyerével és a heringkonzervjével átballag a szemközti étterem mellé. Leül a konyha mellé, előveszi az ebédjét, és a finom kiáramló ételszagot szagolgatva elfogyasztja egyhangú ebédjét.
Feltűnik ez az étterem vezetőjének, aki bírósághoz fordul, pénzt követelve.
- Ez az ember minden nap a mi éttermünk ételeinek illatát fogyasztja - kezdi a vádaskodást a menedzser. - Ezzel komoly élvezeti értékhez jut, amiért fizetnie kell nekünk! A bíró a vádlotthoz fordul:
- Mit tud erre felhozni?
Kohn bácsi nem szól semmit, csak előhúz a zsebéből egy halom aprópénzt, és a menedzser elé tartja.
- Maga meg mit csinál? - kérdi a bíró csodálkozva.
- Bíró úr, kiegyenlítem a tartozásom. A felperes is szagolgathatja egy ideig a pénzemet...
Horgász kifogja az aranyhalat a Tiszából.
- Horgász, az összes kívánságod teljesítem, ha nem dobsz vissza.
Két folyó találkozik:
- Te ugye a Tisza vagy?
- Erre mérget vehetsz.
A ciános Tisza partján áll egy ürge, lehajol és inni akar a Tiszából. Arra megy egy másik ember, odaszól neki kétségbeesve:
- Ne igyon belőle, mérgezett!
Erre a másik faszi:
- Én lenni arab, most tanulni mágyárt.
Erre a másik jól érthetően a következőt mondja:
- Lassan igyál, mert hideg!
Két költöztető gyalog visz fel egy zongorát a 10. emeletre, mert elromlott a lift. Egyszer megszólal az egyik:
- Te Pisti, van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
- Kezdd a jóval.
- Már a 9.emeleten vagyunk.
- Mi a rossz?
- A 3. emeletre kellene vinni a zongorát.
Mórickáék május elsejéről tanulnak az iskolában. A tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy tudják-e, minek az ünnepe volt a rendszerváltás
előtt május 1.
- A munkásosztályé - mondja Pistike.
- A szocializmus győzelméé - mondja Jancsika. Móricka is jelentkezik:
- Május elseje a kikelet és a hazaszeretet ünnepe volt.
- Nagyon jó, Móricka! - mondja a tanárnéni - és meg is tudod magyarázni miért?
- Persze, mindenkinek ki kellett mennie a térre ünnepelni, pedig mindenki haza szeretett volna menni!
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!