Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Meg is vagyok és már itthon! Na ez egy semmi műtét volt, semmi nem fájt, semmi az egész. És csak egy kicsit dagadt be az egyik szemzugom és ennyi.
Jegeljem azért?
Képeket teszek fel természetesen.
Szia!
A doktornővel miben állapodtatok meg, kérted, hogy minden lehetséges bőrt távolítson el?
Kben szerintem azért, bár távoli a műtét előtti fotó, de látszik egyértelműen a változás!
Sziasztok Lányok!
Tettem fel fotókat!!! :-))
Egy hete nem néztem fel, mert egyre parásabb voltam. A műtét utáni nem tudok pislogni, kicsit fáj, húzódik hisztim másnapra már el is múlt. Jött helyette más, mégpedig, hogy egyre asszimetrikusabb lett a szemem. Alig vártam a mai varratszedést, remélve, hogy csak a ragasztó nyomta le és az miatt volt ilyen durván különböző a szemem. Szerencsére így is volt. A varratszedés sem fáj, megnyugtatok minden műtét előtt állót. :-)) Viszont nem repesek a boldogságtól, mert alig látok változást a műtűt előttihez képest. A doktornő állítólag két centi bőrt vett ki. Nos, a varratszedés utáni kép óta pedig eltelt 10 óra és most már még jobban rálóg a bőr a szememre, szinte alig látszik ki a tetkóm. És ráadásnak még elég kis riadt koboldszemem lett. De azért én még ezek után is bízom benne, hogy változni fog. A doktornő egyébként tényleg tündér és nagyon jófej. És akkor most segítsetek légyszi, hogy mivel kenjem, vagy semmivel, masszírozzam vagy ne, mert erről nekem semmit nem mondott. Kommenteket elvárok!!! :-)))
Szemháj :))))
Szóval nyugi, nem lesz kellemetlen érzés. Lefertőtlenítik jó alaposan az arcod, bekenik a szemhéjad érzéstelenítővel, aztán kapod a szurit, amit szinte meg sem lehet érezni!! Utána pedig nem érzel semmit, max. azt, hogy matatnak. Nekem elhiheted, a fájdalomküszöböm a béka segge alatt van! :)
Csak az. Látod minden kibírtuk. Egyébként el vagyok csodálkozva ,hogy minél fiatalabb generáció szorul rá erre a műtétre. Ki csinálja? Ilyen fiatalon már ajánlotta?
Gyors gyógyulást!
Szia, én contratubex géllel kenem....nekem bejött, szépen elsimult a hegem, már alig-alig lehet észrevenni. De az is igaz, hogy az én műtétem sokkal régebben volt. Engem február 7.-én operáltak, és az idő is sokat számít.
A tiéd is el fog simulni és elmúlik az érzékenység.....
Őrülök neki ,hogy mindenkinek tetszik az ötlet,és csatlakozik a klubhoz.
Nagyon jó ,hogy megismertelek benneteket ,jó hogy vagytok és van aki megért ugyanazok az értékítéletei.Azért vagyunk jó páran akik már túl vagyunk egy-két dolgon és még előtte vagyunk pár dolognak.
Szép estét!!
Én új melleket kérek! ;-)
Ha én nyerek, tőlem is kérhettek, ígérem! Jah, és meg is kapjátok!!! :)
Tényleg ne aggódj, normális vagy még! :)
Ez a lottós dolog nekem is tetszik. Beszállok a partiba, én is állom az extrát, ha nyerek!
Legyen hát szemhéjplasztika tali, az annyira izgalmas lenne! Csak kérdés, hogy az ország mely pontján, mert szana-szerte vagyunk...
Áááá, dehogy, nem idevág! De azért....na jó, végül is nem annyira titok. Vénségemre én is hülyülök csajok, csak én még máshogy is mint ti! :))) Imádom az új szememet és imádom az új pocipiercingemet ;)
Lőjetek le, ha már klinikai esetté válnék. Hát ha egyszer megőriztem szépnek a hasamat és már másfél évtizede sóvárgok, akkor miért is ne?! :D
Tökéletesen igazad van. De hát olyan jó minden ami történt velem. Újra szeretek tükörbe nézni. Komolyan mondom sokszor beteges. De mi itt tudjuk egymásról mitől vagyunk ilyenek ,valakiket meg csodáltunk ,hogy mitől néznek ilyen jól ki. Hát csodákat tud művelni a szike meg a hyaluron.
Mindig néztem pl a Született feleségekbe mitől néznek ilyen jól ezek a nők:)) Hát ettől. Egyszer kellene egy partit csapnunk mi mint a szemhéjplasztikások. Lányok ha ötösöm lesz a lottón kérhettek tőlem valami extra plasztikát.
Ne sopánkodj! Élvezd hogy az vagy aki lenni akartál......éldd meg a nőiségedet amíg csak lehet....és bízzunk benne, hogy jó sokáig tehetjük még.... mondom, mert majd egyidősek vagyunk!
Különben is a fenébe avval a kapuval!!!!!!!!....nem engedjük bezárulni soha!!!!
:-) És tudod mit?... inkább legyünk hülye pi....k
minthogy hagyjuk az idő vas fogát rajtunk matatni!!:-)
Nincs igazam?
Szerintem az jó. Lányok azért belemerültünk rendesen.Eddig nem értettem a hülye p...-t de már lassan én is az a kategória leszek. Még jó ,hogy a pénztárcám gátat szab az igényeimnek. Csak egyszer kell elkezdeni . Azt gondoltam ,hogy megcsináltatom a felsőt és befejeztem erre jól belehúztam. Pedig komolyan mondom még mindig szemlesütve megyek be úgy mint aki lopni megy. A gátlásaim megvannak. Pedig a doki mennyi ilyet és még ilyenebbet láthat. Na erről ennyit.Vénségemre megy el az eszem. De lányok ma is észrevették milyen pihent vagyok ki vagyok virulva (és nem egy ember) akkor nem jó érzés. szerintem baromi jó. Tavasz van olyan jó újra nőnek lenni. Lassan úgyis vége ennek. Lehet ez a kapuzárási pánik? ha-ha
Ha elszalad velem a ló írjatok. A kritika is építő jellegű.
Szép hétvégét mindenkinek.
Főleg jó az ár, ha figyelembe vesszük, hogy altatás is lesz....
Én is télen akarok menni, akkor nem melózom. Mennyivel a műtét előtt menjek konzultációra szerintetek? 1 hónap?