Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi! Aranyos vagy!!! :)
Egyébként tuti ilyenkor éri a szemet mindenféle stressz, amikor vigyázni kellene rá. Tegnap előtt este fogmosás közben eltört a fogkefém, jól rákoccolt a fogamra, ijedtemben hirtelen összeszorítottam a szemem, közben végigkaristolta az arcomat oldalt. Pont a szemem mellett! Ezek után tegnap a szöszök, + tüsszentettem is! :)))
csajok szoritsatok megyek felso ajak toltesre. Tudom nem ide vag a tema, de a biztatas ramfer. Nezzetek meg a kepemet ott latjatok hogy nagyon ramfer...
Jajj te szegény, annyira sajnállak! Én biztosan elvágnám a torkát.... Előtte nem beszéltétek meg, hogy mit is kellene csinálnia, honnan vágjon még ki?
Láttam, már most gyönyörű, de neked amúgy is igézően szép szemed van! :) Meglátod, nagyon elégedett leszel a végeredménnyel.
A szösz miatt meg ne aggódj, a varrat nem tud meggyűrődni. Azért volt kellemetlen érzés, mert maga a varrat és a varasodási folyamat is húzza.
Szerintem valami sima fertőtlenítőt, amit mindenkinek műtét előtt. Vagy háromszor áttörölték az egész arcomat. Valószínűleg mindenkinek ugyanígy csinálják. :) Az is lehet, hogy azért látom szebbnek a bőrömet, mert most puffancs a fejem! :)
Tegnap esére már kicsit lilás bordós volt a felső szemhéjam, főleg belül. És a bal szememen volt a tapasz alatt egy dagadás, úgy látom mintha ma lejjebb ment volna.
Neked többet vágtak ki a kelleténél?
Persze hogy nem tudtam! Engem meg a varrat kilógó vége bökött halálra a belső szemzugomnál, így abból nyiszatoltam le úgy 0,5 cm-t. Ettől én is boldogabb lettem :)))
Tényleg nagyon figyelmes a doktornő, minden páciensét emberként és nem sorszámként kezeli.
Mit kent a bőrödre???? Az egész arcodat bekente? Jujjjj de izgi, kérdezd meg lécccci!
Nem tb voltam a sintér mégis elb...Ez nem azon mulik(szerintem)ert hozzá vagy nem.Na én örültem volna ha keveset vág ki nem lett volna fél cm potolva.Sajnos mi hozzá nem értöket fogtunk ki.Keres 1 pl sebészt van amelyik megcsinálja tb-re hallottam rola.Megértem a dühödet!Lehet mütét után kapják a fizut,vagy tényleg nem ert hozzá és nem mer annyit vágni?mert látod a profiknál elsöre jo-a mi kontárunk meg csak ugatja vagy akarja,de nem megy nekik a szörnyü az benem ismerik ,mi meg szenvedünk.
Hiába fizetjük a TB, kénytelenek vagyunk magánrendelőbe menni, ha több a problémánk egy náthánál... :(
jaj, te szegény:(((( na látjátok ez a bosszantó..." leszarják "nagy ívben a TB-s betegeket....felháborító. Reméljük , ha már elgyógyul,akkor szebb lesz. Amúgy nem korrekcióztak túl korán?
te jo eg. szegeny. hat ez a lodoki egy kontar. En elmennek egy privathoz megnezetni....persze ha van ra penz...
Sziasztok!Köszönöm,ha drukkoltatok nekem,de el vagyok szomorodva.Még mindig nem lett tökéletes.Ez egy kontár!Nem igaz,hogy nem látja,mit kell kivágni?A szemem belső felében megint ott hagyta a felesleges bőrt.Na ennyit a TB-s műtétről.Eszébe ne jusson senkinek!Én itt vagyok az élő példa.Harmadszorra már nem szeretnék menni,olyan amilyen.Már leszarom!Elegem van.A két szélét szépen kijavította.Mikor kész volt akkor mondja,hogy belül még maradt sok bőr,de könyörgöm előtte nem látta?Hozzá se nyúlt.Onnan még nem vágott ki egy csöppet sem!
Hétfő délután műtöttek. Felhívtam a doktornőt, mert tényleg megijedtem a kupakfújásom miatt! Azt mondta ne aggódjak, miliméterenként van varrva, nem mozdul el. Persze azért felhívta arra ő is újra a figyelmemet, hogy NE most nagytakarítsak! :) Kérdezte, hogy nem vérzik-e, de mondtam, hogy nem. Azt mondta semmi gond nem lesz, valószínűleg ahogy a ragtapasz összerándult, az szúrt, de azért többet ne fújkáljam a kupakot! :)
hany napja mutotottek. Nekem a dokim azt mondta az elso 2 nap a donto. 1 nap jegeles a masodik nap mar nem kell de pihanni felulo helyzetben. a 3 napon mar maszkalhatsz. Azert ne nagytakaritassal kezdj. :. Ne emelj sot semmi olyat ne csinalj amivel a rekesz izmod hasznalod. Szoval a kupak fujas remelem nem egy nagytakaritas resze volt hamar ugyis otthon kell lenned? Gratulalok meg egyszer a mutetedhez nagyon szep es latvanyos.
Lányok! Az előbb belefújtam egy kupakba, és egy csomó szösz kirepült belőle én meg reflexből összeszorítottam a szemem. Nem volt jó érzés! Ugye ezzel nem ártottam a hegemnek??? A tapasz szerintem nem engedte, hogy a varrás meggyűrődjön, de most itt izgulok....
A ragtapasz miatt ne aggodj. Ha vagtal belole nem gond. Vagy ha magatol leesik, mert olyan is elofordul. Csak huzogatni rancigalni nem szabad nehogy felszakadjon a seb ami kezd gyogyulni. Gyogyulast, es varjuk a friss kepeket :)
Te sem tudtad kinyitni a szemed normálisan a ragtapasztól? Az előbb levágtam egy 2mm-t a tapasz végéből, mert beleállt a szemem alatti pofacsonton lévő bőrbe és majd meg bolondultam. Most jobb érzés, nem húz annyira. Remélem nem gond. De tényleg nagyon picurak kis csücsköt vágtam le.
Tegnap engem is felhívott a doktornő, hogy hogy vagyok! Nagyon jól esett, jó ha ilyen figyelmes orvosa van az embernek!
Egyébként mintha már nem lennék annyira bedagadva.
Fotót már készítettem vagy 100-at :))))
A bőröm olyan szép, nem tudom mit kentek rá műtét előtt. Mondtam is a doktornőnek, hogy olyan mintha valami peelinget is csináltak volna :)))
Nagyon szép leszel, ne aggódj! Majdnem mindenki ezerrel parázik előtte, azután meg amikor látható már az eredmény, mindenki csak legyint egyet, na ezért ugyan nem kellett volna körmöt rágni. Jó döntés volt és hamarosan te leszel a legboldogabb csajszi!!! :) Gyógyulgass és kíméld magad! Várjuk a képeket.
drukkolok-remélem jol vagy!
Aranyos vagy -ezt akartam írni! :))) A többesszám véletlen!
Köszi! Aranyosak vagytok! A műtét alatt is végig azon gondolkodtam, hogy biztos jó döntés hozok-e... De mindig is ilyen paragép voltam, úgyhogy tőlem az teljesen megszokott! :))
Haha mindenki igy volt vele. Nem kell izgulnod gyorsan gyogyul.
szoritunk. Biztosan szep leszel. :)
Sziasztok! Tegnap délután voltam felső szemhéjlasztikán. Most be vagyok dagadva kicsit, tele vagyok ragtapasszal, kicsit ettől kínai beütésem van, remélem nem maradok így! :)
A legjobbakat, minden rendben lesz, meglátod!
Igen, furcsa, mert még a HSZ-eit sem találom, vszeg töröltette, oka ismeretlen. Megannyi oka lehet,reméljük nem komoly a baj!
Sziasztok lányok!
Én ma megyek javításra.Légyszi drukkoljatok nekem,hogy most már jó legyen!Köszi!
Tiszta ideg vagyok,remélem nem ba.... el még jobban!
Csajok a frissen mutott eva.kincs nem tagja a hoxa.-nak. Nem tudja veletlenul valaki hova lett? Pedig meg kepet is rakott fel a mutetje utan es szep lett neki nagyon. :(
Gratula! Gyors gyógyulást kívánok.