Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz! (beszélgetés)
Hali.
Helmo láttál csillaghullást? Kívántál valamit? Nem irigyellek a 14 napért :( Hogy, hogy te nem mész nyaralni velük? Mennyi időre mennek és hova? Bár néha kicsit egyedül sem rossz lenni, de csak 1 vagy 2 napig.
Krisz örülök, hogy legalább nem lett túl nagy a baj.
Picik jól vannak?
Sziasztok!
Angyal klassz a pihi, használd ki! Éljen a
Balcsi.
Helmo nem lesz rossz egyedül? Én sosem szerettem egyedül lenni! 2 hét meló kissé hosszú lesz egyhuzamban!!!!
Sajna nagyon messze álltam a vacak diófától, de igaziból csak a szentlélek tartja a földben és kb 2,5 emelet magas. Egy felső ágat vitt a kocsira, de nem vészes, csak pár karist. Casco sajna nincs rajta. Olyan nagy volt a szél, hogy a szomszéd bicaját az elvileg szélvédett fal mellől eltolta az utca túlvégére hosszában. A beázás a kiscsajom szobájában kb méter x méteres, pont a tv volt alatta, de csak pár csepp hullott rá, és ki volt húzva a konektorból. A tv jó! Biztosítós még nem hívott vissza, majd holnap ismét rájuk telefonálok.
Bikinis tényleg merre vagy?
Bikinis!
Most aztán már tényleg merre jársz? ????????
Krisz!
Nekem a párom ezért nem engedi, hogy fa alá álljak/parkoljak!Képes elállni, ha mégis. Mindig ezt magyarázza, hogy ha véletlen jön akkora vihar, hogy kitöri a fát/ágat, ráesik a kocsira,akkor gáz van!Nekünk van cascónk! Nektek? (A mi kocsink is 4 éves.) Elvileg az ilyenkor fizet!!! Mi van a házzal? Nagyon beáztatok? A tető?
Mi jól vagyunk. A Fiam holnap megy az apjával nyaralni. Kicsit szalma leszek! Szombaton kezdek majd dolgozni, de 14 napot húzok le egyszerre.(...utána megint lesz egy kis szabim.) Most megyünk át a mamiékhoz grillezni, meg este nézzük a csillaghullást(vettem egy üveg bacardit) :))))) Csinálok egy nagy cubalibre koktélt és azt szopogatva nézelődök! :)))))))))))
Angyal!
Nagyon helyes! Csak pihi!!!!!!!!!!!
Sziasztok.
Dúl a szabi :)Tegnap a hasunkat süttettük a két lányommal a Balcsi parton :) Jó volt,bár én kicsit be voltam rezelve, mert Esztim (idősebbik lányom)volt a sofőr és azért ő még nem régóta vezet, az oda-vissza út meg majd 200km. El is fáradt, de a nagy fiam sosem ér rá, pedig ő is szabin van. Eszti ma is szeretne menni, hát majd meglátjuk.
Helmo jelentem, hétfőn egész nap erre-arra punnyadtunk, tegnap Balcsi, annyit csináltam, hogy az este összeütöttem egy gyors vacsit. Holnapra tervezek egy kis kertészkedést, de semmi többet a héten. Pihenni maradtam itthon:)
Krisz baja is lett az autónak? Remélem a biztosító fizet hamar. Nagyon beáztatok?
Én még megvagyok, csak a pénteki vihar miatt pihegek még mindig. Egy csomó fát tört le és dobott a kocsimra a szél, naná, hogy a még csak 4 éveste és nem a mellette álló 15 évesre dobta. Bár mindkettő a miénk a régit kevésbé sajnáltam volna, mert az újon ráadásul gyöngyházmetál fényezés van. BRRR Ja a ház is beázott, várom a biztosítóst.
Most meg nyírhatom a füvet ezerrel, mert a gomba nem nől olyan gyorsan, mint itt a fű.
Azért megvagyok.
És veled mi újság?
Többiek?
Merre jártok csajok?
Szomorúan látom, senki nem jár erre mostanában:(
Merre jártok lányok?
Krisz!
Itt szakad az eső! Felétek? Ez jót tesz a fűnek! Jó sűrűn lehet vági! :)))) Egyébként mi a helyzet veletek? Zsófi baba? Pocaklakó? Te?
Bikinis ! Duracell nyuszika!
...hát merre csavarogsz? Nem merülnek kicsit az elemek? Nem érsz ránk?
Meggyógyult a kicsid füle? Képzeld az enyém ,még mindig nem! Be van dugulva, mintha víz alatt lennék! Nincs valami ötleted, hogy mit csináljak már vele?
Drága Angyal!
Akkor nagyon jó bulizást, és utána nagyon sok pihenést kívánok neked! ...de kérem egy hét múlva a jelentést, hogy mi lett a henyélésből!:)))
Sziasztok.
Szabadsááááááááááááág!!!!!!!
Bár az elejében még nem sok köszönet lesz, mert vasárnap búcsú lesz nálunk (26 fő)arra készülünk ezerrel. Sütés, főzés, takarítás,de utána pihíí :)
Helmo én bizony sajnálom a nyaralást:( Én bár falura születtem és itt érzem jól magam, néha szeretnék megpihenni kicsit.Ha nyaralunk, mindenkinek természetes, hogy nem töltök órákat a konyhában, hisz én is nyaralok. Ha szabin vagyok, evidens, hogy főzök a családra, hisz egész nap itthon vagyok.
Nem tornázok:(persze mozgok, de azt mondják az nem olyan. Amikor írtam, hogy 3-szor elfáradtam, akkor pl. 4-ig melóztam, utána beautóztunk a városba, végigtrappoltunk 3 üzletet, hogy minél olcsóbban vásároljak be hétvégére. 7-re hazaértünk, utána ki a kertbe gyomlálni.
Hát csalódást okozok neked drága Helmo, a szabim idejére egy hetes henyélést tervezek. Azért is nyomtuk a kerti munkákat, hogy legyen pár nap amikor az édes semmittevésé lesz a főszerep:))
Sajnálom a citromjaidat, milyen méreg, amikor az ember dédelgeti, aztán semmi:( nekem a paradicsomom megy tönkre minden éven.
Krisz tényleg szép a füves kert, csak nem akkor ha virágok vannak a fű között :)
Na húzok vásárolni és utána sütni.Szép napot nektek!!!
Bikinis hová lett? Lehet ott fogták Hawaii-n?
Angyal tényleg miben fáradtál el 3-szor? A Füves kert is szép tud lenni, de azzal is van ám gond, én már csak tudom. 1800 nm-t kell nyírnom. Nem túl élvezetes. Mire a végére érek kezdhetem előlről, és hiába tikkadok a napon és izzadok mint a ló, egy dekát sem fogyok tőle soha.
Szia!
Homokba dugja a fejét, mert ez az egyszerűbb. Voltam tegnap ügyvédnél, hát kicsit nehéz lesz,mert külföldön tartózkodik. Sajna apai ösztönei már ott tartanak, hogy 10 naponta hívja a lányát 1 percre. Az anyjáékkal nem beszél, mert csúnyán összevesztek miattunk, apja meg őket támogatja. Az a baj, hogy én vagyok a hülye, mert amint megkapom a kicsi munkanélkülimet, egyből a hiteleinket és az ő csekkjeit kezdem befizetni, ahelyett, hogy félreraknám hó végére kajára a kiscsajomnak.
Viszont ma elmentünk cukrászdába a kislányommal. 6 féle sütit vettünk kettőnknek, de már a fele elfogyott. Ennyit a fogyókúráról! Már 75 kg vagyok és még hol a vége.BRRR
Szia Drága Angyal!
Ne búsulj a nyaralás miatt! Valószínű , én sem tenném ki a lábam otthonról ha kertes házban élnék! A panelból meg csak menekülni lehet! Főleg ha 35 fok meleg van kinn, a lakásban meg 40! A füveskert sem rossz!! :))) Mit teszel, hogy így elfáradsz 3-szor is? Tán tornázol?? Ilyen ügyi vagy? Mit tervezel a szabid idejére? Van egy sanda gyanúm, hogy: kertészkedés, nagytakarítás,...esetleg festés??:)))
Képzeld az új hobbim, a fűszernövények balkonon tartása! Kár , hogy nincs balkonom, de az ablak is megteszi! Eddig mindegyik növényem megmaradt, csak az fránya bazsalikom nem akar engem. Most rákattantam arra, hogy h csak ilyen fűszereket használjak főzéshez.
Közben ért egy nagy trauma is! Biztos emlékszel, anno. írtam, hogy van egy citrom fám! Képzeld tele volt édi-bédi kis citromocskákkal. Ápolgattam, nevelgettem, még beszéltem is hozzá!! Erre vmik. nap azt vettem észre, hogy az összes lepotyogott!:( Szép mi? Lehet átviszem anyuékhoz, mert ott köt köt ki minden olyan növényem ami nem bírja a lakásunkat. Náluk meg szebbnél szebbek lesznek!
Sziasztok.
Ma min. 3-szor fáradtam el:) Mire elkezdődik a szabim lábra sem tudok állni.
Szia Helmo! Jó hogy előkerültél. Kertecském átment füveskertbe, bár már szépen alakulgat. Idén nem tudunk menni nyaralni:(
Bocsánat....de egy kicsit erős voltam az előbb! Nem akartalak megbántani!!! Ha bántó volt bármely kifejezés, akkor az csak azért van mert én nagyon nem bírok az ilyen emberekkel mit kezdeni mint a férjed! Ha ilyet hallok akkor teljesen kifordulok önmagamból! A cigi miatt nem kérek bocsit! Azt a lehető legkomolyabban írtam! :))))
Vigyázz magatokra! Ma még vissza nézek hátha írsz! Várom!
Krisz!
Ez nem így működik! azonnal menjél el egy ügyvédhez!!!!!!!!!!!!!! S.O.S!!!!!! Komolyan! Mindent mesélj el neki őszintén, és ő majd elmondja neked mit tehetsz, vagy mik a jogaid...stb. NE HALOGASD, mert csak neked lesz nehezebb!
Kutya kötelessége a csal.pótlékot neked elküldeni!!!+a megélhetésre vmennyit, legalább a gyerekeknek! Van vmi bevételed? Mit gondol miből fogtok élni??? Legalább a szüleinek lenne több esze! A te nevedre megy kinn a csp? Ha igen akkor azonnal intézd el , h ide utalják!Ha nem a te nevedre megy akkor jelezni ott kinn a válást/különélést! Nem lehet vele beszélni? Hatni az apai ösztöneire? A neveden van a hitel? Erre a házra van, ahol most élsz? Valahogy el kellene cserélni egy városi lakásra. Azt csak könnyebb fenntartani! Közelebb lenne az ovi, orvos, stb.Nem? Basszus! Ez így gáz! Azt hittem , hogy csak segít benneteket! A szüleivel sem tudsz beszélni? Nem lehetnek ilyen embertelenek, szívtelenek!
CIGI????????? Neeeeeee!!!!! Krisz! Nem miattad! A pici miatt TEDD LE!!!!!
Szia!
Valóban válunk. Becsajozott a kedves, mert kevés volt a meló májusban és unatkozott. Már együtt is él kint a csajjal. Após intézett neki tartózkodási és munkavállalási engedélyt meg melót is. Ennyit a rokonságról. Igen, valóban nagyon erős vagyok ilyen téren, pedig sokszor sírhatnék, de akinek nem kellek, az után nem ejtek könnyeket. Sajna a vagyonmegosztás az uram szerint a következő: enyém a ház+hitelek és a régi cuccaink, övé az új autó és az összes új műszaki cucc plusz nuku hitel. Tehát egy teljesen új életet akar kezdeni nélkülünk. Lóvét nem küld egy fillért sem 2 hónapja, még a családi pótlékot sem adja oda, mert az norvégban jár nekünk. A házat nem fogom tudni még kifűteni sem, az ovi meg 10 km-re van tőlünk. Amúgy a házat még 5,5 milláért sem tudom eladni, mert egy eldugott kis faluban lakunk. Hát ennyi. Köszi, hogy leírhattam. Ja, sajna a cigire visszaszoktam. Persze a leggyengébb, de 8-10 szál elfogy naponta.
Szia Drága Angyal!
Nincs nekem kedvem Hawaira utazni, mikor ott a szüleim tanyája!:)))) Egyébként, igen voltunk nyaralni.Itthon voltak Hollandiából a Húgomék és velük egy hetet töltöttünk el lenn a nyaralóban! Semmi mást nem csináltunk csak, ettünk, fürödtünk, napoztunk, ettünk, meg még egy kicsit ettünk is!!!
Mire belejöttünk volna addigra vége lett sajnos! Azért mi még a párommal megyünk le egy hétre aug. végén.
Neked meg volt már a nyaralás? A kertecskéd , hogy áll?
Krisz!
Ezek szerint akkor már szó van a válásról? Hol tart a dolog a férjeddel? Már lehet tudni mi az oka ennek az egésznek? Beszélgettek azért? Mit mond? Nem tudom, hogy a valóságot tükrözi e az , ahogyan írsz, de ha igen, akkor nagyon büszke vagyok rád! Nem minden nő viseli ezt ilyen jól, mint te!
Szerintem ez a fórum, már nagyon régen nem arról szól, amit a címe rejt! :))) Így hát nyugodtan oszd meg velünk a dolgokat!
Nem értem ezt az albérlet dolgot! Az a ház ahol most élsz nem a tietek? Ha igen, akkor miért kellene elmenned onnan? Biztos nem fog téged onnan a két picivel kitenni a férjed! Nem? Meg gondolom ha válásra is kerül a sor, akkor is fizet majd annyi gyerektartást, hogy megéljetek! Ő ott elég jól keres ahhoz , hogy ezt megtegye nem?
Bikinis! Hogy van a fiacskád füle? Az enyém még mindig fáj! Kegyetlen dolog ez a fülfájás! Azért remélem a dugulás is elmúlik egyszer! Csak nem maradok nagyothalló!:))
Jól van Apud? Olvastam, hogy vitted kardiológiára. Túl vagy már a vezetékelésen? Azt nálunk is kellene már csinálni!:(
Szia drága Krisz!
Tudom már régebben kérdeztél, de csak most olvastam vissza tüzetesebben!
Nagyon örült a Fiacskám a szobájának!! Nem tudott megszólalni először, aztán meg csak azt hajtogatta folyton, hogy -köszönöm, köszönöm, köszönöm......(napokig). Tudod olyan nagy fiús lett a szobája! Alacsony(max. térdig érnek) barna divatos szekrények, új padló(laminált), festés(vajszín+kapucsínó), új függönyök(spagetti),(képzeld a sötétítője meg 2 db ágytakaróból lett!! olyan jól néz ki, h inkább függönyt csin. belőle! Nagy horgolt, az alján némi rojtokkal!!:)) az egyik falra(tv,szekrények mögé) meg tettünk egy olyan falpanelt, amitől meg úgy néz ki, mintha ősrégi hajópadlóval lenne leburkolva.Még a hatalmas csavarok is látszanak benne! Eszméletlen jól néz ki!!! Már kinéztem neki egy tök szupi kis bőrkanapét(textilbőr,nagyon olcsón 36 ezer), még azt megveszem. Dobáltam a padlóra neki sötétbarna, meg fekete birkabőröket a szoba közepére! Még én is elfogadnám szívesen a szobát! Annyira jó lett!
Szép estét Lányok!
Most estünk haza, hulla fáradtan! Megint nem leszek "bő" .:))) azt hiszem hétfőn reggel írok nektek majd ,mert kész vagyok. Addig is jók legyetek ám!!!
Sziasztok Lányok!
Az van, hogy: a számat bevarrták, a fülem bedugták, a nyakam levágták!! ...és indulok is a paralimpián! :)))
Nyaralni voltunk azért nem jöttem! Közben én is benyaltam egy középfülgyulladást:( Ma szedték le a nyakamról ezeket a bigyókat, ilyen szemölcsféle izéket, meg a számat állandóan rágom, begyulladt és egy borsónyi cucc nőtt a helyére, azt meg kivágták! Holnap jövök bővebben! :))))
Szia Krisz.
Gratulálok, nagyon ügyi vagy. Különben jól vagy, egészségileg? Nem visel meg a terhesség? Én egy dekát sem fogytam, igaz nem is igen tettem érte semmit:(
Bikinis, Helmo? Elutaztatok Hawaira????
Sziasztok csajok!
Hová tűntetek 1 hete?
Elfogytatok?
Én már lassan 3 kg-t fogytam 2 hét alatt, pedig eszem, mivel a kiscsajom csak akkor hajlandó enni, ha kajcsizok vele legalább egy kicsit.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Melyik a hatékonyabb és melyiket könnyebb betartani?90 napos fogyókúra vagy update?
- Kezdjük holnap együtt - Fogyókúra